Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Persikų sezonas jau įkarštyje – ką iš jų gaminti? 12 receptų startui

Persikais paprastai mėgaudavomės liepą, tačiau šiais metais viskas anksčiau. Todėl, parduotuvių ir turgaviečių prekystalius nugulus prinokusiems persikams, metas galvoti, ką skanaus iš jų pagaminti. Aksomine odele pasipuošę vaisiai išties universalūs – tiks ir salotoms pagardinti, ir keptiems bei nekeptiems desertams ruošti.
Pyragas su persikais
Pyragas su persikais / Vida Press nuotr.

Nesaldūs patiekalai:

Keptų persikų, fetos ir cikorijų salotos
Receptas: Keptų persikų, fetos ir cikorijų salotos
1 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
2.3 / 4
Receptas
Ingredientai
Cikorija: 1.00 vnt. (jei nerandate cikorijos, galite keisti į mažų standžių salotų gūželę, pvz., gem lettuce)
Persikai: 1.00 vnt.
Fetos sūris: 50.00 g
Citrinos sultys: 1.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 1.00 arbat. š.
Vyno actas: 1.00 arbat. š. (raudonojo vyno)
Medus: 0.25 arbat. š.
Mėtos: 1.00 valg. š. (smulkintų šviežių)
Kaip gaminti

1. Persiką supjaustome į keturias dalis. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir dedame į grill keptuvę arba ant grotelių lauke. Kepame neilgai, nes persikas turi išlaikyti savo formą.

2. Susmulkiname šviežias mėtas.

3. Į dubenėlį pilame citrinos sultis, raudonojo vyno actą, alyvuogių aliejų, medų ir pusę susmulkintų mėtų. Viską gerai išmaišome, beriame druskos ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų. Į paruoštą užpilą dedame cikorijos lapus ir viską gerai išmaišome.

4. Cikorijas paskirstome į dvi lėkštes, dedame šiltus persikus, užbarstome fetos sūriu ir likusiomis mėtomis.

Suskleisti
Vištiena grill su pikantišku persikų padažu
Receptas: Ant grilio kepta vištiena su pikantišku persikų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 23
Receptas
Ingredientai
Vištiena: 1.00 vnt. (filė)
Aliejus: 2.00 valg. š. (marinatui)
Rozmarinai: 1.00 arbat. š. (džiovinto - marinatui)
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (džiovinto - marinatui)
Raudonėliai: 1.00 arbat. š. (džiovinto - marinatui)
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 arbat. š. (džiovintų - marinatui)
Actas: 1.00 arbat. š. (ryžių - marinatui)
Sojų padažas: 2.00 valg. š. (marinatui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų - marinatui)
Persikai: 1.00 vnt. (skardinė konservuotų - padažui)
Čili pipiras: (gabalėlis šviežio - padažui) 1.00 vnt.
Imbieras: 1.00 vnt. (gabalėlis - padažui)
Garam masalos: (padažui) 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Brendis: 20.00 ml (20 - 30 - padažui)
Kaip gaminti
  1. Visus marinato ingredientus sumaišykite ir gautu marinatu užpilkite vištieną, palikite marinuotis per naktį.
  2. Vištieną apskrudinkite ant grilio ir dar 7–10 minučių kepkite 200 laipsnių orkaitėje kol visiškai iškeps.
  3. Padažas: Persikus supjaustykite, sudėkite į puodą ir šiek tiek pakepinkite, sudėkite smulkintą imbierą, čili ir garam masala, supilkite brendį, alkoholiui išgaravus, viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
  4. Pagaminsite per 1 val., neskaičiuojant marinavimo laiko.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

 

 

Suskleisti
Vištienos salotos su persikais ir feta
Receptas: Vištienos salotos su persikais ir feta
4 asmenims
Pagaminsite per 35 min.
4.3 / 18
Receptas
Ingredientai
Kopūstai: 1.00 vnt. (pekino)
Pomidorai: 5.00 vnt. (vyšninių)
Persikai: 1.00 vnt. (konservuotų, nedidelės pakuotės)
Fetos sūris: 100.00 g
Vištiena: 150.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis (salotoms ir padažui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (salotoms ir padažui)
Pesto padažas: 1.00 arbat. š. (padažui)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (padažui)
Citrinos: 1.00 vnt. (2 valg. š. - padažui)
Balzaminis actas: 1.00 arbat. š. (padažui)
Kaip gaminti
  1. Pomidoriukus perpjaukite per pusę, persikus ir fetą supjaustykite kubeliais.
  2. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite su šiek tiek alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos bei pipirų.
  3. Kopūstą suplėšykite nedideliais gabalėliais, visus padažo ingredientus sumaišykite ir gautą padažą užpilkite ant kopūstų, gerai išmaišykite.
  4. Pekino kopūstą dėkite į lėkštę, ant jo išdėliokite fetą, persikus, pomidorus ir uždėkite dar šiltą vištieną.
  5. Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Suskleisti
Burokėlių salotos su persikais
Receptas: Burokėlių salotos su persikais
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.1 / 15
Receptas
Ingredientai
Persikai: 2.00 vnt. (konservuoti)
Moliūgo sėklos: 4.00 valg. š. (saujelė)
Burokėliai: 4.00 vnt.
Apelsinai: 1.00 vnt. (pusės apelsino sulčių)
Medus: 1.00 valg. š.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Balzaminis actas: 1.00 valg. š.
Kaip gaminti

1. Burokėlius gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, išvirkite arba iškepkite orkaitėje su lupenomis, tada atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

2. Burokėlių griežinėlius išdėliokite lėkštėse, ant viršaus dėkite ožkų pieno sūrio riekelių ir persikų gabalėlių.

3. Apelsino sultis sumaišykite su medumi, balzaminiu padažu, aliejumi ir užpilkite ant salotų. Ant viršaus berkite skrudintų moliūgų sėklų.

Kulinaro patarimas. Šias salotas skanu tiekti su orkaitėje keptais baltos duonos kubeliais. Juos paruoši labai paprasta: duonos gabalėlius apšlakstykite aliejumi, vynu, berkite kapotų česnakų ir „Provanso“ žolelių mišinio. Paskrudinkite, kol taps traškūs.

Suskleisti
Salotos su vištiena ir pikantišku persikų padažu
Receptas: Salotos su vištiena ir pikantišku persikų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.0 / 34
Receptas
Ingredientai
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Prieskoniai: 1.00 žiupsnelis (mėgstamų)
Salotos: 1.00 sauja (mėgstamų)
Špinatai: 1.00 sauja
Agurkai: 1.00 vnt. (ilgavaisiai arba 2 trumpavaisiai)
Pomidorai: 5.00 vnt. (5 - 6 - nedidelių)
Alyvuogių aliejus: 10.00 ml (šlakelis)
Balzaminis actas: 1.00 valg. š.
Persikai: 1.00 vnt. (pusės skardinės - konservuotų)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (stambiai maltų džiovintų čili pipirų)
Kaip gaminti
  1. Vištieną apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais, palikite marinuotis (geriausia per naktį ar bent kelioms valandoms).
  2. Paruošiamas padažas: persikus sutrinkite virtuviniu trintuvu (jei atrodo per tiršta galima įpilti truputį skysčio, kuriame buvo persikai), įdėkite čili pipirų.
  3. Padažą supilkite į nedidelį puodą ir šiek tiek pakaitinkite. Palikite atvėsti.
  4. Vištieną kepkite grilinėje keptuvėje (nepilant aliejaus), kol gražiai apskrus ir visiškai iškeps.
  5. Salotas suplėšykite rankomis, sumaišykite su špinatais.
  6. Pomidorus ir agurkus supjaustykite, sumaišykite su salotomis, viską pagardinkite druska, pipirais, balzaminiu actu ir šlakeliu aliejaus.
  7. Į lėkštę dėkite salotas, ant jų, supjaustykite vištieną ir viską pagardinkite padažu.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Suskleisti

Desertai:

Kepti persikai
Receptas: Kepti persikai
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 8
Receptas
Ingredientai
Persikai: 4.00 vnt.
Sviestas: 2.00 valg. š. (2 valg. š. - keptiems persikams ir 50 g - trupiniams)
Medus: 2.00 arbat. š.
Cukrus: 2.00 valg. š.
Vynas: 1.00 l (1/8 sauso)
Likeris: 50.00 ml (apelsinų)
Miltai: 100.00 g (kvietiniai - trupiniais)
Riešutai: 1.00 valg. š. (trupiniams)
Rudasis cukrus: 50.00 g (trupiniams)
Imbieras: 1.00 žiupsnelis (1/3 - malto - trupiniams)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (1/3 - trupiniams)
Kaip gaminti
  1. Persikų galus kryžmai įpjaukite ir nuplikiusi verdančiu vandeniu nulupkite odelę.
  2. Perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Į puodelį supilkite vyną, sukrėskite medų ir sudėjusi persikus kaitinkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
  3. Persikus išgriebkite. Karštame svieste išlydykite cukrų, sudėkite persikus ir kaitinkite ant silpnos ugnies, vis įpildama vyno nuoviro, paskui supilkite apelsinų likerį.
  4. Negiliame indelyje sudėkite visus trupiniams reikalingus ingredientus ir maišykite, kol gausite smulkius trupinius.
  5. Juos paskleiskite kepimo popieriumi ištiestoje kepimo skardoje ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10–12 min., kol pagels.
  6. Karštas persikų puseles apibarstykite paruoštais trupiniais ir patiekite.  
Suskleisti
Pyragas su persikais
Receptas: Pyragas su persikais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 13
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Cukrus: 1.00 st. (3/4)
Miltai: 2.00 st. (1 ir 1/4)
Vanilinis cukrus: 16.00 g (1 pakelis)
Persikai: 200.00 g (džiovintų)
Džemas: 1.00 st. (persikų)
Kokosų drožlės: 1.00 st.
Kaip gaminti
  1. Tešlai trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų.
  2. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
  3. Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
  4. Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180 C orkaitėje apie 30 min.
  5. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Receptą atsiuntė Janina Misiunienė

Suskleisti
Keptas desertas su persikais
Receptas: Smėlinis persikų desertas
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
1.8 / 4
Receptas
Ingredientai
Miltai: 1.50 st. (viršui)
Pekaninių karijų riešutai: 1.00 sauja (viršui; bet galima ir nedėti)
Cukrus: 1.00 st. (perpus viršui ir apačiai)
Rudasis cukrus: 2.00 valg. š. (arba „Turbinado“)
Druska: 0.50 arbat. š. (viršui ir dar žiupsnis apačiai)
Kepimo milteliai: 0.50 arbat. š. (viršui)
Sviestas: 110.00 g (ištirpinto; viršui)
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š. (viršui)
Persikai: 2.00 kg (apačiai)
Citrinos sultys: 2.00 valg. š. (apačiai)
Kukurūzų miltai: 3.00 valg. š. (apačiai)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (apačiai)
Cinamonas: 0.50 arbat. š. (apačiai)
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir 10–12 min. pakepinkite ant skardos paskleistus riešutus (jei juos naudosite). Kai paskrus, atvėsinkite.

2. Dabar pagaminkite deserto viršų. Į elektrinį kombainą dėkite riešutus ir sumalkite iki rupių miltų. Berkite miltus, abiejų rūšių cukrų, druską, kepimo miltelius. Labai trumpam įjunkite aparatą, tik kad produktai susimaišytų.

3. Perdėkite mišinį į didelį dubenį, supilkite sviestą ir vanilės ekstraktą. Pamaišykite, kol susidarys drėgni gumuliukai, ir padėkite šaltai, kol paruošite persikus.

4. Perpjaukite persikus pusiau, išimkite kaulus ir supjaustykite kubeliais. Imkite stačiakampio formos kepimo indą (tinka keraminis ar stiklinis), supilkite persikus, apibarstykite cukrumi, kukurūzų miltais, cinamonu, muskatu, druska, supilkite citrinos sultis, lengvai permaišykite ir paskirstykite vienodu sluoksniu ant kepimo formos dugno.

5. Išimkite viršui skirtą jau pagamintą mišinį iš šaldytuvo ir padenkite juo persikus. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., kol viršus taps rusvai auksinis.

6. Šiek tiek atvėsinkite prieš patiekdami su, pavyzdžiui, vaniliniais ledais. Rojus žemėje!

Suskleisti
Persikų tortas
Receptas: Nekeptas sūrio tortas su persikais
8 asmenims
Pagaminsite per 5 val.
4.3 / 18
Receptas
Ingredientai
Sausainiai: 150.00 g (trapių; pagrindui)
Sviestas: 75.00 g (pagrindui)
Sūris: 500.00 g (arba perpus sūrio ir jogurto; įdarui)
Grietinėlė: 200.00 ml (šaltos plakamosios; įdarui)
Cukrus: 70.00 g (įdarui)
Želatina: 24.00 g (10 lapelių, perpus įdarui ir glaistui)
Persikai: 4.00 vnt. (2 sunokusių ir smulkiai supjaustytų įdarui ir 2 įdarui)
Citrinos sultys: 2.00 valg. š. (glaistui)
Kaip gaminti

Beje, ne sezono metu gardėsį galite ruošti su konservuotais persikais, o jei norite nustebinti save ir svečius, į sausainių pagrindą įdėkite smulkintų riešutų, o dalį kreminio sūrio pakeiskite vaisiniu jogurtu.

Kad sutaupytumėte laiko, galite grietinėlės neplakti, o supilti ją tokią, kokia yra. Prarasite šiek tiek purumo, bet nieko baisaus. O jei esate dideli tinginiai, recepte siūlomą ruošti glaistą keiskite vandeniu, praskiestu persikų marmeladu.

Dar viena pastaba naujokams: želatinos lapeliai veikia taip pat, kaip želatinos milteliai, tačiau skirtingų gamintojų lapeliai įvairuoja. Tad jei kyla abejonių, pažiūrėkite į rekomendaciją ant pakelio – kiek lapelių reikia pusei litro vandens, ir dėkite truputį daugiau.

1. Iki trupinių sutrinkite sausainius. Išlydykite sviestą ir sumaišykite su sausainiais, kol visi trupiniai sudrėks. Kepimo popieriumi išklokite torto formą, sukrėskite masę ir spausdami išlyginkite.

2. Formą su pagrindu uždenkite ir laikykite šaldytuve, kol atliksite kitus darbus.

3. Į stiklinę su šaltu vandeniu įdėkite 5 lapelius želatinos, kad išbrinktų.

4. Elektriniu plaktuvu ar plakimo šluotele išplakite sūrį. Jei norite, pusę jo kiekio galite pakeisti jogurtu.

5. Ant ugnies dėkite vidutinio dydžio puodą, berkite cukrų, dėkite išbrinkusią ir nuvarvintą želatiną su 5 valgomaisiais šaukštais skystos grietinėlės. Vos tik viskas ištirps, nukelkite nuo ugnies ir sudėkite išplaktą sūrį.

6. Likusią grietinėlę išplakite ir lėtais sukamaisiais judesiais įmaišykite į pagrindinę masę.

7. Pusę gautos masės užpilkite ant sausainių, ant viršaus paskirstykite persikų gabalėlius. Pilkite antrąją sūrio masės dalį, išsklaidykite ir, uždengę formą, kelias valandas palaikykite šaldytuve.

Suskleisti
Pyragas su persikais
Receptas: Pyragas su persikais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 13
Receptas
Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla: 375.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (didelis kiaušinis ir trynys - kremui)
Persikai: 8.00 vnt. (arba nektarinai)
Cukrus: 50.00 g (kremui)
Miltai: 25.00 g (kremui)
Pienas: 300.00 ml (kremui)
Miltelinis cukrus: 16.00 g (1 pakelis arba keli lašai vanilės esencijos)
Kaip gaminti

1. Skardą išklokite kepimo popieriumi, pabarstykite miltais. Į ją įklokite iškočiotą tešlos lakštą, iš kraštų užlenkite po 2 cm ir aptepkite plaktu kiaušiniu.

2. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai parus. Ištraukite ataušinkite.

3. Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus išplakite.

4. Puode pakaitinkite pieną, bet neužvirinkite. Į jį po truputį pilkite kiaušinių masę ir nuolat maišydami trumpai pavirkite. Kremą supilkite į kitą dubenį ataušti. Paviršių galima pabarstyti milteliniu cukrumi, kad neužsitrauktų plėvelė.

5. Iškepusį sluoksniuotos tešlos lakštą aptepkite atvėsusiu kremu.

6. Persikus nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir panardinkite į kremą nugarėlėmis į viršų. Galima apipilti želės cukrumi, paruoštu pagal nurodymus ant pakuotės.  

Knyga „Vaisiai“
Knyga „Vaisiai“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Vaisiai“

Suskleisti
Keksiukai su persikais
Receptas: Keksiukai su persikais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.0 / 13
Receptas
Ingredientai
Persikai: 300.00 g (konservuoti)
Sviestas: 175.00 g
Rudasis cukrus: 150.00 g
Vanilinis cukrus: 16.00 g (1 pakelis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (dideli)
Likeris: 4.00 arbat. š. (apelsinų)
Miltai: 175.00 g
Pudingas: 1.00 vnt. (vanilinis)
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Migdolai: 50.00 g (plokštelės)
Miltelinis cukrus: 3.00 arbat. š.
Kaip gaminti

1. Persikų puseles išgriebkite iš indelio, sudėkite į sietelį ir įstatykite į puodą nuvarvėti. Puseles supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis.

2. Sviestą, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos sukite elektriniu plaktuvu, kol cukrus ištirps ir masė sutirštės.

3. Sukdami po vieną įmuškite kiaušinius. Sukite, kol sviesto ir kiaušinių masė taps vienalytė.

4. Į masę įpilkite apelsinų likerio. Jį galite pakeisti šviežiai spaustomis ar koncentruotomis apelsinų sultimis iš pakelio.

5. Atskirame inde išmaišykite miltus, vanilinį pudingą ir kepimo miltelius. Sukdami plaktuvu, šaukštu suberkite į kiaušinių masę.

6. Į popierines formeles pridėkite tešlos. Įspauskite persikus, pabarstykite migdolais. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 25 minutes. Pabarstykite milteliniu cukrumi.

Knyga „Vaisiai“
Knyga „Vaisiai“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Vaisiai“

Suskleisti
Persikinis maskarponės tortas
Receptas: Persikinis maskarponės tortas
12 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.8 / 78
Receptas
Ingredientai
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (biskvitui)
Cukrus: 300.00 g (0,5 st. - biskvitui, 100 g - sirupui ir 40 g - glazūrai)
Miltai: 1.00 st. (0,5 - biskvitui)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (0,5 - biskvitui)
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 arbat. š. - tarkuotos žievelės - biskvitui ir pusės citrinos sulčių - sirupui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (0,5 arbat. š. - tarkuotos žievelės - biskvitui)
Maskarponės sūris: 250.00 g (maskarponės kremui)
Grietinėlė: 200.00 ml (35 - 36 proc. riebumo - maskarponės kremui)
Želatina: 2.00 valg. š. (1,5 valg. š. - maskarponės kremui ir 0,5 arbat. š. - glazūrai)
Kondensuotas pienas: (0,5 skardinės - maskarponės kremui) 1.00 vnt.
Vanduo: 200.00 ml (160 - sirupui ir 40 - glazūrai)
Persikai: 230.00 g (150 - trintų konservuotų - persikų sluoksniui ir 80 - glazūrai)
Kaip gaminti
  1. Biskvitui: Kiaušinius išplakite su cukrumi, į juos įmaišykite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, suberkite apelsino ir citrinos žieveles.
  2. Viską gerai išmaišykite, tešlą supilkite į kepimo formą ir biskvitą kepkite ~10 min 200 laipsnių orkaitėje (kol patikrinus mediniu pagaliuku jis liks sausas).
  3. Puriam maskarponės kremui: Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje ir po to ištirpdykite ant garų vonelės arba mikrobanginėje.
  4. Maskarponę sumaišykite su kondensuotu pienu.
  5. Grietinėlę išplakite, į ją įmaišykite ištirpintą želatiną.
  6. Grietinėlės masę įmaišykite į maskarponę.
  7. Sirupui (sulaistymui): Visus ingredientus sumaišykite ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps.
  8. Persikų glazūrai: Želatiną išbrinkinkite vandenyje ir ištirpdykite.
  9. Cukrų sumaišykite su vandeniu ir sirupu ir kaitinkite ant mažos ugnies kol cukrus ištirps ir viskas pradės virti.
  10. Tuomet į gautą sirupą supilkite trintus persikus ir išjunkite ugnį.
  11. Į gautą masę supilkite želatiną ir viską gerai išmaišykite, glazūrą palikite vėsti iki kambario temperatūros.
  12. Torto surinkimas: Į konditerinį žiedą dėkite biskvitą ir gerai sulaistykite sirupu. 
  13. Ant biskvito išpilkite trintus persikus.
  14. Supilkite maskarponės kremą ir tortą dėkite į šaldytuvą šiek tiek sustingti (~30 min).
  15. Ant torto viršaus supilkite glazūrą ir ant jos pridėliokite norimų vaisių ar uogų.
  16. Tortą pagaminsite per 2 val., neskaičiuojant stingimo laiko.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Suskleisti

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius