Dabar populiaru
Publikuota: 2018 rugpjūčio 20d. 09:00

Tobula draugija – cukinijos ir pomidorai: 10 puikių receptų

Troškinys „ratatouille“
Vida Press nuotr. / Troškinys „ratatouille“

Cukinijos – švelnaus skonio, prisitaikančios, pomidorai – ryškūs, diktuojantys toną, o abiejų šių vasaros pabaigos daržovių duetas tiesiog tobulas. Jums belieka išsirinkti receptą ir tuo įsitikinti.

Receptai
Receptas: Cukinijų ir pomidorų apkepėlė
2 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.4 / 56
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Cukiniją supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, sudėkite į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir 5 minutėms šaukite į orkaitę.

2. Griežinėliais supjaustykite pomidorus. Dėkite po pomidoro griežinėlį ant kiekvieno cukinijos griežinėlio, pabarstykite keliais grūdeliais cukraus, druskos ir dar kepkite 5 minutes.

3. Sutarkuokite sūrį, juo pabarstykite pomidorus, šaukite atgal į orkaitę – padidinkite temperatūrą iki 210 laipsnių ir kepkite, kol sūris išsilydys – apie 5 minutes.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt. (arba kelios mažesnės)
Pomidorai: 2.00 vnt. (2-3)
Sūris: 50.00 g (fermentinis)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Alyvuogių aliejus: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų ir cukinijų kepinukai
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.2 / 14
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
  2. Vieną tešlos lapelį supjaustykite į 16 maždaug 0,5 cm pločio juostelių. Kitus du padalykite perpus – turėsite 4 kvadratinius pagrindus. Iš tešlos juostelių padarykite visų kvadratų  bortelius. Tešlos pagrindą subadykite šakute ir šaukite į orkaitę 5 minutėms.
  3. Vienodo storio riekelėmis supjaustykite pomidorus, cukiniją ir mocarelą. Sudėkite ant apkeptos tešlos. Pabarstykite druska, pipirais ir smulkintomis žolelėmis. Šaukite į orkaitę ir kepkite 12–15 minučių, kol tešla gražiai apskrus.
Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 3.00 vnt. (lapeliai)
Pomidorai: 2.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (maža)
Mocarelos sūris: 120.00 g
Bazilikai: 6.00 vnt. (lapeliai)
Raudonėliai: 1.00 žiupsnelis (džiovinti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų ir pomidorų apkepas su ryžiais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
3.9 / 16
Kaip gaminti

1. Išvirkite ryžius, tačiau nukaiskite kokia 1 minute anksčiau – kad būtų netoli išvirimo, tačiau dar ne visai išvirę.

2. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C. Dvi dideles kepimo skardas patepkite alyvuogių aliejumi ir į vieną sudėkite cukinijų riekeles, į kitą – pomidorų. Pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų ir dėkite kepti. Pomidorus kepkite 10 min. (nevartykite), cukinijas – 20 min. (įpusėjus laikui apverskite).

3. Kol daržovės kepa orkaitėje, storadugnėje keptuvėje įkaitinkite 2 valg. šaukšt. aliejaus ir suberkite svogūnus, smulkintus česnakus bei žiupsnį druskos, maišydami kepinkite, kol svogūnai taps auksiniai, ims po truputį karamelizuotis. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite kiek pravėsti.

4. Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius, keptus svogūnus, paplaktus kiaušinius ir pusę kiekio sūrio. Įberkite pipirų ir čiobrelius.

5. Nedidelę apvalią ar stačiakampę kepimo formą aukštesniais kraštais patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus ir supilkite ryžių-svogūnų-kiaušinių mišinį, išlyginkite.

6. Ant ryžių sluoksnio dėkite apkepintas cukinijas, o ant šių – pomidorus. Viršų pabarstykite likusiu sūriu.

7. Kepkite orkaitėje, kol viršus taps auksinės spalvos – tai gali trukti 20–30 min. Skanaus!

Ingredientai
Ryžiai: 100.00 g (ilgagrūdžių)
Alyvuogių aliejus: 5.00 valg. š.
Cukinijos: 2.00 vnt. (nedidelės, supjaustytos 5 mm storio riekelėmis)
Pomidorai: 9.00 vnt. (prinokę, bet tvirti pomidorai, supjaustyti 1 cm riekėmis)
Druska: 0.50 arbat. š.
Juodieji pipirai: 0.30 arbat. š. (šviežiai maltų)
Svogūnai: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio, supjaustytas plonais griežinėliais)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (lengvai paplakti)
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (geriau švieži, bet galima keisti džiovintais)
Parmezano sūris: 100.00 g (smulkiai tarkuoto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trinta cukinijų ir pomidorų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 60
Kaip gaminti

1. Puode storu dugnu įkaitintame šaukšte alyvuogių aliejaus apkepinkite svogūnus, kol jie taps minkšti ir skaidrūs.

2. Suberkite cukinijas kartu su česnakais ir toliau kepinkite maišant, kol cukinijos truputį suminkštės. Tada sudėkite supjaustytus pomidorus, suberkite ciberžoles ir paprikas, įberkite druskos ir pipirų ir kepinkite maišydami apie 2–3 minutes.

3. Supilkite pašildytą sultinį ir uždengę virkite and vidutinės ugnies apie 10 minučių. Pabaigoje sriubą sutrinkite (galite trinti bulvių trintuve, nesijaudinant, kad liks nesutrintų gabalėlių, arba įmerkiamu plakikliu, arba supylę į elektrinį blenderį – iki visiškai vientisos konsistencijos).

4. Patiekite pagardinę grietinėle arba jogurtu (jei mėgstate), šviežiais bazilikų lapeliais ir paskrudintais batono gabalėliais, pakeptais su sūriu

Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt. (supjaustytas gabalėliais)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Cukinijos: 500.00 g (supjaustytų gabalėliais)
Česnakai: 2.00 skiltelės (susmulkintos arba sutrintos)
Pomidorai: 2.00 vnt. (apvirinti (nuluptos odelės) ir supjaustyti)
Ciberžolė: 0.50 arbat. š.
Saldžiosios paprikos milteliai: 0.50 arbat. š.
Vištienos sultinys: 600.00 ml (arba daržovių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Makaronai su cukinijomis ir pomidorais
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.3 / 42
Kaip gaminti

1.Cukinijas supjaustykite piršto storio ir 5 centimetrų ilgio juostelėmis. Česnako skilteles, svogūną, nuskabytus čiobrelių lapelius susmulkinkite.

2.Dviejuose šaukštuose aliejaus pakepinkite svogūną ir česnaką, sudėkite cukinijas, suberkite čiobrelius. Kepkite apie 4 minutes, tada pasūdykite, pabarstykite pipirais.

3.Kitoje keptuvėje įpylę šaukštą aliejaus apkepinkite pomidorus, sudėkite džiovintas aitriąsias paprikas.

4.Makaronus supilkite į sūdytą verdantį vandenį, išvirkite ir nukošę sumaišykite su smulkintu varškės ir tarkuotu fermentiniu sūriu, keptomis cukinijomis bei pomidorais.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Cukinijos: 600.00 g (4 mažos)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Svogūnai: 1.00 vnt.
Čiobreliai: 5.00 vnt. (4-5 šakelės)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai malti)
Pomidorai: 200.00 g (maži)
Aitrioji paprika: 2.00 vnt. (1-2 džiovintos)
Makaronai vamzdeliai: 300.00 g
Varškės sūris: 150.00 g
Sūris: 2.00 valg. š. (tarkuotas fermentinis sūris („Gojus“, „Džiugas“ arba parmezanas))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gustavo cukinijų ir pomidorų troškinys
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.7 / 10
Kaip gaminti

1. Nuvalykite, nulupkite cukiniją, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Sumaišykite juos su miltais, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir dėkite į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Kepinkite 10–15 minučių.

2. Į platesnę keptuvę dėkite tarkuotas morkas, smulkintą svogūną, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir gerai patroškinkite. Daržovėms suminkštėjus, dėkite pakepintas cukinijas.

3. Supjaustykite griežinėliais pomidorus ir sudėkite į troškinį. Troškinkite dar 15–20 minučių. Prieš baigdamos gaminti, pagardinkite smulkintu česnaku.

Patarimas. Audrius Rakauskas-Gustavas dėti česnaką, kad šis neapkarstų, rekomenduoja prieš baigiant gaminti. Cukinijos ir pomidorų troškinį puikiai galima valgyti vieną arba su mėsos patiekalais.  

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Pristatymo akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Pristatymo akimirka

Receptas Audriaus Rakausko - Gustavo

 

 

 

 

 

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt. (nedidelė)
Pomidorai: 3.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Miltai: 5.00 valg. š.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, maltų)
Alyvuogių aliejus: 50.00 ml (kepimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Makaronų su pomidorais ir cukinija apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
4.1 / 35
Kaip gaminti

1. Makaronus virkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens. Nepervirkite!

2. Cukiniją ir pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 0,5 cm storio riekelėmis. Makaronus, cukiniją ir pomidorus sumaišykite ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo indą.

3. Atskirame dubenyje sutarkuokite varškės sūrį, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, įdėkite grietinės, įtraiškykite česnako, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Šiuo mišiniu užpilkite makaronus su daržovėmis. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintu baziliku.

4. Apkepą kepkite maždaug 45 min. iki 200 ºC įkaitintoje orkaitėje.

Ingredientai
Makaronai: 400.00 g
Cukinijos: 1.00 vnt. (nedidelė)
Pomidorai: 2.00 vnt. (dideli)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Varškės sūris: 300.00 g
Pienas: 300.00 ml
Grietinė: 300.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Sūris: 100.00 g (fermentinis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Bazilikai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų-vištienos kepsneliai su pomidorų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.9 / 15
Kaip gaminti

1. Visų pirma pasiruoškite pomidorų padažą pagal šį receptą.

2. Kiaušinius gerai išplakite virtuvine šluotele, įmaišykite miltus, skirtus tešlai, pagardinkite druska, pipirais.

3. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

4. Nupjaukite cukinijos galiukus, perpjaukite pusiau ir supjaustykite išilgai plonomis vos 3–4 mm storumo juostelėmis.

5. Vištieną supjaustykite plonytėmis, beveik permatomomis juostelėmis.

6. Miltus suberkite į lėkštę.

7. Keptuvėję įkaitinkite aliejų ant vidutinio stiprumo ugnies.

8. Imkite vieną cukinijos gabaliuką, ant viršaus dėkite vištienos gabaliukus, pagardinkite druska, pipirais, uždenkite dar vienu cukinijos gabaliuku, spūstelėkite. Šį suvožtinį apvoliokite miltuose, pamirkykite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje apie 1,5–2 minutes iš kiekvienos pusės, kol tešla apkeps ir parusvės. Taip paruoškite kepsnelius iš visų cukinijų ir vištienos gabaliukų.

9. Į nedidelę apkepo formą supilkite pomidorų padažą, ant viršaus dėkite apkeptus kepsnelius ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15–20 min., kad vištiena kepsnelio viduje gerai perkeptų.

10. Prieš patiekiant apiberkite smulkintomis petražolėmis. Dėl gražumo!

Besimėgaujant šiais kepsneliais man dar kilo mintis, kad kai kam šie kepsneliai dar labiau patiktų apkepti ir su sūriu. Pabandykite – prieš dedant juos į orkaitę, pabarstykite trupučiu gerai besilydančio sūrio, pavyzdžiui, mocarela čia labai tiktų.

Ingredientai
Pomidorų padažas: 1.00 st. (naminio; receptas nuorodoje tekste)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (tešlai)
Miltai: 6.00 valg. š. (4 tešlai ir 2 kepsnelių apvoliojimui)
Druska: 0.50 arbat. š. (perpus tešlai ir kepsneliams; arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 0.30 arbat. š. (perpus tešlai ir kepsneliams; arba pagal skonį)
Cukinijos: 1.00 vnt. (jauna, ne itin plona; kepsneliams)
Vištienos filė: 220.00 g (kepsneliams)
Aliejus: 3.00 valg. š. (kepimui)
Petražolės: 1.00 valg. š. (šviežių, kapotų apibarstymui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Prancūziškas troškinys „ratatouille“
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.4 / 7
Kaip gaminti

1. Pirmiausia imkitės baklažano – reikės atsikratyti prigimtinio jo kartumo. Nuplaukite, skersai supjaustykite plonyčiais (4–5 mm storio) griežinėliais, pabarstykite druska ir palikite 15–20 min. Vėliau druską nuplaukite šaltu vandeniu – viskas, baklažanai paruošti naudoti.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

3. Cukinijas, pomidorus supjaustykite tokio pat storio riekelėmis, kaip ir baklažanus, nupjaukite paprikų viršų, išimkite sėklas ir supjaustykite žiedais.

4. Į apvalios (geriau – stiklo ar keramikos) kepimo formos dugną supilkite konservuotus pomidorus, berkite susmulkintus svogūnus, kapotą česnaką, pilkite 2 šaukštus aliejaus, berkite po gerą žiupsnį druskos ir pipirų. Štai ir paruoštas troškinio „paklotas“.

5. Dabar imkitės sluoksniuoti daržoves – klokite jas laikydamiesi to paties ritmo, pvz., riekelė cukinijos, baklažano, pomidoro, vėl cukinijos, tada paprikos ir vėl iš pradžių. Suklokite viską, ką supjaustėte.

6. Apšlakstykite gautą kompoziciją likusiu alyvuogių aliejumi, vėl berkite druskos, pipirų, čiobrelių (jei šviežių, tuomet tik pasmulkintų lapelių).

7. Pridenkite kepimo formos viršų kepimo popieriumi ar folija ir dėkite į orkaitę. Kepkite 50 min., tada nuimkite popierių ar foliją ir pakepkite dar 10–20 min., kol daržovės bus minkštutėlės.

Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt. (mažas, smulkiai supjaustytas)
Cukinijos: 2.00 vnt. (mažos; geriau, jei viena bus geltonoji, kita žalioji, bet tinka ir vienodos)
Baklažanai: 1.00 vnt. (mažas)
Pomidorai: 3.00 vnt. (geriau mėsingesni, pvz., slyviniai)
Česnakai: 2.00 skiltelės (smulkiai sukapoto)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š.
Konservuoti pomidorai: 1.00 vnt. (skardinė konservuotų savo sultys (geriau nuluptų ir kapotų))
Paprikos: 2.00 vnt. (viena raudonoji, kita geltonoji)
Druska: 0.50 arbat. š.
Juodieji pipirai: 0.50 arbat. š. (šviežiai maltų)
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (šviežių arba džiovintų (galima keisti ar maišyti su raudonėliais))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų ravioliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 14
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 °C.

2. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į kepimo indą. Pabarstykite česnakais, druska ir pipirais, pašlakstykite aliejumi ir balzaminiu actu, pabarstykite bazilikais. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 min.

3. Kol pomidorai kepa, labai plonai (mandolina arba daržovių skutikliu) supjaustykite cukinijas, jas pabarstykite trupučiu druskos, kad suminkštėtų.

4. Sumaišykite įdaro ingredientus. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Imkite 5 cukinijos juosteles ir suklokite jas viena ant kitos ant darbastalio taip, kad gautumėte panašią formą į gėlės žiedlapio (kaip nuotraukoje).

Nidos Degutienės nuotr. /Cukinijų raviolių gaminimas
Nidos Degutienės nuotr. /Cukinijų raviolių gaminimas

Į vidurį dėkite įdaro ir užlankstykite pirmosios cukinijos juostelės dalis vieną ant kitos. Tada lankstykite kiekvienos žemiau esančios juostelės kraštus, kol gausite „raviolį“. Atidėkite į šalį ir suformuokite likusius raviolius.

Nidos Degutienės nuotr. /Cukinijų raviolių gaminimas
Nidos Degutienės nuotr. /Cukinijų raviolių gaminimas

5. Sudėkite raviolius ant apkepintų pomidorų ir pašaukite į orkaitę dar 15 minučių. Patiekdami pabarstykite parmezano sūriu ir šviežiais bazilikais.

 

Ingredientai
Pomidorai: 5.00 vnt. (dideli, supjaustyti padažui ir dar keli mažesni papuošimui)
Česnakai: 4.00 skiltelės (pomidorų padažui)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (pomidorų padažui)
Balzaminis actas: 2.00 valg. š. (pomidorų padažui)
Bazilikai: 1.00 sauja (pomidorų padažui ir dar šiek tiek patiekimui)
Druska: 3.00 žiupsnelis (padažui ir ravioliams; arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 2.00 žiupsnelis (padažui ir ravioliams; arba pagal skonį)
Cukinijos: 3.00 vnt. (vidutinio dydžio; ravioliams)
Rikotos sūris: 1.00 st. (ravioliams)
Fetos sūris: 0.50 st. (sutrupinto; ravioliams)
Parmezano sūris: 0.50 st. (ravioliams ir dar šiek tiek patiekimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Verslas

Apie krizę nutylėjęs Rimantas Šadžius: mano atsistatydinimas nieko nebūtų pakeitęs

Gazas

Dar viena Kelių eismo taisyklių naujovė: keičiasi svarbi sąvoka

Sportas

N.Kesmino kirtis apie LFF permainas: „Lavonas pradėjo dvokti“

Aktualu

V.Ušackas piktinasi TS-LKD atvirais rinkimais: vadina juos imitaciniais

24sek

Į Europos taurės metraščius įsirašęs „Ryto“ 18-metis: „To net nesapnuodavau“

Aktualu

Dėl nedidelės avarijos „Edukologijos žiede“ Vilniuje susidarė didžiulės spūstys

Verslas

Lietuvos nacionalinis muziejus ketina rekonstruoti restauratorių „namus“

Aktualu

Birutė Davidonytė: Premjeras už jus nusprendė, ką galite žinoti, o ko ne

Vardai

Spalį Nerijaus Juškos šeimoje – net trys gimtadieniai: „Sūnus pradeda asmeninių pokylių maratoną“

Pasaulis kišenėje

Kitokia Čekija: koplyčios iš kaulų, kapinės ir unikalios katakombos

Gazas

„Regitra“ įspėja: neapsigaukite, šalyje padaugėjo sukčiavimo atvejų

Pasaulis kišenėje

Užgniauš kvapą: paskelbtos geriausios Jungtinės Karalystės peizažų nuotraukos

15min iš Stambulo 24sek

V.Micičius nuplėšė Šaro stebuklų skraistę: apie trenerio genialumą ir mįslingą išvykimą

Aktualu

Plungėje sprogus dujų balionui nukentėjo keturi žmonės

Aktualu

Kalėjimų departamentas pareikalavo Rasos Kazėnienės paaiškinti žurnalistams pasakytas frazes

Vardai

Monika Šedžiuvienė apie naują meilę: „Po skyrybų mano siela dar drebanti, bet esu labai laiminga“

Aktualu

Eksministrai neigia Sauliaus Skvernelio versiją: įrašai tikrai buvo saugomi

Aktualu

NEC: egzaminų pasirinkimus abiturientai galės koreguoti išimtiniais atvejais

Ruduo Vilniuje fotografo Alfredo Pliadžio akimis

Gazas

Didmiesčių problemos keliauja į kurortus. Ar pavyks išvengti?

Naujienos

Kultūra

Artūras Tereškinas: Kultūriniai karai „influencerių“ amžiuje

Aktualu

Savaitgalį Lietuvos keliuose žuvo jaunas šauktinis ir mergina

Gazas

Kokias variklio detales gadiname pildami netinkamą alyvą

24sek

M.Kalnietis prisistatė prancūzams: apie T.Parkerio prašymą, pirmą įspūdį ir rūbinę

Aktualu

Tarp Ukrainos separatistų gretose kovojančių italų – ir banditas, ir politiko sūnus

Verslas

Šiauliečiai vasarą palydės išskirtiniame koncerte

Gyvenimas

Kiek ir kokių vaistų leidžiama pasiimti su savimi vykstant į kelionę užsienyje

Pokeris

Pokerio serijoje Sočyje lietuviai laimėjo per 33 tūkstančius eurų

Vardai

23 metus eteryje gyvuojanti laida „Nuo... Iki...“ pristato naują vedėją

Aktualu

Policijos reidai pajūryje: šimtai greičio mėgėjų, kas dešimtas – neblaivus

Verslas

„Hanner“ buvusio „Žalgirio“ stadiono teritorijoje įrengs dar 133 butus

Verslas

Europos pastangos pritraukti dujas iš JAV – svarbus žingsnis, sako ekspertai

Vardai

Justinas Jankevičius po 4 metų palieka „Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjo kėdę

Aktualu

Įpūtė 3,37 promiles: apgirtęs vairuotojas Plungės rajone trenkėsi į medį

Pasaulis kišenėje

Dauba, kurioje velnias paskandino moteriškę

Aktualu

Lenkija ir nacių nusikaltimai: toliau bandoma piešti istoriją gražesnę, negu ji buvo

Aktualu

Turgelių gyventoja: mes meldėmės, o jie atėjo kaip šėtonai

Infografikas
Kultūra

M.Burokas: obsesijos – praeitis ir poezija

Aktualu

Kaune po atnaujinimo atidarytas Dainavos parkas

Gera keliauti kartu

Video

02:30
32:10
01:02

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką