Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2014 gruodžio 25d. 16:00

Šventiniam stalui – mišrainių puota

Naminės „Olivjė“ salotos.
Shutterstock nuotr. / Naminės „Olivje“ salotos

Be mišrainės – nė iš vietos! Ir ne tik mums įprastos baltos, bet ir daugybės kitų, kurias itin smagu išbandyti per šventes. Užburkime savo skonių receptorius, brangieji!

Mišraines gaminti nesudėtinga, tačiau visuomet įdomu, kadangi galite pasitelkti fantaziją ir pagardinti savo sukurtą patiekalą pačiais netikėčiausiais ingredientais. Taigi, skanaus! 

Receptai
Receptas: Sočioji pievagrybių mišrainė
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.2 / 5
Kaip gaminti

1. Keptuvėje pakepinkite susmulkintus grybus ir svogūnus. Suberkite prieskonius. 

2. Nulupkite vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustykite.

3. Kai grybai su svogūnais iškeps, juos sumaišykite su vištiena ir majonezu.

Tikrai sotu ir skanu.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Pievagrybiai: 200.00 g
Vištiena: 2.00 vnt. (2 keptos vištienos blauzdelės (gali būti ir kalakutiena))
Svogūnai: 2.00 vnt.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis džiovintų)
Krapai: 40.00 g (ryšulėlis šviežių)
Majonezas: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Senovinė pupelių mišrainė
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.9 / 78
Kaip gaminti

1. Pupeles iš vakaro užmerkite. Išbrinkusias išvirkite sūdytame vandenyje.

2. Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje.

3. Česnaką susmulkinkite, sūrį supjaustykite kubeliais ir viską išmaišykite su majonezu.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Pupelės: 1.00 st.
Duona: 250.00 g (pusė kepaliuko)
Sūris: 200.00 g
Česnakai: 3.00 skiltelės
Majonezas: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mišrainė su vištiena
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.3 / 8
Kaip gaminti

1. Bulves ir morkas išvirkite bei nulupkite. 

2. Visus produktus supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite prieskoniais ir viską sumaišykite su majonezu.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

 

Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt.
Vištiena: 200.00 g (kepta krūtinėlė)
Morkos: 2.00 vnt.
Obuoliai: 1.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt.
Majonezas: 2.00 valg. š.
Prieskoniai (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Lęšių mišrainė su kiaušiniais
2 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.5 / 44
Kaip gaminti

1. Lęšius 30 min. pamirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite!

2. Išvirkite ir supjaustykite kiaušinius.

3. Papriką ir svogūnus supjaustykite stambiau ir pakepinkite aliejuje.

4. Visus produktus pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su majonezu.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Lęšiai: 300.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt. (geltonoji)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Majonezas: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Prieskoniai (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mišrainė „Putpelių lizdelis“
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.7 / 13
Kaip gaminti

1. Pasūdytame vandenyje išvirkite vištienos filė, atvėsinkite ir supjaustykite ją šiaudeliais.

2. Smulkiai supjaustykite svogūną, apkepinkite jį. Iškepkite gruzdintas bulvytes (naudojau šaldytas). Agurkus supjaustykite šiaudeliais. Išvirtus kiaušinių baltymus sutarkuokite stambiau.

3. Visus turimus ingredientus sumaišykite su majonezu, įberkite mėgstamų prieskonių. Ant lėkštės dėkite salotų lapų, ant jų – mišrainę ir tada tarkuotą sūrį. Viduryje šaukštu ar stikline padarykite duobutę ir sudėkite virtus putpelių kiaušinius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Tatjana Afanasjeva

 

Ingredientai
Vištiena: 500.00 g (filė)
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (baltymai)
Skrudintos bulvytės: 300.00 g
Agurkai: 3.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Salotos: 200.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Majonezas: 100.00 g
Putpelių kiaušiniai 10.00 vnt.
Sūris: 200.00 g (fermentinis – papuošti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Tradicinė baltoji mišrainė
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 61
Kaip gaminti

1. Išvirkite neskustas bulves ir morkas.  Atvėsinkite ir nulupkite.

2. Kietai išvirkite kiaušinius ir taip pat nulupkite.

3. Bulves, morkas, kiaušinius ir agurkus supjaustykite kubeliais. Suberkite į dubenį. Ant viršaus sukrėskite nusunktus konservuotus žaliuosius žirnelius.

4. Mišrainę pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite majonezo, jogurto ir viską sumaišykite. Apibarstykite smulkintais krapais.

Ingredientai
Bulvės: 500.00 g
Morkos: 200.00 g
Agurkai: 200.00 g (marinuoti arba rauginti)
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Konservuoti žirneliai: 250.00 g
Majonezas: 4.00 valg. š.
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralus)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Krapai: 10.00 g (pluoštelis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aukštaitiška burokėlių mišrainė
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 125
Kaip gaminti

1. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Svogūną susmulkinkite ir trumpai pakepinkite aliejuje .

2. Daržoves suberkite į dubenį, apibarstykite kmynais, pasūdykite užpilkite aliejų su kepintais svogūnais ir gerai išmaišykite.

Pastaba: vietoj aliejaus galite naudoti ir majonezą arba majonezą perpus maišytą su grietine.  

Ingredientai
Burokėliai: 4.00 vnt. (vidutinio dydžio virti)
Morkos: 2.00 vnt. (virtos)
Bulvės: 4.00 vnt. (virtos)
Agurkai: 3.00 vnt. (rauginti)
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grybų mišrainė su daržovėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 13
Kaip gaminti
  1. Morkas ir svogūnus nulupkite. Nuplautas daržoves supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
  2. Česnakus ir grybus taip pat susmulkinkite.
  3. Į didelį puodą supilkite aliejų, įkaitinkite, sudėkite daržoves, grybus ir ant mažos ugnies kaitinkite, kol daržovės paminkštės. Suberkite cukrų, pipirus.
  4. Dar šiek tiek pakaitinkite, tada supilkite druską ir galiausiai actą.
  5. Išpilstykite į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždarykite.

Šia mišraine galite pagardinti ir verdamą sriubą.

Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Grybai: 2.00 kg (apvirtų)
Morkos: 500.00 g
Pomidorai: 1.00 kg
Svogūnai: 500.00 g
Druska: 2.00 valg. š.
Cukrus: 2.00 valg. š.
Actas: 2.00 valg. š. (30 proc.)
Aliejus: 200.00 ml
Česnakai: 3.00 skiltelės (3 - 4)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų mišrainė su ryžiais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 23
Kaip gaminti
  1. Puode įkaitinkite aliejų ir suberkite svogūnus. Kartkartėmis pamaišydami troškinkite, kol svogūnai taps skaidrūs.
  2. Sudėkite ryžius ir kaitinkite, kol šie suminkštės. Sumeskite likusias smulkintas daržoves, užvirinkite.
  3. Pagal skonį pagardinkite druska, cukrumi ir pipirais.
  4. Nepamirškite visą laiką maišyti, kad mišrainė neprisviltų. Tyrę sukrėskite į karštus sterilius stiklainius ir sandariai uždarykite. Atvėsinkite ir padėkite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Aliejus: 500.00 ml
Svogūnai: 1.00 kg (smulkintų)
Ryžiai: 500.00 g
Pomidorai: 2.00 kg (2,5 - 3)
Paprikos: 2.00 vnt. (saldžiosios, pjaustytos)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (grūsti)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Burokėlių mišrainė
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 6
Kaip gaminti
  1. Nuplautus burokėlius ir morkas išvirkite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
  2. Puode įkaitinkite aliejų, sumeskite nuluptus ir kubeliais supjaustytus svogūnus ir apkepkite.
  3. Obuolius nuplaukite ir sutarkuokite. Į didoką puodą sukrėskite obuolius, svogūnus, burokėlius ir morkas. Įmeskite kelis laurų lapelius, pipirų žirnelius, pagardinkite kmynais, druska, cukrumi ir ant mažos ugnies troškinkite 15–20 minučių.
  4. Ištroškintą mišrainę supilkite į pasiruoštus stiklainius, dėkite juos į puodą su vandeniu, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 15 minučių. Paruoštus konservus sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Burokėliai: 2.00 kg
Morkos: 2.00 kg
Svogūnai: 1.00 kg
Obuoliai: 1500.00 g (antaninių)
Aliejus: 500.00 ml
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Laurų lapai: 3.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (žirnelių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Daržovių mišrainė su ryžiais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.3 / 6
Kaip gaminti
  1. Svogūnus nulupkite, morkas nuskuskite, paprikas išvalykite. Pomidorus irgi galite nulupti.
  2. Visas daržoves nuplaukite ir supjaustykite, supjaustę pakepinkite su aliejumi ir sukrėskite į puodą.
  3. Supilkite ir visus kitus recepto produktus, uždenkite ir troškinkite apie 40 minučių. Mišrainę sudėkite į sterilizuotus indus, sandariai uždarykite.

Tinka sriubai, mėsos troškiniams gardinti, pašildyta skani ir kaip garnyras.

Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė  

Ingredientai
Svogūnai: 1500.00 g
Morkos: 1500.00 g
Pomidorai: 3.00 kg
Paprikos: 3.00 vnt. (saldžiųjų)
Ryžiai: 200.00 g (200 - 250)
Vanduo: 100.00 ml (100 - 125)
Aliejus: 100.00 ml (100 - 125)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Daržovių mišrainė su garstyčiomis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.3 / 3
Kaip gaminti
  1. Nuplautus papriką, svogūną, porą ir agurkus supjaustykite. Sudėkite į puodą, įmaišykite garstyčias.
  2. Užpilkite verdančiu vandeniu. Kai vanduo atvės, nupilkite jį.
  3. Iš nurodytų produktų išvirkite marinatą, sumeskite daržoves, dar virkite apie dešimt minučių. Išvirusią daržovienę sukrėskite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite.

Mišrainė idealiai tinka prie žvėrienos.

Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė  

Ingredientai
Paprikos: 1.00 vnt. (išvalytos - saldžiosios)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt. (mažas)
Agurkai: 2.00 vnt. (ilgavaisiai)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (grūdelių)
Vanduo: 1300.00 ml (300 ml - marinatui)
Actas: 100.00 ml (24 proc. - marinatui)
Cukrus: 300.00 g (marinatui)
Druska: 1.00 valg. š. (marinatui)
Krapai: 1.00 sauja (2 vnt. - žiedynų - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žaliavalgiška baltoji mišrainė
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 56
Kaip gaminti
  1. Žirnelius atšildykite šiltu vandeniu. Morkas sutarkuokite šiaudeliais ir užmarinuokite trumpam druskos žiupsneliu ir citrinos šlakeliu.
  2. Raugintus agurkus ir šviežius agurkus, cukiniją, svogūnus supjaustykite kubeliais.
  3. Porus susmulkinkite pusžiedžiais, sukapokite krapus.
  4. Visus ingredientus sumaišykite su majonezu.
  5. Česnakinį majonezą ruošiame: Visus komponentus sumalame elektriniu trintuvu. Jei masė per skysta-dėkite daugiau anakardžių riešutų.
  6. Majonezą galima laikyti šaldytuve iki dviejų parų.    

Receptas iš tinklaraščio „remember every moment“

Ingredientai
Šaldyti žirneliai: 100.00 g
Morkos: 2.00 vnt.
Agurkai: 6.00 vnt. (4 - raugintų ir 2 - šviežių)
Cukinijos: 1.00 vnt. (0,5)
Porai: 1.00 vnt. (0,5)
Krapai: 10.00 g
Svogūnų laiškai: 10.00 g
Citrinos: 2.00 vnt. (1 - sultys - salotoms ir 1 arbat. š. - česnakiniui majonezui)
Druska: 2.00 arbat. š. (1 žiupsnelis - salotoms ir 1 arbat. š. - česnakiniui majonezui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Majonezas: 5.00 valg. š. (česnakinio)
Saulėgrąžų aliejus: 3.00 valg. š. (česnakiniui majonezui)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (maltų - česnakiniui majonezui)
Anakardžių riešutai: 1.00 st. (saujelė - česnakiniui majonezui)
Česnakai: 2.00 skiltelės (česnakiniui majonezui)
Ciberžolė: 1.00 arbat. š. (česnakiniui majonezui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Burokėlių mišrainė su grietine
2 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
3.6 / 24
Kaip gaminti
  1. Virtus burokėlius sutarkuokite.
  2. Įberkite į burokėlius, kmynus, pipirus, pasūdykite, smulkiai supjaustytą svogūną.
  3. Įkrėskite grietinę ir mišrainę gerai išmaišykite.
Ingredientai
Burokėliai: 2.00 vnt. (virtų vidutinio dydžio)
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelio)
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Grietinė: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mišrainė „Kalėdinis vainikas“
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.9 / 15
Kaip gaminti
  1. Iš virtų burokėlių, porų, kivi ir virtų pupelių sumaišykite mišrainę, įpilkite šlakelį aliejaus, pasūdykite, pridėkite pipirų.
  2. Ant lėkštės suformuokite vainiko formą, pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, papuoškite mažų pomidoriukų puselėmis ir dėkite ant šventinio kalėdinio stalo.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Rima Vaniarchina

Ingredientai
Burokėliai: 2.00 vnt. (virtų)
Porai: 1.00 vnt.
Kiviai: 2.00 vnt.
Pupelės: 2.00 st. (virtų)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų - pagal skonį)
Aliejus: 10.00 ml (šlakelis)
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja (smulkintų)
Pomidorai: 4.00 vnt. (mažiukai - papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Lenkiška baltoji mišrainė
10 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.4 / 46
Kaip gaminti
  1. Virtas morkas, bulves, pastarnoką, kiaušinius, marinuotus agurkėlis supjaustykite kubeliais, petražoles ir svogūną susmulkinkite, česnaką sutrinkite.
  2. Ingredientus sumaišykite su konservuotais žaliaisiais žirneliais, kukurūzais, pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su majonezu bei garstyčiomis.
Ingredientai
Bulvės: 6.00 vnt. (virtos)
Morkos: 8.00 vnt. (virtos)
Petražolės: 1.00 sauja
Pastarnokas: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Agurkai: 4.00 vnt. (marinuoti)
Svogūnai: 1.00 vnt. (arba baltoji poro dalis)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Konservuoti žirneliai: 400.00 g
Majonezas: 200.00 g
Garstyčios: 1.00 valg. š.
Kukurūzai: 200.00 g (konservuoti)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti, pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Rožinė mišrainė
8 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 56
Kaip gaminti
  1. Bulves, morkas, marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su burokėliais, konservuotais žirneliais ir smulkintu svogūnu.
  2. Gautas salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais ir sumaišykite su majonezu.  
Ingredientai
Bulvės: 4.00 vnt. (virtos, didelės)
Burokėliai: 400.00 g (marinuoti)
Morkos: 4.00 vnt.
Agurkai: 3.00 vnt. (marinuoti)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Konservuoti žirneliai: 400.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti, pagal skonį)
Majonezas: 200.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją

Dar daugiau įvairių receptų rasite štai ČIA. 

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Verslas

Palanga pradeda vasaros sezoną: svečiai akylai stebi patiekalų kainas

24sek

ČL finalo prognozės: dauguma žalgiriečių laukia „Real“ pergalės, bet ne Š.Jasikevičius 

Aktualu

Paulius Jurkevičius: Maisto menestreliai dainuoja sveiką majonezą

Pasaulis kišenėje

Puikiai išsilaikiusios senosios Joniškio žydų kapinės: akmuo, medis ir sustojęs laikas

Vardai

Trakuose – Evelinos Sašenko vestuvės: „Prie šios bažnyčios įvyko pirmas mūsų pasimatymas“

Aktualu

Gaisras Vilniaus dangoraižyje galėjo baigtis tragedija kaip Londone: šiurpinantys sutapimai

Pasaulio savaitės įvykiai – įspūdingiausiuose kadruose (2018 gegužės 20 – 26 d.)

Aktualu

Socialdemokratai kandidatus į merus kels visose savivaldybėse

„Atsarginiai“: į kampą įvaryti čempionai, Ch.Paulo netektis ir L.Jameso dominavimas geriausių lygos penketų istorijoje

Gyvenimas

Interjero dizainerės patarimai, kaip susikurti namuose patrauklų ir individualų stilių

Pasaulis kišenėje

Džakarta: didžiausia, pergalinga ir klestinti. Apsižioplinimas oro uoste

Vardai

Panevėžyje ištekėjo pirmojo „X Faktoriaus“ nugalėtoja Giedrė Vokietytė

Maistas

„100 tortų Lietuvai“: kulinarinio tinklaraščio ir knygų autorės Signes Meiranes vaikystės medaus tortas

24sek

„Lakers“ treniruotėse A.Kulboką keičiantis LiAngelo Ballas: „Galiu žaisti ir kitur, bet...“

Gazas

„Formulės 1“ Monako GP kvalifikacija: Danielis Ricciardo aplenkė „Ferrari“ ir „Mercedes“ lyderius!

Gyvenimas

„Dydis nesvarbu“ pataria: stilingas plius dydžio bikinis. Kaip išdrįsti jį apsivilkti?

Vardai

Šeštą mėnesį nėščia Greta Lebedeva atrodo stulbinamai: kaip jai pavyko išsaugoti tokią figūrą?

Aktualu

Pirmieji referendumo Airijoje rezultatai: už abortų draudimo panaikinimą balsavo 60 proc.

24sek

P.Pierce'as „Celtics“ naujokui prognozuoja vietą tarp didžiausių klubo legendų

Aktualu

Viešųjų pirkimų tarnyba sustabdė šiukšliavežių pirkimą Kaune

Naujienos

Verslas

Palanga pradeda vasaros sezoną: svečiai akylai stebi patiekalų kainas

24sek

ČL finalo prognozės: dauguma žalgiriečių laukia „Real“ pergalės, bet ne Š.Jasikevičius 

Aktualu

Paulius Jurkevičius: Maisto menestreliai dainuoja sveiką majonezą

Pasaulis kišenėje

Puikiai išsilaikiusios senosios Joniškio žydų kapinės: akmuo, medis ir sustojęs laikas

Vardai

Trakuose – Evelinos Sašenko vestuvės: „Prie šios bažnyčios įvyko pirmas mūsų pasimatymas“

Aktualu

Gaisras Vilniaus dangoraižyje galėjo baigtis tragedija kaip Londone: šiurpinantys sutapimai

Pasaulio savaitės įvykiai – įspūdingiausiuose kadruose (2018 gegužės 20 – 26 d.)

Aktualu

Socialdemokratai kandidatus į merus kels visose savivaldybėse

„Atsarginiai“: į kampą įvaryti čempionai, Ch.Paulo netektis ir L.Jameso dominavimas geriausių lygos penketų istorijoje

Gyvenimas

Interjero dizainerės patarimai, kaip susikurti namuose patrauklų ir individualų stilių

Pasaulis kišenėje

Džakarta: didžiausia, pergalinga ir klestinti. Apsižioplinimas oro uoste

Vardai

Panevėžyje ištekėjo pirmojo „X Faktoriaus“ nugalėtoja Giedrė Vokietytė

Maistas

„100 tortų Lietuvai“: kulinarinio tinklaraščio ir knygų autorės Signes Meiranes vaikystės medaus tortas

24sek

„Lakers“ treniruotėse A.Kulboką keičiantis LiAngelo Ballas: „Galiu žaisti ir kitur, bet...“

Gazas

„Formulės 1“ Monako GP kvalifikacija: Danielis Ricciardo aplenkė „Ferrari“ ir „Mercedes“ lyderius!

Gyvenimas

„Dydis nesvarbu“ pataria: stilingas plius dydžio bikinis. Kaip išdrįsti jį apsivilkti?

Vardai

Šeštą mėnesį nėščia Greta Lebedeva atrodo stulbinamai: kaip jai pavyko išsaugoti tokią figūrą?

Aktualu

Pirmieji referendumo Airijoje rezultatai: už abortų draudimo panaikinimą balsavo 60 proc.

24sek

P.Pierce'as „Celtics“ naujokui prognozuoja vietą tarp didžiausių klubo legendų

Aktualu

Viešųjų pirkimų tarnyba sustabdė šiukšliavežių pirkimą Kaune

Vardai

Žinau, ką renkuosi

Atnaujinkime namus

Video

Metas rinktis

Maistas

Laikas griliui

Išlaikyk atostogų ritmą

Remontas be nervų

Sveikata

Automobilių švaros centras AINAVA

Ryškiems įvarčiams

Pasaulis kišenėje

Sulčių nauda

Naujas regėjimas

Unicef vaikų bėgimas „Už kiekvieną vaiką“

Renginių gidas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką