-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niekada nedrįsote pasigaminti cepelinų? Visas procesas nuo A iki Z

Cepelinai – aukštasis lietuviškos virtuvės pilotažas, bent taip mano tie, kurie šį patiekalą ragauja tik kavinėse. Ar iš tiesų taip yra? „Baisu būna tik pirmą kartą“, – tikina virtuvės šefas Reinis ir nuo bulvės skutimo iki cepelino pademonstruoja šį procesą. Drąsiau!
Cepelinai
Cepelinai / 15min nuotr.

Reikės:

  • 1 kg bulvių,
  • 3 virtų bulvių,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 valg. š. miltų,
  • 1 valg. š. krakmolo,
  • žiupsnelio druskos.

Įdarui:

  • 500 g varškės,
  • šakelės čiobrelio,
  • krapų,
  • petražolių,
  • svogūnų laiškų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • 1 valg. š. grietinės.

Kaip gaminti cepelinus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Niekada nedrįsote pasigaminti? Cepelinų receptas ir paaiškinimas, kaip gaminti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius