Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2018 vasario 13d. 20:00

Pademonstruokim meilę sausainiais: 10 tam puikiai tinkamų receptų

 Širdelėmis dekoruoti sausainiai
„Scanpix“ nuotr. / Širdelėmis dekoruoti sausainiai

Jei tik labai norisi, Valentino dienos proga galima iškepti kad ir širdies formos kugelį. Jei jūsų gyvenimo meilei tai mėgstamiausias patiekalas pasaulyje, tikrai įvertins. Tačiau turbūt niekas nesiginčys, jog trapūs sausainiai gerokai elegantiškiau nei kugelis, kotletai ar blynai. Tad kepkite ir apdovanokite mylimuosius (ir save, žinoma)!

Receptai
Receptas: Sausainiai „Linco širdelės“
6 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
4.0 / 7
Kaip gaminti
  • Dideliame dubenyje sumaišykite kvietinius ir migdolų miltus, cinamoną bei žiupsnelį druskos.
  • Kitame dubenyje iki purumo išsukite sviestą ir cukrų. Sudėkite trynius, supilkite vanilės ekstraktą (ar vanilinį cukrų) ir nutarkuotą citrinos žievelę (tik geltonąją jos dalį).
  • Į sviesto ir trynių mišinį suberkite sausų produktų mišinį ir suminkykite tešlą. Ji gali šiek tiek lipti prie rankų – neišsigąskite, galite dar įberti šiek tiek miltų, tačiau nepersistenkite. Įvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve porai valandų.
  • Praėjus šiam laikui išimkite tešlą, leiskite kelias minutes pastovėti ir ant miltuoto paviršiaus iškočiokite maždaug 5 mm storio lakštą.
  • Jei kepsite sausainius širdeles (kitai proga galite rinktis kitas formas), jums prireiks dviejų formelių – vienos didesnės širdelės, kitos mažos. Iš tešlos išspauskite porinį skaičių didelių širdelių (tai bus sausainių pagrindas), o tada pusėje jų mažąja širdele išspauskite viduriuką (tai bus sausainių viršus). Su šia tešla reikia dirbti greitai, nes pašilusi ji ims plyšinėti ir lipti. Pasitelkite kantrybę ir šiek tiek miltų, kad spaudomi sausainiai neliptų prie stalviršio.
  • Atsargiai dėkite sausainius į kepimo popieriumi išklotas skardas, o šias pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Geriau, jei vienoje skardoje keps pilnaviduriai sausainiai, jiems prireiks 12–15 min. orkaitėje, o kitoje – tuščiaviduriai, jiems užteks 10–12 min. Iškepusius sausainius visiškai atvėsinkite.
  • Mažame dubenėlyje virš garų ar įstatę į kitą dubenį su karštu vandeniu pašildykite džemą – tada jis lengviau tepsis. Ant sausainių, kurie skirti pagrindui, tepkite po truputį džemo (ne iki pat kraštų) ir atsargiai uždėkite viršutinę dalį, spustelkite ją, kad priliptų. Dėkite sausainius į plokščią lėkštę ir užbarstykite cukraus pudros.
Ingredientai
Miltai: 230.00 g
Migdolų miltai: 100.00 g
Cinamonas: 0.50 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 200.00 g
Cukrus: 100.00 g
Kiaušinių tryniai: 2.00 vnt.
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š. (galite keisti vaniliniu cukrumi)
Citrinos: 1.00 vnt.
Džemas: 5.00 valg. š. (tinka aviečių, slyvų, raudonųjų serbentų, spanguolių)
Cukraus pudra: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sausainiai „migdolinės širdys“
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 4
Kaip gaminti

1. Migdolų skilteles ar drožles sumalkite elektriniu maltuvu iki trupinių (pirktiniai migdolų miltai šiam kepiniui mažiau tinka, nes bus kiek per smulkūs). Maltus migdolus dubenyje sumaišykite su cukrumi.

2. Iki standumo išplakite kiaušinių baltymus ir dėkite į cukraus-migdolų mišinį. Ten pat sudėkite ir nutarkuotą citrinos žievelę, vanilės ekstraktą, medų. Atsargiai, bet gerai išmaišykite.

3. Stalviršį pabarstykite cukraus pudra ir iškočiokite gautą masę iki 1-1,5 cm storio lakšto. Išpjaukite norimo dydžio širdis.

4. Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir jį taip pat pabarstykite cukraus pudra (perspėjome, bus saldu!). Atsargiai dėkite išpjautas širdis neapibarstyta puse į apačią (dabar abi pusės turėtų būti šiek tiek pudruotos).

5. Kepkite apie 20 min. Sausainiai turi išlikti šviesūs ir minkšti, o vėsdami jie sutvirtės. Beje, nepasiduokite pagundai kočioti tešlos kiek ploniau – širdys turi būti gana storos, tik taip jos bus sultingos ir neišdžiūvę.

Ingredientai
Migdolai: 300.00 g (riekelių ar skiltelių)
Cukrus: 350.00 g
Kiaušinio baltymas: 2.00 vnt.
Citrinos žievelė: 1.00 vnt.
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Medus: 1.00 arbat. š.
Cukraus pudra: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Genialiai paprasti žemės riešutų sviesto sausainiai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.6 / 5
Kaip gaminti

1. Dideliame dubenyje ar virtuvės kombaino inde iki purumo išsukite sviestą, tuomet sudėkite riešutų sviestą ir išsukite, kol gerai susimaišys.

2. Suberkite abiejų rūšių cukrų ir vėl gerai išsukite, kol masė taps vientisa. Įmuškite kiaušinį, vėl maišykite iki vientisumo.

3. Kitame dubenyje sumaišykite visus sausuosius ingredientus: miltus, druską, kepimo miltelius.

4. Suberkite sausuosius ingredientus į sviesto-cukraus masę ir pasukite tik tiek, kad susimaišytų. Masė bus lipni ir trupanti – taip ir turi būti. Padalinkite gautą masę į dvi dalis ir iš kiekvienos greitai suridenkite nestorą ritinį. Kiekvieną jų suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldymo kamerą 30 min.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros, dvi skardas išklokite kepimo popieriumi.

6. Išimkite iš šaldymo kameros tešlos ritinius, išvyniokite ir aštriu peiliu pjaustykite 6–8 mm storio riekelėmis. Dirbkite greitai, nes tešla turi išlaikyti kietumą, kol jūs ją pjaustote (kitaip ims byrėti).

7. Dėkite sausainius į skardas, galite kiek suploti viršų šakute, padarydami gražų raštą, ir kiškite skardas į įkaitusią orkaitę. Kepkite 10–12 min., kol krašteliai taps švelniai rusvi.

8. Leiskite atvėsti ir skanaukite!

Ingredientai
Sviestas: 120.00 g (kambario temperatūros)
Riešutų sviestas: 250.00 g (be gabalėlių, kambario temperatūros)
Cukrus: 100.00 g
Rudasis cukrus: 95.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (didelis)
Miltai: 250.00 g
Druska: 0.25 arbat. š.
Kepimo milteliai: 0.25 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Meilės sausainiai su aviečių džemu
1 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
5.0 / 1
Kaip gaminti

1. Miltus, krakmolą ir druską sumaišykite dubenėlyje.

2. Kitame dubenyje išplakite sviestą ir nutarkuotą citrinos žievelę iki purumo. Sudėkite kiaušinius ir dar kartą gerai išplakite.

3. Suberkite į sviesto plakinį miltų mišinį ir viską lėtai plakite iki vientisos masės. Gauta tešlą padalinkite į tris dalis, iš kiekvienos suformuokite apskritimą ir ji šiek tiek suplokite (taip bus vėliau lengviau kočioti), įvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba į šaldiklį valandai. Tešla turi sutvirtėti, sustingti, tačiau netapti ledinė, jei dedate į šaldiklį.

4. Atkirpkite du lapus kepimo popieriaus – tarp jų kočiosite tešlą.

5. Išsiimkite vieną tešlos gabalėlį, dėkite tarp miltais pabarstytų kepimo popieriaus lapų ir iškočiokite. Labai plonai nekočiokite, kadangi tešla greitai šyla ir bus sunku su ja dirbti. 

6. Iš iškočiotos tešlos išspauskite sausainių formeles: vieną pilną, kitą su forma per vidurį. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 8 min. Sausainiai turi likti šviesūs, o ne ruduoti. 

7. Tai atlikite su visa tešla. Kol tešlos nenaudojote – laikykite ją šaldytuve arba šaldiklyje. Liekančias dalis po kočiojimo, taip pat suformuokite į plokščią apskritimą ir  vėl dėkite į šaldiklį, kol nesiimsite jos kočioti. Tešla išties minkšta, tad daug lengviau ir privalu dirbti, kai ji šalta.

Receptas iš tinklaraščio SKANIOS DIENOS

Ingredientai
Miltai: 260.00 g
Krakmolas: 30.00 g
Druska: 1.00 arbat. š. (1/4)
Sviestas: 305.00 g (185 - kambario temperatūros ir 220 sviesto)
Citrinos: 1.00 vnt. (žievelės)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (1 - kiaušinis ir 1 - trynys)
Džemas: 1.00 st. (aviečių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trapūs sausainiai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 38
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 lapsnių. Sumaišykite 350 g sviesto, pusę stiklinės cukraus (arba miltelinio cukraus) bei žiupsnelį druskos.
  2. Dėkite miltus ir minkykite, kol tešla taps minkšta. Iškočiokite tešlą iki maždaug 5 mm storio ir formuokite sausainius.
  3. Kepkite 20–25 min., kol įgaus šviesiai auksinę spalvą.

 

Ingredientai
Sviestas: 350.00 g
Cukrus: 1.00 st. (0,5)
Miltai: 1.00 sauja (pagal poreikį (kol tešla taps vientisos tekstūros))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sausainiai su lazdynų riešutais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.4 / 7
Kaip gaminti
  1. Kambario temperatūros sviestą elektriniu plaktuvu išplakite su cukraus milteliais bei vaniliniu cukrumi ir tryniu.
  2. Į sviesto masę suberkite sumaltus lazdynų riešutus bei likusius išsijotus komponentus.
  3. Ant miltais pabarstyto stalo suminkykite tešlą, suvoliokite iš jos 4-5 cm skersmens volelį ir supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.
  4. Sudėkite juos ant kepimo popieriaus skardoje, ant kiekvieno griežinėlio uždėkite po riešutą.
  5. Kepkite 180 °C orkaitėje 12-15 min. Iškeptus pabarstykite cukraus milteliais.

Receptas DANSUKKER

Ingredientai
Sviestas: 225.00 g
Cukrus: 90.00 g („Dansukker“ cukraus miltelių)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. („Dansukker“ su natūralia vanile)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (trynio)
Miltai: 210.00 g (140 - spelta miltų ir 70 - kvietinių)
Lazdynų riešutai: 75.00 g (75 - maltų ir 1 saujelė - sausainiams dekoruoti)
Krakmolas: 110.00 g (80 - bulvių ir 30 - kukurūzų)
Kakava: 2.00 valg. š.
Miltelinis cukrus: 1.00 valg. š. („Dansukker“ - sausainiams dekoruoti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sluoksniuotos tešlos sausainiai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.8 / 10
Kaip gaminti
  1. Atšildytą tešlą kuo ploniau iškočiokite, patepkite sviestu, apibarstykite milteliniu cukrumi, susmulkintais riešutais, suvyniokite voleliu ir valandą palaikykite šaldytuve, kad gerai sustingtų.
  2. Tada tešlos volelį supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais, kiekvieną dar truputį pakočiokite, sudėkite į skardą ir kepkite 200`C karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus (5–8 min.).
Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla: 400.00 g (pakelis)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š.
Riešutai: 100.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Linco sausainiai
15 asmenims
Pagaminsite per 3 val. 30 min.
4.4 / 10
Kaip gaminti
  1. Dubenyje sumaišykite miltus, maltus migdolus (arba migdolų miltus), druską, maltą cinamoną ir muskatą.
  2. Į kitą didelį dubenį sudėkite sviestą ir suberkite cukrų. Elektriniu plaktuvu išplakite iki purios masės.
  3. Po vieną įdėkite ir išplakite kiaušinių trynius.
  4. Įmaišykite tarkuotas citrinų žieveles ir migdolų ekstraktą, jei jį naudojate.
  5. Suberkite miltų mišinį ir išmaišykite. Išminkykite vientisą tešlą.
  6. Padalinkite paruoštą tešlą į dvi dalis. Kiekvieną iš jų įvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie 2 valandas. Tuomet išimkite tešlą iš šaldytuvo ir palikite kambario temperatūroje apie 10 minučių, kad šiek tiek atšiltų.
  7. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite kepimo skardas.
  8. Tešlą dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite į maždaug 3 mm storio tešlos lakštą. Jei norite, galite tešlą kočioti tarp dviejų maistinės plėvelės lakštų ar tiesiog ant miltais lengvai pabarstyto švaraus ir lygaus paviršiaus.
  9. Sausainių formelėmis išspauskite sausainius ir atsargiai juos perkelkite ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų. Prisiminkite, kad turite išspausti lygų skaičių dviejų rūšių sausainių: apatinių (be išpjovimo viduje) ir viršutinių (su išpjovimu).
  10. Tešlos likučius šiek tiek paminkykite, iškočiokite ir iš jų taip pat sausainių formelėmis išspauskite sausainius.
  11. Paruoštus sausainius kepkite įkaitintoje orkaitėje: apatinius sausainius be išpjovimo apie 15 min., o viršutinius su išpjovimu – apie 10 min. Nuolat stebėkite kepančius sausainius, nes kepimo laikas gali priklausyti ir nuo jūsų orkaitės. Iškepę sausainiai turi būti gražiai auksinės spalvos. Neperkepkite sausainių, nes tuomet jie bus pernelyg trapūs.
  12. Iškepusius sausainius kelioms minutėms palikite skardoje, tuomet perkelkite ant grotelių ir visiškai atvėsinkite.
  13. Sausainiams visiškai atvėsus, viršutines jų dalis apibarstykite milteliniu cukrumi.
  14. Ant apatinių sausainių dalių tolygiai ir plonai paskleiskite po šaukštelį džemo. Džemą rinkitės tirštą ir tepkite jį ant sausainių saikingai – kitu atveju, suvožus abi sausainių puses, jis gali ištekėti pro kraštus.
  15. Po kiek laiko džemu pertepti sausainiai suminkštėja. Taigi, jei norite trapesnių – pertepkite juos džemu tik prieš patiekdami; jei labiau mėgstate minkštesnius – pertepkite kuo anksčiau. Skanaus!

 

 

Ingredientai
Miltai: 350.00 g
Migdolai: 125.00 g (maltų arba migdolų miltų)
Druska: 1.00 arbat. š. (¼)
Cinamonas: 2.00 arbat. š. (2 ½ - malto)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (¼ - malto)
Sviestas: 230.00 g
Cukrus: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (trynių)
Citrinos: 1.00 vnt. (tarkuotos žievelės)
Migdolų eksraktas:(¼ - nebūtina) 1.00 arbat. š.
Džemas: 400.00 g (mėgstamo - tiršto)
Miltelinis cukrus: 1.00 sauja (apibarstymui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sviestiniai sausainiai su šokolado gabalėliais
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.2 / 81
Kaip gaminti

1. Sutrupinkite arba stambia trintuve sutarkuokite šokoladą.

2. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Mediniu šaukštu arba elektriniu plakikliu iki purios masės išsukite sviestą su milteliniu cukrumi. Suberkite vanilinį cukrų ir druską, įmuškite kiaušinį, gerai išsukite.

3. Suberkite į tešlą dalį miltų, išmaišykite, sudėkite šokolado gabalėlius, suberkite likusius miltus, užminkykite kietą tešlą.

4. Padalykite tešlą į tris dalis ir suformuokite maždaug 7 cm storio ritinėlius. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 10 min. palaikykite šaldiklyje.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 180°С temperatūros. Supjaustykite tešlos ritinėlius maždaug 0,5 cm storio riekelėmis.

6. Išdėliokite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kepkite apie 20 min. Kai sausainukai gražiai paruduos, išimkite skardą iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tiekite su arbata, kava ar pienu.  

Kulinaro patarimas. Į tešlą dar galite įmaišyti kakavos miltelių – šokoladiniai sausainukai bus tamsiai rudos spalvos.

Ingredientai
Sviestas: 200.00 g (tepus riebalų mišinys ar margarinas netinka)
Miltai: 300.00 g (aukščiausios rūšies kvietinių)
Miltelinis cukrus: 100.00 g
Juodasis šokoladas: 100.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sviestiniai sausainiai
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
2.4 / 7
Kaip gaminti

1. Sviestą sukapokite kubeliais, sumeskite į plakimo indą ir atšildykite kambario temperatūroje.

2. Į tą patį indą suberkite miltelinį cukrų ir plakite elektriniu plakikliu, kol masė taps kreminė.

3. Įmaišykite kiaušinį, tada pamažu suberkite miltus ir visus prieskonius: nutarkuotas citrinų žieveles, vanilinį cukrų.

4. Iš tešlos suformuokite apvalų rutulį, susukite į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą. Kai tešla atvės, ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 4 mm storio lakštą.

5. Specialia formele išspauskite širdeles, jų viduje pirštu padarykite duobutę, į ją įkrėskite džemo.

6. Sausainius kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Prieš tiekdama apibarstykite milteliniu cukrumi.

Ingredientai
Miltai: 2.00 puodelis
Sviestas: 175.00 g
Miltelinis cukrus: 80.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt. (pagal skonį nutarkuotų žievelių)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Džemas: 1.00 vnt. (mažas indelis apelsinų arba kinkanų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

70 populiariausių gatvių pavadinimų Lietuvoje: Vytautą Didįjį ir sodus mylime labiau už viską

Pasaulis kišenėje

Atidėto „Small Planet Airlines“ skrydžio keleivis: nuplaukė viena atostogų para

Sportas

Futbolo sekmadienis: angliškas katės ir pelės žaidimas bei bekompromisė išlikimo kova H grupėje

Aktualu

Vis daugiau emigrantų nesugeba pasirūpinti savo vaikais

Kultūra

Valdo Papievio „Brydė“: (Ne)išbrendantieji

Vardai

Beyonce ir Jay-Z dukra išvydusi erotišką tėvų klipą nežinojo kur dėtis: jos reakcija tapo interneto hitu

Sportas

Prie šlykščių įpročių grįžęs J.Lowas gyrė auklėtinius už išlaikytus šaltus nervus

„Vieni vartai“: Vokietijos stebuklas, žūtbutinis mūšis lenkams ir tornado grėsmė Panamai

Gyvenimas

Psichologai įrodė: laimingi laiko neskaičiuoja

Sportas

„Skrieja kamuolys“: vokiečiai išsigelbėjo, bet problemų žaidime – gausybė

Aktualu

Guoda Azguridienė: „Trendy“ senukai be vietos

Vardai

Po pusmečio draugystės Monika Marija kartu su mylimuoju išsitatuiravo dopaminą

Aktualu

Gamtos vaikai: kaip prieš 100 metų dėl lietuvių nenoro naudotis tualetais valdžiai skaudėjo galvą

Aktualu

Aiškėja gaisro Lazdijuose aplinkybės – žaisdami su degtukais padegė vaikai

Maistas

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 16 vieta: geriausias itališkos virtuvės restoranas Lietuvoje – „Da Antonio“

Verslas

Į Klaipėdą atplaukia didžiausias uosto istorijoje konteinerių laivas

Vardai

55-ąjį gimtadienį netrukus švęsianti aktorė Brigitte Nielsen pagimdė penktą vaiką

Aktualu

Joninių naktį netoli Kauno apvirto BMW

Verslas

Kauno stadiono statyba gali pabrangti iki 46 mln. eurų, jos nepavyko sustabdyti

Gyvenimas

Psichiatras įvardijo receptą, kaip ritualai padeda tapti laimingam šeimoje

Naujienos

Aktualu

70 populiariausių gatvių pavadinimų Lietuvoje: Vytautą Didįjį ir sodus mylime labiau už viską

Pasaulis kišenėje

Atidėto „Small Planet Airlines“ skrydžio keleivis: nuplaukė viena atostogų para

Sportas

Futbolo sekmadienis: angliškas katės ir pelės žaidimas bei bekompromisė išlikimo kova H grupėje

Aktualu

Vis daugiau emigrantų nesugeba pasirūpinti savo vaikais

Kultūra

Valdo Papievio „Brydė“: (Ne)išbrendantieji

Savaitės Lietuvos įvykiai – 15min fotografų kadruose (2018 m. birželio 18 – birželio 24 d.)

Vardai

Beyonce ir Jay-Z dukra išvydusi erotišką tėvų klipą nežinojo kur dėtis: jos reakcija tapo interneto hitu

„Vieni vartai“: Vokietijos stebuklas, žūtbutinis mūšis lenkams ir tornado grėsmė Panamai

Sportas

Prie šlykščių įpročių grįžęs J.Lowas gyrė auklėtinius už išlaikytus šaltus nervus

Sportas

„Skrieja kamuolys“: vokiečiai išsigelbėjo, bet problemų žaidime – gausybė

Gyvenimas

Psichologai įrodė: laimingi laiko neskaičiuoja

Aktualu

Guoda Azguridienė: „Trendy“ senukai be vietos

Vardai

Po pusmečio draugystės Monika Marija kartu su mylimuoju išsitatuiravo dopaminą

Aktualu

Gamtos vaikai: kaip prieš 100 metų dėl lietuvių nenoro naudotis tualetais valdžiai skaudėjo galvą

Aktualu

Aiškėja gaisro Lazdijuose aplinkybės – žaisdami su degtukais padegė vaikai

Verslas

Į Klaipėdą atplaukia didžiausias uosto istorijoje konteinerių laivas

Vardai

55-ąjį gimtadienį netrukus švęsianti aktorė Brigitte Nielsen pagimdė penktą vaiką

Maistas

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 16 vieta: geriausias itališkos virtuvės restoranas Lietuvoje – „Da Antonio“

Aktualu

Joninių naktį netoli Kauno apvirto BMW

Verslas

Kauno stadiono statyba gali pabrangti iki 46 mln. eurų, jos nepavyko sustabdyti

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

Pinigai mano ateičiai

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Svajonių virtuvė

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką