Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ta pati bulvė – netikėta forma: vaizdo pamokėlės, kaip pasigaminti „spiralę“, „rožytę“ ir „armoniką“

Bulves galima paprasčiausiai išvirti ar iškepti, o galima patiekti kur kas žaismingiau. Pavyzdžiui, supjaustyti plonytėmis riekelėmis ir sudėlioti „rožytes“, išsukti ilgas „spirales“ ar pagaminti bulvių „armonikas“. Jūsų dėmesiui – 3 filmukai, kuriuose be ilgų kalbų demonstruojama, kaip tą padaryti.
Išradingai supjaustytos ir iškeptos bulvės
Išradingai supjaustytos ir iškeptos bulvės / Vida Press nuotr.

Apskrudusios bulvių „rožytės“

Šiuo būdu iškeptos ir patiektos bulvės atrodo tikrai prašmatniai – norite tikėkite, norite ne, tačiau taip jos ruošiamos net kai kuriuose restoranuose. Viskas, ko jums reikia, tai aštrus peiliukas ar tarka su specialiais ašmenimis, kad labai plonai supjaustytumėte bulves, taip pat forma keksiukams kepti. Visa instrukcija žingsnis po žingsnio – filmuke žemiau:

VIDEO: Parmesan Potato Stacks Recipe

Žaismingos bulvių „spiralės“

Mugių, miestų švenčių ir kurortų greitojo maisto karalaitės bulvių „spiralės“ traukia akį, tačiau ne itin maloniai nuteikia supratus, jog yra skrudintos n kartų naudotame aliejuje. Kitas reikalas, jei kepsite jas namie, orkaitėje, pašlakstę, pavyzdžiui, trupučiu alyvuogių aliejaus. O „spiralėms“ išpjaustyti jums net nereikės specialaus įrankio, pažiūrėkite ir įsitikinkite:

VIDEO: Spiral Potato - Chip on a Stick Life Hacks

Sviestu ir prieskoniais pagardintos bulvių „armonikos“

Kas gali būti skaniau už sviestu, česnaku ir prieskoniais pagardintą bulvę. Ne kasdien, žinoma! Tikra tokio paruošimo viršūnė – lyg „armonika“ supjaustyta, išskleista, pagardinta ir iškepta bulvė. Apie viską detaliai – filmuke žemiau:

VIDEO: 90 Second Hasselback Potato

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius