Dabar populiaru
Publikuota: 2017 liepos 31d. 14:00

Skanaukime, kol mažos ir traškios: 10 puikių receptų su cukinijomis

Įdarytos cukinijos
Vida Press nuotr. / Įdarytos cukinijos

Mūsų mamos ir močiutės vis dar mėgsta užauginti cukinijas iki mažo paršiuko dydžio. Tada turime storą žievę, plaušus primenantį minkštimą ir krūvą sėklų. Tačiau jei pavyko nuskinti ar nusipirkti jaunų, dar nedidelių cukinijų, iš jų paruošite puikių patiekalų. Na, o vėliau pamokysime, ką daryti ir su tomis peraugusiomis „paršiukinėmis“ cukinijomis.

Receptai
Receptas: Žaismingi cukinijų kepsneliai
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 73
Kaip gaminti

Atkreipkite dėmesį:

  1. Jei įmanoma, parinkite, kad cukinijos ir pomidoro riekių skersmuo būtų artimai vienodas.
  2. Cukinijų keptuvėje nesukepkite, tik apskrudinkite, dėl to kepkite ant didelės ugnies. Cukinijos labai vandeningos daržovės, dėl to kepdamos tyška. Saugokitės, kad nenusidegintumėte rankų.
  3. Barstydami sūriu stenkitės nepribarstyti ant skardos - sūris sudegs ir bus sunku išvalyti.

Gaminimo eiga:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Sutarkuokite fermentinį sūrį ir atidėkite. Pomidorą nuplaukite ir supjaustykite stambiomis riekėmis (reikės 4-5 riekių) horizontalia kryptimi pradedant nuo storiausios pomidoro vietos.
  2. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkiąja burokine tarka. Užkaiskite nedidelę keptuvę, įpilkite aliejaus, ir, kai šis įkais, suberkite kmyninį kuminą. Kuminas pradės spragsėti ir patamsės, tuomet suberkite asafetidą ir po kelių sekundžių sudėkite tarkuotas morkas.
  3. Švelniai pasūdykite, įberkite pusę nurodyto juodųjų pipirų kiekio ir kepkite maišydami, kol morkos suminkštės. Galite keptuvę uždengti. Kepimo pabaigoje sudėkite saliero žalumynus ir pusę krapų, išmaišykite, dar kelias minutes troškinkite ir nukaiskite. Jei cukinijos ne visiškai peraugusios, ir jų sėklos minkštos, tuomet galite jas palikti, subrendusias kietas sėklas išvalykite. Ant didelės ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejų. Sudėkite kiek telpa cukinijų ir kepkite, kol apskrus iš abiejų pusių, tačiau ne visiškai suminkštės. Cukinijos pabaigs kepti orkaitėje. Sudėkite apskrudintas cukinijas į kepimo skardą ir apšlakstykite sojos padažu.
  4. Keptas morkas padalinkite į 4-5 dalis ir paskleiskite vienodu sluoksniu ant cukinijų. Kitas cukinijas uždenkite pomidorais. Pomidorus pagardinkite likusiais juodaisiais pipirais.
  5. Daržoves pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 10-15 minučių arba kol sūris visiškai išsileis ir pradės lengvai skrusti. Ištrauktas cukinijas pabarstykite likusiais sukapotais krapais. Patiekite po 1-2 abiejų rūšių kepsnelius su bulvių koše ir agurkais arba lengvomis gaiviomis žaliomis salotomis.  

Receptas iš tinklaraščio JOGOS MITYBA

Ingredientai
Cukinijos: 9.00 st. (cukinijų arba aguročių riekių (0,5-0,75 cm storio. Jei cukinijos oda kieta - nulupkite, minkštą odelę palikite))
Morkos: 2.00 vnt.
Pomidorai: 1.00 vnt. (didelio mėsingo)
Kuminai: 1.00 arbat. š. (0,5 kmyninio)
Salierai: 1.00 vnt. (šluotelės žalumynų, nuplautų ir smulkiai sukapotų)
Asafetida: (¼arbat. š. (kvapiosios ferulos) 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (0,5 maltų)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Saulėgrąžų aliejus: 100.00 ml (skrudinimui)
Sojų padažas: 2.00 valg. š.
Sūris: 120.00 g (120 - 150 fermentinio greitai besilydančio - geriausiai tinka šviesusis „Cheddar")
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų užkandėlė
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
3.5 / 21
Kaip gaminti
  1. Sūrį įtrinkite aliejaus, kapotų rozmarinų ir traiškytų česnakų mišiniu, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite saldžiąja paprika, medumi ir 2 val. marinuokite.
  2. Ant kiekvieno atšildytos tešlos gabalėlio tepkite varškės sūrelio, dėkite varškės sūrio gabalėlių ir nuplautų cukinijų žiedų.
  3. Pagal skonį pasūdykite ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12–15 min.
Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 1.00 vnt. (pakuotė)
Cukinijos: 700.00 g (žiedų)
Varškės sūris: 700.00 g (riebaus)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Rozmarinai: 1.00 arbat. š.
Kreminė varškė: 100.00 g (tepamas sūrelis su žalumynais)
Aliejus: 4.00 valg. š. (nuo saulėje džiovintų pomidorų)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Medus: 1.00 valg. š.
Bazilikai: 1.00 vnt. (saujelė šviežių lapelių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų užkepėlė
3 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
4.0 / 55
Kaip gaminti
  1. Cukinijas nulupkite, perpjaukite išilgai, išskobkite sėklas.
  2. Iš marinatui skirtų produktų sumaišykite ir pagaminkite marinatą, kuriuo apšlakstykite cukinijas ir po kelis šaukštus įpylę į cukinijų vidų, palikite  daržovę marinuotis keletui valandų.
  3. Varškę, špinatus, kiaušinius ir prieskonius išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Išpylę cukinijose esantį marinatą, jas pripildykite varškės mišinio, užbarstykite sūrio ( autorė naudojo kietąjį sūrį „Džiugas“ Delicate, brandintą 24 mėn.) ir kepkite orkaitėje ant kepimo popieriaus apie 20–25 min. 180 laipsnių temperatūroje arba folijoje ant griliaus.
  5. Pabaigoje dar pagardinkite džiovintais špinatais, kitais prieskoniais.
  6. Receptas paprastas, patiekalas greitai pagaminamas, tačiau gaminimo laikas išsitęsia dėl cukinijų marinavimosi.

Receptą atsiuntė Edita A.

Ingredientai
Cukinijos: 3.00 vnt. (nedidelių)
Varškė: 300.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Sūris: 70.00 g (kietojo sūrio „Džiugas“ (Delicate, brandintas 24 mėn.))
Špinatai: 1.00 sauja (šaldytų ir 1 žiupsnelis - džiovintų)
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 žiupsnelis (mairūnas, dašiai, rozmarinas, čiobreliai, bazilikai, raudonėlis)
Druska: 2.00 žiupsnelis (1 - cukinijai ir 1 - padažui)
Sojų padažas: 3.00 valg. š. (padažui)
Medus: 3.00 valg. š. (padažui)
Alyvuogių aliejus: 5.00 valg. š. (padažui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su cukinijomis ir kumpiu
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 19
Kaip gaminti
  1. Tešlą atšildykite.
  2. Ant jos sudėkite bulvių skustuku išilgai supjaustytą cukiniją, kumpį, sūrio gabaliuką, apibarstykite čiobreliais ir grūstais pipirais.
  3. Tešlą su įdaru susukite į vyniotinį ir supjaustykite 2 cm storio griežinėliais.
  4. Sudėkite į skardą, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamų sėklomis, kmynais ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30–40 minučių.

Receptą atsiuntė Helena J.

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt. (žalioji)
Sūris: 100.00 g (fermentinis)
Kumpis: 120.00 g (arba karštai rūkytos kiaulienos šoninės)
Čiobreliai: 2.00 vnt. (2 -3 šakelės šviežių)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Sezamo sėklos: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jautiena ir kietuoju sūriu įdarytos cukinijos
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 15
Kaip gaminti
  • Perpjaukite cukinijas per pusę, išskobkite jų vidurį, tačiau palikite apie 1 cm kraštus. Išskobtus cukinijos gabaliukus suberkite į įkaitintą keptuvę, pabarstykite žiupsneliu druskos, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus.
  • Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir jį taip pat suberkite į keptuvę. Kepkite kol daržovės suminkštės, tuomet supilkite pomidorų tyrę ir išmaišykite.
  • Dubenyje sumaišykite maltą jautieną ir tarkuotą kietąjį sūrį. Mėsą sumaišykite su troškintomis daržovėmis, įberkite druskos ir žolelių.
  • Pasiruošta mase įdarykite cukinijas ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 min.
Ingredientai
Cukinijos: 6.00 vnt. (jaunos)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š.
Druska: 3.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Pomidorų tyrė: 1.00 valg. š.
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt.
Jautiena: 250.00 g (maltos)
Kietasis sūris: 80.00 g (tarkuoto)
Petražolės: 1.00 sauja (kapotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Brusketa su grilyje kepta cukinija
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.7 / 3
Kaip gaminti

1. Plonai supjaustykite cukiniją ir iš abiejų pusių pakepinkite grilyje. Susmulkinkite česnaką, įpilkite alyvuogių aliejaus, įdėkite mėtos lapelius, įberkite druskos bei pipirų ir leiskite skoniams „susigerti“.

2. Supjaustykite bagetę ir pakepinkite orkaitėje, kol apskrus.

3. Po kelių valandų susmulkinkite cukiniją ir tepkite ant pakepintos duonelės.

Ingredientai
Prancūziška duona: 1.00 g
Cukinijos: 1.00 vnt.
Mėtos: 1.00 vnt. (šakelė)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Druska: 2.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Makaronai su pikantiškais cukinijų griežinėliais
3 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.6 / 8
Kaip gaminti
  1. Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės, padėkite šiltai.
  2. Paruoškite padažą: prikaistuvyje įkaitinkite alyvuogių aliejų.
  3. Maišydami suberkite miltus, kaitinkite apie minutę.
  4. Maišydami supilkite baltąjį vyną. Sumažinkite ugnį, puodą uždenkite ir kaitinkite apie 8 minutes.
  5. Nukėlę nuo ugnies, sukrėskite tarkuotą parmezaną. Uždenkite, padėkite šiltai.
  6. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais. Išdėliokite juos ant aliejumi pateptų kepimo grotelių. Daržoves pabarstykite maltais juodaisiais pipirais, druska.
  7. Kepkite iš abiejų pusių po 4 minutes. Ant kiekvieno griežinėlio užlašinkite po kelis lašus balzaminio padažo, užberkite po žiupsnelį tarkuoto parmezano, dar minutę kitą pakepinkite.
  8. Į lėkštes dėkite karštų makaronų, apšlakstykite sūrio ir vyno padažu. Ant viršaus uždėkite karštų cukinijų griežinėlių.     
Ingredientai
Makaronai: 400.00 g (šviežių „Taglietelle“)
Cukinijos: 400.00 g (jaunų)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Alyvuogių aliejus: 50.00 ml (makaronams ir padažui)
Parmezano sūris: 3.00 sauja (tarkuoto - makaronams ir padažui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Krapai: 3.00 valg. š. (šviežių, smulkintų)
Miltai: 1.00 valg. š. (padažui)
Vynas: 150.00 ml (sauso, balto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kišas su žalumynais ir cukinija
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
4.3 / 9
Kaip gaminti

1. Pirmiausia pasigaminkite tešlą (galima ir iš vakaro). Miltus, druską ir gabaliukais supjaustytą sviestą dėkite į dubenį ir trinkite tarp pirštų, kol viskas virs rupiais trupiniais (darykite tą greitai ir stenkitės, kad sviestas nepradėtų tirpti). Į šiuos trupinius pilkite vandenį ir greitai suminkykite tešlos rutuliuką. Dėkite jį bent pusvalandžiui į šaldytuvą.

2. Cukiniją supjaustykite riekelėmis, porą – žiedais, nuskabykite kietus špinatų kotelius. Keptuvėje išlydykite sviestą ir trumpai – kol poras ir cukinija kiek suminkštės, o špinatai sukris – pakepinkite daržoves.

3. Tuo metu atskirame dubenėlyje išplakite kiaušinius su grietine, grietinėle, trupučiu druskos ir pipirų.

4. Apvalią kepimo formą neaukštais kraštais išklokite tešla – ji turi gerai padengti kraštelius (jei patinka, galite naudoti ir nedideles formeles). Dėkite kepimo formą su tešlos „dubenėliu“ į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min (pyragėlius mažose formelėse – apie 7 min).

5. Ištraukite kepimo formą ir berkite ant tešlos sūrį, ant jo tolygiai paskleiskite apkeptas daržoves, o galiausiai supilkite kiaušinių-grietinės plakinį.

6. Dėkite kepimo atgal į orkaitę ir kepkite dar 25–30 min., arba kol viršus sutvirtės ir ims darytis auksiškai geltonas. Kiek atvėsinkite ir patiekite su lengvomis žalėsių salotomis. Likučius laikykite šaldytuve – šis kepinys labai skanus ir šaltas.

Ingredientai
Miltai: 250.00 g (tešlai)
Sviestas: 145.00 g (125 g šalto tešlai ir 20 g įdaro ruošimui)
Druska: 2.00 žiupsnelis (perpus tešlai ir įdarui)
Vanduo: 5.00 valg. š. (ledinio; tešlai)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (įdarui)
Grietinė: 100.00 ml (įdarui)
Grietinėlė: 100.00 ml (neriebios; įdarui)
Cukinijos: 1.00 vnt. (įdarui)
Porai: 0.50 vnt. (įdarui)
Špinatai: 1.00 sauja (įdarui)
Sūris: 100.00 g (burokine tarka sutarkuoto fermentinio; įdarui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: „Frittata“ su cukinijomis ir žalumynais
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.6 / 28
Kaip gaminti
  1. Cukiniją supjaustykite gabalėliais ir apkepkite keptuvėje su šaukštu sviesto.
  2. Kiaušinius įmuškite į dubenį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai iki putų išplakite.
  3. Į kiaušinių plakinį suberkite smulkintus žalumynus, tarkuotą parmezaną, supilkite grietinėlę ir dar kartą gerai išplakite.
  4. Kepimo indą gerai ištepkite likusiu sviestu, supilkite masę, ant viršaus tolygiai paskirstykite keptas cukinijas ir rikotos sūrį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min. – kol omletas šiek tiek iškils ir švelniai paruduos.
Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (0,5 jaunos, nedidelės)
Grietinėlė: 4.00 valg. š.
Rikotos sūris: 4.00 valg. š.
Parmezano sūris: 2.00 valg. š. (tarkuoto)
Krapai: 1.00 vnt. (ryšulėlis)
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja (ryšulėlis)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kaspinėliai su krevetėmis ir cukinijomis
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.0 / 1
Kaip gaminti

1. Įpilkite į puodą 1,5 litro vandens, užvirinkite, pasūdykite kokybiška stambia druska. Supilkite kaspinėlius ir virkite 1–2 minutėmis trumpiau, nei nurodyta ant pakuotės.

2. Nupilkite vandenį, pasilikdami stiklinę virimo skysčio. Palikite pastą natūraliai atvėsti.

3. Supjaustykite cukinijas pailgais šiaudeliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, įmeskite česnako skiltelę, kai pagels, pašalinkite. Suberkite cukinijas ir kelias minutes pakaitinkite, šiek tiek palaistę pastos virimo vandeniu. Nugarinkite cukinijas desertiniu „marsala“ vynu ir atvėsinkite.

4. Smarkiai įkaitinkite kepsninę, įmeskite nelukštentas krevetes.

5. Sumaišykite kaspinėlius su cukinijomis, dar kartą pašlakstydami tyru alyvuogių aliejumi.

6. Patiekdami lėkštėje išdėliokite keptas krevetes, pagardinkite juodaisiais pipirais iš malūnėlio.

Ingredientai
Makaronai: 320.00 g („bronzinės“ kaspinėlių formos pastos)
Krevetės: 12.00 vnt. (nelukštentų)
Cukinijos: 3.00 vnt. (plonos)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Vynas: 1.00 valg. š. (desertinio „marsala“ arba porto)
Alyvuogių aliejus: 0.50 st.
Juodieji pipirai: 0.25 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Palanga aklavietėje: dėl pavojingų nutrūktgalvių su paspirtukais gali nukentėti ir dviratininkai

Vardai

Žuvusios manekenės D.Didžiūnaitytės artimuosius nuvylė Generalinės prokuratūros atsakymas

Aktualu

S.Skripalio apnuodijimą tiriantys britai žvilgsnius meta į Rusijos karinę žvalgybą – GRU

Pasaulis kišenėje

2 savaičių maršrutas Kambodžoje – tikrasis šalies veidas

Gyvenimas

Mes lygūs. Vandenlentininkė iš BOBų A.Čepliejūtė: „Moteris priverčiam raukytis, o vyrus – juoktis“

Aktualu

Donaldas Trumpas: susitikimas su Vladimiru Putinu buvo dar geresnis nei su NATO

Kultūra

Aukščiausiais balais vertinamas muziejus, kuriame lankytojai supranta esą svarbūs

Gazas

Vilniečiai pasipiktino: išklotas naujas asfaltas, o gatvė tuoj dings po smėlio sąnašom

Gyvenimas

Psichoterapeutas E.Laurinaitis: Antikos komedijų ir šiandienos žmonės beveik nesiskiria

Išrinkti geriausi šių metų šunų fotografijos kadrai

Verslas

Naujovė apkarto: Nidos gyventojai nebeapsikenčia „tuktukų“ skleidžiamo triukšmo

Sportas

Čempionų lygos atranka: APOEL – „Sūduva“

15min recenzija Kultūra

Knygų recenzija. Trupantys dvasios ir kūno kaulai

Kultūra

Menotyrininkė: „Laisvės karys“ bus nepastebimas, nes tokia estetika nebeveikia

Vardai

M.Kavaliausko sužadėtinės Rusnės mergvakaris: vyrų choro serenada ir uždaras SPA vakarėlis Sopote

Vardai

Vashos ir krepšininko R.Rutkausko medaus mėnuo Tailande: džiunglių egzotika ir nustebinę „lady boys“

Vardai

Netikėtas posūkis Žilvino Grigaičio ir jo žmonos Elle santykiuose: „Jokių skyrybų nebuvo“

Aktualu

„Naisių vasaros“ išteisinimas VRK žlunga: komisija nepritarė, kad politinė reklama – ne visas serialas

Verslas

ES nubaus „Google“ už piktnaudžiavimą rinkos padėtimi

Maistas

Idėja, kai lieka vištienos: meksikietiškos tortilijos

Naujienos

Aktualu

Palanga aklavietėje: dėl pavojingų nutrūktgalvių su paspirtukais gali nukentėti ir dviratininkai

Vardai

Žuvusios manekenės D.Didžiūnaitytės artimuosius nuvylė Generalinės prokuratūros atsakymas

Aktualu

S.Skripalio apnuodijimą tiriantys britai žvilgsnius meta į Rusijos karinę žvalgybą – GRU

Sportas

Sensacija: APOEL išmetusi „Sūduva“ – kitame Čempionų lygos atrankos etape

Pasaulis kišenėje

2 savaičių maršrutas Kambodžoje – tikrasis šalies veidas

Gyvenimas

Mes lygūs. Vandenlentininkė iš BOBų A.Čepliejūtė: „Moteris priverčiam raukytis, o vyrus – juoktis“

Aktualu

Donaldas Trumpas: susitikimas su Vladimiru Putinu buvo dar geresnis nei su NATO

Kultūra

Aukščiausiais balais vertinamas muziejus, kuriame lankytojai supranta esą svarbūs

Gazas

Vilniečiai pasipiktino: išklotas naujas asfaltas, o gatvė tuoj dings po smėlio sąnašom

Išrinkti geriausi šių metų šunų fotografijos kadrai

Gyvenimas

Psichoterapeutas E.Laurinaitis: Antikos komedijų ir šiandienos žmonės beveik nesiskiria

Verslas

Naujovė apkarto: Nidos gyventojai nebeapsikenčia „tuktukų“ skleidžiamo triukšmo

15min recenzija Kultūra

Knygų recenzija. Trupantys dvasios ir kūno kaulai

Kultūra

Menotyrininkė: „Laisvės karys“ bus nepastebimas, nes tokia estetika nebeveikia

Vardai

M.Kavaliausko sužadėtinės Rusnės mergvakaris: vyrų choro serenada ir uždaras SPA vakarėlis Sopote

Vardai

Vashos ir krepšininko R.Rutkausko medaus mėnuo Tailande: džiunglių egzotika ir nustebinę „lady boys“

Vardai

Netikėtas posūkis Žilvino Grigaičio ir jo žmonos Elle santykiuose: „Jokių skyrybų nebuvo“

Verslas

ES nubaus „Google“ už piktnaudžiavimą rinkos padėtimi

Maistas

Idėja, kai lieka vištienos: meksikietiškos tortilijos

Sportas

Prancūzų talentas pavergė pasaulį – laimėtą premiją paaukojo kilniam tikslui

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Svajonių virtuvė

Išmanus kaimas

Festivalis „Galapagai”

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką