Dabar populiaru
Publikuota: 2019 spalio 4d. 18:00

Savaitgaliui – „drūti“ lietuviški pusryčiai

Lietuviški pusryčiai Skanumėlis
15min nuotr. / Lietuviški pusryčiai

Ką lietuviai valgo pusryčiams? Tikrai ne skrebutį su džemu ar kruasaną, kaip kokie prancūzai. Mes mėgstame rimtesnį maistą. Juk po darbo savaitės vis tiek miegosite ilgai, o link 12 artėjantys pusryčiai jau primena pietus. O po tokių pusryčių jau galima ir kalnus versti! Tad skanaus!

Reikės:

  • 25 g sviesto,
  • 3 pievagrybių,
  • 2 lengvai rūkytų dešrelių,
  • 40 g šoninės,
  • 20 g paprikos,
  • 3 vyšninių pomidoriukų,
  • 200 g konservuotų pomidorų ,
  • 5 g čili paprikos,
  • 30 g pomidorų pastos,
  • 2 kiaušinių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • 10 g kietojo sūrio,
  • 2 g čiobrelių,
  • 10 g petražolių.

Kaip pasigaminti šiuos išskirtinius pusryčius, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Interviu

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Video

01:09
02:13
02:24

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką