Dabar populiaru
Publikuota: 2019 balandžio 17d. 13:05

Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos

Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
„Bonduelle“ nuotr. / Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos

Pavasarį paįvairinkime savo mitybą pilnavertėmis salotomis.

Salotoms reikės:

„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
  • 1 skardinės „Bonduelle Inspiration“ bolivinės balandos,
  • ~ 70 g moliūgų sėklų,
  • 1/2 a. š. alyvuogių aliejus,
  • 1/2 a. š. + 1/8 druskos (dviem dalimis),
  • 1/4 a. š. rūkytos paprikos miltelių,
  • 2 skardinės „Bonduelle Inspiration“ juodųjų pupelių,
  • 1/2 raudonojo svogūno (70 g),
  • 2 mangų,
  • sauja špinatų lapų,
  • 4 v. š pjaustytos kalendros,
  • 2 avokadų.

Padažui reikės:

  • 1/2 a. š. obuolių acto,
  • 1 v. š. + 1 a. š. žaliosios citrinos sulčių,
  • 1/4 a. š. druskos,
  • 1/4 a. š. kmynų,
  • 48 g alyvuogių aliejaus,
  • saujos kalendros.

Gaminimas:

Į keptuvę sudėkite moliūgų sėklas, užpilkite alyvuogių aliejaus, druskos ir paprikos miltelių. Kelias minutes pakepkite, kol įgaus auksinį atspalvį. Iškepus palikite atvėsti.

„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos

Dideliame dubenyje sumaišykite bolivinę balandą, juodąsias pupeles, paruoštas moliūgų sėklas, supjaustytą mangą, špinatus, kalendrą, susmulkintą svogūną ir įdėkite druskos.

„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos



Padažui: į trintuvę supilkite obuolių actą, žaliosios citrinos sulčių, įdėkite druskos, kmynų, kalendros. Sutrinkite iki vientisos masės.

„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos

Prieš patiekiant salotas supilkite paruoštą padažą. Ant viršaus uždėkite supjaustytus avokado kubelius ir lengvai viską išmaišykite. Skanaus!

„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
„Bonduelle“ nuotr./Pupelių, špinatų ir bolivinių balandų salotos
Remiamas turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

Video

03:14
00:37
03:16

RESTA 2019

Naviguok į ateitį

Sveikata

Jauskitės gražūs

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką