Dabar populiaru
Publikuota: 2018 rugpjūčio 21d. 09:00

Ryški ir skani moliūgų sriuba: rinkitės iš paprastų ir trintų. 12 receptų

Moliūgų sriuba
Vida Press nuotr. / Moliūgų sriuba

Nors sausra Lietuvos daržininkus šią vasarą iškankino, moliūgai vis tiek sugebėjo sėkmingai išaugti. O jei neišaugo mūsų daržuose, tai atvažiavo iš svetur tiesiai į prekybos centrų lentynas. Ši daržovė nuostabi savo universalumu, o moliūgų sezonui prasidėjus, be sriubos tikrai niekaip neapsieisime!

Receptai
Receptas: Trinta moliūgų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.2 / 53
Kaip gaminti

1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite stambiais kubeliais, apšlakstykite aliejumi, įspauskite česnaką, išmaišykite, sudėkite į skardą ir kepkite 210°C temperatūros orkaitėje, kol paviršius truputį apskrus.

2. Sudėkite apkeptus moliūgų gabalėlius į puodą, supilkite sultinį ir grietinėlę, pakaitinkite, bet neleiskite užvirti. Nukaiskite puodą, sutrinkite moliūgus elektriniu grūstuvu. Dar kartą užkaitinkite. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir šviežiai tarkuotais muskatais. 

3. Sausoje keptuvėje trumpai pakepinkite moliūgų sėklas. Išpilstykite sriubą į dubenėlius, pagardinkite skrudintomis moliūgų sėklomis, įberkite po šaukštą duonos kubelių.

Kulinaro patarimas. Jei turite nedidelių vienodo dydžio moliūgų, nupjaukite jų viršų, išskobkite minkštimą su sėklomis, vidų patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir pašaukite į karštą orkaitę. Kai moliūgai iškeps, išpilstykite į juos sriubą ir iškart tiekite.

Ingredientai
Moliūgai: 1.00 kg
Daržovių sultinys: 800.00 ml
Česnakai: 1.00 skiltelės
Grietinėlė: 200.00 ml (liesos)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Moliūgo sėklos: 1.00 valg. š. (lukštentų)
Duona: 1.00 st. (skrudintų baltos duonos kubelių)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis tarkuotų)
Grietinė: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Tiršta moliūgų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.6 / 21
Kaip gaminti

1.Moliūgą perpjaukite pusiau, nulupkite, išskobkite, minkštimą supjaustykite kubeliais.

2.Dideliame puode su įkaitintu sviestu apkepkite moliūgo kubelius, griežinėliais pjaustytas morkas ir smulkintus svogūnus.

3.Sudėkite raikytą cukiniją ir paprikos kubelius. Supilkite sultinį, pomidorus, suberkite makaronus.

4.Pagardinkite prieskoniais, užvirinkite. Virkite apie 10 minučių. Nukėlus nuo ugnies įmaišykite tarkuotą parmezaną.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Moliūgai: 2.00 kg
Sviestas: 2.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (jauna)
Paprikos: 1.00 vnt. (geltonoji)
Pomidorai: 500.00 g (smulkinti arba konservuoti be odelių)
Daržovių sultinys: 600.00 ml
Makaronai: 250.00 g (spiraliniai)
Rozmarinai: 3.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (Kajeno)
Parmezano sūris: 125.00 g (tarkuotas)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pikantiška moliūgų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.0 / 29
Kaip gaminti
  1. Moliūgą perpjaukite per pusę, nulupkite ir iškrapštykite sėklas.
  2. Supjausčiusi vidutinio dydžio skiltelėmis, sudėkite į skardą be riebalų ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
  3. Kepkite, kol moliūgo skiltelės šiek tiek apskrus, – bus gardesnė sriuba.
  4. Svogūnus ir česnakus nulupkite, smulkiai sukapokite, pakepinkite svieste.
  5. Vištienos arba daržovių sultinį supilkite į puodą, sukrėskite moliūgų gabalėlius, kepintus svogūnus ir česnakus.
  6. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir muskatų.
  7. Uždengusi puodą dangčiu, sriubą virkite ant silpnos ugnies apie 15 min.
  8. Supilkite aliejų, grietinėlę ir iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu.
  9. Karštą trintą sriubą išpilstykite į dubenėlius.
  10. Tiekite su pasirinktais priedais. Kaskart išbandykite vis kitus – atrasite mėgstamiausią.
Ingredientai
Moliūgai: 1.00 kg
Svogūnai: 2.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sviestas: 80.00 g
Sultinys: 1.00 l (vištienos arba daržovių)
Aliejus: 1.00 valg. š. (1,5 - moliūgų sėklų)
Grietinėlė: 100.00 ml
Druska: 1.00 žiupsnelis
Muskatas: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų)
Sūris: 1.00 žiupsnelis (tarkuoto parmezano, mėlynųjų arba baltųjų pelėsių - pagardams pasirinktinai)
Moliūgo sėklos: 1.00 valg. š. (skrudintos baltos duonos kubelių, saulėje džiovintų pomidorų, sūrio traškučių, keptų obuolių- pagardams pasirinktinai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Moliūgų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.1 / 99
Kaip gaminti
  1. Moliūgą nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite.
  2. Česnakus ir svogūną nulupkite, 2 skilteles pakepinkite svieste su svogūnu, kitas dvi palikite.
  3. Svogūnų ir česnakų troškinį krėskite į puodą su sultiniu, sumeskite moliūgo kubelius ir virkite apie 20 min., kol moliūgas suminkštės.
  4. Puodą nukelkite nuo viryklės. Likusias česnako skilteles sugrūskite su bazilikų lapeliais, sumaišykite su aliejumi, viską pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir supilkite į sriubą.
  5. Sriubą išplakite elektriniu plakikliu, pagardinkite grietinėle.
  6. Trintą moliūgų sriubą galite paskaninti skrudintos duonos skrebučiais, moliūgų sėklomis, mėlynųjų pelėsių sūriu.
Ingredientai
Moliūgai: 500.00 g (muskatinio)
Svogūnai: 1.00 g (didesnis)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Sultinys: 750.00 ml (naminio daržovių arba jautienos)
Grietinėlė: 100.00 ml (riebios)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Aliejus: 5.00 valg. š.
Bazilikai: 3.00 vnt. (lapelių)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Kreminė moliūgų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 120
Kaip gaminti
  1. Morkas ir bulves nuskuskite.
  2. Daržoves supjaustykite kubeliais.
  3. Svogūną pakepinkite su česnaku ir sudėkite su bulvėmis, morkomis ir moliūgu į užvirusį sultinį.
  4. Virti apie 20 min.
  5. Įberkite prieskonius pagal skonį. Elektriniu trintuvu viską sutrinkite iki piurė konsistencijos.
  6. Valgykite su grietine.

 Receptą atsiuntė Erika Ž.

Ingredientai
Vištienos sultinys: 1.00 l
Moliūgai: 1.00 kg
Morkos: 2.00 vnt. (didelės)
Bulvės: 4.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Česnakai: 2.00 skiltelės (2 - 3)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Grietinė: 1.00 valg. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Moliūgų ir kukurūzų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 18
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintus svogūnus. Troškinkite 1 min. Sudėkite į puodą pjaustytą moliūgą, suberkite žoleles. Virkite iki kol sriuba sutirštės.
  2. Suberkite saldžiuosius geltonuosius kukurūzus ir virkite, kol jie suminkštės.
  3. Sriubą iki vientisos masės sutrinkite elektriniu trintuvu. Pagardinkite citrinų sultimis, druska ir patiekite su šviežiais žalumynais.
Ingredientai
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Moliūgai: 500.00 g
Raudonėliai: 3.00 arbat. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (¼)
Kukurūzai: 1.00 puodelis (saldūs geltonieji kukurūzai)
Citrinos: 1.00 vnt. (1 arbat.š. - sulčių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aštrioji moliūgų sriuba
8 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.1 / 22
Kaip gaminti

1. Bulves, morką, svogūną, česnakus nulupkite. Bulves ir morkas supjaustykite didokais gabalėliais. Svogūną ir česnakus susmulkinkite. Iš aitriosios paprikos išvalykite sėklas, minkštimą smulkiai supjaustykite.

2. Į puodą storu dugnu įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus, česnakus, aitriąsias paprikas, įberkite imbiero ir apkepkite. Sudėkite morkas, bulves, moliūgus, supilkite sultinį ir virkite, kol daržovės suminkštės.

3. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Išvirtą sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu.

Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Moliūgai: 500.00 g (didokais kubeliais pjaustytų)
Daržovių sultinys: 2.00 l (tinka tirpus)
Bulvės: 2.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Imbieras: 1.00 žiupsnelis (malto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų sriuba
3 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.9 / 34
Kaip gaminti

1. Moliūgą, bulvę ir morkas supjaustykite gabalėliais. Svogūną ir česnakus susmulkinkite ir pakepinkite su sviestu, kol gražiai apskrus.

2. Į puodą sudėkite visas daržoves, svogūnus su česnakais, įpilkite sultinio ir virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių. Pagardinkite prieskoniais, druska ir nukelkite nuo ugnies.

3. Kiek pravėsusią sriubą sutrinkite trintuve (jei per tiršta, įpilkite dar sultinio). Į sriubą sudėkite tarkuotą permezaną ir maišydami kaitinkite, kol sūris išsileis.

4. Sriubą tiekite su skrudinta duona ir, jei mėgstate, įdėkite šaukštą jogurto ar grietinės.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Moliūgai: 500.00 g
Sviestas: 4.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 4.00 skiltelės
Bulvės: 1.00 vnt. (didelė)
Morkos: 2.00 vnt.
Daržovių sultinys: 1.00 l
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Karis: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Parmezano sūris: 4.00 valg. š.
Duona: 1.00 vnt. (itališka Ciabata)
Jogurtas: 3.00 valg. š. (arba grietinė (nebūtina))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Tiršta moliūgų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.2 / 42
Kaip gaminti

1. Puode įkaitinkite aliejų ir sviestą, suberkite kubeliais pjaustytą svogūną, vis pamaišydama kepinkite ant silpnos ugnies, kol gabalėliai suminkštės.

2. Sudėkite moliūgus ir bulves, uždenkite puodą. Troškinkite daržoves maždaug 10 min., kartais pamaišykite.

3. Supilkite sultinį, pasūdykite, pagardinkite muskatu ir pipirais. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir pavirkite maždaug 10 min., kol daržovės suminkštės.

4. Leiskite sriubai šiek tiek atvėsti, supilkite į virtuvinį kombainą ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite atgal į puodą, įmaišykite pieną, užkaitinkite ant silpnos ugnies, pagardinkite citrinų sultimis. Tiekite pagardintą grietine su skrudintos duonos riekele.

Ingredientai
Moliūgai: 4.00 st. (stambiai pjaustyto)
Bulvės: 1.00 st. (kubeliais pjaustytų)
Daržovių sultinys: 700.00 ml (arba vištienos)
Pienas: 500.00 ml
Svogūnai: 1.00 vnt.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (2 šaukšteliai citrinų sulčių)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis tarkuotų)
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų ir raudonųjų lęšių sriuba
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.1 / 11
Kaip gaminti

1. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, berkite svogūnus ir pakepinkite, kol pradės gelsti – apie 4 minutes. Tada suberkite moliūgo kubelius, pakepkite minutę, suberkite lęšius, supilkite vištienos sultinį ir leiskite ramiai virti apie 25–30 minučių.

2. Kai moliūgas bus minkštas ir lęšiai išvirę, sutrinkite sriubą elektriniu trintuvu, pagardinkite kokoso pienu, citrinos sultimis, pipirais, gal dar trupučiu druskos, jei sultinys nebuvo labai sūrus.

3. Pagardui elektrine trintuve sumalkite kalendrą ir moliūgo sėklas drauge su alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska, pipirais.

4. Pilkite sriubą į lėkštes, apšlakstykite pagardu ir mėgaukitės.

Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt. (supjaustytas kubeliais)
Alyvuogių aliejus: 7.00 valg. š. (2 sriubos virimui ir 5 išvirusios pagardinimui)
Moliūgai: 600.00 g (geriausia tinka Hokaido, pjaustyto kubeliais)
Vištienos sultinys: 600.00 ml
Lęšiai: 150.00 g (raudonųjų)
Kokosų pienas: 100.00 ml
Citrinos sultys: 1.00 valg. š.
Druska: 0.30 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kalendros sėklos: 2.00 valg. š. (pagardinimui)
Moliūgo sėklos: 2.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Orkaitėje kepta moliūgų sriuba
2 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
3.6 / 21
Kaip gaminti

Gamyba:

  1. Imkite moliūgą su visa žieve, išimkite sėklas, į vidų sudėkite smulkintas daržoves (pomidorą pjaustome stambiais gabalais, kad prieš sutrinant būtų paprasčiau nuimti odą).
  2. Viską pabarstykite druska ir pipirais ir šaukite į orkaitę.
  3. Kepkite 175 laipsnių temperatūroje apie 1,5–2 val.
  4. Traukite iš orkaitės, viską iškratykite į puodą, moliūgo „mėsą“ išskaptuokite ir taip pat verskite į puodą ir viską sutrinkite.

Pateikimas: 

  1. Pilkite sriubą į lėkštę, skaninkite grietine arba grietinėle ir moliūgo sėklomis.
  2. Jei sriubą planuotumėte nešti svečiams ant stalo, būtų gražu ją patiekti toje pačioje moliūgo žievėje, kurioje viskas kepė, nes žievė išlieka kieta ir tvirta.

Receptą atsiuntė Monika J.

Ingredientai
Moliūgai: 1.00 vnt. (0,5 didelio)
Bulvės: 2.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Pomidorai: 2.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Grietinė: 30.00 ml (arba grietinėlė)
Moliūgo sėklos: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kaimiška grybų sriuba su moliūgais
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
1.0 / 1
Kaip gaminti

1. Pakepinkite supjaustytus lašinukus. Spirgučius išgraibykite, o likusiuose riebaluose apkepkite kubeliais pjaustytą moliūgą ir smulkintą svogūną.

2. Į verdantį vandenį suberkite voveraites, apkepintą moliūgo ir svogūnų masę, kubeliais pjaustytas bulves, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir virkite apie 0,5 val.

3. Išpilstykite sriubą į lėkštes, pagardinkite spirgučiais, papuoškite petražolėmis.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Ingredientai
Mėsos sultinys: 3.00 l (naminio)
Moliūgai: 300.00 g (nulupto)
Grybai: 200.00 g (voveraičių arba kitokių)
Sūdyti lašiniai 150.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Bulvės: 3.00 vnt.
Druska: 1.00 arbat. š.
Petražolės: 1.00 vnt. (šakelė žalių)
Laurų lapai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis maltų)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Konservatoriai sieks atšaukti mokesčių reformą, o jei nepavyks – nepalaikys biudžeto

15min iš Ploješčio Interviu Sportas

Tylą nutraukęs G.Arlauskis apie sugrįžimą į rinktinę: „Šiuo metu – ne“

Aktualu

CŽV išvada: Saudo Arabijos princas suorganizavo žurnalisto J.Khashoggi nužudymą

Maistas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: briediena kanadietiškai

Gyvenimas

Saudo Arabijos karališkosios šeimos grožio terapuetė Lilija: „Turėdavau būti pasiekiama per 20 minučių“

Aktualu

Apleistos turgavietės padegėjai visiškai suįžūlėjo: šįkart gaisrą sukėlė dienos metu

Aktualu

Naujos konservatorių partijos įkūrėjai nerodo savo veidų

24sek

Panevėžio „Lietkabeliui“ – kaltinimas dėl skolų ir neteisėto sprendimo

Mokytojų palaikymo akcija „ŠMM, išgirsk mokytojus“ prie Vilniaus Žemynos progimnazijos

Aktualu

TS-LKD taryba patvirtino: prezidento rinkimuose rems Ingridą Šimonytę

Vardai

Carolina Herrera žeria patarimų moterims: „Niekas taip nesendina, kaip bandymas apsimesti jaunai“

24sek

Perimtas žalgiriečių ginklas: kaip „Barca“ suvystė „Žalgirį“?

„Vieni vartai“: (Ne)prarasta karta, E.Jankauskas ir Lietuva – Rumunija

Verslas

Remontui lombarde pasiskolinusi pora liko ir be buto, ir su skolų našta

Vardai

V.Siegel švenčia 24-ąjį gimtadienį: „Didžiausias džiaugsmas – dukra. Mano „aš“ nuėjo į antrą planą“

Sportas

Geriausias planetoje Ricardinho panašumų į L.Messi mato daugiau nei su C.Ronaldo

Vardai

Mauricijuje medų kopinėję Skaisgiriai liko sužavėti rojų primenančių vaizdų, kurie – lyg atvirutės

Aktualu

Konservatoriai tvirtins dešimt kandidatų į merus

Gyvenimas

Alkoholikas Povilas: „Gimus sūnui, švenčiau tris paras“

Multimedija

Didžiausia pasaulyje atostogų būsto nuomos paieškos sistema

Naujienos

Aktualu

Fotokonkurso „Žalia vasara“ finalas: išrinkite gražiausias skaitytojų vasaros nuotraukas

Pasaulis kišenėje

Prastėjanti Kadagių slėnio pažintinio tako būklė: kalta pigi mediena?

24sek

Prie „Ryto“ arenos – neįprastas krepšininkų automobilių parkas

Gazas

Rinks „Geriausią Lietuvos vairuotoją 2018“ – laimėtojo laukia išskirtinis prizas

Vardai

Dėl įtartino sambūrio policijos pareigūnams teko drausminti reperį Ironvytą

Verslas

Verslo parko statybas sostinės Laisvės prospekte planuojama pradėti 2019-aisiais

Verslas

Tyrimas: stiprėja naktinėjimo tendencija – ekranai skatina eiti miegoti vis vėliau

24sek

Buvęs „Ryto“ gynėjas grįžta į Lietuvą

Verslas

Kvitų žaidimo „efektas“ – viešojo maitinimo sektoriuje papildomai deklaruota 2,4 mln. eurų

Kultūra

Literatūros kritikas Aleksandras Žalys bus laidojamas Raudėnuose

24sek

Lietuviška pasaka: kaip programuotojas iš mėgėjų lygos įšoko į Italijos krepšinio elitą

24sek

Kazys Maksvytis užbaigė „Neptūno“ komplektaciją paskutiniu pažįstamu pirkiniu

Su širdies nesulaukusiu tėčiu atsisveikinusi Austėja: būtina kalbėti apie donorystę

Aktualu

Vilniuje susidūrė du „VW Passat“, avariją sukėlė NATO karys iš Vengrijos

Aktualu

S.Skvernelis įgyvendinti priemones, kurios sureguliuotų kainas, žada jau rudenį

Gyvenimas

Maratone širdis ir idėja gali būti stipresnė už kūną – kaip išmokti klausytis kūno signalų?

Konkursas Gyvenimas

Vilniečių sukurtą gėlyną prie daugiabučio konkursui „Mano kiemas“ pasiūlė kaimynas

Gazas

Naujas pasiūlymas: vairuotojus nori priversti susimokėti už stovėjimą spūstyje

Vardai

46-erių Benas Affleckas susitikinėja su perpus jaunesne „Playboy“ mergina Shauna Sexton

Aktualu

Orai.lt: naktimis jau šiurpins artėjančio rudens vėsa

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką