Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pyragėliai su špinatais

Iškylaujant visada malonu užkąsti naminio maisto. Pyragėliai su įvairiais įdarais suteiks energijos ir pastiprins, o naudodami šaldytą tešlą jiems iškepti sugaišite visai nedaug laiko. Šiandien siūlome pyragėlių su špinatais receptą: juos labiausiai mėgsta į keliones pasiimti Vida ir Juozas. Skanaukite ir jūs!
Pyragėliai su špinatais
Pyragėliai su špinatais / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,

Įdarui:

  • 300 g špinatų,
  • 2 skiltelių česnako,
  • 4 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • žiupsnelio malto muskato.

KAIP GAMINTI

Šaldytą tešlą atšildykite.

Špinatus nuplaukite ir nusausinkite.

Česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite įkaitintame svieste. Baigiant kepti, suberkite špinatų lapelius ir pakepinkite. Pagardinkite druska, pipirais ir maltu muskatu.

Kiaušinius kietai išvirkite ir smulkiai sukapokite. Sumaišykite su keptais špinatais.

Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, užlenkite kraštelį ir gerai užspauskite.

Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 20–30 minučių.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius