Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2018 kovo 13d. 09:00

Pietums ar vakarienei be mėsos – maltinukai ir kukuliai iš kruopų bei daržovių. 15 receptų

Vegetariški maltinukai
Vida Press nuotr. / Vegetariški maltinukai

Vaikų darželio ar mokyklos pietų klasika – kotletai su garnyru – vieniems kelia nekokius prisiminimus, kitus palieka abejingus. Laimė, namuose galime pasigaminti tokių kotletų, kokių norime – pavyzdžiui, be stambių svogūnų gabaliukų ar nekenčiamų morkų. O kartais, kai norisi pavalgyti lengviau, maltinius ar kukulius iš mėsos galima pakeisti vegetariškais. Būtinai išbandykite, maloniai nustebsite!

Receptai
Receptas: Kopūstų maltinukai
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.7 / 21
Kaip gaminti

1. Kopūstą sutarkuokite stambia trintuve, nuspauskite sultis, sukrėskite į dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, pasūdykite, pagardinkite citrinų sultimis, prieskoniais, pesto padažu.

2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, su kubeliu trupinto sultinio pakepinkite svieste.

3. Pievagrybius išvalykite, nuplaukite, susmulkinkite, pakepinkite su svogūnais.

4. Atvėsusią svogūnų masę sukrėskite į kopūstus, gerai išmaišykite, jeigu skystoka, įberkite avižinių dribsnių.

5. Iš gautos masės formuokite paplotėlius, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite ant mažos ugnies, kol dailiai apskrus.

Ingredientai
Kopūstai: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Pievagrybiai: 250.00 g
Pesto padažas: 2.00 valg. š. (su bazilikais)
Manai: 125.00 g
Daržovių sultinys: 1.00 vnt. (kubelis natūralaus)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Petražolės: 1.00 valg. š.
Krapai: 1.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (sultys)
Džiūvėsiai: 50.00 g
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Maltinukai su daržovėmis ir varške
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.7 / 29
Kaip gaminti

1. Cukiniją ir bulves nulupkite, sutarkuokite stambia trintuve, pasūdykite, palikite pusvalandžiui pastovėti. Tada nupilkite išsiskyrusias sultis, įmaišykite smulkintą porą.

2. Česnakus nulupkite, sukapokite, aitriąją papriką išvalykite, irgi sukapokite, kartu su kmynais pakepinkite svieste, atvėsinkite, sukrėskite į daržoves.

3. Ten pat sudėkite šakute maigytą varškę, košę, suberkite miltus, supilkite plaktus kiaušinius, žalumynus.

4. Viską pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, rankomis formuokite rutuliukus, juos dėkite į karščiui atsparią kepimo skardą ir be jokių riebalų kepkite orkaitėje.

5. Valgykite su mėgstamu padažu arba grietine.

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt.
Bulvės: 2.00 vnt.
Varškė: 200.00 g
Virta 5 grūdų košė 125.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Miltai: 4.00 valg. š.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (gabalėlis)
Kmynai: 1.00 valg. š.
Kapoti žalumynai 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Burokėlių kotletai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 39
Kaip gaminti

1. Burokėlius ir svogūną sutarkuokite smulkesne burokine tarka, pagardinkite prieskoniais, pasūdykite. 

2. Suberkite į masę dribsnius ir gerai išmaišykite.

3. Formuokite kotletukus. Juos apvoliokite džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintame aliejuje.

4. Tada įpilkite šlakelį vandens ir dar apie 5 min. patroškinkite uždengtoje keptuvėje.

Skanu su baltuoju padažu ir bulvėmis.

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Ingredientai
Burokėliai: 4.00 vnt.
Avižiniai dribsniai: 1.00 st.
Druska: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Laurų lapai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Aliejus: 50.00 ml
Džiūvėsiai: 100.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bulvių ir grybų kotletai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 60
Kaip gaminti

1. Dar šiltas virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sugrūskite, suberkite manų kruopas, miltus, įmuškite kiaušinį, paskaninkite pipirais, druska, čiobreliais, žalumynais ir gerai išmaišykite.

2. Su dviem šaukštais aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus pievagrybius, nupilkite susidariusį skystį ir pievagrybius sudėkite į bulves. Masę gerai išminkykite, jei labai limpa prie rankų, įberkite dar šiek tiek miltų.

3. Rankomis suformuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, apversdami kelis kartus, kol gerai parus. Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

4. Tiekite karštus su grietinės ar sviesto padažu.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š.
Bulvės: 6.00 vnt. (didelės, virtos)
Pievagrybiai: 300.00 g
Sviestas: 2.00 valg. š.
Miltai: 5.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Manai: 5.00 g
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (džiovinti)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Džiūvėsiai: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Kopūstų kotletai
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 86
Kaip gaminti

1. Kopūstą supjaustykite į šešias dalis ir 8–10 min. apvirkite pasūdytame vandenyje. Sumalkite mėsmale ir nusunkite skysčio perteklių.

2. Svogūną smulkiai supjaustykite, česnakus sukapokite ir kartu su maltais kopūstais sudėkite į didelį dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

3. Masę 10 min. palaikykite kambario temperatūroje, kad išbrinktų manai. Keptuvėje įkaitinkite alyvų aliejų, iš kotletų tešlos darykite nedidelius paplotėlius, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite po 5 min. iš abiejų pusių.

4. Skanu valgyti su grietinės, pomidorų padažo ir smulkiai pjaustytų  marinuotų agurkėlių padažu.

Ingredientai
Kopūstai: 1.00 kg
Manai: 100.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Džiūvėsiai: 100.00 g (maltų)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š. (šlakelis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Avižiniai kotletai
4 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.7 / 62
Kaip gaminti

1. Avižinius dribsnius suberkite į dubenį, užpilkite karštu vandeniu ir palikite 10 minučių.

2. Susmulkinkite svogūną, suberkite į keptuvėje ištirpintą sviestą ir kepkite, kol taps skaidrūs. Sudėkite į dribsnius. Suberkite traiškytą česnaką, smulkintus krapus, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite. Jei masė bus skystoka, įberkite kelis šaukštus miltų.

3. Paruoštą masę šaukštu dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių, kol susidarys traški plutelė.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

 

Ingredientai
Avižiniai dribsniai: 2.00 st.
Vanduo: 300.00 ml
Svogūnai: 1.00 vnt. (didesnis)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Krapai: 1.00 arbat. š.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Aliejus: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių kotletai
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 110
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
  2. Grikius perplaukite po tekančiu vandeniu, suberkite į gilią lėkštę ir užpilkite šaltu virintu vandeniu. Palikite stovėti 2–3 valandoms.
  3. Išvirkite stambiai supjaustytas morkas. Kruopščiai jas nusunkite ir sutrinkite iki košės konsistencijos.
  4. Trintas morkas sudėkite į išbrinkusius grikius.
  5. Svogūną susmulkinkite ir dėkite į morkas bei grikius.
  6. Čia pat suplakite kiaušinį, suberkite miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
  7. Suformuokite kotletus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  8. Kepkite 30 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė

Ingredientai
Grikiai: 1.00 st.
Vanduo: 1.00 st. (1,75 – šilto virinto)
Morkos: 2.00 vnt. (didelės)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Miltai: 4.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pasninko kotletai
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 31
Kaip gaminti
  1. Bulves išvirkite ir sutrinkite, sumaišykite su virtais ryžiais.
  2. Morkas sutarkuokite ir pakepinkite su smulkintu svogūnu.
  3. Sumaišykite visus ingredientus – bulves, ryžius, morkas su svogūnais, pagardinkite druska, smulkintais žalumynais.
  4. Formuokite iš gautos masės kotletus ir apkepkite juos keptuvėje.
Ingredientai
Bulvės: 500.00 g
Ryžiai: 1.00 st. (½)
Morkos: 2.00 vnt. (2 - 3)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Aliejus: 1.00 valg. š. (augalinis)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Avinžirnių ir daržovių kepsneliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.8 / 4
Kaip gaminti

1. Avinžirnius pamerkite iš vakaro, kad gerai išbrinktų, ir kitą dieną išvirkite. Dažniausiai jie išverda per 50 minučių.

2. Kol avinžirniai verda, sutarkuokite morkas, supjaustykite porą, svogūną, česnaką ir viską trumpai patroškinkite keptuvėje. Troškinimo pabaigoje suberkite špinatus.

3. Smulkintuvu sutrinkite išvirtus avinžirnius. Dėkite juos, patroškintas daržoves ir kiaušinius į dubenį, berkite kapotų žalumynų, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

4. Drėgnomis ar aliejuotomis rankomis formuokite kepsnelius. Juos sudėkite į kepimui paruoštą indą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Ingredientai
Avinžirniai: 250.00 g
Morkos: 2.00 vnt.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Porai: 1.00 vnt.
Svogūnai: 0.50 vnt.
Špinatai: 1.00 sauja
Žolelės: 1.00 sauja (mėgstamų šviežių; pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sūrio ir riešutų maltinukai
7 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
4.5 / 12
Kaip gaminti

1. Sūrį padalykite į 7 lygias dalis, apie valandą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų, pabarstykite druska, pipirais, ant kiekvieno dėkite po nuluptą česnako skiltelę ir rankomis mėginkite suteikti sūrio gabalėliui kuo apvalesnę formą.

2. Kiekvieną rutuliuką suvyniokite į maistinę plėvelę ir 2 val. padėkite į šaldytuvą, kad sukietėtų.

3. Maltus riešutus ir džiūvėsėlius gerai sumaišykite.

4. Gerai atšaldytus kiaušinio baltymus išplakite.

5. Iš maistinės plėvelės išimtus sūrio gabalėlius pamirkykite baltymų plakinyje, gerai apvoliokite riešutų ir džiūvėsėlių mišinyje ir kepkite karštuose riebaluose keptuvėje.

6. Išgriebtus gerai nuvarvinkite ir kelioms minutėms padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Ingredientai
Sūris: 500.00 g (mėgstamas brandintas)
Džiūvėsiai: 6.00 valg. š. (malti)
Graikiniai riešutai: 125.00 g (malti)
Česnakai: 7.00 skiltelės
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (baltymai)
Aliejus: 50.00 ml (kepimui)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Avižinių dribsnių ir salierų maltinukai
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
2.8 / 25
Kaip gaminti

1. Puodelyje su verdančiu vandeniu ištirpinkite sultinio kubelius, suberkite dribsnius ir uždengusios dangčiu apie 40 min. pabrinkinkite.

2. Citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žievelę ir išspauskite sultis.

3. Salierą nulupkite, sutarkuokite stambia trintuve.

4. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste, suberkite tarkuotus salierus, juos kiek patroškinkite.

5. Avižinius dribsnius nusunkite, sudėkite į gilesnį indą, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, sukrėskite atvėsintą svogūnų masę, viską pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, citrinos žievelėmis ir sultimis.

6. Iš paruoštos masės rankomis formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje arba orkaitėje.

7. Tiekite su grietine ir svogūnų laiškais.

Ingredientai
Daržovių sultinys: 2.00 vnt. (kubeliai natūralaus)
Salierai: 1.00 vnt. (trečdalis gumbo)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Avižos: 1.00 st. (dribsniai)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Miltai: 2.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotos žievelės ir sultys)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Džiūvėsiai: 50.00 g
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai malti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kukurūzų kepsneliai
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.8 / 5
Kaip gaminti

1. Kukurūzus gerai nuvarvinkite, perplaukite atvėsintu virintu vandeniu.

2. Kiaušinius išplakite iki vientisos masės, sumaišykite su grietine, miltais. Sumeskite kukurūzus, plonyčiais griežinėliais pjaustytą porą, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.

3. Šoninę supjaustykite kubeliais, paskrudinkite keptuvėje, atvėsinkite ir įmaišykite į tešlą.

4. Į keptuvėje įkaitintą aliejų šaukštu krėskite tešlos ir iškepkite blynelius.

5. Dar karštus blynelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai, tada išdėliokite lėkštėse.

6. Nupjaukite baklažano galus. Likusį baklažaną supjaustykite nedideliais kubeliais, apibarstykite druska ir palikite valandai šaltai. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite išsiskyrusįkartų skystį.

7. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite svogūną su česnaku. Sudėkite baklažanų gabaliukus, sukrėskite pomidorus ir troškinkite, kol baklažanai suminkštės.

8. Viską pagal skonį pasūdykite, pagardinkite bazilikais, įmaišykite tarkuotą sūrį.

Ingredientai
Kukurūzai: 3.00 st. (mažos skardinės)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Grietinė: 100.00 g (riebi)
Miltai: 120.00 g
Porai: 1.00 vnt.
Baklažanai: 1.00 vnt. (padažui)
Jautiena: 150.00 g (šoninė)
Svogūnai: 1.00 vnt. (padažui)
Česnakai: 3.00 skiltelės (padažui)
Sūris: 100.00 g (padažui pvz. parmezano)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (padažui džiovintų pagal skonį)
Druska: 1.00 arbat. š. (ir padažui pagal skonį)
Aliejus: 5.00 valg. š. (kepimui)
Pomidorai: 200.00 g (padažui skardinė smulkintų)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (padažui pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bulvių kukuliai su fetos įdaru
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.9 / 19
Kaip gaminti
  1. Bulves išvirkite, dar karštas sūgrūskite arba sumalkite.
  2. Atvėsinkite, suberkite miltus, krakmolą, įmuškite kiaušinį, žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišykite.
  3. Sudrėkintomis rankomis formuokite paplotėlius, įdėkite fetos sumaišytos su smulkintomis petražolėmis ir formuokite kukulius.
  4. Kukulius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 8-10 minučių. Išgriebkite kiaurasamčiu.
  5. Prieš tiekiant užpilkite tirpinto sviesto ir pabarstykite kepintomis saulėgrąžomis.

 Recepto autorė: Skirmantė Mockevičienė

Ingredientai
Bulvės: 7.00 vnt. (7 - 8)
Miltai: 2.00 valg. š.
Krakmolas: 1.00 valg. š. (1 - 2)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Fetos sūris: 1.00 vnt. (pakuotė - tinka ir fetaki)
Saulėgrąžos: 1.00 st. (0.5)
Sviestas: 50.00 g
Petražolės: 1.00 sauja (lapelių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Lenkiški bulvių ir moliūgų kukuliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 15
Kaip gaminti
  1. Bulves nulupkite ir kartu su moliūgu išvirkite. Nukoškite ir sugrūskite.
  2. Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, miltus, pasūdykite ir gerai išminkykite.
  3. Iš bulvių masės drėgnomis rankomis formuokite kukulius ir virkite juo pasūdytame vandenyje 10–15 minučių.
  4. Patiekite su spirgučių arba grietinės ir sviesto padažu.
Ingredientai
Bulvės: 300.00 g
Moliūgai: 300.00 g
Miltai: 2.00 valg. š.
Krakmolas: 2.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Avinžirnių kukuliai falafeliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.8 / 5
Kaip gaminti

1. Avinžirnius mirkykite vandenyje mažiausiai šešias valandas, geriausia užsimerkite iš vakaro. Dėkite į puodą su vandeniu, virkite apie 40 minučių, nukoškite. Išvirtus avinžirnius sutrinkite smulkintuvu, įdėkite sugrūstą ar smulkiai supjaustytą česnaką, prieskonius, žoleles ir miltus.

2. Viską gerai sumaišykite ir drėgnomis rankomis formuokite norimo dydžio kukulius.

3. Kepkite gilioje keptuvėje ant gerai įkaitinto aliejaus vartydami, kol falafeliai įgaus tamsiai auksinę spalvą ir gražiai apskrus. Riebalus nusausinkite popierine servetėle.

4. Patiekite su salotomis ir aštriais padažais.

Ingredientai
Avinžirniai: 250.00 g
Česnakai: 4.00 skiltelės
Žolelės: 1.00 sauja (petražolių, krapų, kalendrų)
Miltai: 2.00 valg. š.
Druska: 0.30 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kuminai: 1.00 žiupsnelis
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

15min iš Rusijos Sportas

V.Putino flirtas su FIFA prezidentais – pleištas futbolui ir provokacija Vakarams

Patikrinta 15min Aktualu

Tiesa ar melas? Teisininku prisistatęs Artūras Skardžius: „Lietuvos televizijoj mokama vokeliais“, „žemės nuoma – ne verslas“

Sportas

Paslauga Argentinai – atgimusi Nigerija nubaudė Islandiją

15min iš Rusijos Sportas

Kostarikietišką betoną sutrupinusių brazilų treneris kūlversčių žadėjo ir ateityje

Vardai

E.Vitulskienė plius dydžio moterims nori įkvėpti pasitikėjimo: žiūrėkite pirmą drabužių kolekciją

Aktualu

V.Bakas sako, kad trauksis iš frakcijos, jei „valstiečiai“ imsis „beprasmiško tyrimo“

Pasaulis kišenėje

Kazachstanas: du miestai, du veidai

15min recenzija Kultūra

G.Berlanti „Su meile, Saimonas“: apie Saimoną, tokį patį kaip ir jūs

Gyvenimas

Moteris neapsikentė atmosferos Alytaus „Nuare“: manau, šunis užmigdė be pagrindo

Sportas

Be pasigailėjimo – palaidotai Argentinos rinktinei surengta tylos minutė

Labanoro gamta – Alfredo Pliadžio nuotraukose

Vardai

Mia nusirėžė plaukus: „Norėjau nusiskusti. Mano gyvenime – naujas etapas“

Aktualu

Penkias dienas tuštumoje snaudžiantis pajūris nubunda savaitgalį

Aktualu

„MG Baltic“ pasiekė, kad Vytautas Bakas negalėtų koncerno vadinti organizuota nusikalstama grupe

24sek

Kas LKL žibėjo ryškiausiai? Rekordus bandę versti žaidėjai

Interviu 24sek

„Ryto“ vadovas atvirai – apie trenerių keitimą, A.Guogą, pinigus ir Eurolygą

Vardai

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Aktualu

I.Strazdauskaitės nužudymo byla: budeliai pripažįsta kaltę, ji bus įrodinėjama už uždarų durų

Aktualu

Rusijoje kalinamas bado streiką paskelbęs ukrainiečių režisierius O.Sencovas neketina prašyti V.Putino malonės

Gazas

Atnaujino „Jeep Renegade“ – leis rinktis iš keturių variantų

Naujienos

15min iš Rusijos Sportas

V.Putino flirtas su FIFA prezidentais – pleištas futbolui ir provokacija Vakarams

Patikrinta 15min Aktualu

Tiesa ar melas? Teisininku prisistatęs Artūras Skardžius: „Lietuvos televizijoj mokama vokeliais“, „žemės nuoma – ne verslas“

Sportas

Paslauga Argentinai – atgimusi Nigerija nubaudė Islandiją

15min iš Rusijos Sportas

Kostarikietišką betoną sutrupinusių brazilų treneris kūlversčių žadėjo ir ateityje

Vardai

E.Vitulskienė plius dydžio moterims nori įkvėpti pasitikėjimo: žiūrėkite pirmą drabužių kolekciją

Aktualu

V.Bakas sako, kad trauksis iš frakcijos, jei „valstiečiai“ imsis „beprasmiško tyrimo“

Pasaulis kišenėje

Kazachstanas: du miestai, du veidai

15min recenzija Kultūra

G.Berlanti „Su meile, Saimonas“: apie Saimoną, tokį patį kaip ir jūs

Gyvenimas

Moteris neapsikentė atmosferos Alytaus „Nuare“: manau, šunis užmigdė be pagrindo

Sportas

Be pasigailėjimo – palaidotai Argentinos rinktinei surengta tylos minutė

Labanoro gamta – Alfredo Pliadžio nuotraukose

Vardai

Mia nusirėžė plaukus: „Norėjau nusiskusti. Mano gyvenime – naujas etapas“

Aktualu

Penkias dienas tuštumoje snaudžiantis pajūris nubunda savaitgalį

Aktualu

„MG Baltic“ pasiekė, kad Vytautas Bakas negalėtų koncerno vadinti organizuota nusikalstama grupe

24sek

Kas LKL žibėjo ryškiausiai? Rekordus bandę versti žaidėjai

Interviu 24sek

„Ryto“ vadovas atvirai – apie trenerių keitimą, A.Guogą, pinigus ir Eurolygą

Vardai

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Aktualu

I.Strazdauskaitės nužudymo byla: budeliai pripažįsta kaltę, ji bus įrodinėjama už uždarų durų

Aktualu

Rusijoje kalinamas bado streiką paskelbęs ukrainiečių režisierius O.Sencovas neketina prašyti V.Putino malonės

Gazas

Atnaujino „Jeep Renegade“ – leis rinktis iš keturių variantų

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

Pinigai mano ateičiai

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Svajonių virtuvė

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką