-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paprastas triukas padės išsirinkti tobulai prinokusį avokadą

Sakykite, kaip dažnai įsigyjate neprinokusį avokadą? Dažniausiai jie būna kieti arba pernokę, pernelyg minkšti, kad sužadintų mūsų skonio receptorius.
Avokadas
Avokadas / Fotolia nuotr.

Rinkdamiesi mes vaisius maigome, bandome įžvelgti, kuris būtų gardžiausias ir netektų laukti dar kelių savaičių iki kol avokadai prinoks. 

Šiame „Buzfeed“ filmuke pamatysite, kaip atskirti tą avokadą, kurį galime pavadinti tobulai prinokusiu ir tinkančiu įvairiems patiekalams. 

Taip pat skaitykite: Jei kasdien valgytumėte avokadų, kaip tai paveiktų jūsų sveikatą

Vos trys atspalviai ir viskas aišku: ten, kur yra stiebelio vieta, reikia atkreipti dėmesį, kokia spalva vyrauja. Žalia išduoda, kad vaisius dar neprinokęs, ruda, jog pernokęs, na o gelsvi tonai patys gardžiausi – avokadas turėtų būti kaip tik. Išmėginkite šį būdą ir jūs!

VIDEO: Kaip išsirinkti prinokusį avokadą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius