Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2017 gruodžio 8d. 09:59 , atnaujinta: 2017 gruodžio 8d. 10:27

Salotos, kurios paįvairins Kūčių stalą – daržovės su rūkyta lydeka

Salotos su karštai rūkyta lydeka
15min nuotr. / Salotos su karštai rūkyta lydeka

Artėjant Kalėdų šventėms pats metas pradėti galvoti apie Kūčių stalą – juk reikės net 12 patiekalų variantų. Alternatyva kelių rūšių silkei galėtų būti gaivios salotos su rūkyta lydeka – paprasta, greitai paruošiama ir neapsunkina skrandžio.

Kaip pasigaminti šias salotas pademonstruos „Popierinio baro“ šefas Reinaldas. Na, o rūkytos lydekos bei kitų produktų šiam patiekalui su akcija galite įsigyti prekybos centruose „Norfa“.

Patiekalui reikės:

- pusės gūžės Iceberg salotų

- vienos paprikos

- saujos vyšninių pomidoriukų

- agurko

- poro

- skardinės konservuotų žirnelių

- apie 100 gramų špinatų lapų

- svogūnų laiškų

- dviejų karštai rūkytų lydekų

Padažui:

- indelio lieso jogurto

- pusės citrinos sulčių

- šaukšto garstyčių

- krapų ir petražolių

- druskos, pipirų pagal skonį

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Dienos šviesa

Video

Maistas

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Grožis vasarą

Pinigai mano ateičiai

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką