Dabar populiaru
Publikuota: 2019 balandžio 18d. 08:39

Salotos su bolivine balanda

Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr. / Salotos su bolivine balanda

Kai trūksta laiko, labai gerai pasinaudoti jau paruoštais produktais. Tad vakarienė ar salotos į darbą gali gimti per kelias minutes!

Reikės:

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
  • 1 dėžutė „Bonduelle Inspiration“ bolivinės balandos,
  • 1 dėžutė „Bonduelle Inspiration“ žaliųjų žirnelių,
  • 1 agurkas,
  • smulkintų smidrų,
  • ½ raudonojo svogūno,
  • druskos ir pipirų (pagal skonį),
  • alyvuogių aliejaus (keli v.š.),
  • Dižono garstyčių (1 a.š.).

Gaminimas:

Pirmiausiai supjaustykite griežinėliais agurką. Tuomet susmulkinkite smidrus (padalinkite smidrą į tris dalis).

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smidrus ir apibarstykite druska. Kepkite, kol šiek tiek suminkštės.

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Paruoškite padažą salotoms: sumaišykite alyvuogių aliejų su Dižono garstyčiomis, druska ir pipirais.

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Į atskirą salotų dubenį sudėkite susmulkintą agurką, paruoštus smidrus, supjaustytą svogūną. Pagardinkite bolivine balanda.

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda

Laikas ir žaliesiams žirneliams! Sudėjus žirnelius ant salotų užpilkite jau paruoštą padažą ir gerai išmaišykite. Skanaus!

„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
„Bonduelle“ nuotr./Salotos su bolivine balanda
Partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Būk sumanus

Metas rinktis

Naviguok į ateitį

Laikas iškylai

Vyrų mados savaitė

Venecijos meno bienalė

Dream 2 Drive

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką