Dabar populiaru
Publikuota: 2018 spalio 12d. 09:00

Savaitgaliui – rimtas apkepas su mėsa: 10 rudeniui subalansuotų receptų

Apkepas su bulvių koše
Vida Press nuotr. / Apkepas su bulvių koše

Apkepus patogu kepti ir vasarą, ir rudenį, ir žiemą – sumaišote ingredientus, šaunate į orkaitę ir ramiai laukiate, kol iškeps. Nesėkmių galimybė labai nedidelė. Nors vienas populiariausių yra varškės apkepas, šįkart siūlome kiek kitą variantą – išsikepkite patiekalą su mėsa. Atrinkome 10 receptų, ypač tinkamų būtent rudeniui.

Receptas: Ryžių, vištienos ir žirnelių apkepas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.1 / 65
Kaip gaminti
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vištos krūtinėlę supjaustykite nedideliais kubeliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, kartais pamaišydami, kol vištiena taps gražiai auksinės spalvos. Iškepusią vištieną išimkite iš keptuvės, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio ir atidėkite į šalį.
  2. Į tą pačią keptuvę suberkite kubeliais pjaustytą svogūną, riekelėmis supjaustytą porą ir tarkuotą morką. Pakepinkite, kol daržovės suminkštės. Suberkite smulkiai sukapotą česnaką, išmaišykite ir dar minutę pakepinkite. Suberkite mažais kubeliais supjaustytą moliūgą ir dar kelias minutes pakepinkite. Suberkite ryžius ir supilkite sultinį. Kartais pamaišydami, kaitinkite apie 15-20 minučių, kol ryžiai bus beveik išvirę. Jei trūksta, galite įpilti daugiau sultinio ar virinto vandens.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite ar aliejumi ištepkite 20x30 cm dydžio kepimo indą.
  4. Nedideliame dubenėlyje miltus išplakite su pienu ir fermentiniu sūriu (100 g). Supilkite į keptuvę su daržovėmis ir sultiniu. Maišydami kaitinkite, kol pradės tirštėti.
  5. Masei pradėjus tirštėti, išjunkite ugnį. Suberkite žirnelius ir prieskonius. Gerai išmaišykite. Perkelkite visą produktų masę į paruoštą kepimo indą. Viršų apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol sūris gražiai apskrus, o ryžiai bus pilnai paruošti. Patiekite nedelsiant. Skanaus!
Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 250.00 g
Aliejus: 2.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Porai: 50.00 g
Morkos: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Moliūgai: 1.00 vnt. (mažas moliūgas, supjaustytas kubeliais (apie 550 g paruoštų kubelių))
Ryžiai: 200.00 g
Vištienos sultinys: 500.00 ml
Miltai: 2.00 valg. š.
Pienas: 190.00 ml
Sūris: 200.00 g (fermentinis)
Žirniai: 1.00 puodelis (žalieji žirneliai)
Raudonėliai: 1.00 žiupsnelis (džiovinti)
Bazilikai: 1.00 žiupsnelis (džiovinti)
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kopūstų, ryžių ir faršo apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 12
Kaip gaminti

1. Kopūstą, morką ir svogūnus susmulkinkite ir apkepkite su aliejumi, paskaninkite pipirais, druska, kmynais ir paprika.

2. Keptuvę uždenkite ir kelias minutes patroškinkite. Faršą taip pat apkepkite, paskaninkite prieskoniais. Į aliejumi pašlakstytą kepimo skardą sluoksniais dėkite troškintus kopūstus, faršą ir ryžius. Miltus sumaišykite su nekarštu sultiniu, pomidorų padažu ir grietine.

3. Paruoštą padažą supilkite ant apkepo ir kepkite 160 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 30 minučių.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė  

Ingredientai
Kopūstai: 1.00 vnt. (pusės gūžės)
Morkos: 1.00 vnt. (didelė)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Ryžiai: 1.00 st. (virti)
Faršas: 500.00 g (kiaulienos)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š.
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 2.00 valg. š.
Pomidorų padažas: 3.00 valg. š. (3 - 4)
Miltai: 1.00 valg. š.
Grietinė: 3.00 valg. š. (3 - 4)
Sultinys: 1.00 st. (0,5 st.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kalakutienos ir bulvių apkepas
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 15 min.
4.0 / 22
Kaip gaminti

1.Bulves nulupkite, supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į skardą, išteptą sviestu.

2.Filė supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite smulkintus svogūnus, dar kiek pakepkite ir sukrėskite į skardą ant bulvių.

3.Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir maišydami kelias minutes pakaitinkite. Įmaišykite iš kubelio paruoštą sultinį ir grietinę. Šį padažą pagardinkite pipirais, kariu, mairūnais ir supilkite į skardą.

4.Kepkite 1,5 valandos 175 laipsnių orkaitėje.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Bulvės: 1.00 kg
Kalakutiena: 400.00 g (marinuota filė)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Miltai: 50.00 g (kvietiniai)
Vištienos sultinys: 500.00 ml
Grietinė: 200.00 ml (10 proc. riebumo)
Pipirai: 3.00 g (malti pipirai (įvairūs) 0,5 šaukštelio)
Karis: 4.00 g (0,5–1 šaukštelis)
Mairūnas: 2.00 arbat. š. (1–2 šaukšteliai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Maltos mėsos apkepas su grūstomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.1 / 19
Kaip gaminti

1.Nuskustas bulves ir nuvalytą žiedinį kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje. Nusunkite, įdėkite sviesto ir lengvai pagrūskite.

2.Faršą sumaišykite su mėsos prieskoniais, įberkite pipirų ir druskos. Svogūną ir morką nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

3.Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, morką ir kepkite maišydami, kol daržovės lengvai paskrus, tada sudėkite faršą ir dar kelias minutes pakepinkite. Įdėkite pomidorų padažo ir dar šiek tiek patroškinkite.

4.Į aliejumi pašlakstytą keraminį kepimo indą sukrėskite apkeptą faršą, ant viršaus sudėkite grūstas bulves ir žiedinius kopūstus. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt. (didokos)
Žiediniai kopūstai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 1.00 valg. š.
Faršas: 600.00 g (kiaulienos ir jautienos)
maltos mėsos prieskoniai 1.00 arbat. š.
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai malti)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt. (didelė)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Pomidorų padažas: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Saldžiųjų bulvių apkepas su jautiena
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.7 / 6
Kaip gaminti

1.Saldžiąsias bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Salierą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite. Aitriosios paprikos ankštį perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir sukapokite.

2.Jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Laurų lapelį, pipirų žirniukus, gvazdikėlius, 2 šaukštus aliejaus ir šaukštą medaus pakepinkite troškintuve. Sudėkite česnakus, aitriąją papriką ir dar šiek tiek pakepkite. Tada sudėkite mėsos, saliero gabaliukus ir maišydami kepinkite, kol šiek tiek apskrus.

3.Į troškintuvą supilkite pusę kiekio sultinio ir vyno, pabarstykite druska, maltais pipirais ir dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Troškinkite 30 minučių. Ištraukę ant mėsos sudėkite pjaustytas bulves, užpilkite likusį sultinį, vyną ir troškinkite dar 35 minutes. Likusį aliejų ir medų sumaišykite su išspaustomis apelsinų sultimis, nutarkuotomis žievelėmis ir maltais džiūvėsėliais.

4.Mišiniu apkrėskite apkepą, orkaitėje įjunkite kepintuvo su ventiliatoriumi funkciją ir kepkite 5 minutes. Rozmarinų lapelius ir viršūnėles nuskabykite, pabarstykite karštą apkepą ir tuojau pat tiekite.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Bulvės: 1.00 kg (saldžiosios)
Salierai: 1.00 vnt. (pusė gumbo)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Jautiena: 400.00 g (be kaulo)
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Juodieji pipirai: 3.00 vnt. (žirniukai)
Gvazdikėliai: 2.00 vnt.
Alyvuogių aliejus: 5.00 valg. š.
Medus: 2.00 valg. š.
Daržovių sultinys: 500.00 ml
Vynas: 350.00 ml (baltas)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Apelsinai: 1.00 vnt.
Džiūvėsiai: 4.00 arbat. š.
Rozmarinai: 2.00 g (šakelė)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Brokolių apkepas su kiaulienos nugarine
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.7 / 3
Kaip gaminti

1.Brokolius nuplaukite, nuvarvinkite ir išskirstykite žiedynais. Morkas nuskuskite, supjaustykite plonomis juostelėmis. Daržoves sudėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 10 minučių. Nuvarvinkite sietelyje.

2.Nugarinę nuplaukite, nusausinkite ir iš abiejų pusių apkepinkite gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje. Keptuvę uždenkite, sumažinkite ugnį ir kepkite dar 20–30 minučių. Pabarstykite druska, pipirais, atvėsinkite ir supjaustykite centimetro storio riekelėmis.

3.Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite įkaitintame svieste. Maišydami suberkite miltus, supilkite daržovių sultinį, sukrėskite grietinę ir užvirinkite. Sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą lydytą tepamąjį sūrelį, supilkite vyną, įberkite druskos, cukraus, pabarstykite pipirais ir išmaišykite.

4.Apvirtas morkas, brokolius ir nugarinės riekeles gražiai išdėliokite sviestu pateptame kepimo inde. Ant viršaus supilkite padažą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Brokoliniai kopūstai: 600.00 g
Morkos: 400.00 g
Kiauliena: 700.00 g (nugarinė)
Sūris: 300.00 g (lydytas tepamas)
Daržovių sultinys: 400.00 ml
Grietinė: 120.00 g (riebi)
Vynas: 50.00 ml (baltas)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Aliejus: 2.00 valg. š.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Miltai: 3.00 valg. š.
Cukrus: 3.00 g (0,5 šaukštelio)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių apkepas su šonine
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 45 min.
3.5 / 60
Kaip gaminti

1.Grikius nuplaukite ir nuvarvinkite sietelyje. Suberkite į puodą su 3 stiklinėmis verdančio sūdyto vandens ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 minučių, kol vanduo išgaruos.

2.Kiaulienos šoninę supjaustykite kubeliais ir maišydami pakepinkite keptuvėje be riebalų. Sukrėskite į puodą su grikiais ir išmaišykite. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais, pakepinkite įkaitintame svieste ir sukrėskite į varškę.

3.Supilkite grietinę, pasūdykite, pabarstykite pipirais, mairūnais, malta saldžiąja paprika ir gerai išmaišykite. Į sviestu pateptą molinį kepimo indą dėkite sluoksnį grikių masės, ant jo – varškės ir vėl grikių masės.

4.Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Grikiai: 375.00 g
Varškė: 400.00 g
Kiauliena: 300.00 g (parūkyta šoninė)
Grietinė: 150.00 g (riebi)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Sviestas: 3.00 valg. š.
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis
Mairūnas: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Piemenėlių pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 50 min.
2.9 / 47
Kaip gaminti

1. Bulves nuskuskite, išvirkite pasūdytame vandenyje, sugruskite su karštu pienu ir sviestu.

2. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Nuskuskite morką, supjaustykite šiaudeliais.

3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai pakepinkite svogūnus ir morkas, sudėkite faršą, petražoles ir čiobrelius. Nuolat maišydama kepkite faršą, kol išgaruos beveik visas skystis. Supilkite sultinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir vis pamaišydama virkite troškinkite apie 20 min. Pabaigoje įmaišykite atšildytus žirnelius.

4. Kitoje keptuvėje išlydykite sviestą, įmaišykite miltus. Šį mišinį sukrėskite į mėsos troškinį, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kai mėsos troškinys sutirštės, nukaiskite keptuvę nuo viryklės.

5. Stiklinį ar keraminį kepimo indą patepkite sviestu, sudėkite mėsos troškinį, tolygiai paskirstykite, ant viršaus sukrėskite bulvių košę.

6. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite, kol paviršius gražiai apskrus – apie 20 min.

Kulinaro patarimas. Bulvių košę galite pagardinti šviežiai tarkuotu muskato riešutu. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio. „Piemenėlių pyragą“ tiekite su savose sultyse konservuotais pomidorais arba marinuotais agurkėliais.  

Ingredientai
Bulvės: 1.00 kg (bulvių sluoksniui)
Sviestas: 2.00 valg. š. (bulvių sluoksniui ir 50 g faršo sluoksniui)
Pienas: 125.00 ml (bulvių sluoksniui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (bulvių ir faršo sluoksniui)
Faršas: 500.00 g (jautienos, faršo sluoksniui)
Aliejus: 2.00 valg. š. (faršo sluoksniui)
Morkos: 1.00 vnt. (faršo sluoksniui)
Svogūnai: 2.00 vnt. (nedideli, faršo sluoksniui)
Šaldyti žirneliai: 100.00 g (faršo sluoksniui)
Jautienos sultinys: 200.00 ml (faršo sluoksniui)
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (džiovintų, faršo sluoksniui)
Petražolės: 1.00 arbat. š. (džiovintų, faršo sluoksniui)
Miltai: 2.00 valg. š. (faršo sluoksniui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų, faršo sluoksniui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kalakutienos apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 10
Kaip gaminti

1. Sriubą atskieskite sultiniu, užvirinkite, suberkite smulkiai supjaustytus grybus, truputį pavirkite ir nukaiskite.

2. Karštą skystį sumaišykite su mėsa, ryžiais ir petražolėmis. Viską sukrėskite į apkepo indą, gerai uždenkitei ir kepkite 170 °C orkaitėje 40 min.

Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Vištienos sriuba: (konservuotos, nedidelė skardinė) 400.00 g
Kalakutiena: 400.00 g (puodelis nedideliais gabalėliais pjaustytos krūtinėlės)
Vištienos sultinys: 1.00 st. (0,5)
Pievagrybiai: 100.00 g
Ryžiai: 1.00 st. (0,5 ilgagrūdžių)
Petražolės: 1.00 valg. š. (susmulkintų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Baklažanų apkepas su aviena
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.5 / 2
Kaip gaminti

1. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite su faršu, paskaninkite Viduržemio regiono žolelių mišiniu, pipirais ir druska. Baklažaną supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite prieskoniais ir susukite. Ritinėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.

2. Nedideliame puodelyje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir maišydami pakepinkite. Nuolat maišydami po truputį pilkite pieną, dėkite sūrelį. Pagardinkite įvairiais prieskoniais, druska ir pipirais. Padažą nuolat maišydami kaitinkite, kol pradės tirštėti.

3. Į aliejumi apšlakstytą kepimo formą dėkite sluoksnį baklažanų, tuomet – sluoksnį faršo, apšlakstykite padažu. Taip sluoksniuokite, kol sudėsite visus produktus. Viršutinis sluoksnis turi būti baklažanų. Apkepo viršų pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30–40 minučių.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Ingredientai
Baklažanai: 1.00 vnt. (didelis arba du maži)
Citrinos: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Česnakai: 2.00 skiltelės (2 - 3)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 1.00 valg. š.
Miltai: 1.00 valg. š.
Pienas: 1.00 st.
Lydytas sūrelis: 100.00 g
Sūris: 3.00 valg. š. (3 - 4 fermentinis)
Faršas: 500.00 g (avienos)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

15min fotoreportažas Tik 15min Pasaulis kišenėje

Ežero ir kalnų magija: kaip V.Urbonui pavyko perplaukti aukščiausią pasaulio ežerą

Aktualu

Rusiją ir Iraną sankcijomis apdalijusios JAV neskuba bausti Saudo Arabijos: kalta nafta?

Kultūra

Meno istorikė: R.Kvinto skulptūros lengvai rasdavo kelią į miestų erdves

Maistas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Karaliaučiaus kukuliai

24sek

Šalia „Žalgirio“ arenos – Željko Obradovičiaus konfliktas su sirgaliais

„Vieni vartai“ su LFF vadovu: Tomo Danilevičiaus planas gelbėti Lietuvos futbolą ir raudona kortelė

Kultūra

Mirė garsus Lietuvos skulptorius Romualdas Kvintas

Aktualu

Skandalas Lietuvos pašte: kliento duomenis pasisavinusi darbuotoja pasiėmė greitąjį kreditą

Gyvenimas

Supermamyčių norai: gimtadienių rengėja – apie tortą už 170 eurų ir vaikišką šampaną

24sek

Įspūdinga Šaro ir Željko šachmatų partija: kodėl ją reikėtų rodyti mokyklose

Vardai

Moteriškos Eglės Straleckaitės atostogos Italijoje su mama ir dukra: kelionėje laikėsi ledų „dietos“

Aktualu

Edwardas Snowdenas jau nebesijaučia saugus jį priglobusioje Rusijoje

Interviu 24sek

Šaro ypatingų žodžių sulaukęs A.Milaknis: „Šiek tiek trūko iki laimingos pabaigos“

Gazas

Dėl kelio darbų ties įvažiavimu į Jonavą nuo Kauno pusės susidarė spūstys

Vardai

Advokatas G.Černiauskas siekia nušalinti D.Didžiūnaitytės bylos prokurorą A.Saunorių

Aktualu

Ingridos Šimonytės reitingai auga kaip ant mielių: aplenkė ir Saulių Skvernelį

Aktualu

Policijos fokusas: kaip alaus butelio vagį paversti visoje Lietuvoje ieškomu nusikaltėliu

Gazas

Nufilmavo, kas nutinka, kai automobilio oro pagalvės išsiskleidžia ne laiku

N-18 Vardai

Kim Kardashian akių šešėlius reklamuoja savo stiliumi – nuoga

Gyvenimas

Prašo paramos penkiamečiui Vėjui: su tokia liga – vienintelis visoje Lietuvoje

Naujienos

Vardai

Gintarė Songailė džiaugiasi gaminti pamėgusiais sūnumis: „Pavyzdį jiems rodo tėtis“

Pasaulis kišenėje

Slidinėjimas kalnuose: rekomendacijos patyrusiems, atmintinė – pradedantiesiems

Aktualu

Prie baro Klaipėdoje nuvilko striukę su daiktais kišenėse

Aktualu

Vytenis Šimkus: Brexit – debesuota, be pragiedrulių?

Gyvenimas

„Vintage bazaar“ blusturgyje: kas vienam pabodę, kitam – nauja ir mylima

Aktualu

Panevėžyje „Toyota“ vairuotoja pėsčiųjų perėjoje partrenkė moterį

Aktualu

Į Klaipėdą atplaukė NATO laivai: jūroje ieško likusių karo minų

Vardai

Jėzumi tapęs Selas į sceną įvažiavo ant milžiniško unitazo: „Suprantu, kad tai šventvagystė“

Aktualu

Japonijos premjeras šį mėnesį nuvyks reto vizito į Kiniją

Laisvalaikis

Susmulkintas Banksy paveikslas dabar brangesnis nei iš pradžių, sako ekspertai

Sportas

Tragiška istorija: Rumunijos treneris pergalę skyrė rungtynių metu užgesusiam vaikinui

Aktualu

Naujais konteineriais nepatenkinti vilniečiai: savivaldybė tik sako, kad mūsų klauso

Gyvenimas

Kosmetologė pataria, kaip drėkinti veido odą rudenį ir žiemą

Šių laikų šnipinėjimas

Sportas

Skaudų antausį sugėręs E.Jankauskas: „Šitos rungtynės turi duoti daug optimizmo“

Vardai

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas susilaukė kūdikio: porai gimė dukra

Aktualu

Apie dujų balionėlių prekybą feisbuke paskelbęs vilnietis namuose sulaukė policijos

Aktualu

Vokietija ketina artimiausiomis dienomis išduoti Bulgarijai įtariamą žurnalistės žudiką

Mokslas.IT

Rusijos kosmoso agentūra: avariniu būdu leidęsi astronautai į TKS skris kitą pavasarį

Aktualu

Raseiniuose vagys į parduotuvę įlindo išardę sienas ir patuštino kasos aparatus

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką