Dabar populiaru
Publikuota: 2018 sausio 17d. 09:00

Pasakiškai skanios ir kvapnios sriubos su žuvimi ir jūros gėrybėmis: 10 receptų

Sriuba su žuvimi
Vida Press nuotr. / Sriuba su žuvimi

Karšta, aromatinga sriuba – puikus patiekalas žiemos pietums ar vakarienei. Tokiam valgiui gali būti naudojama pati įvairiausia žuvis, jūros gėrybės, daržovės, žalumynai. Žinoma, bet ko mesti į puodą nevertėtų, reikia, kad ingredientai derėtų tarpusavyje, neužgožtų vienas kito. Štai kodėl kviečiame pasikliauti puikiais receptais ir rinktis, ką virsite šį kartą!

Receptai
Receptas: Sriuba su lašišomis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 3
Kaip gaminti

1. Krevetes su lukštais sumeskite į kepimo skardą ir kepkite karštoje orkaitėje apie 10 min., kol smarkiai pakvips.

2. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite 2 šaukštuose sviesto. Kai šis dailiai apskrus, sumeskite tarkuotas bulves ir kepkite iki jos suminkštės.

3. Porą susmulkinkite, pakepinkite likusiame svieste, tada sukrėskite smulkintas lašišas ir dar kelias minutes pakepinkite.

4. Keptas krevetes sudėkite į puodą, užpilkite puse litro vandens, įmeskite petražolės šaknį ir virkite ant mažos ugnies apie 40 min.

5. Paruoštą sultinį perkoškite, krevetes pertrinkite per sietelį, sukrėskite keptas daržoves, puodą su sriuba dar kartą užvirkite, supilkite grietinėlę, suberkite nutarkuotas citrinų žieveles, šiek tiek pavirkite, tada nukelkite nuo ugnies ir išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės.

6. Sriubą pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kalendromis, supilkite citrinų sultis ir išpilstykite į sriubos dubenėlius. Į kiekvieną krėskite po šaukštą keptų lašišų ir porų.

7. Tiekite apibarsčiusi migdolų drožlėmis.

Plačiau skaitykite: Vakarienei – šilta sriuba!

Ingredientai
Lašiša: 200.00 g
Krevetės: 200.00 g (šviežių su lukštais)
Bulvės: 2.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Sviestas: 3.00 valg. š.
Petražolės: 1.00 vnt. (šaknis)
Grietinėlė: 200.00 ml (neriebios)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sulčių ir pusė šaukštelio nutarkuotos citrinų žievelės)
Porai: 1.00 vnt. (trečdalis)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai maltų baltųjų)
Kalendros: 1.00 arbat. š. (pagal skonį grūdelių)
Migdolai: 40.00 g (saujelė skrudintų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Daržovių sriuba su lašiša
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
1.4 / 5
Kaip gaminti

1. Aliejuje apkepkite smulkintas daržoves - paprikas, morką, cukinijas, svogūnus ir suberkite į vandenį.

2. Sudėkite smulkintą lašišą, įtarkuokite stambia tarka tarkuotas bulves, suberkite prieskonius ir druską.

3. Virkite apie 20 min. Prieš valgant paskaninkite šlakeliu citrinos.

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Ingredientai
Lašiša: 200.00 g
Svogūnai: 2.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt. (saldžioji)
Aitrioji paprika (gabalėlis) 1.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 riekės
Bulvės: 2.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Laurų lapai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų, džiovintų)
Petražolės: 1.00 vnt. (šakelė žalių)
Citrinos: 1.00 vnt.
Ciberžolė: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Druska: 1.00 valg. š.
Aliejus: 50.00 ml
Kmynai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Daržovių ir lašišų sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.3 / 4
Kaip gaminti

1. Nuluptus porus ir salierus supjaustykite griežinėliais, česnakus sutrinkite. Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais, bulves supjaustykite kubeliais. Juodąsias alyvuoges perpjaukite pusiau.

2. Pomidorus ties viršūnėlėmis kryžmai įpjaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles, supjaustykite kubeliais.

3. Puode išlydykite sviestą. Sudėkite trintus česnakus, smulkintus salierus ir porą minučių pakepinkite. Sudėkite tarkuotas morkas, apšlakstykite vermutu ir maišydama kepkite apie 5 minutes.

4. Įpilkite du litrus vandens, sudėkite sultinio kubelius, išmaišykite. Suberkite smulkintas bulves ir virkite apie 5 minutes. Sudėkite smulkintus pomidorus, stambiais gabalais supjaustytą žuvį, pagal skonį įberkite druskos, peletrūnų, maltų juodųjų pipirų, supilkite citrinos sultis ir virkite apie 8–10 minučių.

5. Iki virimo pabaigos likus 3–4 minutėms, suberkite smulkintas alyvuoges.  Baltinkite grietine arba plakta grietinėle.     

Ingredientai
Porai: 1.00 vnt. (didelis)
Morkos: 2.00 vnt. (didelės)
Bulvės: 3.00 vnt. (didelės)
Pomidorai: 3.00 vnt.
Salierai: 500.00 g (lapkočių)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Daržovių sultinys: 2.00 vnt. (kubeliai - ekologiško)
Lašiša: 500.00 g (500-600 g filė)
Vermutas: 3.00 valg. š. (baltas sausas)
Druska: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peletrūnas: 1.00 arbat. š.
Sultys: 3.00 valg. š. (citrinos)
Alyvuogės: 1.00 sauja (juodosios)
Grietinė: 6.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Pomidorų sriuba su žuvimi
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 11
Kaip gaminti

1. Į užvirusį sultinį puode įmaišykite konservuotus pomidorus, smulkintą svogūną, grūstas česnako skilteles, gabalėliais supjaustytas bulves. Kai daržovės suminkštės, nukelkite nuo ugnies, šiek tiek atvėsinkite ir sutrinkite. 2. Tyrę statykite ant ugnies, sudėkite šiaudeliais supjaustytus nuvalytus grybus, žuvies gabalėlius, pagardinkite druska, pipirais ir virkite15 minučių. Patiekite įmaišius grietinės, galima – su šviežiomis aitriosiomis paprikomis.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Žuvies sultinys: 1.00 l (paruošto iš 2 kubelių)
Pomidorai: 400.00 g (konservuoti savo sultyse)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės (2 - 4)
Bulvės: 4.00 vnt. (4 - 5)
Morkos: 2.00 vnt.
Bazilikai: 2.00 arbat. š.
Pievagrybiai: 500.00 g
Lašiša: 400.00 g (filė)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 arbat. š. (0,5)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Tiršta lašišų sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 12
Kaip gaminti
  1. Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir išvirkite. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite petražoles. Jas suberkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite 3–4 minutes, kol švelniai paruduos. Į puodą su verdančiu litru vandens suberkite karį, įdėkite filė, žiedinius kopūstus, laiškinius česnakus ir virkite ant silpnos ugnies 5–8 minutes.
  2. Išgriebkite žuvį ir sutrinkite šakute. Nusunkite bulves ir sutrinkite šakute. Į košę suberkite peletrūnus, sudėkite Dižono garstyčias ir gerai išmaišykite. Bulvių košę, trintą lašišą sudėkite į puodą ir pavirkite kelias minutes. Pagardinkite druska,  pipirais ir smulkintais krapais.
Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt.
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Morkos: 1.00 vnt. (didesnė)
Petražolės: 70.00 g (smulkintos)
Lašiša: 350.00 g (filė)
Žiediniai kopūstai: 600.00 g
Krapai: 2.00 valg. š.
Karis: 2.00 g (1/2 arbat. š.)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (Dižono)
Peletrūnas: 2.00 g
Laiškiniai česnakai: 1.00 sauja
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Karališka jūrų gėrybių sriuba
3 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
2.9 / 20
Kaip gaminti

1. Krevetes išlukštenkite. Midijas atšildykite ir nuvarvinkite.

2. Pomidorų galus įpjaukite, juos nuplikykite verdančiu vandeniu, tada nulupkite odelę ir susmulkinkite.

3. Svogūną ir česnakus nulupkite,  susmulkinkite. Aitriąją papriką išvalykite, irgi susmulkinkite. Viską pakepinkite gerai įkaitintame aliejuje. Kai prieskoninės daržovės suminkštės, sumeskite pomidorus, žirnelius ir dar 3 min. pakaitinkite. Sultinį supilkite į puodelį, tada sukrėskite kepintas daržoves, sumeskite lukštentas krevetes, atšildytas midijas, prieskonius, žuvų padažą, supilkite vyną.

4. Sriubą užvirinkite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiais žalumynais ir išpilstykite į lėkštes.

5. Tiekite su citrinų sultimis apšlakstytais avokadais, rozmarinų šakele ir baltos duonos skrebučiu.

Ingredientai
Krevetės: 150.00 g (šviežių)
Midijos: 1.00 vnt. (maišelis šaldytų)
Pomidorai: 2.00 vnt. (nedideli)
Šaldyti žirneliai: 125.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Daržovių sultinys: 1.00 l
Vynas: 125.00 st. (sauso balto)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (gabalėlis)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Avokadai: 1.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sulčių)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį; baltųjų)
citrinžolės pagal skonį 1.00 arbat. š.
Rytietiškas žuvų padažas 2.00 valg. š.
Rozmarinai: 1.00 arbat. š. (šviežių rozmarinų šakelių papuošti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Sriuba su lašišomis
3 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.9 / 10
Kaip gaminti
  1. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais.
  2. Saliero gumbą ir petražolės šaknį sutarkuokite stambia trintuve.
  3. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Kai dailiai apskrus, sumeskite tarkuotus salierus ir 10 min. pakepkite.
  4. Svogūnų ir salierų masę krėskite į puodą su sultiniu, sumeskite bulves ir virkite, kol jos suminkštės.
  5. Supilkite grietinėlę, dar kartą užkaitinkite, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais baltaisiais pipirais.  
  6. Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinusi sumeskite į puodą. Virkite apie 4 min.
  7. Galiausiai suberkite krapus, puodą uždenkite ir apie 10 min. palikite pastovėti, kad susimaišytų skoniai.
  8. Dalį lašišų išgriebkite.
  9. Sriubą iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu. Išpilstykite į lėkštes, sudėkite likusius žuvies gabalėlius, papuoškite krapų šakelėmis.
Ingredientai
Lašiša: 300.00 g
Bulvės: 3.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Sviestas: 3.00 valg. š.
Petražolės: 1.00 vnt. (šaknis)
Grietinėlė: 200.00 ml
Žuvies sultinys: 1.00 l
Salierai: 1.00 vnt. (gabalėlis gumbo)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų - baltųjų)
Krapai: 1.00 sauja (ryšulėlis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bulvių ir salierų kreminė sriuba su krevetėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
5.0 / 5
Kaip gaminti

1. Bulves ir salierą nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į verdantį sūdytą vandenį, įmeskite laurų lapelių, kvapniųjų ir juodųjų pipirų, žiupsnelį žuvies prieskonių ir virkite, kol daržovės suminkštės.

2. Svogūnus smulkiai sukapokite, apkepkite su sviestu ir supilkite į sriubą. Pavirkite dar kelias minutes. Sriubą supilkite į elektinę trintuvę ir sutrinkite iki vientisos masės, įspauskite pusės citrinos sulčių. Sriubą supilkite atgal į puodą, įpilkite grietinėlės. Jei sriuba per tiršta, galite praskiesti virintu vandeniu ar įpilti daugiau grietinėlės. Nuolat maišydami užvirkite.

3. Krevetes atitirpinkite, apšlakstykite likusiomis citrinos sultimis, apibarstykite pipirais, druska ir 10–15 minučių pamarinuokite.

4. Keptuvėje išlydykite sviestą, apkepkite smulkintą česnaką, sudėkite krevetes ir kelias minutes vartydami kepkite – tik ne per ilgai, nes sukietės.

5. Į lėkštes supilkite sriubą ir įdėkite po dvi ar tris krevetes. Galite pabarstyti mėgstamais žalumynais.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt. (didelės)
Salierai: 1.00 vnt. (pusė gumbo)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Sviestas: 3.00 valg. š.
Grietinėlė: 200.00 ml (neriebi)
Vanduo: 1.00 l (1-1,5)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Žuvies prieskoniai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Laurų lapai: 2.00 vnt. (2-3)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (kvapnieji)
Krevetės: 12.00 vnt. (8–12 didelių krevečių (šaldytų))
Česnakai: 1.00 skiltelės
Citrinos: 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Daržovių sriuba su krevetėmis
3 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.1 / 12
Kaip gaminti

1. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste gilioje keptuvėje.

2. Morką ir saliero stiebą nuplaukite, nuvalykite, supjaustykite kubeliais, sumeskite į svogūnų troškinį ir kepkite, kol daržovės suminkštės. Tada supilkite vyną, kai trečdalis jo nugaruos, supilkite sultinį, suberkite atšildytus ir gerai nuvarvintus žirnelius ir dar 7 min. pakaitinkite.

3. Sriubą supilkite į gilų indą, išplakite elektriniu plakikliu, tada dar kartą užkaitinkite, supilkite grietinėlę, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, suberkite prieskonius, sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą bri sūrį.

4. Sriubą tiekite su krevetėmis, šviežių petražolių lapeliais ir kiaušinio puselėmis.

Plačiau skaitykite: Vakarienei – šilta sriuba!

Ingredientai
Morkos: 1.00 vnt.
Salierai: 1.00 vnt. (stiebas)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sviestas: 1.00 valg. š.
Vynas: 125.00 ml (balto sauso)
Šaldyti žirneliai: 250.00 g
Daržovių sultinys: 1.00 l
Krevetės: 250.00 g (lukštentų)
Sūris: 100.00 g (bri)
Grietinėlė: 150.00 ml
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (virti)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Žirnelių sriuba su krevetėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.1 / 7
Kaip gaminti

1.Svogūnus susmulkinkite ir su čiobrelių lapeliais patroškinkite aliejuje. Suberkite žirnelius, šiek tiek paskaninkite druska ir cukrumi, supilkite vyną, truputį pavirkite.

2.Supilkite sultinį ir virkite 15–20 minučių. Išsukite iki purumo ir pertrinkite. Įmaišykite grietinę, pagardinkite druska ir pipirais.

3.Krevetes pakepinkite alyvuogių aliejuje, apibarstykite druska ir pipirais.

4.Sriubą išpilstykite į lėkštes ir į kiekvieną įdėkite tris krevetes. Papuoškite šviežiais čiobreliais.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Svogūnai: 2.00 vnt. (šalotiniai svogūnėliai)
Čiobreliai: 1.00 vnt. (šakelė ir lapelių)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Šaldyti žirneliai: 800.00 g (arba žali)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Vynas: 100.00 ml (baltas)
Daržovių sultinys: 600.00 ml
Grietinė: 3.00 valg. š. (riebi)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Krevetės: 12.00 vnt. (didelės)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Gyvenimas

40-metės nuotykiai internete: ieško meilės, bet jaučiasi klampojanti po gilią pelkę

Aktualu

Mergaičių mokykla Palestinoje: šypsenas slepia tragedijos ir košmarai naktimis

Interviu Kultūra

T.H.Eriksenas apie žmonijos perkaitimą: „Mes neturime laiko informaciją paversti žiniomis, o žinias – išmintimi“

Aktualu

Kovodamas su kainomis Saulius Skvernelis gali sudeginti savo populiarumą

Verslas

Iš Ispanijos į Lietuvą grįžusi vilkaviškietė sėkmę atrado pasidalinusi žaislo nuotrauka internete

15min recenzija Kultūra

Knygos recenzija. Apie Rusijos tęsiamą sovietų dezinformaciją – vyriausiojo N.Ceausescu šnipo lūpomis

Aktualu

Bulgarai blokavo kelius – protestavo dėl aukštų kuro kainų

Pasaulis kišenėje

Automobiliu po Europą keliavę jonaviškiai: norėjome pratęsti bobų vasarą

Vardai

Monika Šalčiūtė bušido turnyruose dirba nuo 17 metų: „Aš čia – kaip „Victoria's Secret“ angelas“

24sek

Po A.Kavaliausko tritaškio – Šaro pokštai: „Nemanau, kad ant to reikia statyti žaidimą“

Gazas

A.Juknevičius ir K.Povilaitis: kam vairuotojui reikalingas „šaltas dušas“

Sportas

135 kg „buldozerį“ per minutę įveikęs T.Pakutinskas: „Tokio nepasmaugsi, patį pasmaugs“

Gyvenimas

A.Kriščiūnas pasidalijo patirtimi, kaip atsikratė nerimo priepuolių ir išmoko mylėti

24sek

Trenerių mintys apie energiją: D.Adomaitis džiaugėsi, K.Maksvytis – pyko

Vardai

„Orų mergaitei“ K.Liukaitytei – 30 metų: „Didžiausia dovana man – vyras ir dukrai sesuo į kompaniją“

Kultūra

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti kitą savaitę?

Vardai

Seksualiausiu pasaulio vyru paskelbto Idriso Elbos sužadėtinė didžiuojasi: „Jis velniškai karštas“

Pasaulis kišenėje

Lietuvio kelionė Tibete: kalnas, ant kurio mirę tibetiečiai sušeriami ereliams

24sek

Mantas Kalnietis neblizgėjo, bet pergalės pasiekti tai nesutrukdė

Vardai

Kino mėgėjai atsisveikino su „Scanorama“ – uždarymo metu paskelbti konkursinės programos nugalėtojai

Naujienos

Gyvenimas

40-metės nuotykiai internete: ieško meilės, bet jaučiasi klampojanti po gilią pelkę

Aktualu

Mergaičių mokykla Palestinoje: šypsenas slepia tragedijos ir košmarai naktimis

Interviu Kultūra

T.H.Eriksenas apie žmonijos perkaitimą: „Mes neturime laiko informaciją paversti žiniomis, o žinias – išmintimi“

Aktualu

Kovodamas su kainomis Saulius Skvernelis gali sudeginti savo populiarumą

Verslas

Iš Ispanijos į Lietuvą grįžusi vilkaviškietė sėkmę atrado pasidalinusi žaislo nuotrauka internete

15min recenzija Kultūra

Knygos recenzija. Apie Rusijos tęsiamą sovietų dezinformaciją – vyriausiojo N.Ceausescu šnipo lūpomis

Aktualu

Bulgarai blokavo kelius – protestavo dėl aukštų kuro kainų

Pasaulis kišenėje

Automobiliu po Europą keliavę jonaviškiai: norėjome pratęsti bobų vasarą

Vardai

Monika Šalčiūtė bušido turnyruose dirba nuo 17 metų: „Aš čia – kaip „Victoria's Secret“ angelas“

24sek

Po A.Kavaliausko tritaškio – Šaro pokštai: „Nemanau, kad ant to reikia statyti žaidimą“

Gazas

A.Juknevičius ir K.Povilaitis: kam vairuotojui reikalingas „šaltas dušas“

Sportas

135 kg „buldozerį“ per minutę įveikęs T.Pakutinskas: „Tokio nepasmaugsi, patį pasmaugs“

Gyvenimas

A.Kriščiūnas pasidalijo patirtimi, kaip atsikratė nerimo priepuolių ir išmoko mylėti

24sek

Trenerių mintys apie energiją: D.Adomaitis džiaugėsi, K.Maksvytis – pyko

Vardai

„Orų mergaitei“ K.Liukaitytei – 30 metų: „Didžiausia dovana man – vyras ir dukrai sesuo į kompaniją“

Kultūra

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti kitą savaitę?

Vardai

Seksualiausiu pasaulio vyru paskelbto Idriso Elbos sužadėtinė didžiuojasi: „Jis velniškai karštas“

24sek

„Lietkabelis“ be vargo užgesino „Pieno žvaigždes“

Pasaulis kišenėje

Lietuvio kelionė Tibete: kalnas, ant kurio mirę tibetiečiai sušeriami ereliams

24sek

Mantas Kalnietis neblizgėjo, bet pergalės pasiekti tai nesutrukdė

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką