Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 gegužės 16d. 10:09

„Tarasovų virtuvėje“ – Italijos skoniai: firminė Violetos lazanija

Šį kartą Violeta ir Vilius Tarasovai savo kulinarinėje laidoje atsigręžia į Italiją ir rodo, kaip pasigaminti firminę jų šeimos lazaniją.

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ šį kartą pora sugalvojo pagaminti mėgstamiausią savo jaunesniosios dukros patiekalą – lazaniją. Anot Violetos, lazanija yra itin paprastai pagaminama, jeigu netrokštama tobulumo.

„Garfildui patinka lazanija, o man irgi, – priduria Vilius. – Oi, valgysim šiandien skaniai!“

Pjaustant ingredientus, Tarasovai pasidalina darbais, tačiau pasisiūlęs padėti susmulkinti keptuvėje faršą, Vilius sulaukiama neigiamo atsakymo.

„Duok, aš padarysiu“, – paprašo V.Tarasovas.

„Ne, – atkerta Violeta. – Nors geriau reikia tau duoti kažką daryti, nes prišneki nesąmonių.“

Įprastai apsižaibavę, Violeta ir Vilius kartu paruošia lazaniją, kurią iškepus, V.Tarasavienė pataria palaikyti nepjausčius apie 15 minučių tam, kad neištižtų.

Išbandykite skanųjį receptą ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Komentarai: 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Metas rinktis

Mėgaukis šiandien

Video

05:21
01:30
01:44

Esports namai

Sveikos ir gražios kojos

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką