-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikantiški daržovių blyneliai

Kokie blynai jūsų mėgstamiausi? Žinoma, už bulvinius pakiltų didžiausias miškas rankų. Tačiau ar bandėte blynams naudoti kitas daržoves? Morkas, cukinijas, salierus? Šiandien siūlome sočių ir pikantiškų blynelių receptą.
Blynai su cukinija
Blynai su cukinija / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 vidutinio dydžio cukinijos,
  • 2 morkų,
  • 1 pundelio svogūnų laiškų,
  • 2 skiltelių česnako,
  • saujos šviežių petražolių,
  • žiupsnelio šviežių krapų,
  • 2,5 st. miltų,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 arb. š. kepimo miltelių,
  • 2 kiaušinių,
  • 2 st. pasukų,
  • 150 g sviesto,
  • aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Morkas ir cukiniją sutarkuokite burokine trintuve. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, petražoles, krapus ir česnaką.

Pasiruoškite blynų tešlą. Ištirpinkite sviestą ir palikite ataušti. Kiaušinius išplakite su druska, supilkite pasukas, maišydami po kelis šaukštus berkite miltus. Galiausiai supilkite atvėsusį sviestą bei susmulkintas daržoves ir gerai išmaišykite tešlą.

Blynus kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietine ir susmulkintais svogūnų laiškais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius