Dabar populiaru
Publikuota: 2018 spalio 12d. 16:00

Trinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais

UntitledTrinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais
Projekto partnerio nuotr. / UntitledTrinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 160 kcal

Paruošimo laikas: 30 min.

Ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai, 400g, 2 pakuotės
  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Bulvė – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus – 7 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Pašildykite puode 3 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, lengvai pakepkite svogūną ir česnaką.
  2. Sudėkite žiedinį kopūstą kartu su česnaku ir svogūną, 2-3 min. pakepkite.
  3. Nupilkite ir nuplaukite pupeles, atidėkite 3 valgomuosius šaukštus, likusius sudėkite į puodą.
  4. Įpilkite 800 ml vandens ir uždenkite dangčiu. Kai užvirs vanduo, įberkite druskos ir pipirų. Pridenkite dangčiu ir ant mažos ugnies virkite 10-15 min., kol suminkštės žiediniai kopūstai.
  5. Kol virs sriuba, paruoškite bulvių traškučius: labai plonai žiedeliais supjaustykite bulvę ir pakepkite karštame aliejuje, išdėliokite juos ant popierinio rankšluoščio, kad pradžiūtų.
Partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Vardai

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką