Dabar populiaru
Publikuota: 2018 gruodžio 7d. 09:00

Šventinė dovana stiklainėlyje: 15 naminių džemų, čatnių ir kitų skanėstų receptų

Apelsinų džemo gaminimas
Vida Press nuotr. / Apelsinų džemo gaminimas

Jei svarstote, ką verčiau dovanoti, pavyzdžiui, žvakidę ar ką nors valgomo, mes balsuojame už skanėstą. Tikrai didesnė tikimybė, jog valgoma dovana bus suvartota pagal paskirtį, o ne atguls į lentyną „daiktai, kurių niekam nereikėjo“. Laiko pakankamai, tad turėdami reikiamų ingredientų, spėsite išvirti džemą, marmeladą, čatnį ar paruošti aromatingo acto.

Receptai
Receptas: Angliškas apelsinų marmeladas
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
2.0 / 3
Kaip gaminti

1. Perpjaukite apelsinus per pusę ir išspauskite sultis. Nukoškite, išrinkite sėklas, minkštimą sudėkite į marlę ir gerai išspauskite. Likusias žieveles su minkštimu smulkiai supjaustykite ar susmulkinkite elektrinėje trintuvėje. Sudėkite supjaustytas žieveles į puodą. Ten pat įdėkite ir marlę su minkštimu. Užpilkite vandeniu, išspaustomis sultimis ir palikite nakčiai. Tai padės išgauti daugiau pektino, o tai yra svarbu marmeladui. Taip pat suminkštins apelsinų žieveles.

2. Užkaiskite puodą ant vidutinės ugnies ir kaitinkite neužvirindami, neuždengę dangčiu apie dvi valandas, kol žievelės bus labai minkštos (laikas priklauso ir nuo to, kaip smulkiai supjaustėte žieveles).

3. Atsargiai išimkite marlę, leiskite atvėsti ir išspauskite į puodą kuo daugiau skysčio.

4. Į šaldymo kamerą įdėkite 4 mažas lėkštutes – jų reikės nustatyti tinkamai marmelado konsistencijai. Suberkite į puodą su apelsinais ir vandeniu cukrų ir kaitinkite ant mažos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol cukrus ištirps.

Ingredientai
Apelsinai: 5.00 vnt.
Cukrus: 1.00 kg
Vanduo: 1.70 l
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
5.0 / 4
Kaip gaminti
  1. Citrinas nuplaukite, nulupkite, išpjaukite minkštimą (pašalinkite visas plėveles) ir susmulkinkite. Sutarkuokite žieveles.
  2. Nulupkite ir sutarkuokite imbierus.
  3. Vaisių gabalėlius, žieveles ir imbierus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu.
  4. Kaitinkite, kol užvirs. Įmaišykite cukrų uogienėms.
  5. Maišydami pavirkite dar 5–10 min.
  6. Patikrinkite, ar uogienės konsistencija tinkama.
  7. Uogienę supilkite į šiltus ir švarius stiklainius.
  8. Sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptas DANSUKKER

 

Ingredientai
Žalioji citrina: 3.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt.
Imbieras: 50.00 g (šviežio)
Cukrus: 300.00 g („Dansukker“ cukraus uogienėms)
Vanduo: 100.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bruknių džemas
8 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
0.0 / 0
Kaip gaminti
  1. Bruknes švariai perrinkite, nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite kelias valandas pastovėti.
  2. Per tą laiką nuplaukite, nulupkite ir kubeliais supjaustykite kriaušes.
  3. Iš karto apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
  4. Per sietelį perkoštas mirkytas bruknes užberkite cukrumi, sumeskite cinamonų lazdeles, gvazdikėlius ir virkite ant mažos ugnies apie 15 min.
  5. Nugraibykite susidariusias putas, suberkite kubeliais pjaustytas kriaušes ir virkite 10 min., kol kriaušės suminkštės.
  6. Cinamonų lazdeles, gvazdikėlius išgriebkite.
  7. Džemą išpilstykite į stiklainius ir sandariai užsukite steriliais dangteliais. 
  8. Bruknių džemas skanu su paukštiena, žvėrienos patiekalais, keptu kumpiu.
Ingredientai
Bruknės: (gerai prinokusių) 2.00 kg
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 sultys)
Kriaušės: 1500.00 g
Cukrus: 1.00 kg
Cinamonų lazdelė: 2.00 vnt.
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Naminis apelsinų džemas
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 7
Kaip gaminti
  1. Apelsinus nulupkite. Supjaustykite ketvirčiais ir pasistenkite pašalinti visas sėklytes.
  2. Apelsinus sudėkite į maisto smulkintuvą ar plaktuvą ir susmulkinkite iki beveik vientisos masės (gali likti šiek tiek nedidelių gabalėlių). Masę supilkite į keptuvę ar prikaistuvį. Suberkite apelsinų žieveles, cukrų, kukurūzų krakmolą, supilkite citrinos sultis ir vandenį. Išmaišykite.
  3. Kaitinkite apie 25 minutes, kol masė sutirštės ir taps džemo konsistencijos.
  4. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir paruoštą džemą supilkite į švarų, sandariai užsidarantį stiklainėlį. Atvėsinkite, tuomet uždenkite dangteliu. Laikykite šaldytuve.
  5. Pastaba: džemas yra skirtas greitam vartojimui. Jeigu norite laikyti jį ilgiau, teks hermetiškai uždaryti (konservuoti) stiklainėlius su džemu.   
Ingredientai
Apelsinai: 5.00 vnt. (5-6 vidutinio dydžio ir 1 apelsino žievelė)
Cukrus: 100.00 g
Kukurūzų krakmolas: 45.00 g
Citrinos: 2.00 vnt. (2 citrinų sultys ir 1 citrinos tarkuota žievelė)
Vanduo: 125.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų, apelsinų ir obuolių džemas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 34
Kaip gaminti
  1. Nuplautus obuolius, apelsinus su žievelėmis ir moliūgų minkštimą supjaustykite kubeliais, užpilkite cukrumi, apibarstykite prieskoniais ir palikite per naktį.
  2. Tuomet masę supilkite į puodą storu dugnu ir virkite apie 20 minučių. Nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir vėl kaitinkite iki užvirimo.
  3. Karštą džemą išpilstykite į švarius stiklainius ir sandariai užsukite.

Labai tinka prie sūrių, taip pat prie vištienos.

Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Moliūgai: 1.00 kg (minkštimo)
Obuoliai: 2.00 kg (geriausia antaninių)
Apelsinai: 3.00 vnt. (3 - 4)
Kardamonas: 1.00 žiupsnelis (malto)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Cukinijų ir imbierų marmeladas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 21
Kaip gaminti
  1. Citriną nuplaukite, nusausinkite ir nutarkuokite geltoną žievelę. Peiliu pašalinkite baltąją odelę, minkštimą supjaustykite gabaliukais.
  2. Cukinijų, citrinų gabaliukus, tarkuotą imbierą sumeskite į puodą su vandeniu ir išvirkite (cukinijos turi būti labai minkštos).
  3. Gautą masę sutrinkite daržovių trintuvu arba pertrinkite per sietelį. Suberkite cukrų, tarkuotas citrinos žieveles, tada dar dešimt minučių pavirkite.
  4. Tyrę supilkite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite.

Toks marmeladas labai gardu ir prie kepsnio, ir su šviežiu batonu.

Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė  

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 kg (gabaliukais pjaustytų)
Imbieras: 50.00 g (50 - 70 - tarkuotos šaknies)
Citrinos: 1.00 vnt.
Vanduo: 200.00 ml
Cukrus: 500.00 g (uogienių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aštrus ir saldus ananasų marmeladas
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.5 / 2
Kaip gaminti
  1. Nulupkite ananasą, padalykite į keturias dalis ir išpjaukite šerdį. Susmulkinkite. Jei vartosite konservuotus ananasus, tereikės išgriebti iš skardinės ir supjaustyti.
  2. Į keptuvę supilkite aliejų, suberkite kuminus ir skrudinkite, iki jie patamsės. Nuplaukite ir susmulkinkite papriką, suberkite į keptuvę. Pakepkite maždaug septynias minutes.
  3. Suberkite ananasus, cinamoną ir gvazdikėlius, gerai išmaišykite. Troškinkite retkarčiais pamaišydami, kol ananasų sultys išgaruos – apie pusvalandį. Žiūrėkite, kad neprisviltų.
  4. Suberkite cukrų, druską ir razinas. Dar kaitinkite apie dešimt minučių. Tik nepamirškite vis maišyti.
  5. Išvirusį marmeladą supilkite į stiklainiukus, pridenkite dangteliais, dėkite į puodą su karštu vandeniu ir kaitinkite pusvalandį.
  6. Sandariai užsukite dangtelius ir palikite atvėsti. Laikykite vėsiai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė  

Ingredientai
Ananasai: 1.00 vnt. (labai sunokęs, tinka ir konservuoti 875g skardinės)
Aliejus: 30.00 ml (bekvapio)
Kuminai: 1.00 arbat. š.
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (ankšties)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (0,5 malto)
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Razinos: 120.00 g
Rudasis cukrus: 100.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Slyvų čatnis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.4 / 10
Kaip gaminti

1. Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus, perpjaukite į keturias dalis. Kubeliais supjaustykite svogūną.

2. Sudėkite visus ingredientus į puodą, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo. Virkite apie valandą laiko, nepamiršdami vis pamaišyti.

3. Dar karštą čatnį supilstykite į sterilizuotus stiklainius.

 

Ingredientai
Slyvos: 400.00 g
Svogūnai: 200.00 g (saldaus)
Razinos: 50.00 g
Cukrus: 100.00 g („muscovado“)
Čili paprikos dribsnių: 1.00 arbat. š.
Garstyčių sėklos: 1.00 arbat. š. (geltonųjų)
Actas: 150.00 ml (obuolių)
Cinamonų lazdelė: 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Apelsinų uogienė
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 50 min.
3.8 / 4
Kaip gaminti

1. Apelsinus nulupkite ir kruopščiai pašalinkite baltąją žievelę.

2. Skilteles atskirkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

3. Užpilkite cukrumi ir palikite bent valandą pastovėti, kad išskirtų sultys.

4. Nurinkite į paviršių iškilusias sėklytes. Suberkite likusius ingredientus ir prieskonius.

5. Puodą dėkite ant ugnies ir kartais pamaišydami užvirkite.

6. Sumažinkite kaitrą ir kartais pamaišydami virkite gerą valandą, kol puode liks maždaug trečdalis buvusio apelsinų kiekio.

7. Jei naudojate, prieš nuimdami puodą nuo ugnies, įberkite pektino.

8. Uogienę ataušinkite ir išpilstykite į švarius stiklainiukus.

Patarimai:

  • Tokią uogienę laikykite šaltai. Jei norite jos pasigaminti daugiau ir saugoti sandėliuke, teks pilti daugiau cukraus.
  • Galima naudoti ir smulkintą apelsinų žievelę. Tokiu atveju juos reikės labai kruopščiai nuplauti ir itin plonai nulupti. Žieveles įmaišykite viską pavirę 30–40 minučių.
Ingredientai
Apelsinai: 1.00 kg
Cukrus: 800.00 g
Apelsinų sultys: 250.00 ml
Citrinos: 1.00 vnt. (sutys ir žievelė)
Prieskoniai: 1.00 arbat. š. (gvazdikėlių, vanilės ankšties, cinamono)
Pektinas: 5.00 g (nebūtinai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Egzotinis mangų su paprikomis ir imbieru čatnis
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 5
Kaip gaminti
  1. Mangus nuvalykite, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais.
  2. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite nedideliais kubeliais.
  3. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Puode užvirinkite actą su cukrumi, suberkite svogūnus ir pavirkite 5–10 minučių. Sumeskite mangus ir paprikas, smulkintus česnakus.
  4. Užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir virkite atsargiai maišydami, kol sutirštės. Galiausiai suberkite prieskonius, dar kartą užvirinkite ir nukaiskite.
  5. Supilstykite į švarius stiklainius ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
Mangas: 500.00 g
Paprikos: 300.00 g (raudonųjų)
Imbieras: 2.00 arbat. š.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Rudasis cukrus: 150.00 g
Actas: 200.00 ml (baltojo vyno)
Druska: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Obuolių čatnis
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.4 / 28
Kaip gaminti
  1. Obuolius supjaustykite nedideliais kubeliais. Svogūnus sukapokite smulkiai. Visus produktus sumaišykite dideliame prikaistuvyje. Kaitinkite ant vidutinio stirpumo ugnies, kol užvirs. Virkite apie 30 min., neuždengusios prikaistuvio dangčiu. Masė turi sutirštėti.
  2. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite atvėsti. Atvėsusį čatnį sudėkite į švarius, sausus stiklainėlius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.
  3. Pikantiško skonio obuolių čatnis puikiai tinka prie mėsos patiekalų, pavyzdžiui, keptos vištienos, jautienos, kumpio ar kiaulienos pjausnių. Į obuolių čatnį įmaišius kreminio sūrio, jis tampa puikiu pikantišku užtepu ant skrebučių, riestainių ar krekerių. O į tą patį čatnio recepto įmaišius alyvuogių aliejaus, jame galima marinuoti mėsą.  
Ingredientai
Obuoliai: 1500.00 g (nuluptomis odelėmis ir be sėklalizdžių)
Rudasis cukrus: 750.00 g (muskovado)
Razinos: 500.00 g
Svogūnai: 2.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Garstyčios: 2.00 arbat. š. (garstyčių grūdeliai)
Imbieras: 2.00 arbat. š. (maltas)
Druska: 1.00 arbat. š.
Obuolių sidro actas: 700.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kokosų čatnis
3 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.3 / 3
Kaip gaminti
  1. Elektriniu plakikliu pasmulkinkite gabalėlį kokoso riešuto, svogūną ir aitriąją papriką.
  2. Gautą masę krėskite į puodelį su trupučiu vandens, suberkite cukrų, druską ir juoduosius pipirus, supilkite citrinos sultis.
  3. Masę pavirkite 3 minutes ir atvėsinkite.
  4. Pagardinkite kapotais kalendrų lapeliais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.    

Plačiau skaitykite „3 labai gardžių čatnių receptai“

Ingredientai
Kokosas: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (pusė)
Cukrus: 3.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, šviežiai malti)
Citrinos: 1.00 vnt. (šviežiai spaustos sultys)
Kalendros: 1.00 valg. š. (lapeliai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Kriaušių čatnis
5 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.4 / 20
Kaip gaminti
  1. Susmulkinkite ir keptuvėje pakaitinkite kriaušes, svogūną, česnaką ir imbiero šaknį.
  2. Kai viskas suminkštės, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, cukrų, sezamo sėklas, razinas, įpilkite citrinų sulčių, suberkite druską ir viską kaitinkite tol, kol dalis skysčio nugaruos.

Plačiau skaitykite „3 labai gardžių čatnių receptai“

Ingredientai
Kriaušės: 500.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Imbieras: 10.00 g (gabalėlis šaknies)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 4.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 1.00 valg. š.
Razinos: 1.00 sauja (besėklės)
Citrinos: 1.00 vnt. (sultys, pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Spanguolių actas
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.9 / 14
Kaip gaminti
  1. Actą ir 1 stiklinę spanguolių užvirkite ir sumažinus ugnį, pavirkite dar 2 minutes.
  2. Nuimkite nuo ugnies ir ištirpinkite jame medų.
  3. Likusias uogas padalinkite į norimo dydžio buteliukus, įdėkite į juos po cinamono lazdelę, porą gvazdikėlių ir supilkite nukoštą, šiltą actą.
  4. Palikite uždarytus butelius mažiausiai dviems savaitėms.
Ingredientai
Actas: 1.00 l (baltojo vyno)
Spanguolės: 2.00 st. (šviežios)
Medus: 100.00 g
Cinamonų lazdelė: 2.00 vnt.
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Prieskoninė druska
12 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
4.0 / 2
Kaip gaminti

1. Jei naudojate šviežiai tarkuotas žieveles, keletą valandų jas padžiovinkite nekarštoje orkaitėje.

2. Sumaišykite visus ingredientus su druska ir viską gerai išsukite virtuvės kombainu.

3. Supilkite druską į sausą sandarų indelį. Tinkamai laikoma ir saikingai naudojama, ji tarnaus iki kitų švenčių.

Ingredientai
Druska: 8.00 valg. š. (rupios jūros)
Citrinos žievelė: 0.50 arbat. š. (džiovintos)
Apelsino žievelė: 0.50 arbat. š. (džiovintos)
Rozmarinai: 0.50 arbat. š. (džiovintų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Ar Rusija tikrai ruošiasi surengti galingą invaziją į Ukrainą?

Pasaulis kišenėje

Išskirtinė Kalėdų eglė: Kretinga šiemet – tarsi aplieta Kalėdomis

Aktualu

Kandidatų į Vilniaus merus vizijos ateičiai: nemokamas viešasis transportas ir vanduo

Vardai

J.Stambrauskaitei – svarbi proga: „Nėra su kuo namie džiaugtis sėkme, tai atšvenčiau su draugais“

Gyvenimas

J.Arlauskaitė-Jazzu – apie meilę, dėkingumą, kritiką ir tai, kas žavi vyruose

Aktualu

ES pratęsė ekonomines sankcijas Rusijai

Vardai

Mia spontaniškai pakeitė šukuoseną – tapo ilgakase: ar tinka?

Sportas

Išaugusios premijos nenuramina maištingų plaukikų audros

Pasaulis kišenėje

Ispanijos uostamiestyje balandžiai „terorizuoja“ turistus: miestelio valdžia žada imtis rimtų priemonių

Gyvenimas

Pastorius E.McManusas – apie kovą su vėžiu, prarastus milijonus: „Dauguma gyvena taip, tarsi mirties nebūtų“

Aktualu

Lietuvos kariai metus užbaigia didelėse pratybose

Aktualu

R.Masiulis mokytojų etatinio apmokėjimo nekeis: atsisakyti per vėlu ir nepraktiška

Aktualu

Rusų agentė Marija Butina teisme prisipažino dėl sąmokslo prieš JAV

Vardai

„Atspėk, kas dėžėje“: „kažkoks pūkuotas“ N.Bierancui ir M.Grabštaitei įvarė nemažai baimės

Aktualu

Alkoholis – palatos lovoje: kas gresia ligoniui už velnio lašų vartojimą ligoninėje?

24sek

Eurolyga: „Olympiakos“ atsigriebė už nesėkmę Kaune, CSKA laimėjo rusų akistatą

Gazas

Apžvalga: trečios kartos „Audi A3“ – miesto pelytė su plačiomis galimybėmis

Vardai

Turtingiausias Indijos žmogus dukrai iškėlė vestuves už 100 mln.: dalyvavo ir Beyonce, ir H.Clinton

Aktualu

Marijampolietis teisme aiškinasi dėl prieš homoseksualus nukreipto komentaro

Aktualu

Prancūzijos policija dar nesučiupo Strasbūro atakos užpuoliko

Naujienos

Pasaulis kišenėje

Afrikoje D.Pankevičius susirgo ne tik maliarija – antra liga nustebino net gydytojus

Vardai

„Atspėk, kas dėžėje“: išgirdę šou taisykles Simona Bandita ir Orijus Gasanovas pakraupo

N-18 Aktualu

Angliją šiurpinanti lietuvės nužudymo byla: ant 14-metės kelnaičių rasta patėvio DNR pėdsakų

24sek

Artūro Gudaičio karjeros rungtynės – Eurolygoje pagerino tris rekordus

Aktualu

Reaguoja į krizę prie Kerčės: JAV ruošiasi pasiųsti karo laivą į Juodąją jūrą

Aktualu

Orai.lt: sniegą vėl keis šlapdriba ir lietus

Vardai

„(Ne)tikro milijonieriaus“ premjeroje – garsių žiūrovų antplūdis

Verslas

Lietuva žada priešintis daliai ES reikalavimų dėl daiktų iš plastiko ribojimų

24sek

Žaibiškas išvarymas nesutrukdė „Jazz“ susitvarkyti su „Rockets“ ekipa

Aktualu

Kas pastatyta ant kortos A.Merkel įpėdinio rinkimuose?

24sek

Geriausias Mariaus Grigonio vakaras: „Dabar varžovai nebeduos man mesti“

Verslas

Akibrokštas streikuojantiems mokytojams: paliko be socialinio draudimo

Aktualu

Buvęs JAV prezidentas G.H.W.Bushas atgulė amžino poilsio

24sek

Ir teisėjo, ir „Žalgirio“ smūgius sugėręs Davidas Blattas: „Išgyvenau“

Pasaulis kišenėje

Lukiškių aikštėje atidaroma čiuožykla, o fontanas virs įspūdinga instaliacija

Aktualu

D.Grybauskaitė vyksta į Ukrainą aptarti saugumo klausimų, darbuotojų apsaugos

Vardai

Iglė ir Tadas – pora ne tik gyvenime, bet ir scenoje: įvertinkite pirmą bendrą vaizdo klipą

Kaip po atnaujinimo vertinate sostinės viešąjį transportą?

24sek

Dramatiška Eurolyga: tritaškių krušą atlaikęs „Žalgiris“ nukovė „Olympiakos“

Aktualu

K.Navickas: santykių nutraukimas turėtų būti civilizuotas, o premjerui kultūros pritrūko

Vardai

Ypatingos

06:07
05:50

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Dovanoju sveikatą

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką