Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis
Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 140 kcal

Paruošimo laikas: 45 min.

Ingredientai:

  • Ilgagrūdžiai ryžiai – 240 g
  • „Vapeur“ garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1/2 skardinės
  • Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml, 1stikl.
  • Cukinija – 1 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Karis – 1 arbat. šaukšt.
  • Maltas čili pipiras – 1 arbat. šaukšt.
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Cukinijas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apkepinkite kartu su pievagrybiais alyvuogių aliejuje.
  2. Suberkite į keptuvę sausus ryžius, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir išmaišykite. Įpilkite vandens 1 сm virš ryžių, virkite kol ryžiai sugers vandenį.
  3. Suberkite pupeles ir troškinkite 15-20 minučių.
  4. Patiekite, gausiai pašlakstę citrinos sultimis.

Rekomendacijos:

Paeljai paruošti pasirinkite ryžius „Karnoroli“: jie ilgesni ir tolygiai išverda. Su šiais ryžiais Jūs pagaminsite idealią paelją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius