Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
UntitledTrinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais
UntitledTrinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 160 kcal

Paruošimo laikas: 30 min.

Ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai, 400g, 2 pakuotės
  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Bulvė – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus – 7 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Pašildykite puode 3 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, lengvai pakepkite svogūną ir česnaką.
  2. Sudėkite žiedinį kopūstą kartu su česnaku ir svogūną, 2-3 min. pakepkite.
  3. Nupilkite ir nuplaukite pupeles, atidėkite 3 valgomuosius šaukštus, likusius sudėkite į puodą.
  4. Įpilkite 800 ml vandens ir uždenkite dangčiu. Kai užvirs vanduo, įberkite druskos ir pipirų. Pridenkite dangčiu ir ant mažos ugnies virkite 10-15 min., kol suminkštės žiediniai kopūstai.
  5. Kol virs sriuba, paruoškite bulvių traškučius: labai plonai žiedeliais supjaustykite bulvę ir pakepkite karštame aliejuje, išdėliokite juos ant popierinio rankšluoščio, kad pradžiūtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius