Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tirpstančios burnoje: agurkų ir arbūzų salotos

Visi esame karštą vasaros dieną triauškę agurką ar, lyžteldami per rankas tekančias sultis, mėgavęsi arbūzo gaiva. O kas nutiktų sumaišius šiuos du skonius? Ir dar pridėjus šiek tiek fetos sūrumo? Maisto atradimais draugus mėgstanti stebinti Miglė vieną kartą tai išbandė – ir atrado vienas mėgstamiausių savo vasaros salotų. Mergina dalinasi gaiviu receptu.
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 puodelių kubeliais pjaustyto arbūzo
  • 3 pjaustytų agurkų
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštų raudonojo vyno acto
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio pipirų
  • pusės puodelio sutrupinto fetos sūrio
  • kelių mėtos lapelių

KAIP GAMINTI

Arbūzą, agurkus, alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, druską bei pipirus gerai sumaišykite didesniame dubenyje. Serviruodami šias salotas jas apibarstykite šviežiais fetos sūrio trupiniais, bei plėšytais mėtos lapeliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius