-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikantiško skonio rauginti pomidorai su garstyčiomis

Šiuo būdu rauginti pomidorai iš klasikinių receptų išsiskiria aštresniu ir pikantiškesniu skoniu, kurį suteikia garstyčios. Be to, rauginti prinokusius pomidorus nėra sudėtinga ir tai pavyks kiekvienam. Vienintelė sąlyga, jei norite mėgautis nepriekaištingu produktu, tai surasti tinkamą vietą jų saugojimui. Raugintų daržovių laikymui reikalinga žema temperatūra, tad paruoškite vietą šaldytuve arba rūsyje.
Konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai / 123RF.com nuotr.

1 l stiklainiui reikės:

  • 400 g pomidorų,
  • 1,5 valg. š. druskos,
  • 1 valg. š. garstyčių žirnelių,
  • 1 čili pipiriuko,
  • 2-3 skiltelių česnako,
  • vandens.

Gaminimas:

Ant švaraus paruošto stiklainio dugno dėti čili pipiriuką, nuluptas česnako skilteles, garstyčių grūdelius.

Po vieną dėkite atrinktus sveikus, prinokusius pomidorus su nepažeista odele. Kai stiklainis prisipildys, suberkite druską ir užpilkite iki viršaus verdančiu vandeniu.

Stiklainį pridenkite dangteliu ir palikite kambario temperatūroje 3-4 dienoms. Paskui uždenkite ir išneškite į vėsią patalpą arba šaldytuvą, o po 10-12 dienų jau galėsite ragauti.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius