Dabar populiaru
Publikuota: 2019 balandžio 18d. 08:39

Salotos su bolivine balanda

Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr. / Salotos su bolivine balanda

Kai trūksta laiko, labai gerai pasinaudoti jau paruoštais produktais. Tad vakarienė ar salotos į darbą gali gimti per kelias minutes!

Reikės:

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
  • 1 dėžutė „Bonduelle Inspiration“ bolivinės balandos,
  • 1 dėžutė „Bonduelle Inspiration“ žaliųjų žirnelių,
  • 1 agurkas,
  • smulkintų smidrų,
  • ½ raudonojo svogūno,
  • druskos ir pipirų (pagal skonį),
  • alyvuogių aliejaus (keli v.š.),
  • Dižono garstyčių (1 a.š.).

Gaminimas:

Pirmiausiai supjaustykite griežinėliais agurką. Tuomet susmulkinkite smidrus (padalinkite smidrą į tris dalis).

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smidrus ir apibarstykite druska. Kepkite, kol šiek tiek suminkštės.

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Paruoškite padažą salotoms: sumaišykite alyvuogių aliejų su Dižono garstyčiomis, druska ir pipirais.

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Į atskirą salotų dubenį sudėkite susmulkintą agurką, paruoštus smidrus, supjaustytą svogūną. Pagardinkite bolivine balanda.

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Laikas ir žaliesiams žirneliams! Sudėjus žirnelius ant salotų užpilkite jau paruoštą padažą ir gerai išmaišykite. Skanaus!

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
Partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Interviu

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką