Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šventinis anties krūtinėlės kepsnys

Tikriausiai jau planuojate, kur švęsite Kalėdas ir ką gaminsite šventiniam stalui. Šefas Reinis siūlo rinktis antieną. Šiandien kartu su juo gaminame anties krūtinėlę – sultingą, aromatingą ir šventišką patiekalą. Linkime gardžių potyrių!
Kepta anties krūtinėlė
Kepta anties krūtinėlė / 15min nuotr.

Patiekalui reikės:

  • 10 g aliejaus,
  • 160 g anties krūtinėlės filė,
  • 10 g česnako,
  • 20 g saliero stiebo,
  • 80 g morkų,
  • 40 g burokėlių,
  • 5 g rozmarino,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • šakelės vyšninių pomidoriukų.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Šventinis anties krūtinėlės kepsnys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius