Dabar populiaru
Publikuota: 2015 kovo 14d. 13:00

Savaitgalio valgiaraštis: gardžios pietų idėjos

Pikantiški kiaulienos iešmeliai
Shutterstock nuotr. / Pikantiški kiaulienos iešmeliai

Sveiki! Sukate galvą, kaip iškelti gurmaniškus pietus? Kviečiame išbandyti portalo Ji24.lt receptų rinkinius. Skanaus!

Salotos

Receptai
Receptas: Avokadų valtelės
4 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.0 / 47
Kaip gaminti

1. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, išskobkite vidų, minkštimą supjaustykite kubeliais, apšlakstykite šviežiai spaustomis citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, ir sumeskite į dubenį.

2. Į avokadų masę įmaišykite smulkintus nuluptus agurkus, sūrelį, smulkintą lašišą, įspauskite česnakus, suberkite citrininius pipirus, viską lengvai išmaišykite, jei norite, pagardinkite tabasko padažu.

3. Avokadų valteles įtrinkite grūdėtosiomis garstyčiomis, klokite po kelis salotų lapelius, krėskite avokadų padažo.

4. Ant viršaus išdėliokite gerai nuvarvintas krevetes, berkite kapotų žalumynų.

Tiekite su skrudinta baltos duonos riekele.

Ingredientai
Avokadai: 2.00 vnt. (prinokę)
Agurkai: 2.00 vnt. (nedideli)
Krevetės: 1.00 vnt. (nedidelis indelis lukštentų sūryme)
Lašiša: 150.00 g (filė)
Natūralus tepamas varškės sūrelis (indelis) 1.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt. (šaukštelis sulčių)
Grūdėtosios garstyčios 1.00 arbat. š.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Pipirai: 1.00 arbat. š. (citrininiai)
Tabasko padažas: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Įvairūs kapoti žalumynai 1.00 valg. š.
Salotos: 2.00 vnt. (keli lapeliai šviežių salotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mišrainė „Gaivuma“
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
1.0 / 2
Kaip gaminti

1. Daržoves susmulkinkite. Batoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite sausoje keptuvėje.

2. Majonezą sumaišykite su prieskoniais, grūdėtosiomis garstyčiomis.

3. Lėkštėje išdėliokite suplėšytas salotas, smulkintas daržoves, apšlakstykite majonezo padažu. Ant viršaus užberkite skurdinto batono kubelių.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Salotos: 200.00 g (pusė ledkalnio salotų gūžės)
Agurkai: 1.00 vnt.
Pomidorai: 2.00 vnt.
Prieskoniai (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Majonezas: 3.00 valg. š.
Grūdėtosios garstyčios 1.00 arbat. š.
Batonas 2.00 riekės
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios pavasarinės salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.5 / 26
Kaip gaminti

1. Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite.

2. Salotų lapus suplėšykite, ridikėlius ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais, pomidorus, agurkus ir sūrį – gabalėliais.

3. Paruoškite padažą: majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir įspauskite citrinos sulčių.

Skanaus!

Ingredientai
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Ridikėliai: 4.00 vnt.
Salotos: 100.00 g (traškiosios gūžinės salotos)
Pomidorai: 1.00 vnt.
Agurkai: 200.00 g
Pievagrybiai: 100.00 g
Sūris: 100.00 g (fermentinis)
Majonezas: 1.00 valg. š.
Garstyčios: 1.00 valg. š. (garstyčios su actu „RUSTICA“)
Citrinos: 1.00 vnt. (šviežiai spaustos pusės citrinos sultys)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

Sriubos

Receptai
Receptas: Daržovių sriuba su jautienos šonkauliukais
4 asmenims
Pagaminsite per 3 val. 10 min.
2.5 / 8
Kaip gaminti

1. Porcijomis supjaustytus šonkauliukus pusvalandį kepkite 200`C karštumo orkaitėje.

2. Apskrudusius šonkauliukus sudėkite į puodą, supilkite vandenį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įmeskite laurų lapelį ir ant labai mažos ugnies virkite, kol mėsa visai suminkštės (apie 2 val).

3. Išvirusius šonkauliukus išgriebkite, sultinį perkoškite, vėl užvirinkite, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas ir pavirkite 10 min. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, žiedynėliais išskirstytus kopūstus ir virkite dar 15 min. Prieš nukeliant nuo ugnies sudėkite šonkauliukus ir suberkite susmulkintus prieskoninius žalumynus.  

Ingredientai
Vanduo: 2.00 l
Jautiena: 500.00 g (šonkaulių)
Bulvės: 4.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Žiediniai kopūstai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Laurų lapai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 vnt. (sauja šviežių arba džiovintų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Ugninga kreminė pomidorų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 22
Kaip gaminti
  1. Morką, bulves, svogūną ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite ir suberkite į puodą su verdančiu mėsos sultiniu.
  2. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, suberkite gabalėliais supjaustytą papriką, aitriosios paprikos ankštį, pagardinkite bazilikais ir raudonėliais.
  3. Kai sriuba bus beveik išvirusi, sukrėskite skardinę konservuotų pomidorų. Dar kiek pavirkite ir nukaiskite. Pagal skonį pasūdykite.
  4. Jei sriuba rūgštoka, įberkite žiupsnelį cukraus. Jei norite aštresnio skonio, įberkite pagal skonį Kajeno ar aitriųjų paprikų miltelių.
  5. Išvirusią sriubą supilkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos kreminės konsistencijos.
  6. Ši sriuba skani, patiekta su orkaitėje keptomis, tarkuotu sūriu bei džiovintų žolelių prieskoniais apibarstytomis tortilijomis. Jei norite, galite sriubą dar pagardinti grietinėle, tarkuotu parmezano sūriu, smulkintais žalumynų (krapų, petražolių, kalendrų) lapeliais. Vietoje keptų tortilijų puikiai tiks česnakiniai duonos skrebučiai. Improvizuokite laisvai!

 

Ingredientai
Pomidorai: 400.00 g (konservuotų be odelių)
Mėsos sultinys: 400.00 ml (geriausia natūralaus)
Bulvės: 2.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt. (0,5)
Česnakai: 4.00 skiltelės
Pipirai: 1.00 vnt. (gabalėlis aitriųjų paprikų ankšties (pagal norimą aštrumą))
Bazilikai: 1.00 žiupsnelis (džiovinto)
Raudonėliai: 1.00 žiupsnelis (džiovinto)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Raugintų agurkų sriuba
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.6 / 22
Kaip gaminti
  1. Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į nurodytą kiekį verdančio vandens. Įmeskite lauro lapelį ir pipirų žirnelius.
  2. Kai mėsa bus apvirusi, suberkite gabalėliais supjaustytą saliero gumbą ir papriką, įmeskite surištą ryšulėlį nuplautų petražolių ir dar pavirkite apie 15–20 minučių.
  3. Iš išvirusio sultinio išgriebkite į dubenėlį mėsos gabalėlius.
  4. Sultinį nukoškite ir vėl supylę į puodą užvirkite, sumeskite gabalėliais pjaustytas bulves, tarkuotas (arba gabalėliais pjaustytas) morkas, mirkytas perlines kruopas ir raugintus agurkus. Virkite, kol suminkštės.
  5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų suberkite smulkintą svogūną. Šiek tiek apkepkite. Tada suberkite virtą mėsą ir ją taip pat apkepkite.
  6. Mėsą su svogūnais berkite į baigiančią virti sriubą ir dar apie 5 minutes pavirkite.
  7. Nukaiskite, pagal skonį pasūdykite.
  8. Tradiciškai ši sriuba patiekiama su grietine.
Ingredientai
Agurkai: 2.00 vnt. (rauginti)
Bulvės: 2.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Perlinės kruopos: 4.00 valg. š. (mirkytų)
Aliejus: 30.00 ml (šlakelis - kepti)
Kiauliena: 100.00 g (pagal poreikį - sultiniui)
Vanduo: 2500.00 ml (sultiniui)
Salierai: 200.00 g (gumbo - sultiniui)
Paprikos: 100.00 g (saldžiosios - sultiniui)
Petražolės: 1.00 vnt. (ryšulėlis - sultiniui)
Laurų lapai: 1.00 vnt. (sultiniui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (žirneliai - sultiniui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (sultiniui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

Karštieji patiekalai

Receptai
Receptas: Pikantiški kiaulienos iešmeliai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 25
Kaip gaminti
  1. Paprikas nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabalėliais, kad būtų lengva mauti ant iešmelių. Apšlakstykite aliejumi, šviežiai spaustomis citrinų sultimis, česnakų milteliais, druska ir žolelių mišiniu. Palikite 1 valandai marinuotis.
  2. Kivius nulupkite ir susmulkinkite burokine trintuve. Suberkite į juos čiobrelius, pipirus, druską. 
  3. Kiaulieną gerai nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite maždaug vienodais gabalėliais. Sukrėskite ant jos kivių ir prieskonių mišinį, išmaišykite ir palikite maždaug valandai marinuotis.
  4. Išsimarinavusią mėsą bei paprikas suverkite ant iešmelių ir dėkite ant grotelių. Pridenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. (priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio). Tada foliją nuimkite dar ir leiskite paskrusti apie 10 min.
  5. Ant iešmelių galite verti ne vien paprikas, bet ir kitokias daržoves: puikiai tinka cukinijos, baklažanai, pastarnokai, saldžiosios ar įprastos bulvės, svogūnai. Improvizuokite, kaip tik patinka. Visas daržoves galite ruošti taip pat, kaip paprikas.
Kiaulienos iešmelius patiekite su keptomis bulvytėmis arba ryžiais, šviežių daržovių salotomis ir barbekiu padažu .
Ingredientai
Kiauliena: 500.00 g (nugarinės)
Paprikos: 3.00 vnt. (skirtingų spalvų)
Citrinos: 1.00 vnt.
Alyvuogių aliejus: 10.00 ml (šlakelis pagal poreikį)
Druska: 2.00 žiupsnelis (mėsai ir marinatui)
Česnakai: 1.00 žiupsnelis (miltelių)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 žiupsnelis (mėgstamų)
Kiviai: 2.00 vnt. (marinatui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų - marinatui)
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis (džiovintų - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Klasikinė mėsos lazanija
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.2 / 69
Kaip gaminti
  1. Visas daržoves nuvalykite, supjaustykite nedideliais kubeliais.
  2. Keptuvėje ištirpintame aliejuje kepinkite jas ant vidutinės kaitros, kol suminkštės, tada sumeskite šakute trintą mėsą ir apkepkite.
  3. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol dalis nugaruos.
  4. Sukrėskite pomidorus, sudėkite prieskonius ir ant silpnos ugnies troškinkite. Pagal skonį padažą pasūdykite.
  5. Bešameliui prikaistuvyje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, išmaišykite, po truputį supilkite pieną ir šluotele išplakite iki vientisumo.
  6. Pagal skonį berkite druskos ir tarkuotų muskatų.
  7. Lazanijos lakštus su mėsos, bešamelio padažais ir tarkuotais sūriais sluoksniuokite, kol produktais baigsis.
  8. Viršutinį sluoksnį apliekite bešamelio padažu, užberkite sūrio ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Ingredientai
Lazanijos lakštai: 400.00 g
Mocarelos sūris: 150.00 g
Sūris: 100.00 g (tarkuoto kietojo)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Sviestas: 4.00 valg. š. (2 valg. - lazanijai ir 50 g - bešamelio padažui)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Salierai: 1.00 vnt. (stiebas)
Morkos: 2.00 vnt.
Jautiena: 500.00 g (maltos)
Pomidorai: 1.00 vnt. (didelė skardinė smulkintų savo sultyse)
Pomidorų pasta: 1.00 valg. š.
Vynas: 100.00 ml (raudono sauso)
Druska: 2.00 arbat. š. (pagal skonį - lazanijai ir pusės arbat. š. - bešamelio padažui)
Raudonėliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Miltai: 50.00 g (bešamelio padažui)
Pienas: 600.00 ml (bešamelio padažui)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (tarkuoto - bešamelio padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos maltinukai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 12
Kaip gaminti
  1. Vištieną nuplaukite, supjaustykite labai mažais gabalėliais.
  2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite svieste ir atvėsinkite.  Vištieną ir atvėsintus keptus svogūnus krėskite į dubenį, išmaišykite plaktą kiaušinį, šalavijus, gerai nuplautus ir nuvarvintus daigus, pagal skonį berkite druskos, nutarkuotos citrinos žievelės ir pipirų.
  3. Iš paruoštos masės formuokite norimo dydžio ir formos maltinukus, juos išdėliokite didelėje lėkštėje ir 10 min. palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.
  4. Maltinukus kepkite gerai įkaitintuose riebaluose arba orkaitėje be riebalų, kol dailiai pagels ir pakvips. Jeigu kepsite riebaluose, nepamirškite nusausinti jų pertekliaus popieriniu rankšluostėliu.
  5. Tiekite gausiai apibarsčiusi kapotais šviežiais žalumynais.
Ingredientai
Vištiena: 300.00 g (filė)
Kviečiai: (indelis - daigintų) 1.00 st.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Šalavijai: 1.00 valg. š. (žiupsnelis)
Džiūvėsiai: 1.00 st. (saujelė)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotos žievelės)
Prieskoniniai žalumynai: 4.00 valg. š. (keli šaukštai įvairių smulkintų žalumynų - krapų, petražolių, salierų lapkočių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

Desertai

Receptai
Receptas: Šokoladiniai keksiukai su „Raffaello“ saldainiais
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 27
Kaip gaminti
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Keksiukų formą išklokite popierėliais.
  2. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir kokoso drožles.
  3. Atskirame dubenyje suplakite visus skystus ingridientus. Įmaišykite pieniško šokolado gabalėlius ir miltų mišinį.
  4. Tešla pripildykite keksiukų formeles beveik iki viršaus.
  5. Į tešlą įspauskite po „Raffaello“ saldainį.
  6. Kepkite 20–25 minutes, arba iki įkištas į vidurį medinis pagaliukas, ištraukus, liks neapsivėlęs žalia tešla.
g-blogas.lt nuotr./„Raffaelo“ keksiukai
g-blogas.lt nuotr./„Raffaelo“ keksiukai

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Juodasis šokoladas: 200.00 g (ištirpinto)
Sviestas: 150.00 g (ištirpinto)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Kokosų drožlės: 50.00 g
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Pienas: 100.00 ml
Šokoladas: 100.00 g (pieniško gabalėlių)
Miltai: 300.00 g
Rudasis cukrus: 100.00 g
Saldainiai „Raffaello“:(pakuotė) 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškėtis su obuoliais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.6 / 33
Kaip gaminti

1. Obuolius nulupkite, perpjaukite perpus, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis skiltelėmis.

2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, razinomis, susmulkintais riešutais. Sudėkite obuolių skilteles ir dar kartą gerai išmaišykite.

3. Kiaušinius išplakite su aliejumi ir sumaišykite su miltų ir obuolių mišiniu.

4. Apkepo indą patepkite aliejumi, sukrėskite pusę tešlos ir išlyginkite paviršių. Sudėkite riekelėmis supjaustytą sūrį, o ant viršaus – likusią tešlą.

5. 180°C karštumo orkaitėje kepkite apie 50 min. Iškepusį iš karto apibarstykite miltiniu cukrumi. Varškėtis skaniausias karštas, su jogurto padažu arba vaniliniais ledais.

Ingredientai
Obuoliai: 600.00 g
Riešutai: 50.00 g (lazdynų ar bertoletijų)
Miltai: 7.00 valg. š.
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (pusė šaukštelio)
Cukrus: 3.00 valg. š.
Razinos: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Aliejus: 4.00 valg. š. (arba lydytas sviestas)
Varškės sūris: 250.00 g (geriausiai tinka saldus desertinis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: „Tinginys“ su karamele ir riešutais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.0 / 47
Kaip gaminti
  1. Sausainius sulaužykite vidutinio dydžio gabalėliais.
  2. Karamelizuotą sutirštintą pieną ir sviestą per naktį palaikykite vienodoje kambario temperatūroje. Kitą dieną elektriniu plaktuvu abu šiuos produktus išplakite iki vientisos masės. Įmaišykite vanilės ekstraktą.
  3. Nuplaukite ir gerai nusausinkite riešutus. Jei norite, galite juos šiek tiek pasmulkinti, perskelti į dvi dalis. Suberkite paruoštus riešutus ir sulaužytus sausainius į karamelinę masę. Gerai išmaišykite, kad visi produktai apsiveltų.
  4. Norimą indą išklokite maistine plėvele ir sukrėskite į jį paruoštą masę. Paviršių išlyginkite ir paspauskite. Kruopščiai uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį, kol „Tinginys“ sustings.
  5. Nuimkite maistinę plėvelę, labai aštriu peiliu supjaustykite pyragą norimais gabalėliais ir patiekite. Skanaus!
Ingredientai
Sausainiai: 360.00 g („Selga“, „Gaidelis“ arba kiti)
Sviestas: 130.00 g (82 proc. riebumo)
Sutirštintas pienas: 400.00 g (karamelizuotas „Rududu“)
Vanilė: 5.00 ml (½ arb. š. vanilės ekstrakto arba romo ekstrakto)
Migdolai: 100.00 g (galite keisti kitais mėgstamais riešutais)
Lazdynų riešutai: 100.00 g (galite keisti kitais mėgstamais riešutais)
Graikiniai riešutai: 50.00 g (galite keisti kitais mėgstamais riešutais)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

Dar daugiau įvairių receptų rasite štai ČIA. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

„Supras net neturintys jokios nuovokos“: Rusijos propaganda Ukrainos televizijoje

Trys parduotuvės Naujojoje Ūtoje: istorija ne apie konkurenciją

Aktualu

L.Baltrūnas „švenčia“ bylos metines: „Liemenė grąžinta, apykojė nuimta, bet žmonos namas areštuotas“

Aktualu

„Socialdarbiečių“ sąlyga „valstiečiams“: arba pinigai partijai, arba balsai už biudžetą?

Vardai

Vakarienėje visiškoje tamsoje – ir retai renginiuose besilankanti Goda Alijeva

Aktualu

Vilniaus daugiabutyje – gaisras

Aktualu

Vaikų pornografiją pamėgęs Anglijoje gyvenantis lietuvis išvengė kalėjimo

Aktualu

A.Merkel sąjungininkų nesėkmę Bavarijoje nulėmė bandymai įtikti radikalams

Ginčas dėl „Žalgirio“: pavojus ar tiesiog geras sprigtas?

24sek

D.Sabonio konkurentas dėl minučių „Pacers“ klube pasirašė solidų kontraktą

Verslas

R.Abramovičius Niujorke suplanavo grandiozines statybas – buvusiai žmonai įrengs rūmus

Vardai

Į Lietuvą grįžusi Jūratė Bitinaitė pristatė nėštumo metu rašytą knygą: „Dukra man suteikė sparnus“

Sportas

Tautų lyga: Anglijos rinktinė nukovė Ispaniją ir nutraukė įspūdingą seriją

24sek

ESPN prognozė: po dvejų metų NBA duris gali praverti du lietuviai

Gyvenimas

Kaip pritraukti prie savęs žmones: specialiųjų agentų patarimai

Vardai

Karolina Meschino su mylimuoju Remigijumi pasidarė tatuiruotes ant veidų

Vardai

Vilniuje slapta susituokė „Eurovizijos“ dalyvė Catrinah: „Daugelis draugų liko mūsų nesupratę“

Aktualu

Priekabiavimu apkaltintas Šakių meras Edgaras Pilypaitis: esu šantažuojamas ir terorizuojamas

Gazas

Lietuvos kariuomenės sunkvežimis „Unimog“: bekele važiuoja ir neaimanuoja

Kultūra

Estijoje atidarytas A.Pärto kultūros centras

Naujienos

Aktualu

„Supras net neturintys jokios nuovokos“: Rusijos propaganda Ukrainos televizijoje

Trys parduotuvės Naujojoje Ūtoje: istorija ne apie konkurenciją

Aktualu

L.Baltrūnas „švenčia“ bylos metines: „Liemenė grąžinta, apykojė nuimta, bet žmonos namas areštuotas“

Aktualu

„Socialdarbiečių“ sąlyga „valstiečiams“: arba pinigai partijai, arba balsai už biudžetą?

Vardai

Vakarienėje visiškoje tamsoje – ir retai renginiuose besilankanti Goda Alijeva

Aktualu

Vilniaus daugiabutyje – gaisras

Aktualu

Vaikų pornografiją pamėgęs Anglijoje gyvenantis lietuvis išvengė kalėjimo

Aktualu

A.Merkel sąjungininkų nesėkmę Bavarijoje nulėmė bandymai įtikti radikalams

Ginčas dėl „Žalgirio“: pavojus ar tiesiog geras sprigtas?

24sek

D.Sabonio konkurentas dėl minučių „Pacers“ klube pasirašė solidų kontraktą

Verslas

R.Abramovičius Niujorke suplanavo grandiozines statybas – buvusiai žmonai įrengs rūmus

Vardai

Į Lietuvą grįžusi Jūratė Bitinaitė pristatė nėštumo metu rašytą knygą: „Dukra man suteikė sparnus“

Sportas

Tautų lyga: Anglijos rinktinė nukovė Ispaniją ir nutraukė įspūdingą seriją

24sek

ESPN prognozė: po dvejų metų NBA duris gali praverti du lietuviai

Gyvenimas

Kaip pritraukti prie savęs žmones: specialiųjų agentų patarimai

Vardai

Karolina Meschino su mylimuoju Remigijumi pasidarė tatuiruotes ant veidų

Vardai

Vilniuje slapta susituokė „Eurovizijos“ dalyvė Catrinah: „Daugelis draugų liko mūsų nesupratę“

Aktualu

Priekabiavimu apkaltintas Šakių meras Edgaras Pilypaitis: esu šantažuojamas ir terorizuojamas

Gazas

Lietuvos kariuomenės sunkvežimis „Unimog“: bekele važiuoja ir neaimanuoja

Kultūra

Estijoje atidarytas A.Pärto kultūros centras

Daugiau vandens

Gera keliauti kartu

Video

01:02
01:11
35:31

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką