Dabar populiaru
Publikuota: 2018 kovo 15d. 09:00

Nesunkiai paruošiami ir gardūs pyragėliai, paplotėliai, rageliai iš bulvių: 12 receptų

Bulviniai rageliai
Vida Press nuotr. / Bulviniai rageliai

Švilpikai, virtų bulvių rageliai, paplotėliai – jaukūs, gardūs, nesunkiai paruošiami ir tokie pažįstami patiekalai. Gal juos kepė močiutė, teta ar mama, o dabar norisi išsikepti patiems... Nieko nelaukite, nedvejokite, rinkitės receptą ir ieškokite rūsyje ar sandėliuke bulvių. Pilkoką kovo mėnesį be didelio sąžinės graužimo galima pasilepinti tokiu naminiu, nuotaiką keliančiu maistu.

Receptai
Receptas: Bulvių pyragėliai
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.1 / 11
Kaip gaminti

1. Bulves ir salierą sudėkite į verdantį sūdytą vandenį ir išvirkite, sugrūskite ar sumalkite. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite ir apkepkite alyvuogių aliejuje. Grūstas bulves sumaišykite su svogūnais ir česnakais, tarkuotu sūriu, žalumynais, majonezu, paskaninkite pipirais bei druska.

2. Tešlą atšildykite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė, ir supjaustykite norimo dydžio kvadratais.

3. Įdarą padalykite į tiek dalių, kiek paruošėte kvadratų. Į kiekvieno kvadrato vidurį dėkite įdaro, tešlos kraštus sujunkite, aptepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite kmynais. Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 10 minučių, tuomet karštį sumažinkite iki 170 laipsnių ir dar kepkite 10–15 minučių, kol gražiai parus.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Kmynai: 1.00 sauja
Bulvės: 4.00 vnt. (įdarui didesnės)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (įdarui)
Salierai: 1.00 vnt. (įdarui pusė nedidelio gumbo)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š. (įdarui rozmarinai, čiobreliai)
Sūris: 3.00 valg. š. (įdarui tarkuotas aštresnis fermentinis sūris (Parmezanas, „Džiugas“))
Majonezas: 3.00 valg. š. (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bulviniai pyragėliai su špinatais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 25
Kaip gaminti

1. Bulves švariai nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirusias nusunkite, atvėsinkite, nulupkite ir sumalkite mėsmale.

2. Dubenyje į bulvių masę įmuškite kiaušinius, supilkite miltus, pasūdykite ir užminkykite tešlą. Jei tešla skystoka – dar įberkite miltų.

3. Špinatus perliekite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite sietelyje ir smulkiai supjaustykite.

4. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite smulkiai sukapotas česnako skilteles.

5. Sukrėskite špinatus ir dar truputį pakepkite.

6. Tuomet sudėkite šakute sutrintą fetą, pasūdykite, pagardinkite maltu muskatu ir atsargiai išmaišykite.

7. Tešlą kočiokite ant miltais pabarstytos lentos, formele išspauskite skritulius. Ant kiekvieno jų uždėkite špinatų įdaro, perlenkite per pusę ir gerai apspauskite kraštus.

8. Pyragėlius aptepkite lydytu sviestu, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir 20 minučių kepkite 200 laipsnių orkaitėje. 

Pyragėlius skaniausia valgyti karštus.

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė.

Ingredientai
Bulvės: 1.00 kg
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Miltai: 400.00 g (kvietiniai)
Druska: 1.00 arbat. š.
Špinatai: 250.00 g (įdarui)
Sviestas: 3.00 valg. š. (įdarui)
Česnakai: 3.00 skiltelės (įdarui)
Fetos sūris: 150.00 g (įdarui)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Bulvių paplotėliai su šonine ir avokadų kremu
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.0 / 5
Kaip gaminti

1. Nulupkite bulves. 3 bulves supjaustykite stambiai ir išvirkite sūdytame vandenyje. Nupilkite vandenį, įdėkite sviesto, įberkite pipirų ir džiovintų petražolių. Sutrinkite bulvių košę ir palikite atvėsti.

2. Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C.

3. Likusias 3 bulves supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite į dubenį, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Bulves paskleiskite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje.

4. Į bulvių košę įmuškite 2 kiaušinius ir gerai išmaišykite. Į skardą įtieskite kepimo popierių ir patepkite jį aliejumi. Formuokite 6 paplotėlius ir sudėkite į skardą. Paplotėlių viršų aptepkite lydytu sviestu arba aliejumi.

5. Abi skardas dėkite į orkaitę ir įjunkite ventiliatoriaus su griliu režimą. Skardą su bulvių kubeliais dėkite į viršutinę orkaitės dalį, o su paplotėliais į apatinę. Po 15 minučių, kai bulvių kubeliai bus lengvai apskrudę, skardas sukeiskite vietomis. Kubelius lengvai pamaišykite. Kepkite dar 5 minutes, kol paplotėliai gražiai apskrus.

6. Keptuvėje apskrudinkite šoninės juosteles.

7. Avokadus sutrinkite su majonezu, prieskoniais ir citrinų sultimis.

8. Lėkštėse paplotėlius aptepkite garstyčiomis ar tepamu varškės sūreliu. Dėkite šiek tiek bulvių kubelių, keletą šoninės juostelių, vėl bulvių kubelių ir ant viršaus uždėkite avokadų kremo. Tiekite nedelsdami.

Ingredientai
Bulvės: 6.00 vnt. (vidutinės)
Sviestas: 2.00 vnt. (kubeliai)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Šoninė: 400.00 g (juostelių)
Garstyčios: 6.00 arbat. š. (arba mėgstamo tepamo varškės sūrelio)
Druska: 0.50 arbat. š. (paplotėliams; ir dar po žiupsnį kubeliams ir avokadų kremui)
Juodieji pipirai: 3.00 žiupsnelis (po žiupsnį maltų paplotėliams ir kubeliams ir dar žiuosnis grūstų avokadų kremui)
Petražolės: 3.00 žiupsnelis (džiovintų; paplotėliams, kubeliams ir avokadų kremui)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (paplotėliams)
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (kubeliams)
Avokadai: 3.00 vnt. (avokadų kremui)
Majonezas: 1.00 arbat. š. (avokadų kremui)
Citrinos sultys: 2.00 arbat. š. (avokadų kremui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Švilpikai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 153
Kaip gaminti
  1. Bulves su lupenomis gerai nuplaukite, sudėkite į vidutinio dydžio puodą, užpilkite vandeniu, įberkite žiupsnį druskos.
  2. Išvirkite. Išvirusias bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale ar sutrinkite trintuve. Sutrintas bulves sumaišykite su miltais, kiaušiniais ir žiupsniu druskos.
  3. Suminkykite tešlą. Iš tešlos suformuokite volelį, šiek tiek jį suplokite ir supjaustykite įstrižais rombeliais.
  4. Sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
  5. Paviršių aptepkite plaktu kiaušiniu.
  6. Kepkite iki 160 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiai apskrus.
  7. Kol švilpikai kepa, paruoškite padažą.
  8. Kiaulienos šoninę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
  9. Nuimkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek atvėsti. Varškę sudėkite į dubenėlį.
  10. Trinkite, palaipsniui pildami pieną, kol gausite vientisą masę.
  11. Į varškę suberkite šoninės gabalėlius, pjaustytus svogūnų laiškus ir krapus.
  12. Pagardinkite druska pagal skonį ir išmaišykite.
  13. Iškepusius švilpikus patiekite su padažu. Skanaus!
Ingredientai
Bulvės: 6.00 vnt. (6 - 7)
Miltai: 140.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (didelis arba du maži)
Druska: 2.00 žiupsnelis (švilpikams ir padažui)
Varškė: 1.00 vnt. (pusės puodelio - padažui)
Pienas: 125.00 ml (padažui)
Kiauliena: 125.00 g (šoninės - padažui)
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja (padažui)
Krapai: 1.00 sauja (padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bulvių košės kotletukai
8 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 67
Kaip gaminti
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite bulvių košę, kiaušinį, tarkuotą fermentinį sūrį, džiūvėsėlius (arba miltus), smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, kapotus krapus, druską ir pipirus.
  2. Jei matote, kad masė per tiršta, įmuškite dar vieną kiaušinį arba įdėkite šaukštą grietinės. Jei matote, kad masė per skysta, įberkite daugiau džiūvėsėlių arba miltų.
  3. Paruoštą masę padalinkite į maždaug 12–15 lygių dalių. Iš kiekvienos jų drėgnais delnais suformuokite kamuoliuką ir suplokite juos į plokščius taisyklingus kotletukus.
  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite suformuotus kotletukus iš abiejų pusių po porą minučių, kol gražiai apskrus.
  5. Iškepusius perkelkite ant popierinių rankšluosčių ir nusausinkite aliejų.
  6. Iškepusius bulvių košės kotletukus patiekite šiltus, su grietine ir smulkintais krapais ar svogūnų laiškais.
Ingredientai
Bulvių košė: 375.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (didelis)
Sūris: 100.00 g (tarkuoto fermentinio)
Džiūvėsiai: 1.00 st. (arba miltų)
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja (ryšelis - kotletams ir patiekimui)
Krapai: 1.00 sauja (ryšelis - kotletams ir patiekimui)
Druska: 1.00 arbat. š. (0,5)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (0,5)
Aliejus: 20.00 ml (kepimui)
Grietinė: 50.00 g (patiekimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Švilpikai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 81
Kaip gaminti
  1. Bulves išvirkite, sutrinkite, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
  2. Tešlą padalinkite į keletą dalių, iš kiekviens dalies suformuokite po " dešrą " ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
  3. Kepimo skardą ištepkite sviestu, sudėkite švilpikus ir kepkite iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Maždaug po 15min iš kiekvienos pusės.

Padažas:

  1. Šoninę supjaustykite gabaliukais, pakepinkite.
  2. Įdėkite smulkiai pjaustytą svogūną.
  3. Riebalus išpilkite. Dėkite grietinę, žalumynus.

Skanaus!

Recepto autorė: Ernesta B.

 

Ingredientai
Bulvės: 800.00 g (virtų)
Miltai: 100.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Rūkyta šoninė: (kiaulienos - padažui) 400.00 g
Grietinė: 4.00 valg. š. (padažui)
Svogūnai: 1.00 vnt. (padažui)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 vnt. (žiupsnelis pagal skonį - padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Bulvių ir grybų kotletai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 60
Kaip gaminti

1. Dar šiltas virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sugrūskite, suberkite manų kruopas, miltus, įmuškite kiaušinį, paskaninkite pipirais, druska, čiobreliais, žalumynais ir gerai išmaišykite.

2. Su dviem šaukštais aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus pievagrybius, nupilkite susidariusį skystį ir pievagrybius sudėkite į bulves. Masę gerai išminkykite, jei labai limpa prie rankų, įberkite dar šiek tiek miltų.

3. Rankomis suformuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, apversdami kelis kartus, kol gerai parus. Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

4. Tiekite karštus su grietinės ar sviesto padažu.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š.
Bulvės: 6.00 vnt. (didelės, virtos)
Pievagrybiai: 300.00 g
Sviestas: 2.00 valg. š.
Miltai: 5.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Manai: 5.00 g
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (džiovinti)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Džiūvėsiai: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aštrūs bulvių ritinėliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 7
Kaip gaminti

1. Pirmiausia pasiruoškite įdarą: išvirkite ir nulupkite bulves, sutrinkite su kokosų drožlėmis, sezamų sėklomis, cukrumi, imbieru, smulkinta aitriąja paprika, žalumynais ir druska. Viską gerai išsukite.

2. Dubenyje sumaišykite miltus, ciberžoles, maltą aitrąją papriką ir sviestą. Maišydami lėtai pilkite vandenį, kol įgaus tešlos konsistenciją. Tešlą gerai išminkykite, ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite poros milimetrų storio stačiakampį. Ant jo tolygiai paskleiskite atšalusį įdarą ir susukite. Vyniotinį supjaustykite centimetro storio gabalėliais ir šiek tiek juos suplokite.

3. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite ritinėlius ir kelias minutes kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Kokosų drožlės: 2.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 2.00 arbat. š.
Rudasis cukrus: 2.00 arbat. š.
Imbieras: 1.00 arbat. š. (tarkuotas pagal skonį)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (nedidelė šviežia ir žiupsnelis maltos tešlai)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 valg. š. (smulkinti žalumynai)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Miltai: 200.00 g (tešlai)
Ciberžolė: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Sviestas: 2.00 arbat. š. (tešlai lydytas)
Vanduo: 120.00 ml (100-120 ml tešlai)
Aliejus: 5.00 valg. š. (kepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Dzūkiški „Švilpikai“
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.9 / 41
Kaip gaminti

1. Bulves išvirkite sūdytame vandenyje, įmeskite į jį svogūną.

2. Virtas bulves sutrinkite, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, išminkykite.

3. Formuokite storą ilgą "gyvatėlę'', ją supjaustykite vienodais gabalėliais ir dėkite juos į skardą, išteptą aliejumi.

4. Kepkite apie valandą 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Skanu su spirgučiais, sviestu, varške ar grietine.

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Ingredientai
Bulvės: 2.00 kg
Miltai: 500.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Druska: 2.00 arbat. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bulviniai močiutės paplotėliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.0 / 11
Kaip gaminti

1. Nuluptas bulves išvirkite ir sutrinkite.

2. Įplakite 1 kiaušinį, įdėkite šaukštelį druskos. Miltų dėkite minkant tiek, kad neliptų prie rankų. Miltais pabarstykite stalą, ant jo kočiokite tešlą kuo ploniau.

3. Pjaustykite keturkampiukais ir kepkite aliejuje.

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Ingredientai
Bulvės: 1.00 kg
Miltai: 2.00 st.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 arbat. š.
Aliejus: 100.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Bulviniai piršteliai
3 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 127
Kaip gaminti

1. Virtas bulves sutrinkite į košę, sudėkite kubeliais pjaustytą papriką ir svogūną, mėsą, prieskonius, įmuškite 1 kiaušinį.

2. Masę gerai išmaišykite ir suformuokite pirštelius. Juos pamirkykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiuvėsėliuose.

3. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Jolanta Muniuvienė

Ingredientai
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt.
Bulvės: 5.00 vnt. (virtos)
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Malta mėsa 200.00 g
Džiūvėsiai: 100.00 g (maltų - piršteliams apvolioti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Miežinių miltų ir bulvių paplotėliai
6 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
2.7 / 3
Kaip gaminti

1. Bulves išvirkite su lupenomis, dar karštas nulupkite, sugrūskite ir palikite dubenyje, kad atvėstų.

2. Supilkite kefyrą arba rūgpienį, miltus, druską, sėmenis ir suminkykite.

3. Padalykite tešlą per pusę ir skardoje, išklotoje kepimo popieriumi, iškočiokite du maždaug 1 cm storio papločius.

4. Juos aptepkite kefyru ir tankiai šakute subadykite. Ant vidurinių grotelių 18–20 minučių kepkite 220 laipsnių orkaitėje.

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė.

Ingredientai
Bulvės: 250.00 g
Kefyras: 200.00 ml (arba rūgpienis)
Miežiniai miltai: 300-400 ml 300.00 ml
Druska: 2.00 arbat. š.
Linų sėmenys: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Didžiojoje Britanijoje klesti „nusikalstamas turizmas“: nauji duomenys šokiruoja

Verslas

Gruzino katorga Lietuvoje: dirbo už „ačiū“, miegojo vilkike, prašė vandens ir duonos

24sek

Veteranų susirinkimas Prienuose: M.Lukauskis vėl suvienys jėgas su V.Šeškumi

Aktualu

V.Adamkus: Rusijos prezidento šokis su Austrijos užsienio reikalų ministre – Europos eižėjimo pradžia

Sportas

Dviratininkės V.Šumskytė ir A.Savičiūtė – Europos jaunių vicečempionės!

Aktualu

Saulius Žukas: Kaip mokome skaityti. Darželis

Vardai

Itališka Karinos Jeremian šeimos šventė: sūnaus krikštatėviais tapo Martynas ir Viktorija Pociai

Aktualu

Čečėnija: išpuolius jau rengia užverbuoti 11-mečiai vaikai

Aktualu

R.Šlepetys apie saugumą ant bėgių: „Įvertinkime: traukinio stabdymo kelias – 5 futbolo aikštės“

24sek

Broliai Lavrinovičiai atsisveikino su Panevėžiu: „Įsimylėjome šį miestą“

Aktualu

VRK planuoja skelbti mažiau duomenų apie rinkimuose dalyvavusius kandidatus

Vardai

Sudaužytų širdžių virpintojas „Rhye“ stebuklingu balsu užbūrė Vilniaus publiką

Aktualu

Lietuvoje viešėjęs hipių žvaigždė Fantuzzi: „Žmonijai reikia pasukti kita kryptimi – sugrįžti į širdį“

Vardai

Menininkas Donatas Dubauskas su valtorniste Greta į savo vestuves atriedėjo didžiaračiais dviračiais

Gyvenimas

Kodėl nieko neveikimas gali būti geriau už nuolatinį užimtumą?

Gazas

Kodėl 1998–2003 m. BMW M5 E39 kainuoja pasakiškus pinigus?

Vardai

Milijonieriumi vadinęsis Aaronas Perezas už nepilnamečių pornografijos laikymą atsidūrė JAV kalėjime

Verslas

Premjero siekius domėtis prekybininkų sutartimis gali atvėsinti konkurencijos prievaizdai

Aktualu

Kaune pėsčiųjų tiltų per Nemuną konkursą laimėjo neįprastas projektas

Gyvenimas

A.Kaluginas: „Buvo laikai – prisižiūrėję serialų apie vampyrus, jaunuoliai bučiuodavosi iki kraujo“

Naujienos

Aktualu

Didžiojoje Britanijoje klesti „nusikalstamas turizmas“: nauji duomenys šokiruoja

Verslas

Gruzino katorga Lietuvoje: dirbo už „ačiū“, miegojo vilkike, prašė vandens ir duonos

24sek

Veteranų susirinkimas Prienuose: M.Lukauskis vėl suvienys jėgas su V.Šeškumi

Aktualu

V.Adamkus: Rusijos prezidento šokis su Austrijos užsienio reikalų ministre – Europos eižėjimo pradžia

Sportas

Dviratininkės V.Šumskytė ir A.Savičiūtė – Europos jaunių vicečempionės!

Aktualu

Saulius Žukas: Kaip mokome skaityti. Darželis

Vardai

Itališka Karinos Jeremian šeimos šventė: sūnaus krikštatėviais tapo Martynas ir Viktorija Pociai

Aktualu

Čečėnija: išpuolius jau rengia užverbuoti 11-mečiai vaikai

24sek

NBA naujokų verdiktas – niekas netiki, kad Luka Dončičius dominuos už Atlanto

Aktualu

R.Šlepetys apie saugumą ant bėgių: „Įvertinkime: traukinio stabdymo kelias – 5 futbolo aikštės“

24sek

Broliai Lavrinovičiai atsisveikino su Panevėžiu: „Įsimylėjome šį miestą“

Aktualu

VRK planuoja skelbti mažiau duomenų apie rinkimuose dalyvavusius kandidatus

Vardai

Sudaužytų širdžių virpintojas „Rhye“ stebuklingu balsu užbūrė Vilniaus publiką

Aktualu

Lietuvoje viešėjęs hipių žvaigždė Fantuzzi: „Žmonijai reikia pasukti kita kryptimi – sugrįžti į širdį“

Vardai

Menininkas Donatas Dubauskas su valtorniste Greta į savo vestuves atriedėjo didžiaračiais dviračiais

Gyvenimas

Kodėl nieko neveikimas gali būti geriau už nuolatinį užimtumą?

Vardai

Milijonieriumi vadinęsis Aaronas Perezas už nepilnamečių pornografijos laikymą atsidūrė JAV kalėjime

Gazas

Kodėl 1998–2003 m. BMW M5 E39 kainuoja pasakiškus pinigus?

Verslas

Premjero siekius domėtis prekybininkų sutartimis gali atvėsinti konkurencijos prievaizdai

Aktualu

Kaune pėsčiųjų tiltų per Nemuną konkursą laimėjo neįprastas projektas

Vardai

Atgal į mokyklą

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką