Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2018 vasario 19d. 10:00

Universalusis riešutų sviestas paskanins košes, blynus ir kepinius. 10 receptų

Riešutų sviesto sausainiai
„Scanpix“ nuotr. / Riešutų sviesto sausainiai

Panašu, jog dėmesys riešutų sviestu išaugo didėjant susidomėjimui veganine mityba – tai išties labai skanus ir naudingas produktas. Tačiau jo panaudojimas peržengia veganinės mitybos racioną – rasite ne vieną receptą, kai jis derinamas ir su mėsa, žuvimi, kitais rimtaisiais ingredientais. Tačiau pirmai pažinčiai siūlome jums 10 receptų, tarp kurių šįkart dominuoja saldėsiai.

Receptai
Receptas: Prancūziški skrebučiai su obuoliais ir žemės riešutų sviestu
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.0 / 15
Kaip gaminti
  1. Nuo obuolio nulupkite žievelę, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
  2. Visas batono riekeles aptepkite žemės riešutų sviestu. Ant vienos riekelės sudėkite obuolio griežinėlius ir suvožkite riekeles taip, kad suvožtinio viduje būtų žemės riešutų sviestu apteptos batono riekių puselės.
  3. Dubenėlyje kiaušinius išplakite su žiupsneliu muskato, cinamono ir citrinos sultimis. Suvožtinį įmerkite į šį plakinį taip, kad visas pasidengtų kiaušinių mase.
  4. Keptuvę ištepkite šlakeliu aliejaus ir įdėkite gabalėlį sviesto. Kepkite įkaitintoje keptuvėje po maždaug 1 minutę iš abiejų pusių.
  5. Iškepusius skrebučius išimkite į lėkštę. Apšlakstykite klevų sirupu ir papuoškite obuolių skiltelėmis. Patiekite nedelsiant. Skanaus!  
Ingredientai
Batonas: 4.00 riekės (forminis arba kitaip - kvadratinis)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (išplakti)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (maltas)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sultys)
Obuoliai: 1.00 vnt. (pusė obuolio skrebučiams ir kelios skiltelės - patiekimui)
Žemės riešutų sviestas: 4.00 valg. š.
Sviestas: 10.00 g (gabalėlis kepimui)
Klevų sirupas: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Avižinių dribsnių košė su bananais ir riešutų sviestu
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 58
Kaip gaminti
  1. Į vidutinio dydžio prikaistuvį supilkite pieną ir vandenį, pagardinkite vaniliniu cukrumi ir druska. Kaitinkite ant vidutinio didumo ugnies, kol užvirs. Užvirus, suberkite į prikaistuvį avižinius dribsnius. Sumažinkite ugnį ir maišydami virkite apie 3 minutes. Įmaišykite iki vientisos masės sutrintą bananą ir virkite dar kelias minutes, kol avižiniai dribsniai taps minkšti ir sugers beveik visą skystį.
  2. Nuimkite prikaistuvį su koše nuo ugnies. Įmaišykite žemės riešutų sviestą ir rudąjį cukrų (arba medų). Gerai išmaišykite. Uždenkite puodą dangčiu ir palaikykite kelias minutes, kol košė pilnai išbrinks.
  3. Paruoštą košę sudėkite į dubenėlius. Apibarstykite dar žiupsneliu rudojo cukraus ir ant viršaus išdėliokite kelis banano griežinėlius.
  4. Patiekite nedelsiant. Skanaus!

Idėja iš: www.pastryaffair.com

Ingredientai
Pienas: 1.00 puodelis
Vanduo: 1.00 puodelis
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Avižiniai dribsniai: 120.00 g (stambūs)
Bananai: 1.00 vnt. (1 didelis, gerai prinokęs košei ir keli griežinėliai viršui išdėlioti)
Žemės riešutų sviestas: 2.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 2.00 valg. š. (po 1 valg. š. košei (arba medus) ir viršui pabarstyti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: „Crêpes“ su bananų ir riešutų sviesto įdaru
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 20
Kaip gaminti
  1. Bananus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite su cukrumi.
  2. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto. Suberkite bananus ir pakaitinkite porą minučių, kol bananai šiek tiek suminkštės.
  3. Blynelį plonai aptepkite riešutų sviestu. Ant pusės blynelio paskleiskite bananų įdarą. Perlenkite blynelį per pusę, o tuomet darsyk per pusę.
  4. Pasiruoškite padažą. Į dubenėlį sudėkite gabalėlias sulaužytą juodąjį ar pieninį šokoladą ir supilkite grietinėlę. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje ar ant garų vonelės.
  5. Paruoštu šokoladiniu padažu apšlakstykite blynelius su bananais. Patiekite nedelsiant. Skanaus!
Ingredientai
Bananai: 3.00 vnt. (didelių)
Rudasis cukrus: 3.00 valg. š.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Žemės riešutų sviestas: 6.00 valg. š.
Šokoladas: 50.00 g (juodojo arba pieninio)
Grietinėlė: 25.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištiena su aštriu žemės riešutų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
3.5 / 14
Kaip gaminti
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.
  2. Į gilią keptuvę įpilkite 1 šaukštą aliejaus ir ant vidutiniškai kaitrios ugnies kepinkite svogūnus, česnakus ir saldžiąsias paprikas, kol suminkštės ir pasidarys bemaž permatomi.
  3. Išimkite iš keptuvės daržoves ir padėkite atskirai. Supilkite į keptuvę likusį aliejų ir apkepinkite vištienos gabalėlius iš abiejų pusių. Sudėkite anksčiau apkepintas daržoves.
  4. Tada į mažą prikaistuvį dėkite žemės riešutų sviestą, supilkite sultinį, suberkite ciberžolių miltelius, kalendras, kmynus, raudonųjų pipirų gabalėlius, druską, pipirus ir kaitinkite ant lėtos ugnies.
  5. Kaitinkite ir maišykite, kol gerai susimaišys (apie 5 minutes).
  6. Vištienos gabalėlius sudėkite į karščiui atsparų indą ir apipilkite padažu. Kepkite, kol vištiena pasidarys labai minkšta (apie 30 minučių).

Receptą atsiuntė Rūta Kniežaitė

 

Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio - sukapoto)
Česnakai: 1.00 skiltelės (smulkiai sukapota)
Paprikos: 1.00 vnt. (žalioji - sukapota)
Alyvuogių aliejus: 4.00 valg. š. (aukščiausios rūšies)
Vištiena: 1.00 kg (gabalėlių aukščiausios rūšies, be kaulo)
Sviestas: 150.00 g (žemės riešutų)
Vištienos sultinys: 2.00 puodelis (500 ml)
Ciberžolė: 1.00 arbat. š. (kurkumos)
Kalendros: 1.00 arbat. š. (grūdelių)
Kmynai: 1.00 arbat. š.
Raudonieji pipirai: (gabalėlių) 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų - pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Batonėliai su spraginta bolivine balanda ir riešutų sviestu
4 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
3.0 / 2
Kaip gaminti

1. Pirmiausia į elektrinį trintuvą dedame datules, šaukštą kokosų aliejaus ir bananą. Kai jau matote, kad viskas virsta vientisa mase, dedame riešutų sviestą ir pulsuojančiu režimu sukame, kol susimaišys.

2. Peiliu susmulkiname migdolus ir dedame į didesnį indą kartu su spragintomis bolivinėmis balandomis ir kokosų drožlėmis – išmaišome ir dedame datulių ir riešutų sviesto masę, gerai išmaišome (nebijokite naudoti rankų) ir dedame į mažą kepimo indą, išklotą maistine plėvele. Gerai paspaudžiame ir išlyginame (batonėliai turėtų būti 1,5 cm storio) ir dedame į šaldymo kamerą.

3. Po kelių valandų išimame ir supjaustome. Turėtų išeiti 16 batonėlių. Laikome kameroje. Tikrai suvalgysite greitai, bet jei ne, drąsiai galite laikyti kameroje pora savaičių.

Pastaba: Aš naudojau namuose gamintą riešutų sviestą, jei pirksite parduotuvėje, būtinai pirkite natūralų sviestą be pridėtinio cukraus.

Ingredientai
Bolivinės balandos (kynva): 30.00 g (spragintos)
Kokosų drožlės: 30.00 g
Migdolai: 60.00 g
Riešutų sviestas: 120.00 g (žemės)
Kokosų aliejus: 1.00 valg. š.
Datulės: 8.00 vnt. (Medjool)
Bananai: 1.00 vnt. (mažas prinokęs)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Genialiai paprasti žemės riešutų sviesto sausainiai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.6 / 5
Kaip gaminti

1. Dideliame dubenyje ar virtuvės kombaino inde iki purumo išsukite sviestą, tuomet sudėkite riešutų sviestą ir išsukite, kol gerai susimaišys.

2. Suberkite abiejų rūšių cukrų ir vėl gerai išsukite, kol masė taps vientisa. Įmuškite kiaušinį, vėl maišykite iki vientisumo.

3. Kitame dubenyje sumaišykite visus sausuosius ingredientus: miltus, druską, kepimo miltelius.

4. Suberkite sausuosius ingredientus į sviesto-cukraus masę ir pasukite tik tiek, kad susimaišytų. Masė bus lipni ir trupanti – taip ir turi būti. Padalinkite gautą masę į dvi dalis ir iš kiekvienos greitai suridenkite nestorą ritinį. Kiekvieną jų suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldymo kamerą 30 min.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros, dvi skardas išklokite kepimo popieriumi.

6. Išimkite iš šaldymo kameros tešlos ritinius, išvyniokite ir aštriu peiliu pjaustykite 6–8 mm storio riekelėmis. Dirbkite greitai, nes tešla turi išlaikyti kietumą, kol jūs ją pjaustote (kitaip ims byrėti).

7. Dėkite sausainius į skardas, galite kiek suploti viršų šakute, padarydami gražų raštą, ir kiškite skardas į įkaitusią orkaitę. Kepkite 10–12 min., kol krašteliai taps švelniai rusvi.

8. Leiskite atvėsti ir skanaukite!

Ingredientai
Sviestas: 120.00 g (kambario temperatūros)
Riešutų sviestas: 250.00 g (be gabalėlių, kambario temperatūros)
Cukrus: 100.00 g
Rudasis cukrus: 95.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (didelis)
Miltai: 250.00 g
Druska: 0.25 arbat. š.
Kepimo milteliai: 0.25 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žemės riešutų sviesto tortas
4 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
3.1 / 25
Kaip gaminti
  1. Pyrago pagrindo ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės – tik nepersistenkite ir nepagaminkite riešutų sviesto. Vis įpilkite augalinio pieno, kad konsistencija nebūtų pernelyg tiršta. Gauta mase išklokite apvalią torto formą taip, kad būtų uždengtas ir dugnas, ir kraštai.
  2. Dabar į maisto smulkintuvą sumeskite įdaro ingredientus ir trinkite, kol gausite vientisą masę. Supilkite ją ant pyrago pagrindo ir apibarstykite šokolado pabarstukais. Dabar dėkite į šaldytuvą ir palikite 3-4 valandoms.
Ingredientai
Graikiniai riešutai: 1.00 puodelis (tinka ir pekano - tešlai)
Anakardžių riešutai: 1.00 puodelis (tešlai)
Klevų sirupas: 2.00 valg. š. (agavų arba medus - tešlai)
Pienas: 6.00 valg. š. (3-4 - augalinis - tešlai ir 3 - įdarui)
Vanilės ekstraktas: 4.00 arbat. š. (2 - tešlai ir 2 - įdarui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Druska: 1.00 arbat. š. (1/4 - tešlai ir 1/4 - įdarui)
Riešutų sviestas: 1.00 puodelis (žemės riešutų - įdarui)
Bananai: 3.00 vnt. (įdarui)
Šokoladiniai pabarstukai: (1/4 - įdarui) 1.00 puodelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pyragas su žemės riešutų sviestu, karamelizuotais bananais ir šokoladu
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.6 / 5
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite 22 cm skersmens kepimo indą.

2. Sausainius smukiai sutrupinkite ir sumaišykite su tirpintu sviestu. Gauta lipnia mase išklokite kepimo indo dugną ir sieneles.

3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

4. Į kitą kepimo indą sudėkite griežinėliais supjaustytus bananus.

5. Apšlakstykite 2 valg. š. sviesto ir apibarstykite 3 valg. š. rudojo cukraus.

6. Kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 min., retkarčiais pamaišydami. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

7. Grietinėlę suplakite iki standžių putų ir padėkite į šaldytuvą.

8. Dubenyje plaktuvu iki vientisos masės išplakite miltelinį cukrų ir maskarponę.

9. Įmaišykite žemės riešutų sviestą, auksaspalvį sirupą ir vėl plakite.

10. Lengvai ir atsargiai įmaišykite suplaktą grietinėlę.

11. Galiausiai į kremą įmaišykite visiškai atvėsusius keptus bananus.

12. Paruoštą kremą tolygiai paskleiskite ant atvėsusio šokoladinio pyrago pagrindo.

13. Pieniinį šokoladą sulaužykite nedideliais gabalėliais, suberkite į dubenėlį su 3 valg. š. grietinėlės.

14. Pakaitinkite mikrobangų krosnelėje apie minutę ir sumaišykite – šokoladas turi ištirpti. Turite gauti vientisą masę.

15. Tirpintu šokoladu aptepkite pyrago viršų. Apibarstykite kapotais sūdytais žemės riešutais.

16. Dėkite į šaldytuvą ir šaldykite bent 4–6 valandas arba per naktį, kol pyrago įdaras sustings.

Receptas iš tinklaraščio „Saulėta virtuvė“

Ingredientai
Sausainiai: 250.00 g (šokoladiniai – pagrindui)
Sviestas: 140.00 g (tirpintas – pagrindui; 2 valg. š. tirpinto – kremui)
Bananai: 3.00 vnt. (vidutinio dydžio – kremui)
Rudasis cukrus: 3.00 valg. š. (kremui)
Grietinėlė: 240.00 g (riebi – kremui; 3 valg. š. – viršui aplieti)
Maskarponės sūris: 250.00 g (kremui)
Miltelinis cukrus: 180.00 g (kremui)
Žemės riešutų sviestas: (kremui) 330.00 g
Auksaspalvis sirupas: (kremui) 115.00 g
Šokoladas: 100.00 g (pieninis – viršui aplieti)
Žemės riešutai: 50.00 g (sūdyti, kapoti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žemės riešutų sviesto triufeliai
7 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.7 / 6
Kaip gaminti

1. Minkštą kambario temperatūros sviestą ir kreminį žemės riešutų sviestą išplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Geriausia, jeigu šie produktai bus vienodos temperatūros, todėl jau iš vakaro galite išimti sviestą iš šaldytuvo ir su žemės riešutų sviestu palikti kambario temperatūroje.

2. Į išplaktą sviestą suberkite miltelinį cukrų ir išplakite iki vientisos masės. Sausainius susmulkinkite iki smulkių trupinukų ir taip pat suberkite į dubenį. Supilkite vanilės ekstraktą. Sumaišykite visus produktus iki vientisos masės.

3. Dubenį uždenkite maistine plėvele, įdėkite į šaldytuvą ir palaikykite apie 1 valandą. Po šio laiko formuokite triufelius: imkite po arbatinį šaukštelį masės ir tarp delnų darykite nedidelius apvalius kamuolėlius. Dėkite juos ant lėkštės ar ant padėklo (geriausia – ištiesto kepimo popieriumi) taip, kad nesiliestų. Kai paruošite visus triufelius, perdėkite padėklą su jais į šaldytuvą.

4. Tuo metu pasiruoškite šokoladą glaistui: galite jį ruošti garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje:

⇒ Jei ruošiate garų vonelėje. Pasiruoškite garų vonelę: į vidutinio dydžio puodą įpilkite šiek tiek vandens. Paimkite dubenį, kurį galėtumėte uždėti ant puodo viršaus taip, kad jis laikytųsi, bet dugnu neliestų vandens (įsitikinkite, kad dubuo neliečia vandens – tai labai svarbu). Į šį dubenį sudėkite gabalėliais sulaužytą šokoladą. Kaitinkite puodą ant vidutinio stiprumo ugnies, maišydami dubenėlyje esantį šokoladą. Puode užvirus vandeniui, ims kilti garai, kurie šildys ant jo esantį dubenėlį, ir tuomet produktai ims tirpti.  Kaitinkite, kol šokoladas ištirps ir iš karto išjunkite ugnį. Intensyviai maišykite šokoladą, kol gausite visiškai vientisą masę. Neperkaitinkite šokolado ir neleiskite jam užvirti.

⇒ Jei ruošiate mikrobangų krosnelėje. Gabalėliais sulaužykite ir į dubenėlį sudėkite pieninį šokoladą. Kaitinkite jį mikrobangų krosnelėje, nuolat išimdami ir pamaišydami. Kai tik matote, kad šokoladas beveik visiškai ištirpo, liko tik nedideli gabalėliai, intensyviai maišykite masę, kol ir jie ištirps. Neperkaitinkite šokolado ir neleiskite jam užvirti.

5. Išimkite triufelius iš šaldytuvo. Imkite po vieną triufelį šaukštu, pasmeikite jį šakute ar mediniu iešmeliu. Įmerkite į tirpintą šokoladą ir pasukinėkite taip, kad triufelis pasidengtų šokoladu tolygiai iš visų pusių. Tuomet atsargiai perdėkite ant lėkštės ar padėklo bei vėl dėkite į šaldytuvą, kol pasiruošite juodojo šokolado glaistą.

6. Juodąjį šokoladą taip pat ištirpinkite garų vonelėje ar mikrobangų krosnelėje. Paruoštą šokoladą supilkite į konditerinį maišelį su itin plonu apvaliu antgaliu ir dekoruokite triufelius. Jei neturite konditerinio maišelio, šokoladą supilkite į paprastą maišelį ir vieną jo kamputį nukirpkite – taip pasigaminsite tą patį „naminį“ konditerinį maišelį. Svarbu tik tai, kad nenukirptumėte maišelio kampo per plačiai, nes tokiu atveju šokolado bėgs daug ir bus sunku gražiai dekoruoti triufelius.

7. Paruoštus triufelius dėkite atgal į šaldytuvą ir palaikykite, kol šokoladas visiškai sustings. Laikykite šaldytuve iki patiekimo, nes kambario temperatūroje triufeliai gana greitai suminkštėja.

Pastaba: dalį triufelių galite glaistyti pieniniu šokoladu ir dekoruoti juoduoju šokoladu, o kitą dalį – atvirkščiai. Pagal tai apskaičiuokite, kiek reikės skirtingų rūšių šokolado.

Plačiau skaitykite: RUOŠIAME SAVAITGALIO DESERTĄ: Žemės riešutų sviesto triufeliai

Ingredientai
Sviestas: 100.00 g (minkštas, 82 proc. riebumo)
Kreminis žemės riešutų sviestas: 350.00 g
Miltelinis cukrus: 500.00 g
Sausainiai: 250.00 g (mėgstami paprasti arba viso grūdo)
Vanilė: 1.00 arbat. š. (½ arbat. š. vanilės ekstrakto)
Šokoladas: 700.00 g (600 g pieninio arba juodojo šokolado - glaistui ir 100 g juodojo arba pieninio - dekoruoti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šaldytas bananų ir riešutų sviesto kokteilis
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 9
Kaip gaminti
  1. Bananus nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite juos į maišelį ar indelį ir dėkite į šaldymo kamerą.
  2. Palaikykite, kol bananai visiškai užšals.
  3. Užšalusius bananus išimkite iš šaldymo kameros ir sudėkite į maisto smulkintuvą.
  4. Įdėkite į smulkintuvą šaukštą riešutų sviesto, supilkite šaltą pieną.
  5. Plakite, kol gausite visiškai vientisą masę.
  6. Supilkite į taures ar stiklines. Apibarstykite graikiniais riešutais ir patiekite nedelsiant. Skanaus!
Ingredientai
Bananai: 2.00 vnt.
Sviestas: 1.00 valg. š. (žemės riešutų)
Pienas: 250.00 ml
Graikiniai riešutai: 1.00 sauja (nebūtina)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Jaroslawas Kaczynskis sunkiai susirgo – kas laukia Lenkijos valdančiųjų?

Sportas

Paskutinės minutės stebuklas: Anglija išplėšė pergalę prieš Tunisą

24sek

„Žalgiriu“ besididžiuojantis Šarūnas Jasikevičius prabilo apie savo ateitį Kaune

Aktualu

Tauragės vairuotojo poelgis sužavėjo tūkstančius žmonių

24sek

Kaunas triumfuoja: „Žalgirio“ vyrai – Lietuvos čempionai

24sek

Sumuštas ir išvargęs Brandonas Daviesas turi gerų žinių „Žalgirio“ sirgaliams

Aktualu

Solsberyje, kur buvo apnuodyti Skripaliai, į paviršių skverbiasi abejonės dėl Rusijos kaltės

Interviu 24sek

Liūdnas Rimo Kurtinaičio atsisveikinimas: „Ieškosiu kitų pasiūlymų“

Verslas

Įmanoma tik Graikijoje: vyrai barą atidarė krizės įkarštyje, pelną ėmė žerti po 4 mėnesių

Gyvenimas

Dietologė apie tai, kas išprovokuoja persivalgymą, o kartais – ir „maisto komą“

Interviu 24sek

„Lietuvos ryto“ lyderis filosofiškai pažvelgė į savo ateitį klube

Vardai

V.Sutkutės vestuvinę suknelę kūrusiai S.Nainei – komplimentai: galėtų puošti pačią hercogienę

Pasaulis kišenėje

Miestas tarp skrydžių. Kvala Lumpūras – tautų maišalynė

Šarūno Jasikevičiaus ir Pauliaus Jankūno dueto daina gerbėjams

Vardai

Futbolininko Sauliaus Mikoliūno šeima sulaukė pagausėjimo: gimė trečias vaikas

Aktualu

Kęstutis Kupšys: Pensijų reformos čempionatas: 0:0:0, „prakišo“ visi

Vardai

„Lietuvos balso“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius švenčia 30-metį: pasidalijo miela šeimos fotosesija

Aktualu

Ugniagesiai dažniau aptinka dūmų detektorius prekybos vietose, nei žmonių būstuose

Gyvenimas

Palengvinti vėjaraupių gydymą galima natūraliais būdais

Gazas

Skelbia apėję draudimą tamsinti priekinius automobilio langus: nustebino ir pareigūnus

Naujienos

Aktualu

Jaroslawas Kaczynskis sunkiai susirgo – kas laukia Lenkijos valdančiųjų?

Sportas

Paskutinės minutės stebuklas: Anglija išplėšė pergalę prieš Tunisą

24sek

„Žalgiriu“ besididžiuojantis Šarūnas Jasikevičius prabilo apie savo ateitį Kaune

Aktualu

Tauragės vairuotojo poelgis sužavėjo tūkstančius žmonių

24sek

Kaunas triumfuoja: „Žalgirio“ vyrai – Lietuvos čempionai

24sek

Sumuštas ir išvargęs Brandonas Daviesas turi gerų žinių „Žalgirio“ sirgaliams

Aktualu

Solsberyje, kur buvo apnuodyti Skripaliai, į paviršių skverbiasi abejonės dėl Rusijos kaltės

Interviu 24sek

Liūdnas Rimo Kurtinaičio atsisveikinimas: „Ieškosiu kitų pasiūlymų“

Verslas

Įmanoma tik Graikijoje: vyrai barą atidarė krizės įkarštyje, pelną ėmė žerti po 4 mėnesių

Gyvenimas

Dietologė apie tai, kas išprovokuoja persivalgymą, o kartais – ir „maisto komą“

Interviu 24sek

„Lietuvos ryto“ lyderis filosofiškai pažvelgė į savo ateitį klube

Vardai

V.Sutkutės vestuvinę suknelę kūrusiai S.Nainei – komplimentai: galėtų puošti pačią hercogienę

Pasaulis kišenėje

Miestas tarp skrydžių. Kvala Lumpūras – tautų maišalynė

Šarūno Jasikevičiaus ir Pauliaus Jankūno dueto daina gerbėjams

Vardai

Futbolininko Sauliaus Mikoliūno šeima sulaukė pagausėjimo: gimė trečias vaikas

Aktualu

Kęstutis Kupšys: Pensijų reformos čempionatas: 0:0:0, „prakišo“ visi

Vardai

„Lietuvos balso“ nugalėtojas Paulius Bagdanavičius švenčia 30-metį: pasidalijo miela šeimos fotosesija

Aktualu

Ugniagesiai dažniau aptinka dūmų detektorius prekybos vietose, nei žmonių būstuose

Gyvenimas

Palengvinti vėjaraupių gydymą galima natūraliais būdais

Gazas

Skelbia apėję draudimą tamsinti priekinius automobilio langus: nustebino ir pareigūnus

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Dienos šviesa

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Grožis vasarą

Pinigai mano ateičiai

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką