Dabar populiaru
Publikuota: 2019 spalio 4d. 18:00

Savaitgaliui – „drūti“ lietuviški pusryčiai

Lietuviški pusryčiai Skanumėlis
15min nuotr. / Lietuviški pusryčiai

Ką lietuviai valgo pusryčiams? Tikrai ne skrebutį su džemu ar kruasaną, kaip kokie prancūzai. Mes mėgstame rimtesnį maistą. Juk po darbo savaitės vis tiek miegosite ilgai, o link 12 artėjantys pusryčiai jau primena pietus. O po tokių pusryčių jau galima ir kalnus versti! Tad skanaus!

Reikės:

  • 25 g sviesto,
  • 3 pievagrybių,
  • 2 lengvai rūkytų dešrelių,
  • 40 g šoninės,
  • 20 g paprikos,
  • 3 vyšninių pomidoriukų,
  • 200 g konservuotų pomidorų ,
  • 5 g čili paprikos,
  • 30 g pomidorų pastos,
  • 2 kiaušinių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • 10 g kietojo sūrio,
  • 2 g čiobrelių,
  • 10 g petražolių.

Kaip pasigaminti šiuos išskirtinius pusryčius, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Kviečiame anties

Video

49:40
01:06
01:03

Esports namai

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką