Dabar populiaru
Publikuota: 2017 rugpjūčio 10d. 10:00

Stiklainyje uždaryta vasara: 12 pomidorų receptų žiemos atsargoms

Konservuoti pomidorai
Vida Press nuotr. / Konservuoti pomidorai

Atsirastų nemažai žmonių, kurie nedvejodami pomidorus išrinktų laukiamiausia ir skaniausia vasaros daržove. Ir tikrai yra už ką juos mėgti – ryškūs, prisisiurbę saulės spindulių jie aromatingi, ryškaus skonio, net nepalyginami su „plastikiniais“, kokiais tenkinamės žiemą. Todėl uždarykime šiek tiek vasaros stiklainyje – pasiruoškime pomidorų atsargų žiemai.

Receptai
Receptas: Pomidorai, marinuoti su garstyčiomis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 39
Kaip gaminti
  1. Iš nurodytų marinato produktų išvirkite marinatą.
  2. Laurų lapelius, kvapiuosius pipirus ir garstyčių grūdelius sudėkite į stiklainius.
  3. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir taip pat sudėkite į stiklainius.
  4. Užpilkite karštu marinatu, pridenkite dangteliais, statykite į puodą su karštu vandeniu ir neužvirdami kaitinkite 25–30 minučių. Sandariai užsukite dangtelius.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Pomidorai: 1.00 kg
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Pipirai: 10.00 vnt. (kvapniųjų žirnelių)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (1 - 2 sėklų)
Vanduo: 1.00 l (marinatui)
Actas: 150.00 ml (marinatui)
Druska: 2.00 valg. š. (marinatui)
Cukrus: 5.00 valg. š. (4,5 - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų drebučiai su svogūnais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 48
Kaip gaminti
  1. Prinokusius, mėsingus pomidorus nuplaukite ir kelioms minutėms panardinkite į verdantį vandenį, po šalto vandens srove atvėsinkite ir nulupkite.
  2. Tada supjaustykite 1– 1,5 cm storio griežinėliais. Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir taip pat supjaustykite 1–1,5 cm storio žiedais.
  3. Pomidorus su svogūnais dėkite į stiklainius, tarp sluoksnių į kiekvieną stiklainį įmeskite vieną ar du laurų lapelius. Želatiną ištirpinkite šlakelyje šilto vandens.
  4. Puode užvirinkite litrą vandens, sukrėskite išbrinkusią želatiną, cukrų, druską, garstyčių sėklas, kvapiuosius pipirus, šliūkštelėkite ir acto.
  5. Marinatą supilkite į stiklainius su daržovėmis. Dėkite į puodą su karštu vandeniu ir kaitinkite 80–85 laipsnių temperatūroje (puslitrinius 15 minučių, litrinius – 25– 30 minučių).
  6. Drebučių stiklainius sandariai uždarykite ir laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Pomidorai: 2.00 kg
Svogūnai: 3.00 vnt.
Laurų lapai: 5.00 vnt.
Želatina: 30.00 g (30 - 40)
Cukrus: 2.00 valg. š. (2 - 2.5)
Druska: 1.00 valg. š. (1 - 1.5)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (kaupino - sėklų)
Pipirai: 12.00 vnt. (10 - 12 - kvapniųjų žirnelių)
Actas: 1.00 valg. š. (1 - 2 - 30 proc.)
Vanduo: 1.00 l
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorai su vynuogėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.5 / 13
Kaip gaminti
  1. Daržoves, žalumynus ir uogas nuplaukite, česnako skilteles nulupkite.
  2. Paprikas ir krieno lapą padalykite į tris dalis.
  3. Visus produktus išskirstykite į tris litrinius stiklainius. Dėkite taip, kad liktų kuo mažiau oro tarpų.
  4. Stiklainius užpilkite verdančiu vandeniu.
  5. Palaikykite 20 minučių, nupilkite į puodą, dar kartą užvirkite ir vėl užpilkite daržoves.
  6. Pridenkite dangteliais, dėkite į puodą su karštu vandeniu ir kaitinkite apie dešimt minučių.
  7. Paruoštus konservus sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Pomidorai: 2.00 kg (nedidelių)
Vynuogės: 1.00 vnt. (kekė - besėklių)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt. (saldžioji)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Laurų lapai: 3.00 vnt.
Serbentai: 3.00 g (6 vnt. - juodųjų lapai)
Vyšnios: 3.00 vnt. (lapų)
Juodieji pipirai: 9.00 vnt. (žirnelių)
Krienai: 1.00 g (1 vnt. - lapo)
Druska: 1.00 valg. š.
Cukrus: 1.00 valg. š.
Vanduo: 1.00 l
Petražolės: 1.00 sauja
Krapai: 1.00 sauja
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų ir migdolų košė
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 12
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite, nuliekite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Išpjaustykite kietesnes vietas prie kotelių. Susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais.
  2. Nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite sultis, sumaišykite su pomidorais. Mišinį sukrėskite į puodą storu dugnu ir užvirinkite.
  3. upilkite uogienių cukrų ir nuolatos maišydami virkite apie dešimt minučių. Sumeskite migdolus ir dar kartą užvirkite. Nugriebkite susidariusias putas, išpilstykite į iškaitintus stiklainius.
  4. Tegul pusvalandį aušta, tada sandariai uždarykite ir laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Pomidorai: 1.00 kg (prinokusių)
Citrinos: 1.00 vnt.
Cukrus: 500.00 g (500 - 600 uogienių)
Migdolai: 50.00 g (50 - 70 stambiai sukapotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų ir paprikų čatnis
5 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.9 / 34
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite, galus įpjaukite, pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir supjaustykite gabalėliais.
  2. Saldžiąsias paprikas išvalykite, supjaustykite kubeliais.
  3. Keptuvėje išlydytame svieste pakepinkite visus birius prieskonius: garstyčių ir kalendrų grūdelius, cinamoną, gvazdikėlius, sumeskite ir laužytus laurų lapelius.
  4. Kai prieskonių mišinys smarkiai pakvips, į keptuvę įmeskite išvalytą kapotą aitriąją papriką ir smulkia trintuve tarkuotą imbierą. Viską gerai išmaišykite, sumeskite pomidorų ir paprikų gabalėlius, pagal skonį pasūdykite.
  5. Ant silpnos ugnies pagardą troškinkite apie 20 min., kol dalis skysčio nugaruos ir jis sutirštės.
  6. Galiausiai įmaišykite ananasų gabalėlius ir pagal skonį įberkite cukraus.
Ingredientai
Pomidorai: 5.00 vnt. (sunokę)
Ananasai: 1.00 vnt. (skardinė konservuotų gabalėlių)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (nedidelis gabalėlis)
Imbieras: 1.00 vnt. (nedidelis gabalėlis)
Paprikos: 2.00 vnt. (po vieną saldžiąją raudoną ir geltoną)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Laurų lapai: 3.00 vnt.
Garstyčios: 1.00 g (pagal skonį juodųjų)
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Kuminai: 1.00 g (pagal skonį)
Kalendros: 1.00 g (pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Rudasis cukrus: 2.00 g (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų padažas su obuoliais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.5 / 11
Kaip gaminti
  1. Pomidorus, obuolius, svogūną, morką ir papriką nuplaukite, kuriuos reikia, nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius ir sumalkite mėsmale. Sukrėskite į puodą ir dėkite ant ugnies. Įberkite druskos. Virkite 15 minučių.
  2. Supilkite aliejų, suberkite pipirus ir gvazdikėlius, sumažinkite ugnį ir dar virkite 15–20 minučių. Susmulkinkite nuluptą česnaką ir suberkite į puodą.
  3. Pavirkite dar 15 minučių, supilkite į sterilius stiklainius ir sandariai užsukite. Apverskite, uždenkite rankšluosčiu ir parą palikite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Pomidorai: 2500.00 g
Obuoliai: 500.00 g (rūštesnių)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt. (saldžiosios)
Aliejus: 200.00 ml
Česnakai: 1.00 vnt. (galvutės)
Gvazdikėliai: 4.00 vnt.
Pipirai: 4.00 vnt. (kvapnieji - žirneliai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aštrus pomidorų padažas su obuoliais ir paprikomis
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.8 / 22
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite, įpjaukite ir 30 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį.
  2. Nulupkite, perpjaukite į keturias dalis, pašalinkite sėklas, susmulkinkite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Gabaliukais supjaustykite ir nuplautas bei išvalytas paprikas, obuolius.
  3. Visus recepto produktus sudėkite į puodą. Visą laiką maišydami kaitinkite, kol ištirps cukrus.
  4. Puodo nedenkite ir ant nedidelės ugnies kaitinkite pusantros valandos, tik nepamirškite kartkartėmis pamaišyti.
  5. Sutirštėjusį padažą išpilstykite į sterilius karštus stiklainius, sandariai uždarykite ir laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Pomidorai: 2.00 kg
Paprikos: 3.00 vnt. (saldžiųjų raudonų)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Obuoliai: 500.00 g
Actas: 450.00 ml (balto vyno)
Cukrus: 350.00 g
Druska: 2.00 arbat. š.
Garstyčios: 3.00 valg. š. (sėklų)
Imbieras: 2.00 valg. š. (smulkintos šaknies)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų tyrė su morkomis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 42
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Morkas nuskuskite ir sumalkite mėsmale arba sutrinkite elektriniu trintuvu.
  2. Daržoves sumeskite į puodą, supilkite aliejų, cukrų, druską, pipirus, užvirkite ir troškinkite apie dvi valandas. Likus 15 minučių iki virimo pabaigos, suberkite nuluptą ir mėsmale sumaltą česnaką bei išvalytas paprikas.
  3. Baigę troškinti nukelkite nuo ugnies, supilkite actą ir gerai išmaišykite.
  4. Tyrę atvėsinkite ir dar kartą užvirinkite. Išpilstykite padažą į stiklainius ir sandariai užsukite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Pomidorai: 1500.00 g
Morkos: 1.00 kg
Aliejus: 250.00 ml
Cukrus: 100.00 g
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 arbat. š.
Česnakai: 1.00 vnt. (galvutė)
Paprikos: 500.00 g (saldžiųjų)
Actas: 3.00 valg. š. (3 - 4 - 9 proc.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Marinuoti pomidorai su česnakų skiltelėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 75
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite, kiekvieną įpjaukite ir į vidų įkiškite po česnako skiltelę.
  2. Į švarius stiklainius sudėkite pomidorus, įmeskite krapų, pipirų, po lauro lapelį. Iš išvardytų produktų išvirkite marinatą ir karštą užpilkite ant pomidorų.
  3. Stiklainius dėkite į puodą su vandeniu ir pridenkite dangteliais. Vandenį užvirkite ir stiklainius dešimt minučių kaitinkite. Išėmę sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Pomidorai: 5.00 vnt.
Česnakai: 5.00 skiltelės
Krapai: 1.00 sauja
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (kvapniųjų)
Laurų lapai: 3.00 vnt.
Vanduo: 1.00 l (marinatui)
Cukrus: 2.00 valg. š. (marinatui)
Druska: 1.00 valg. š. (marinatui)
Actas: 125.00 ml (marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Marinuoti žali pomidorai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 85
Kaip gaminti
  1. Pomidorus gerai nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į švarius stiklainius.
  2. Įmeskite po kelis krapų stiebelius ar šakeles, suberkite nuluptus ir griežinėliais supjaustytus svogūnus.
  3. Išvirkite marinatą iš nurodytų produktų ir karštą užpilkite ant pomidorų. Palaikykite penkias minutes, tuomet nupilkite.
  4. Vėl užvirkite, užpilkite ant pomidorų ir sandariai užsukite. Stiklainius užklokite stora anklode ir palikite per naktį, vėliau laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Pomidorai: 1.00 kg (žali nedideli)
Krapai: 1.00 sauja
Svogūnai: 2.00 vnt.
Vanduo: 3.00 l (marinatui)
Druska: 100.00 g (marinatui)
Cukrus: 50.00 g (marinatui)
Actas: 100.00 ml (marinatui)
Laurų lapai: 4.00 vnt. (marinatui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (žirnelių - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorai su cinamonu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 30
Kaip gaminti
  1. Išsivirkite marinatą: į puodą įpilkite vandens, suberkite prieskonius, druską ir cukrų. Užvirkite ir ant mažos ugnies kaitinkite 15 minučių. Palikite atvėsti.
  2. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, česnaką nulupkite, žalumynus nuplaukite. Į atvėsusį marinatą įpilkite acto ir išmaišykite. Į sterilius indelius sudėkite pomidorus pramaišiui su česnakais, krapais ir petražolėmis.
  3. Užpilkite marinatu (jis turi būti kiek tąsus) ir pridenkite dangteliais, bet neužsukite. Dėkite indelius į didelį puodą su vandeniu, užvirinkite ir kaitinkite 20–25 minutes. Sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Pomidorai: 2.00 kg
Česnakai: 1.00 vnt. (galvutės)
Petražolės: 1.00 sauja (šviežių)
Krapai: 1.00 sauja (šviežių)
Vanduo: 3.00 l (marinatui)
Laurų lapai: 4.00 vnt. (marinatui)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (marinatui)
Gvazdikėliai: 1.00 arbat. š. (marinatui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (malto - marinatui)
Druska: 4.00 valg. š. (marinatui)
Cukrus: 300.00 g (marinatui)
Actas: 200.00 ml (obuolių - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų ir saldžiųjų paprikų mišrainė
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 29
Kaip gaminti

1. Pomidorus įpjauti, minutei panardinti į verdantį vandenį, nulupti, supjaustyti didokais gabalėliais.

2. Iš paprikų išvalyti sėklas, minkštimą supjaustyti žiedais arba juostelėmis.

3. Į pomidorus ir paprikas įmaišyti cukrų, druską, žiupsnelį pipirų, aliejų, actą. Ant mažos ugnies virti apie 20 min.

4. Supilstyti į tris puslitrinius stiklainius ir sandariai uždaryti.

Ingredientai
Pomidorai: 1500.00 g (prinokusių)
Paprikos: 1.00 kg (saldžiųjų)
Cukrus: 5.00 arbat. š.
Druska: 4.00 arbat. š.
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Actas: 30.00 ml (1,5 šaukšto baltojo vyno acto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Gazas

Tragedija prie Balėnų visuomenėje sukėlė sąmyšį – reikia amerikietiškos tvarkos?

Tiesiogiai Sportas

Penktas bandymas Tautų lygoje: Rumunija – Lietuva

Gyvenimas

Vyrams brazilišką depiliaciją atliekanti meistrė: apie iškrypėlius, sugriautus mitus ir erekciją

24sek

Treneris po išsprūdusios pergalės prieš Rusiją: „Mes verti Europos čempionato“

Interviu Mokslas.IT

Dangiškieji akmenys kolekcininkų rankose virsta ir filosofija, ir prabanga

Verslas

JAV prekybos karas jau varo verslą iš Kinijos – bet ne į Ameriką

Vardai

Popscenos princesė Monique koncertu Vilniuje pristatė po ilgų kūrybinių išgyvenimų gimusį albumą

24sek

Kaip apmaudu: stebint A.Saboniui ir A.Kirilenkai Lietuva neatsilaikė prieš Rusiją

Gyvenimas

Mylimojo smurtą bei vadovo priekabiavimą patyrusi Vilma: „Jaučiausi be kaltės kalta“

Sportas

Istorinio kelio pabaiga: „Vytis“ pakuteno nervus Čempionų lygos laimėtojams

Tiesiogiai Sportas

Bušido kovų ringe – akibrokštas, kokio nėra buvę: perpykęs ant teisėjo, turkas atsisakė tęsti kovą

Pasaulis kišenėje

Kodėl Berlynas niekada nebus toks, koks buvo iki karo – ir to net nereikia

Gyvenimas

15 veislių šunų, kurių lojimas niekam nepridarys rūpesčių

Aktualu

Kauno valdžia paaiškino, kodėl mirštančiųjų norus pildančiai įstaigai neskiria patalpų

Vardai

Tarp bušido turnyro gerbėjų – ir kovų menus pamilusi Erika Vitulskienė, ir Egidijus Dragūnas

Verslas

Kripto-pagirios kirto technologijų gigantei „Nvidia“ – neapsimoka kasti valiutų

Vardai

Inga Stumbrienė už dalyvavimą grožio konkurse Dominikoje karūnos sulaukė Lietuvoje

Aktualu

Paulius Jurkevičius: Atrasti savo šalies virtuvę (mano šeimos istorija)

Verslas

Konkursas „Už darnią plėtrą“: ištirpstantys gamtoje namai Pervalkoje

Aktualu

Panevėžyje per reidą įkliuvo išgėręs ir teisių neturintis „Land Rover“ vairuotojas

Naujienos

Gazas

Tragedija prie Balėnų visuomenėje sukėlė sąmyšį – reikia amerikietiškos tvarkos?

Tiesiogiai Sportas

Penktas bandymas Tautų lygoje: Rumunija – Lietuva

Gyvenimas

Vyrams brazilišką depiliaciją atliekanti meistrė: apie iškrypėlius, sugriautus mitus ir erekciją

24sek

Treneris po išsprūdusios pergalės prieš Rusiją: „Mes verti Europos čempionato“

Interviu Mokslas.IT

Dangiškieji akmenys kolekcininkų rankose virsta ir filosofija, ir prabanga

Verslas

JAV prekybos karas jau varo verslą iš Kinijos – bet ne į Ameriką

Tiesiogiai Sportas

Bušido kovų ringe – akibrokštas, kokio nėra buvę: perpykęs ant teisėjo, turkas atsisakė tęsti kovą

Vardai

Popscenos princesė Monique koncertu Vilniuje pristatė po ilgų kūrybinių išgyvenimų gimusį albumą

24sek

Kaip apmaudu: stebint A.Saboniui ir A.Kirilenkai Lietuva neatsilaikė prieš Rusiją

Vardai

Tarp bušido turnyro gerbėjų – ir kovų menus pamilusi Erika Vitulskienė, ir Egidijus Dragūnas

Gyvenimas

Mylimojo smurtą bei vadovo priekabiavimą patyrusi Vilma: „Jaučiausi be kaltės kalta“

Sportas

Istorinio kelio pabaiga: „Vytis“ pakuteno nervus Čempionų lygos laimėtojams

Pasaulis kišenėje

Kodėl Berlynas niekada nebus toks, koks buvo iki karo – ir to net nereikia

Gyvenimas

15 veislių šunų, kurių lojimas niekam nepridarys rūpesčių

Aktualu

Kauno valdžia paaiškino, kodėl mirštančiųjų norus pildančiai įstaigai neskiria patalpų

Verslas

Kripto-pagirios kirto technologijų gigantei „Nvidia“ – neapsimoka kasti valiutų

Vardai

Inga Stumbrienė už dalyvavimą grožio konkurse Dominikoje karūnos sulaukė Lietuvoje

Aktualu

Paulius Jurkevičius: Atrasti savo šalies virtuvę (mano šeimos istorija)

Verslas

Konkursas „Už darnią plėtrą“: ištirpstantys gamtoje namai Pervalkoje

Aktualu

Panevėžyje per reidą įkliuvo išgėręs ir teisių neturintis „Land Rover“ vairuotojas

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką