Dabar populiaru
Publikuota: 2017 lapkričio 12d. 10:00

Saldus ruduo: 10 desertinių kepinių su moliūgais

Keksiukai su moliūgais
Vida Press nuotr. / Keksiukai su moliūgais

Moliūgai tvirtai įžengė į mūsų valgiaraštį – bent porą rudens mėnesių verdame sriubas, troškinius, maišome oranžinių daržovių į salotas. Tačiau nepamirškime ir desertų – moliūgai idealiai tinka sodriems, kvapniems vėlyvo rudens kepiniams. Išbandykite tai, ką jums siūlome!

Receptai
Receptas: Moliūginis varškės pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 58
Kaip gaminti
  1. Varškę, moliūgų tyrę, kiaušinius ir cukrų išplakite iki vientisos masės.
  2. Tuomet sodą nugesinkite su grietine ir įmaišykite į masę drauge su persijotais miltais.
  3. Pagardinkite vanilininiu cukrumi, rožių vandeniu, romu.
  4. Kepkite apie 45 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
  5. Iškepusį ir atvėsusį pyragą apibarstome milteliniu cukrumi ir bruknėmis.

Receptą atsiuntė Edita A.

Ingredientai
Varškė: 500.00 g
Moliūgai: 800.00 g (tyrės)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Miltai: 200.00 g
Cukrus: 150.00 g
Grietinė: 100.00 g (riebios)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Romas: 2.00 arbat. š.
Vanduo: 4.00 arbat. š. (rožių)
Soda: 1.00 arbat. š.
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š.
Bruknės: 2.00 sauja
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Saldus moliūgų apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.8 / 17
Kaip gaminti

1.Moliūgą nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Iš nurodytų produktų išvirkite sirupą, atšaldykite ir užpilkite moliūgus. Palikite šaldytuve per naktį.

2.Moliūgus iš sirupo išgriebkite ir nuvarvinkite. Skrudinamosios duonos riekes plonai iškočiokite. Į kiekvieną riekę įvyniokite 3–4 moliūgo gabaliukus ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą.

3.Kiaušinius, trynius, vanilinį cukrų, grietinėlę, pieną, cukrų ir cinamoną išplakite ir supilkite ant duonos su moliūgais.

4.Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20–25 minutes, kol gražiai paruduos.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Moliūgai: 400.00 g (300-400 g)
Duona: 8.00 riekės (skrudinamoji)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (ir 2 tryniai)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Grietinėlė: 100.00 ml (plakamoji (35 proc. riebumo))
Pienas: 150.00 ml
Cukrus: 80.00 g (ir 3-4 valg. š. sirupui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (ir 1 arbat. š. sirupui)
Miltelinis cukrus: 1.00 valg. š.
Vanduo: 1.00 st. (sirupui)
Gvazdikėliai: 2.00 vnt. (sirupui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (žievelės sirupui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų pyragas su varškės kremu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.2 / 13
Kaip gaminti

1. Miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, prieskonius, razinas sudėkite į indą ir išmaišykite.

2. Išplaktus kiaušinius supilkite į ištirpintą ir kiek pravėsusį sviestą, įmaišykite nuo apelsino nutarkuotas žieveles, sultis.

3. Sviesto ir kiaušinių masę supilkite į miltus ir išmaišykite. Įmaišykite stambiai tarkuotą moliūgą.

4. Tešlą sudėkite į 30 cm x 20 cm dydžio kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginkite paviršių ir kepkite180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

5. Varškę, kambario temperatūros sviestą, miltelinį cukrų, nutarkuotas apelsino žieveles, sultis gerai išsukite ir atšaldykite. Kremu aptepkite iškepusį ir ataušusį pyragą, papuoškite apelsino žievelėmis.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Miltai: 300.00 g (tešlai)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (tešlai)
Cukrus: 300.00 g (tešlai)
Kepinių prieskoniai: (tešlai) 3.00 arbat. š.
Razinos: 175.00 g (tešlai)
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Sviestas: 285.00 g (200 - tešlai ir 85 - kremui)
Apelsinai: 2.00 vnt. (1 nutarkuotų žievelių ir 1 valg. š. sulčių - tešlai ir pusės apelsino sulčių, 1 nutarkuotų žievelių - kremui)
Moliūgai: 500.00 g (nulupto - tešlai)
Varškė: 200.00 g (kremui)
Miltelinis cukrus: 100.00 g (kremui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų desertas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 10
Kaip gaminti

1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Iš nurodytų produktų išvirkite sirupą, atšaldykite ir užpilkite moliūgus. Palikite šaldytuve per naktį. Moliūgus iš sirupo išgriebkite ir nusausinkite.

2. Skrudinamosios duonos riekes plonai iškočiokite.

3. Į kiekvieną riekę įvyniokite po 3–4 moliūgo gabalėlius ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą.

4. Kiaušinius, trynius, vanilinį cukrų, grietinėlę, pieną, cukrų ir cinamoną išplakite ir supilkite ant duonos su moliūgais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20–25 minutes, kol gražiai paruduos. Pabarstykite milteliniu cukrumi.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Moliūgai: 300.00 g (300 - 400)
Duona: 8.00 riekės (skrudinamosios)
Kiaušiniai: 5.00 vnt. (3 - kiaušiniai ir 2 tryniai)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Grietinėlė: 100.00 g (35 proc. riebumo, plakamosios)
Pienas: 150.00 ml
Cukrus: 150.00 g (80 - tešlai ir 3 - 4 valg. š. - sirupui)
Cinamonas: 2.00 arbat. š. (1 - tešlai ir 1 - sirupui)
Miltelinis cukrus: 5.00 valg. š.
Vanduo: 1.00 st. (sirupui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (žievelių - sirupui)
Gvazdikėliai: 2.00 vnt. (sirupui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pyragaičiai su moliūgais
6 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 17
Kaip gaminti
  1. Moliūgą perpjaukite per pusę, nulupkite žievę, iškrapštykite sėklas, minkštimą smulkiai sutarkuokite.
  2. Česnakus nulupkite. Porus nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  3. Karštame svieste pakepinkite česnakus, sumeskite porus ir kepinkite, kol apskrus.
  4. Keptus atvėsintus porus sukrėskite į moliūgų masę, įpilkite pusę stiklinės aliejaus, po vieną įmuškite kiaušinius ir iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu.
  5. Į skystą masę įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius, parmezaną, skrudintas moliūgų sėklas (dalį palikite užberti ant viršaus).
  6. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, muskatais.
  7. Sukrėskite į keksiukų formeles, užberkite likusių moliūgų sėklų.
  8. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25–30 min., kol pyragaičiai dailiai paruduos.
Ingredientai
Moliūgai: 500.00 g
Miltai: 3.00 st.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Moliūgo sėklos: 1.00 st. (saujelė)
Parmezano sūris: 150.00 g (tarkuoto)
Aliejus: 1.00 st. (0,5)
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Porai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Muskatas: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Citrininis moliūgų pyragas
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.8 / 26
Kaip gaminti
  1. Kambario temperatūroje atšildytą sviestą iki purumo išsukite su cukrumi. Į sviesto ir cukraus masę suberkite nutarkuotas citrinos žieveles, įmuškite kiaušinį ir gerai išsukite.   
  2. Palengvėle įmaišykite nesaldintą moliūgų tyrę. Miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi persijokite į paruoštą masę ir užmaišykite grietinės tirštumo tešlą.
  3. Šaldytuve atšaldytus kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Labai atsargiai šaukštu kabindama iš apačios į viršų įmaišykite į paruoštą tešlą.
  4. Tešlą sukrėskite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
  5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
  6. Kepinio paviršių subadykite mediniu pagaliuku ir apšlakstykite citrinų sultimis.
  7. Kambario temperatūroje atvėsintą pyragą per naktį palaikykite šaldytuve.

Pagaminsite per 1,5 val. (neskaičiuojant šaldymo laiko).

Ingredientai
Sviestas: 150.00 g
Cukrus: 120.00 g
Kiaušiniai: 5.00 vnt. (4 - baltymai)
Moliūgai: 400.00 g (nesaldintos tyrės)
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Vanilinis cukrus: 2.00 arbat. š.
Miltai: 600.00 g
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotų žievelių ir sulčių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės pyragas su moliūgų gabaliukais
7 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.3 / 15
Kaip gaminti
  1. Moliūgą nuvalykite, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumekite į sandarų indą.    
  2. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą. Pagardinkite cinamonu, gvazdikėliais ir apelsino žievelėmis.
  3. Atvėsusiu sirupu užpilkite keptus moliūgo gabalėlius ir per naktį palaikykite šaldytuve, kad prisigertų prieskonių kvapų.
  4. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius sumaišykite su kelis kartus per sietelį pertrinta varške, kondensuotu pienu, vaniliniu cukrumi, nutarkuotomis citrinos žievelėmis bei sultimis, brendyje mirkytomis razinomis ir iki vientisumo išsukite.
  5. Šaukštu labai palengva, kad masė taptų puri, įmaišykite su krakmolu išplaktus kiaušinių baltymus.   
  6. Varškės masę krėskite į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant viršaus išdėliokite moliūgų gabalėlius.
  7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Ingredientai
Varškė: 600.00 g (riebios)
Sutirštintas pienas: 300.00 g (1 indelis su cukrumi)
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotų žievelių ir 1 valg. š. - sulčių)
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Krakmolas: 40.00 g
Vanilinis cukrus: 2.00 arbat. š.
Razinos: 1.00 sauja (saujelė)
Moliūgai: 600.00 g (moliūgų sluoksniui)
Cukrus: 5.00 valg. š. (moliūgų sluoksniui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (moliūgų sluoksniui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (nutarkuotų žievelių - moliūgų sluoksniui)
Gvazdikėliai: 2.00 vnt. (moliūgų sluoksniui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (kvapniųjų - moliūgų sluoksniui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūginis šokoladainis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.2 / 11
Kaip gaminti

1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite gabalėliais. Sudėkite į kepimo formą, užpilkite 2 šaukštais aliejaus ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę maždaug 30-35 minutėms arba kol suminkštės.

2. Sutrinkite į košelę ir palikite atvėsti – pyragui prireiks 1 stiklinės (250 ml). Jei liks sutrinto moliūgo, įmaišykite truputį medaus ir suvalgykite dar šiltą – man labai skanu :) Orkaitės neišjunkite.

3. Kreminį sūrį sudėkite į dubenį ir išsukite plaktuvu. Plakdamos suberkite cukrų, prieskonius, įmuškite kiaušinį ir sudėkite trintus moliūgus. Suplakite iki vientisos masės ir dubenį pastatykite į šaldytuvą.

4. 20×20 kepimo formos dugną ir kraštus padenkite kepimo popieriumi arba folija.

5. Sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į nedidelį prikaistuvį. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps. Sudėkite sulaužytą šokoladą ir maišydamos ištirpinkite. Nukelkite nuo ugnies.

6. Plaktuvu įmaišykite cukrų, kiaušinius, miltus, kakavos miltelius ir alkoholį. Į kepimo formą supilkite maždaug 3/4 tešlos ir išlyginkite paviršių. Atsargiai užpilkite sūrio ir moliūgų masę. Po šaukštą vieną greta kitos sudėkite likusią šokoladinę masę ir stalo peiliu išraižykite paviršių.

7. Pašaukite į orkaitę maždaug 40-45 minutėms, kol sūrio masė gražiai išsipūs ir sutvirtės. Neišsigąskite, jei viršutinis sluoksnis atrodys kiek netvirtas – jis sustings vėsdamas.

8. Pyragą palikite atvėsti formoje, o tada dėkite sustingti ir visiškai atšaldykite šaldytuve – kaip ir dauguma sūrio pyragų, šis taip pat mėgsta šaltį, be to, bus gerokai paprasčiau pjaustyti.

P. S. Šokoladainio tešlai naudojau avinžirnių miltus perpus su kvietiniais miltais – labai patiko, žirniškumo nebuvo justi :)

Skanaus!

Receptas iš tinklaraščio „Duonos ir žaidimų“ 

Ingredientai
Miltai: 100.00 g (šokoladinei masei)
Brendis (arba truputis viskio, bet nebūtina - šokoladinei masei): 1.00 arbat. š.
Kakava: 2.00 valg. š. (šokoladinei masei)
Moliūgai: 250.00 g (maždaug 250-300 g moliūgo arba 1 stiklinė sutrinto - moliūgų masei)
Sūris: 220.00 g (natūralus kreminis sūris - moliūgų masei)
Rudasis cukrus: 9.00 valg. š. (6 valg. š. moliūgų ir 3 valg. š. šokoladinei masei)
Cinamonas: 5.00 g (moliūgų masei)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (1/4 šaukštelio malto - moliūgų masei)
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (malti - moliūgų masei)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti, kvapieji - moliūgų masei)
Vanilinis cukrus: 1.00 valg. š. (arba šaukštelis vanilės ekstrakto - moliūgų masei)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (1 moliūgų ir 2 šokoladinei masei)
Sviestas: 85.00 g (šokoladinei masei)
Juodasis šokoladas: 110.00 g (arba pieniškas - šokoladinei masei)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūginis pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.0 / 23
Kaip gaminti

1. Sausainius sutrinkite, sumaišykite su auksaspalviu sirupu ir tirpintu sviestu. Gauta mase išklokite formos dugną ir šiek tiek kraštus.

2. Kiaušinius išplakite iki purumo su cukrumi ir vanilės esencija, dėkite varškę ir išsukite iki vientisos masės.

3. Moliūgą apkepkite orkaitėje, kol pasidarys minkštas ir sutrinkite iki tyrės. Į moliūgo masę įmaišykite ciberžolę, sukrėskite į varškės masę, dėkite krakmolą ir viską išsukite iki vientisos masės. Gautą masę dėkite ant sausainių.

4. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus!

Autorės nuotr./Moliūginis pyragas
Autorės nuotr./Moliūginis pyragas

Facebook kepinių konkurso receptas

Autorė Judita Leonavičienė

 

 

 

Ingredientai
Sausainiai: 360.00 g („Gaidelis“)
Cukrus: 150.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Krakmolas: 50.00 g
Varškė: 400.00 g
Auksaspalvis sirupas 2.00 valg. š.
Sviestas: 200.00 g
Moliūgai: 500.00 g
Ciberžolė: 1.00 arbat. š.
Vanilė: 1.00 arbat. š. (keli lašai vanilės esencijos)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų ir varškės pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.8 / 42
Kaip gaminti
  1. Sausainius sutarkuokite ar sutrupinkite iki miltų, kad neliktų stambių gabaliukų. Dėkite šaukštą cukraus, supilkite išlydytą sviestą ir viską gerai išmaišykite. Šia mase padenkite (dugną bei kraštus) sviestu išteptą kepimo skardą.
  2. Grietinėlę šiek tiek paplakite elektriniu plaktuvu, tačiau ne iki stambių putų. Ją sumaišykite su kremine varške, krakmolu bei kiaušiniais išplaktais su cukrumi.
  3. Tarkuotą moliūgą virkite puode apie 10 min. Atvėsinkite ir sudėkite į varškės masę. 
  4. Viską gerai išmaišę, masę supilkite ant sausainių pagrindo ir dėkite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 45 min. Jei į pyragą įdurtas pagaliukas apsivelia tešla, dar leiskite pyragui kepti porą minučių.

Receptą atsiuntė Rūta K.

Ingredientai
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Cukrus: 150.00 g
Sviestas: 150.00 g
Sausainiai: 360.00 g („Gaidelis“)
Grietinėlė: 150.00 ml (36 proc. riebumo)
Varškė: 500.00 g (pertrintos)
Krakmolas: 50.00 g
Vanilinis cukrus: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Moliūgai: 500.00 g (smulkiai tarkuoto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Interviu Kultūra

Mokslininkas ir rašytojas Alanas Lightmanas: apie lėtesnio gyvenimo ilgesį ir naująją pasaulio tvarką

Tiesiogiai Aktualu

„Karšta“ diena JK: vyriausybė patvirtino „Brexit“ susitarimo projektą

Verslas

Iš emigracijos grįžusi lietuvė ir toliau renkasi mokėti mokesčius Didžiajai Britanijai

Annos istorija

N-18 Aktualu

Nuogas moteris internete atradęs senolis teisiamas kaip sunkus nusikaltėlis

Vardai

„Dydžio (r)evoliuciją“ laimėjo Vitalija Jonikytė: dirbti į fabriką Norvegijoje jurbarkiškė nebegrįš

Gyvenimas

Nutirpusiu kūnu nėščioji priimamajame laukė kelias valandas: ką reiškia skubus siuntimas?

Sportas

Lietuvoje neregėta salės futbolo fiesta prasidėjo „Vyčio“ kluptelėjimu

„Ginčas“ dėl trenerio: Kazys Maksvytis vertas treniruoti Lietuvos grandus ar ne?

Aktualu

Lankstinukas pašto dėžutėje įžeidė LGL bendruomenę: LGBT žmonių atžvilgiu kurstoma neapykanta

Vardai

15 kilogramų priaugusi Natalija Bunkė: „Dabar toks etapas. Turbūt... per gerai gyvenu!“

Aktualu

Šilutėje nevaldomą girtą BMW vairuotoją sustabdė tik medis

15min recenzija Kultūra

Knygos recenzija. K.Sarnicko-Kasteto „Turnė̃“ – ne apie „G&G“, bet apie „Alkūninį veleną“

Pasaulis kišenėje

Lietuvio kelionė į Tibetą: čia laisvai keliauti draudžiama, bet patekę nesigailėsite

24sek

„urBONUSas“: M.Kalnietis – apie rekordus Prancūzijoje, „Žalgirį“ ir linksmas istorijas

Vardai

Su aktoriumi Channingu Tatumu draugaujanti Jessie J prisipažino negalinti susilaukti vaikų

Gazas

Brangus automobilis, kurio efektą pajus ir mūsų plaučiai: „Hyundai Nexo“

Gazas

Renkame „Tautos automobilį 2019“: dešimtos kartos „Honda Civic“

Vardai

Reperis Ironvytas parduoda savo sporto klubą: „Patys kalti, kad nemokėjome konkuruoti“

Aktualu

Televizija „Fox News“ sako remianti CNN teismo kovoje su Baltaisiais rūmais

Naujienos

Tiesiogiai Aktualu

Patvirtintas „Brexit“ susitarimo projektas: lietuviai teisės gyventi JK nepraras

Interviu Kultūra

Mokslininkas ir rašytojas Alanas Lightmanas: apie lėtesnio gyvenimo ilgesį ir naująją pasaulio tvarką

Verslas

Iš emigracijos grįžusi lietuvė ir toliau renkasi mokėti mokesčius Didžiajai Britanijai

Annos istorija

N-18 Aktualu

Nuogas moteris internete atradęs senolis teisiamas kaip sunkus nusikaltėlis

Vardai

„Dydžio (r)evoliuciją“ laimėjo Vitalija Jonikytė: dirbti į fabriką Norvegijoje jurbarkiškė nebegrįš

Gyvenimas

Nutirpusiu kūnu nėščioji priimamajame laukė kelias valandas: ką reiškia skubus siuntimas?

Sportas

Lietuvoje neregėta salės futbolo fiesta prasidėjo „Vyčio“ kluptelėjimu

„Ginčas“ dėl trenerio: Kazys Maksvytis vertas treniruoti Lietuvos grandus ar ne?

Aktualu

Lankstinukas pašto dėžutėje įžeidė LGL bendruomenę: LGBT žmonių atžvilgiu kurstoma neapykanta

Vardai

15 kilogramų priaugusi Natalija Bunkė: „Dabar toks etapas. Turbūt... per gerai gyvenu!“

Aktualu

Šilutėje nevaldomą girtą BMW vairuotoją sustabdė tik medis

15min recenzija Kultūra

Knygos recenzija. K.Sarnicko-Kasteto „Turnė̃“ – ne apie „G&G“, bet apie „Alkūninį veleną“

Pasaulis kišenėje

Lietuvio kelionė į Tibetą: čia laisvai keliauti draudžiama, bet patekę nesigailėsite

24sek

„urBONUSas“: M.Kalnietis – apie rekordus Prancūzijoje, „Žalgirį“ ir linksmas istorijas

Vardai

Su aktoriumi Channingu Tatumu draugaujanti Jessie J prisipažino negalinti susilaukti vaikų

Gazas

Brangus automobilis, kurio efektą pajus ir mūsų plaučiai: „Hyundai Nexo“

Gazas

Renkame „Tautos automobilį 2019“: dešimtos kartos „Honda Civic“

Vardai

Reperis Ironvytas parduoda savo sporto klubą: „Patys kalti, kad nemokėjome konkuruoti“

Aktualu

Televizija „Fox News“ sako remianti CNN teismo kovoje su Baltaisiais rūmais

Vardai

Ypatingos

06:20
04:06

Gera keliauti kartu

Konferencija „Žiniasklaida rytoj“

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Mamos prieš meningokoką

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką