Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2018 sausio 19d. 10:00

Savaitgalio pasilepinimui – saldžios mielinės bandelės: 9 nuostabūs receptai

Mielinės bandelės
Vida Press nuotr. / Mielinės bandelės

Jokie prabangiausi namų kvapai ir smilkalai neprilygs kepamų bandelių aromatui – tai ir yra tikrasis jaukumo, šilumos, „savo lizdo“ kvapas. O kur dar puikus skonis! Mielinių bandelių per kelias minutes neiškepsite (apie pirktines šaldytas šįkart nekalbame), tad kantrybės prireiks, tačiau rezultatas tikrai nudžiugins. Rinkitės, ką kepsite savaitgalį.

Receptai
Receptas: Mielinės susuktos bandelės su obuoliais ir šokoladu
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
3.7 / 7
Kaip gaminti

1. Miltus persijokite į didelį dubenį, įberkite druską, išmaišykite, tada suformuokite duobutę, į ją sutrupinkite mieles, užberkite 1 šaukštelį cukraus, įpilkite šlakelį šilto pieno ir ištrinkite iki skystos košelės. Užberkite šią košelę trupučiu miltų, pridenkite dubenį švariu rankšluosčiu ir padėkite šiltai 15-ai minučių, kad mielės „pabustų“ – miltų viduryje susidarys „kalnelis“.

2. Į dubenį su miltais ir „pabudusiomis“ mielėmis supilkite iki kūno temperatūros pašildytą pieną ir su likusiu cukrumi šiek tiek paplaktus kiaušinius. Iš pradžių maišykite, o tada imkite dubenyje minkyti tešlą.

3. Kai tešla bus beveik išminkyta, supilkite lydytą sviestą ir toliau minkykite, kol sviestas bus visai įminkytas, o tešla taps vientisa ir tampri.

4. Dubenį su tešla vėl pridenkite rankšluosčiu ir padėkite šiltai valandai – tegul pakyla.

5. Tešlai baigiant kilti, nuplaukite, nulupkite ir kubeliais supjaustykite obuolius. Jei naudojate ne šokoladą, bet razinas, jas nuplaukite ir kiek įmanoma geriau nusausinkite.

6. Pakilusią tešlą gerai perminkykite, o tada ant lygaus paviršiaus iškočiokite stačiakampį.

7. Stačiakampį aptepkite lydytu sviestu, o tada tolygiai suberkite obuolių kubelius, šokolado lašelius (ar razinas), pabarstykite cinamonu bei cukrumi.

8. Pradėdami nuo ilgesniosios kraštinės, iš tešlos bei įdaro vyniokite ritinį, pernelyg nespauskite, kad įdaras ir sviestas neimtų trykšti per kraštus.

9. Gautą ritinį pjaustykite 2–3 cm storio riekelėmis ir dėkite jas vieną prie kitos (palikdami šiek tiek vietos, nes jos pūsis) į kepimo popieriumi išklotą skardą.

10. Palikite skardą su paruoštomis bandelėmis 30 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų. O tuo metu įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

11. Kai orkaitė įkais, dėkite į ją skardą su pakilusiomis bandelėmis ir kepkite 25–30 min., arba kol bandelės išsipūs, o viršus taps auksiškai geltonas.

Leiskite šiek tiek pravėsti ir mėgaukitės!

Ingredientai
Miltai: 400.00 g (tešlai)
Cukrus: 40.00 g (tešlai)
Mielės: 20.00 g (šviežių; tešlai)
Sviestas: 70.00 g (50 g tešlai ir 20 g įdarui, išlydyto)
Pienas: 150.00 ml (tešlai)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (kambario temperatūros; tešlai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (didelis; tešlai)
Obuoliai: 4.00 vnt. (dideli; įdarui)
Juodasis šokoladas: 150.00 g (įdarui; galite keisti razinomis)
Rudasis cukrus: 40.00 g (įdarui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mielinės bandelės su moliūgais ir cinamonu
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 20 min.
3.0 / 1
Kaip gaminti

Mieliniai kepiniai nemėgsta skubėjimo virtuvėje. Tešla privalo ramiai pakilti, tik tuomet bandelės bus minkštos ir skanios. Tačiau jei bandelių norite ryte, užminkę tešlą, palikite ją susukę į maistinę plėvelę pernakt šaldytuve.

Rytojaus rytą pakaks ištraukti tešlą iš šaldytuvo, palaukti, kol ji taps kambario temperatūros, ir, suformavus bandeles, pašauti jas į orkaitę.

1. Užminkykite bandelių tešlą: sumaišykite sausus ingredientus (miltus, druską, cukrų ir sausas mieles), o kitame dubenyje – plaktą kiaušinį, šiltą pieną, trintą moliūgą. Tada abu šiuos mišinius sumaišykite, o pabaigoje supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Tešlą minkykite ilgai (aš naudoju elektrinį maišytuvą), ji turi būti minkšta ir lipni. Kuo minkštesnė bus tešla, tuo minkštesnės bus bandelės. Suformuokite iš tešlos rutulį ir padėkite šiltai mažiausiai valandai, kad jos tūris padvigubėtų.

2. Padalykite tešlą į dvi dalis. Ant gausiai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite iš tešlos ploną kvadratą (apie 30×40 cm), patepkite visą paviršių tirpintu sviestu ir pabarstykite puse kiekio cukraus, sumaišyto su cinamonu.

3. Tampriai suvyniokite tešlą į ritinėlį ir supjaustykite gabalėliais (aš pjausčiau vieną juostą įstrižą, kitą – tiesią, kad gautųsi tokios trikampės bandelės). Sudėkite visas bandeles į skardą, palikdami tarpus, kad kepdamos ir augdamos nesusiklijuotų. Tą patį padarykite su kita dalimi tešlos.

Nidos Degutienės nuotr. /Formuojamos bandelės
Nidos Degutienės nuotr. /Formuojamos bandelės

4. Abi kepimo skardas su bandelėmis padėkite šiltai, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite apie 20–40 min., kad tešla „paaugtų“.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Pašaukite bandeles į orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje apie 11–13 min., kol gražiai pagels. Skaniausios – dar šiltos.

Ingredientai
Miltai: 3.50 st. (galima naudoti speltos; tešlai)
Mielės: 12.00 g (sausų; tešlai)
Druska: 0.25 arbat. š. (tešlai)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (suplaktas; tešlai)
Cukrus: 80.00 g (tešlai)
Pienas: 0.75 st. (šilto; tešlai)
Moliūgai: 0.75 st. (kepto ir sutrinto į košę; tešlai)
Sviestas: 100.00 g (po 50 g tešlai ir įdarui; ištirpinto ir atvėsinto)
Rudasis cukrus: 0.50 st. (įdarui)
Cinamonas: 1.00 valg. š. (įdarui)
Kiaušinių tryniai: 1.00 vnt. (sumaišytas su 1 šaukštu vandens; patepimui prieš kepant)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bandelės su „Nutella“ kremu ir „Oreo“ sausainiais
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.2 / 6
Kaip gaminti
  1. Pasiruoškite tešlą. Pieną sumaišykite su cukrumi ir mielėmis.
  2. Įplakite kiaušinį ir sviestą. Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą.
  3. Kai suminkysite vientisą rutulį, dėkite jį į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite švariu rankšluostėliu ir palikite kambario temperatūroje, kol tešla padvigubės.
  4. Kai tešla iškils, ją perminkykite. Ant miltuoto stalviršio iškočiokite platų, kuo plonesnį stačiakampį.
  5. Aptepkite jį „Nutella“ ir apibarstykite sausainių trupiniais.
  6. Susukite vyniotinį ir aštriu peiliu pjaustykite griežinėliais.
  7. Dėliokite juos kepimo skardoje, pateptoje riebalais.
  8. Uždenkite rankšluosčiu ir dar 15–20 minučių pakildinkite.
  9. Pieną išplakite su cukrumi ir tirpintu sviestu. Apšlakstykite paruoštas kepti bandeles.
  10. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite 35–40 minučių.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Vanduo: 236.00 ml (šilto - tešlai)
Cukrus: 2.00 valg. š. (1 - tešlai ir 1 - papildomai)
Mielės: 1.00 vnt. (pakelio birių - tešlai)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (didelis - tešlai)
Miltai: 3.00 puodelis (tešlai)
Sviestas: 6.00 valg. š. (4 ištirpinto - tešlai ir 2 ištirpinto - papildomai)
Šokoladinis kremas „Nutella“:(įdarui) 1.00 puodelis
Sausainiai: 8.00 g (sutrupintų „OREO“ sausainių - įdarui)
Pienas: 1.00 puodelis (1/2 - papildomai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šafranais pagardintos baltojo šokolado bandelės
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.0 / 4
Kaip gaminti
  1. Sutrupinkite mieles į dubenį ir užpilkite pakaitintu pienu.
  2. Berkite kardamonus, šafranus, cukrų, druską, pilkite sirupą, įmuškite kiaušinį ir dėkite sviestą.
  3. Pamažu berdami miltus maišykite, kol gausite vientisą tešlą.
  4. Palikite kilti 45 minutes. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į stačiakampius.
  5. Sumaišykite visus įdaro produktus.
  6. Užtepkite pusę įdaro ant stačiakampio ir susukite išilgai. Supjaustykite į 3–4 cm riekeles ir sudėkite jas į paruoštas bandelių formas.
  7. Tą patį padarykite su likusia tešla. Palikite kilti 20–30 minučių. Ištepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite cukraus milteliais.
  8. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės 200 °C temperatūroje.
  9. Bandeles geriausia valgyti ką tik iškeptas.
  10. Galima užšaldyti, kai atvėsta, tik atitirpinkite ir pašildykite orkaitėje prieš tiekdami.

Receptas DANSUKKER

Ingredientai
Mielės: 50.00 g
Pienas: 350.00 ml
Kardamonas: 1.00 arbat. š. (smulkintų)
Šafranas: 1.00 g
Cukrus: 160.00 g (90 - „Panevėžio Plius“ - tešlai, 70 „Demerara“ - įdarui ir „Dansukker“ cukraus miltelių - glajui)
Druska: 1.00 arbat. š. (0,5)
Sirupas: 100.00 ml („Dansukker“ šviesiojo)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (1 - tešlai ir 1 - glajui)
Sviestas: 350.00 g (150 kambario temperatūros - tešlai ir 200 minkšto - įdarui)
Miltai: 720.00 g
Šokoladas: 200.00 g (kapoto baltojo - įdarui)
Vanilinis cukrus: 2.00 arbat. š. („Dansukker“ su natūralia vanile - įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mielinis bandelių su aguonomis pyragas
12 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
4.1 / 17
Kaip gaminti
  1. PARUOŠKITE TEŠLĄ. Į nedidelį prikaistuvį supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Maišydamos kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol sviestas ištirps. Neužvirkite. Nuimkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį, kol šiek tiek pravės. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir sausas mieles.
  2. Į sviesto ir pieno mišinį supilkite šiltą vandenį, įmuškite kiaušinius, supilkite vanilės ekstraktą, suberkite nutarkuotas citrinų žieveles ir įberkite žiupsnį druskos. Supilkite į dubenį su miltais. Išminkykite minkštą ir elastingą tešlą – tai gali užtrukti 5–7 minutes.
  3. Perkelkite tešlą į lengvai aliejumi pateptą dubenį. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltai apie 1–2 val., kol tešlos tūris padvigubės. Tuomet dar šiek tiek paminkykite, vėl uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve per naktį.
  4. PASIRUOŠKITE ĮDARĄ. Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu (tiek, kad apsemtų) ir 10–15 min. palaikykite. Nuvarvinkite. Dubenyje sumaišykite cukrų, nutarkuotų citrinų žieveles, citrinų sultis ir nuplikytas aguonas. IŠKEPKITE BANDELIŲ PYRAGĄ. Miltais dosniai pabarstykite lygų ir švarų paviršių. Iš tešlos iškočiokite maždaug 25–50 cm dydžio kvadratą. Tolygiai aptepkite tirpintu sviestu, vienodai paskleiskite aguonų įdarą. Pradėdamos ilgąja kraštine, atsargiai suvyniokite tešlą į 50 cm ilgio ritinį. Supjaustykite į 12 maždaug lygių dalių. Kepimo indą (28 cm skersmens) ištepkite šlakeliu aliejaus. Sudėkite į jį tešlos ritinėlius, palikdamos tarpus – vėliau ritinėliai pakils ir „susijungs“ į pyragą. Uždenkite indą maistine plėvele ar švariu rankšluostėliu ir palikite pastovėti šiltoje vietoje apie valandą, kol tūris padvigubės.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepkite joje apie 30–35 min., kol paviršius taps gražios aukso spalvos. Iškepusį ritinėlių pyragą išimkite iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite. Apšlakstykite skystu medumi (arba klevų sirupu) ir palikite atvėsti.
  6. Patiekite ritinėlius šiltus ar kambario temperatūros. Skanaus!
Ingredientai
Pienas: 85.00 ml
Sviestas: 140.00 g (60 g tešlai ir 80 g (tirpinto) įdarui)
Miltai: 385.00 g
Cukrus: 150.00 g (50 g tešlai ir 100 g įdarui)
Mielės: 11.00 g (sausos)
Vanduo: 60.00 ml (šiltas)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Citrinos: 5.00 vnt. (tešlai: 2 citrinų nutarkuotos žievelės; įdarui: 3 citrinų žievelės, 1 citrinos sultys)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aguonos: 100.00 g
Medus: 150.00 g (sulaistyti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mielinės tešlos bandelės su riešutų įdaru
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
4.3 / 12
Kaip gaminti

Mielinei tešlai:

  1. Pieną užvirinkite ir atvėsinkite iki kūno temperatūros. Mieles moliniame dubenėlyje sutrupinkite, užpilkite 2 šaukštais pieno ir žiupsniu cukraus, palaukite, kol suputos.
  2. Miltus persijokite per sietelį, suberkite druską ir cukrų, vanilinį cukrų.
  3. Viską gerai išmaišykite, viduje padarykite duobutę ir į ją supilkite mieles.
  4. Įmuškite kiaušinį, supilkite likusį pieną, viską gerai išmaišykite. Supilkite ištirpdytą sviestą ir 50 min. palaikykite šiltai, kad tešla pakiltų.
  5. Dar kartą ją išminkykite ir iškočiokite norimo storio lakštą.

Bandelių įdarui:

  1. Kiaušinių baltymus su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakite šluotele arba elektriniu plakikliu.
  2. Kruopščiai sumaišykite juos su sausoje keptuvėje kepintais riešutais.
  3.  Iškočiotą vidutinio storumo tešlos lakštą tolygiai patepkite paruoštu riešutų ir baltymų mišiniu.
  4.  Tešlos lakštą ant miltais pabarstyto stalo susukite į ritinį, supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
  5.  Tešlos ir riešutų suktinukus aptepkite kiaušinio plakiniu, dėkite į miltais pabarstytą kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

 

Ingredientai
Miltai: 500.00 g (tešlai)
Sviestas: 100.00 g (tešlai)
Cukrus: 220.00 g (100g - tešlai ir 4 valg. š. - įdarui)
Pienas: 300.00 ml (tešlai)
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (1 - tešlai ir 2 baltymai - įdarui, bei kiaušinio plakinio - bandelėms aptepti)
Mielės: 25.00 g (šviežių - tešlai)
Vanilinis cukrus: 2.00 arbat. š. (tešlai ir 1 arbat. š. - įdarui)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (tešlai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (tešlai)
Riešutai: 1.00 st. (įvairių, kapotų - įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bandelių banda su sėklomis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 50 min.
0.0 / 0
Kaip gaminti

1. Kambario temperatūros mieles ištrinkite su druska ir cukrumi. Įmaišykite drungną vandenį.

2. Supilkite ruginius ir rupius kvietinius miltus, didžiąją dalį kvietinių miltų, aliejų, saulėgrąžas ir moliūgų sėklas, išmaišykite.

3. Suberkite likusius kvietinius miltus, minkykite, kol tešla nebelips prie indo sienelių. Jei tešla pasirodys per skysta, įminkykite dar miltų. Uždengę rankšluosčiu 40 minučių palikite, kad pakiltų.

4. Iš tešlos suformuokite ilgą „dešrą“, padalykite ją į 24 dalis. Iš jų tarp delnų suvoliokite kamuoliukus.

5. Palikdami mažus tarpus sudėkite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.

6. Uždenkite rankšluosčiu ir 40 minučių palikite šiltai, kol bandelės dvigubai pakils.

7. Bandeles aptepkite vandeniu, apibarstykite saulėgrąžų ir moliūgų sėklomis. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15–20 minučių.  

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Mielės: 20.00 g
Druska: 5.00 g (0,5 valg. š.)
Rudasis cukrus: 20.00 g
Vanduo: 250.00 ml
Ruginiai miltai: 30.00 g
Miltai: 250.00 g (kvietiniai)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Saulėgrąžos: 30.00 g (arba moliūgų sėklų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mielinės bandelės
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.4 / 67
Kaip gaminti
  1. Mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus, įmaišykite pašildytą pieną ir palaikykite šiltoje vietoje 20 minučių.
  2. Kai mielės pakils, į masę įmaišykite plaktą kiaušinį, suberkite persijotus miltus ir druską, ištirpintą sviestą, užminkykite tešlą ir palikite kilti, kol ji padvigubės.
  3. Tada tešlą dar kartą išminkykite ir padalykite į  vidutinio dydžio rutuliukus, iš kurių formuosite bandeles.
  4. Bandeles galite kepti be įdaro arba įdaryti pasirinktu vienu ar keliais įdarais – vienos galbūt bus pusryčiams, kitos – vakarienei.
  5. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30–35 minutes. 

PASIŪLYMAI BANDELIŲ ĮDARAMS:

Ingredientai
Miltai: 500.00 g
Pienas: 250.00 ml
Mielės: 20.00 g (šviežios)
Sviestas: 50.00 g
Cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bandelės su obuoliais ir cinamonu
10 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.1 / 16
Kaip gaminti
  1. Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite karštame svieste.
  2. Suberkite apelsinų sultyse mirkytas razinas, citrinos žieveles, cukrų, cinamoną, gvazdikėlius, sukrėskite apelsinų džemą, dar kiek pakaitinkite, išmaišykite ir atvėsinkite.  

BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.

Ingredientai
Obuoliai: 4.00 vnt. (dideli)
Razinos: 1.00 sauja (besėklės)
Apelsinai: 1.00 vnt. (pusės apelsino sulčių)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos žievelės)
Apelsinų džemas: 2.00 valg. š.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Cukrus: 3.00 valg. š.
Lazdynų riešutai: 2.00 valg. š. (malti)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Savaitgalį nubundantis pajūris penkias dienas snaudžia tuštumoje

Aktualu

„MG Baltic“ pasiekė, kad Vytautas Bakas negalėtų koncerno vadinti organizuota nusikalstama grupe

Sportas

Sunki diena Brazilijai: tik per pridėtą laiką nukovė Kosta Riką

Aktualu

I.Strazdauskaitės nužudymo byla: budeliai pripažįsta kaltę, ji bus įrodinėjama už uždarų durų

Vardai

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Interviu 24sek

„Ryto“ vadovas atvirai – apie trenerių keitimą, A.Guogą, pinigus ir Eurolygą

Maistas

Ant grotelių keptos bulvės: ekspertė dalijasi patarimais, kaip kepti, ir receptais

24sek

TOP 10: pamatykite gražiausius LKL sezono epizodus

Nesenstančios knygos: perleistų kūrinių TOP 10

Gazas

Nematytą japonišką automobilį prikėlė iš daržinėje rastos apleistos griuvenos

Labanoro gamta – Alfredo Pliadžio nuotraukose

Aktualu

Į užsienį išvežtiems vaikams sunku padėti, nes juos veikia Stokholmo sindromas

Sportas

Trenerį A.Skarbalių prieš startą Europoje atleidę „Žalgirio“ vadovai užsitvėrė tylos siena

Verslas

Degalinių tinklas „Emsi“ sukėlė pykčio bangą už prievartą skatinančias žinutes

Vardai

A.Bilotaitė dukros motiną žeminusiam P.Gražuliui įteikė dovaną: „Jis yra padugnė“

Gazas

Lietuvis įsigijo greičiausią kada nors pagamintą „Porsche 911“

Vardai

Netikėtai mirė didžėjus Modestas Žilionis-Modessthe Sound

Seime stumiasi kelią mokesčių ir pensijų reformos – beliko vienas balsavimas dėl to, ar turėtų būti sujungti darbuotojų ir darbdavių mokami mokesčiai.
Mokesčių reforma Verslas

Nelieka kelio atgal: darbuotojo mokesčiai bus jungiami, keisis pensijų sistema ir tarifai

Deuce

Vilniaus teniso akademijos jauniams – 4 titulai turnyre Ukrainoje

Gyvenimas

Maištingas paauglių elgesys: psichologė pataria tėvams, kaip elgtis konkrečiose situacijose

Naujienos

Aktualu

Savaitgalį nubundantis pajūris penkias dienas snaudžia tuštumoje

Aktualu

„MG Baltic“ pasiekė, kad Vytautas Bakas negalėtų koncerno vadinti organizuota nusikalstama grupe

Sportas

Sunki diena Brazilijai: tik per pridėtą laiką nukovė Kosta Riką

Aktualu

I.Strazdauskaitės nužudymo byla: budeliai pripažįsta kaltę, ji bus įrodinėjama už uždarų durų

Vardai

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Interviu 24sek

„Ryto“ vadovas atvirai – apie trenerių keitimą, A.Guogą, pinigus ir Eurolygą

Maistas

Ant grotelių keptos bulvės: ekspertė dalijasi patarimais, kaip kepti, ir receptais

24sek

TOP 10: pamatykite gražiausius LKL sezono epizodus

Nesenstančios knygos: perleistų kūrinių TOP 10

Seime stumiasi kelią mokesčių ir pensijų reformos – beliko vienas balsavimas dėl to, ar turėtų būti sujungti darbuotojų ir darbdavių mokami mokesčiai.
Mokesčių reforma Verslas

Nelieka kelio atgal: darbuotojo mokesčiai bus jungiami, keisis pensijų sistema ir tarifai

Deuce

Vilniaus teniso akademijos jauniams – 4 titulai turnyre Ukrainoje

Gyvenimas

Maištingas paauglių elgesys: psichologė pataria tėvams, kaip elgtis konkrečiose situacijose

Maistas

Amžina klasika: mocarelos ir pomidorų salotos

Aktualu

Panevėžio korupcijos byloje suimtas verslininkas

„Skrieja kamuolys“: Messi ar Kasčiūnas? Argentinos ašarų skonis

Mokesčių reforma Aktualu

Ernestas Naprys: 5 didžiausi mokesčių reformos absurdai

Gazas

Prietaisų skydelio lemputės: kada jos įspėja, o kada liepia sustoti?

Verslas

Palangoje mokesčių inspektorės verslininkus lanko dviračiais ir moko sąžiningumo

Aktualu

VDU studentų idėjos – didžiajam verslui

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

Pinigai mano ateičiai

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Svajonių virtuvė

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką