Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2018 vasario 13d. 09:00

Užgavėnių skanėstai – puriosios spurgos, trapieji žagarėliai: 12 receptų

Spurgos
Vida Press nuotr. / Spurgos

Spurgos ir žagarėliai didelių sveikuolių simpatijų nenusipelno – gaminti su cukrumi, baltais miltais, virti riebaluose šie skanėstai vitaminų puokštės nepažers. Tačiau nors kelis kartus per metus mėgautis jais ne tik leidžiama, bet ir rekomenduojama. Užgavėnės – viena iš tokių progų!

Receptai
Receptas: Varškės spurgos
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.1 / 65
Kaip gaminti

1. Kiaušinius išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, maišykite, kol nebesijaus cukraus grūdelių. Sudėkite varškę, išmaišykite iki vientisos masės.

2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį suberkite į varškę. Užminkykite tokio kietumo tešlą, kad būtų galima formuoti rutuliukus. Delnus patepkite aliejumi, padalinkite tešlą vienodo dydžio gabalėliais, voliodama tarp delnų suformuokite nedideles apvalias spurgas.

3. Supilkite aliejų į puodą, užkaitinkite. Dalimis išvirkite spurgas įkaitintame aliejuje. Išgriebkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalai.

4. Sudėkite šiek tiek pravėsusias spurgas į lėkštę ir apibarstykite milteliniu cukrumi.

Kulinaro patarimas. Kad būtų dar gardžiau, formuojant spurgas į vidų galima įdėti gabalėlį juodojo šokolado arba šaukštelį razinų (prieš tai razinas reikėtų pamirkyti karštame vandenyje).

Ingredientai
Varškė: 400.00 g
Cukrus: 250.00 g (ir 2 šaukštai miltelinio cukraus)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Miltai: 400.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Aliejus: 1.00 l
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Saldaus pieno varškės spurgos
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 52
Kaip gaminti

1. Saldaus pieno varškę arba neslėgtą panyrą sudėkite į dubenį ir pertrinkite pirštais, kad neliktų gumuliukų. Suberkite cukrų, druską, ciberžolę, sudėkite pasirinktą vanilės formą, viską gerai išminkykite ir leiskite pastovėti, kol ištirps cukrus.

2. Prasijokite ant viršaus miltus ir kepimo miltelius. Išminkykite standžią tešlą. Atgnybkite 40-50 g tešlos ruošinio, iškočiokite apie 15 cm ilgio virvelę, galus suklijuokite vieną prie kito, gražiai pirštais išlyginkite sudūrimą. Taip pakartokite visoms spurgoms.

3. Gilioje keptuvėje arba plokščiame puode įkaitinkite aliejų. Dėkite po kelias spurgas ir, vartydami mentele, leiskite gardžiai apskrusti iš abiejų pusių. Iš pradžių spurgos nugrims į dugną, vėliau iškils į paviršių čirkšdamos.

4. Spurgas kepkite ant lėtos ugnies - kad spėtų iškepti viduje ir nesudegtų išorėje. Išgriebkite spurgas kiaurasamčiu ir dėkite ant popierinių servetėlių ar popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

5. Patiekiant pabarstykite milteliniu cukrumi ir cinamonu. Skanios tiek karštos, tiek ir ataušusios.

Receptas iš tinklaraščio „Jogos mityba“

Ingredientai
Varškė: 500.00 g (saldaus pieno arba šviežias panyras)
Miltai: 250.00 g (aukščiausios rūšies)
Cukrus: 150.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Vanilė: 2.00 g (ant peilio galo ar keli lašai ekstrakto)
Druska: 1.00 arbat. š.
Ciberžolė: 1.00 arbat. š.
Miltelinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Aliejus: 1.00 l (augalinis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Obuolių žiedų spurgos
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
2.5 / 4
Kaip gaminti

1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.

2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius sumaišykite su pienu, pamažu įmaišykite į miltų mišinį.

3. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki stangrių putų, atsargiai įmaišykite į tešlą.

4. Obuolius nulupkite. Jei turite įrankį obuolių šerdelėms pašalinti bus gera proga jį panaudoti, o jei ne, tada bulvių skustuvu pašalinkite obuolio šerdelę taip, kad vietoje jos liktų skylė, tada supjaustykite obuolius pusės centimetro storio griežinėliais.

5. Aliejų įkaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies. Obuolio griežinėlius gerai nusausinkite virtuviniu popieriumi, merkite į tešlą.

6. Kepkite tešloje apvoliotus obuolius įkaitusiame aliejuje apie 1 minutę iš kiekvienos pusės, išgriebkite kiaurasamčiu ir dėkite ant virtuvinio popieriaus nuvarvėti. Jei tešla ruduoja per greitai, aliejus yra per karštas, sumažinkite kaitrą.

7. Dar šiltas spurgas apvoliokite cukrumi. Taip paruoškite visus obuolių žiedus.

8. Apiberkite dar trupučiu cukraus pudros ir mėgaukitės šiomis spurgutėmis dar šiltomis!

Pastaba: tešla kepdama išsipūs, tad nesistenkite per daug padengti tešla obuolio. Jei bus per daug tešlos, spurga keps ilgiau, paviršius labai paruduos, o viduje gali likti neiškepusios tešlos.

Ingredientai
Miltai: 250.00 g
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Vanilinis cukrus: 1.00 valg. š.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Pienas: 200.00 ml
Druska: 1.00 žiupsnelis
Obuoliai: 4.00 vnt. (vidutiniai)
Cukrus: 3.00 valg. š. (apvolioti)
Cukraus pudra: 1.00 valg. š. (apibarstyti)
Aliejus: 1.00 l (kepimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Itališkos spurgytės su obuoliais
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 14
Kaip gaminti

1. Nedideliame puode ant vidutinio karščio ugnies užkaitinkite iki virimo vandens, sviesto, druskos ir cukraus mišinį. Kai užvirs, nuimkite nuo ugnies ir maišydami supilkite miltus.

2. Grąžinkite puodą ant ugnies ir kaitinkite maišydami, kol iš mišinio susiformuos tešlos rutulys – tai užtruks 3–5 min.

3. Perdėkite šį rutulį į virtuvės kombainą su tešlos maišymo antgaliu ir leiskite kiek pravėsti. Tada po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno kruopščiai išmaišydami. Galiausiai sudėkite ir tarkuotą obuolį bei gerai išsukite. Šią maišymo procedūrą galite atlikti ir dubenyje paprasčiausiu šaukštu, tik užtruksite ir jėgos reikės daugiau.

4. Į platų storadugnį puodą ar keptuvę aukštesniais kraštais pripilkite kepimui skirto aliejaus, įkaitinkite jį ant vidutinės ugnies.

5. Naudodami ledams skirtą kaušelį ar du nedidelius šaukštelius imkite po gabaliuką (maždaug 1 arbat. šaukšt.) tešlos ir atsargiai nuleiskite į karštą aliejų. Taip formuokite spurgytes. Virkite pavartydami, kol rutuliukai taps auksiniai. Ir nesijaudinkite, jei jie nebus idealiai apvalūs ir gražučiai, kitąkart pavyks dar geriau!

6. Iškepusias spurgytes dėkite į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę, kad susigertų riebalų perteklius, o kiek vos pravėsusias, jei patinka, pabarstykite cukraus bei cinamono mišiniu ir patiekite.

Ingredientai
Sviestas: 4.00 valg. š. (kambario temperatūros)
Vanduo: 230.00 ml
Cukrus: 3.00 valg. š. (ir dar šiek tiek pabarstymui)
Druska: 0.50 arbat. š.
Miltai: 230.00 ml
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (pastovėję kambario temperatūroje)
Obuoliai: 1.00 vnt. (sutarkuotas burokine tarka ir nusunktas)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pabarstymui (nebūtinai))
Aliejus: 500.00 ml (virimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kokosinės rikotos spurgytės
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 11
Kaip gaminti
  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, kokoso drožles, druską, degtinę ir rikotą.
  2. Suplakite iki vientisos masės. Iš lėto berkite miltus ir kepimo miltelius, užmaišykite tešlą.
  3. Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, ant viryklės nustatykite vidutinę temperatūrą.
  4. Šaukštu kabinkite tešlos ir leiskite į aliejų spurgytes.
  5. Kepkite iš abiejų pusių, kol tampa gražios auksinės spalvos.
  6. Išvirusias spurgytes nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
  7. Pagal pageidavimus pabarstykite milteliniu cukrumi, kokoso drožlėmis.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Miltai: 1.00 puodelis (236ml)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Kokosų drožlės: 1.00 puodelis (1/4)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 2.00 valg. š.
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (didelių)
Brendis: 2.00 valg. š. (tinka ir degtinė)
Rikotos sūris: 250.00 g
Aliejus: 1.00 l (augalinio - kepimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Bulvių ir varškės spurgos
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 52
Kaip gaminti
  1. Bulves išvirkite, atvėsinkite ir sumalkite arba sugrūskite iki vientisos masės.
  2. Į bulvių masę sukrėskite varškę, įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, kepimo miltelius, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite muskatu.
  3. Gruzdintuvėje ar nedideliame puodelyje įkaitinkite aliejų (jo pilkite tiek, kad apsemtų spurgas).
  4. Formuokite norimo dydžio apvalias spurgas, apvoliokite jas kiaušinio plakinyje bei džiūvėsiuose ir leiskite į verdantį aliejų.
  5. Iškepusias iškart dėkite ant popierinės servetėlės ir nusausinkite aliejų.
  6. Šias spurgas skanu valgyti su šviežių daržovių salotomis. Puikiai tinka su įvairiais padažais.
Padažą pagal savo skonį galite išsirinkti ČIA.
Ingredientai
Bulvės: 8.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Varškė: 200.00 g
Krakmolas: 2.00 valg. š.
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (1 - tešlai ir 1 - spurgoms apvolioti)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (0,5)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (tarkuoto)
Džiūvėsiai: 1.00 sauja (maltų - pagal poreikį)
Aliejus: 150.00 ml (kepimui - pagal poreikį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Imbierinės spurgos
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.7 / 22
Kaip gaminti
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, maltą imbierą, cinamoną, gvazdikėlius ir pipirus. Centre padarykite duobutę ir supilkite į ją pieną, auksaspalvį sirupą, įmuškite kiaušinį, supilkite tirpintą ir visiškai atvėsintą sviestą,  vanilės ekstraktą. Gerai išmaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve valandą.
  2. Lygų ir švarų paviršių dosniai apibarstykite miltais. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, išvyniokite iš maistinės plevelės ir perkelkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Iškočiokite iki maždaug 1–1,5 cm storio. Naudodami stiklinę, metalinę formelę ar kitą apvalią priemonę (apie 8 cm skersmens), išspauskite apskritimus. Su mažesnio skersmens formele išspauskite apskritimų centre skyles.
  3. Įkaitinkite aliejų dideliame prikaistuvyje iki maždaug 180 °C temperatūros. Jei neturite termometro, aliejaus temperatūrą galite pamatuoti ir taip: įmetus į aliejų kubelį baltos duonos, tamsiai rudos spalvos jis turi tapti po maždaug 3 minučių. Kol aliejus kaista, iš karto pasiruoškite popierinių rankšluosčių, kuriais nusausinsite riebalų perteklių.
  4. Vienu metu į įkaitusį aliejų dėkite po tris spurgas. Įdėkite jas į aliejų atsargiai, palikdami tarp viena kitos nemažus tarpus. Virkite apie minutę, kol taps gražios aukso spalvos. Tuomet apverskite ir virkite dar apie minutę, kol ir kita spurgų pusė bus tokios pat spalvos.
  5. Naudodamos kiaurasamtį, išimkite spurgas iš aliejaus ir dėkite ant popierinių rankšluosčių. Taip išvirkite visas spurgas.
  6. Paruoškite glaistą: nedideliame dubenėlyje sumaišykite visas jam skirtas sudedamąsias dalis. Pusę spurgų aptepkite šiuo glaistu.
  7. Paruoškite cukrų, skirtą apvolioti: nedideliame dubenėlyje sumaišykite cukrų ir cinamoną. Pusę spurgų apvoliokite šiame mišinyje.
  8. Spurgas visiškai atvėsinkite ir iš karto tiekite. Skaniausios jos visiškai šviežios, todėl geriausia suvalgyti tą pačią dieną.

Recepto idėja: kokocooks.com

Ingredientai
Miltai: 370.00 g
Rudasis cukrus: 100.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 valg. š.
Druska: 5.00 g
Imbieras: 2.00 valg. š. (maltas)
Cinamonas: 1.00 valg. š. (1 valg. š. tešlai ir 1 arbat. š. apvoliojimui)
Gvazdikėliai: 5.00 g (malti)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (kvapieji)
Pienas: 190.00 ml (190 ml tešlai ir 1 valg. š. glaistui)
Auksaspalvis sirupas: 3.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Sviestas: 60.00 g
Vanilė: 2.00 arbat. š. (po 1 arb. š. vanilės ekstrakto tešlai ir glaistui)
Aliejus: 4.00 st. (virimui)
Miltelinis cukrus: 240.00 g (glaistui)
Cukrus: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės spurgos su obuoliais
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
4.0 / 51
Kaip gaminti

1. Kiaušinį išsukite su cukrumi, įmaišykite varškę. Sudėkite nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišykite. Suberkite su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberkite druskos ir išminkykite.

2. Puode įkaitinkite aliejų. Šaukštu formuokite spurgas ir leiskite į karštus riebalus. Jos turi laisvai plaukioti nesiekdamos dugno. Išvirus vienai pusei, aliejuje apsiverčia pačios.

3. Išgriebtas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekite pabarstytas milteliniu cukrumi.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Cukrus: 100.00 g
Varškė: 200.00 g
Obuoliai: 1.00 vnt. (rūgštus)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (0,5)
Miltai: 1.00 st.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Miltelinis cukrus: 1.00 puodelis (0,5)
Aliejus: 300.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės spurgos
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.0 / 111
Kaip gaminti

1. Sodą nugesinkite su šlakeliu actu.

2. Kiaušinius su cukrum gerai išplakite, suberkite vanilinį cukrų, miltus, sodą, varškę ir  išminkykite tešlą.

3. Iš paruoštos tešlos formuokite apvalias spurgas ir virkite gerai įkaitintame aliejuje.

4. Iš aliejaus išgriebtas spurgas nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, palaukite, kol atvės ir apibarstykite milteliniu cukrumi.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Varškė: 500.00 g
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Miltai: 8.00 valg. š.
Vanilinis cukrus: 3.00 arbat. š.
Soda: 1.00 arbat. š.
Cukrus: 4.00 valg. š.
Aliejus: 1.00 l (spurgoms virti (priklausomai nuo turimo indo, aliejaus kiekis gali būti didesnis ir mažesnis))
Miltelinis cukrus: 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žagarėliai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.7 / 16
Kaip gaminti

1. Ištirpykite sviestą ir šiek tiek atvėsinkite. Kiaušinius ir trynius išsukite su milteliniu cukrumi. Supilkite konjaką, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę ir sviestą, suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Suvyniokite tešlos gumulą į plėvelę ir 10 val. palaikykite šaldytuve.

2. Iškočiokite iš tešlos maždaug 3 mm storio lakštą, supjaustykite 3 cm pločio ir 10 cm ilgio juostelėmis, peiliu įpjaukite juostelės viduryje ir vieną galą pernerkite per įpjovą.

3. Gruzdykite sausainius įkaitintame aliejuje, kol paruduos. Išgriebkite žagarėlius, nuvarvinkite aliejų, sudėkite į lėkštę ir pabarstykite milteliniu cukrumi.

Ingredientai
Sviestas: 50.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (ir 2 kiaušinių tryniai)
Cukrus: 4.00 valg. š. (miltelinio)
Konjakas 1.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (2 šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės)
Miltai: 300.00 g
Aliejus: 1.00 l
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žagarėliai su varške
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.8 / 203
Kaip gaminti

1. Varškę išsukite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės.

2. Kitame dubenyje persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais ir druska.

3. Po truputį, po kelis šaukštus, vis maišant, į varškės masę berkite miltus. Tešla turi būti minkšta, tačiau nelipni – visų miltų iš karto nesuberkite, nes jų tiek gali ir nereikėti (tai priklauso nuo kiaušinių dydžio bei varškės drėgnumo).

4. Išminkytą tešlą perkelkite ant miltais pabarstyto lygaus paviršiaus ir iškočiokite 1 cm storio lakštą. Supjaustykite jį maždaug 3 cm pločio juostomis. Juostas įstrižais pjūviais padalinkite į norimo ilgio juosteles (lygiagretainio formos tešlos gabalėlius). Kiekvieno gabalėlio centre padarykite išilginį pjūvį, per kurį perkiškite vieną iš tešlos gabalėlio galą, išverčiant jį į priešingą pusę.

5. Kepkite paruoštus žagarėlius įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol žagarėliai išsipūs ir gražiai parus. Išvirusius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejų. Tuomet perdėkite į lėkštę ar krepšelį ir apibarstykite cukraus pudra.

Iš šio kiekio paruošite apie apie 25–30 varškinių žagarėlių.

Plačiau skaitykite: „Pažintis su Aukštaitijos virtuve“

Ingredientai
Varškė: 250.00 g (9 proc. riebumo)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Cukrus: 3.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Vanilinis cukrus: 1.00 valg. š.
Miltai: 200.00 g (200–300 g)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Burnoje tirpstantys žagarėliai
2 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 36
Kaip gaminti
  1. Trynius ištriname su cukrumi, grietine, druska ir brendžiu. Po truputį įminkome miltus.
  2. Vientisos tešlos rutulį susukame į maistinę plėvelę ir padedame į šaldytuvą kelioms valandoms.
  3. Įkaitiname aliejų, kaitrą nustatome vidutinio karštumo.
  4. Žagarėlių tešlą plonai kočiojame, pjaustome stačiakampiais, per vidurį peiliu padarome pailgą pjūvį ir vieną tešlos galą išverčiame į kitą pusę.
  5. Kepame įkaitintame aliejuje, kol paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio riebalams sugerti, pabarstome milteliniu cukrumi ir skanaujame.
Ingredientai
Kiaušiniai: 3.00 vnt. ((reikės tik trynių))
Grietinė: 3.00 valg. š. ((riebios))
Cukrus: 3.00 valg. š.
Miltai: 400.00 g ((kvietinių))
Brendis: 1.00 valg. š. ((su puse))
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukraus pudra: 2.00 arbat. š. ((miltelinis cukrus))
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Verslas

Mokslininkas Gintaras Denafas: Vilniuje šiukšlių nemažės, tad dalį teks deginti

Sportas

Pakoregavo futbolo metraštį: pabirę anglų įvarčiai atnešė virtinę rekordų

Aktualu

Sporto klubą Naujojoje Akmenėje įkūrę Urbaičiai didžiuojasi išugdę čempionų

Verslas

Klaipėda planuoja, prancūzai jau stato: Kalė kyla išorinis uostas už 863 mln. eurų

Vardai

Aktorės karjeros pabaiga su trenksmu: hercogienė Meghan gali laimėti „Emmy“

Verslas

Nepatenkintos klientės skundžia „Boutique guru“: kodėl grąžinus prekę pinigų tenka laukti mėnesius?

Gyvenimas

Baisiausiu pasaulio šunimi tapo anglų buldogas Zsa Zsa

Sportas

Prasti Panamos popieriai: anglai sutriuškino planetos pirmenybių debiutantus

Tiesiogiai Gazas

F-1 etapas Prancūzijoje prasidėjo susidūrimu ir saugos automobilio faze

Verslas

Meksikietiška žaismė: Londone atidarytas „Serpentine“ vasaros paviljonas

Savaitės Lietuvos įvykiai – 15min fotografų kadruose (2018 m. birželio 18 – birželio 24 d.)

Gyvenimas

10 sveikiausių produktų, kurių visuomet turėtų būti jūsų šaldytuve

Vardai

Karolinai Meschino Joninių savaitgalį prireikė medikų pagalbos: lūžo ranka

Gyvenimas

Vasaros garderobas: A.Gilytė – apie didžiausias moterų ir vyrų klaidas

Vardai

Beyonce ir Jay-Z dukra išvydusi erotišką tėvų klipą nežinojo kur dėtis: jos reakcija tapo interneto hitu

Sportas

Prie šlykščių įpročių grįžęs J.Lowas gyrė auklėtinius už išlaikytus šaltus nervus

Vardai

Po pusmečio draugystės Monika Marija kartu su mylimuoju išsitatuiravo dopaminą

Deuce

L.Grigelis nepateko į turnyrą Antalijoje, R.Berankis sužinojo pirmą varžovą

Aktualu

Kelių policijos vadas nusistebėjo girtų vairuotojų gausa per Jonines

Aktualu

Sendvaris. „Ponai čia nevaikšto...“

Naujienos

Verslas

Mokslininkas Gintaras Denafas: Vilniuje šiukšlių nemažės, tad dalį teks deginti

Tiesiogiai Sportas

Pasaulio futbolo čempionatas: Japonija – Senegalas

Mokslas.IT

„Facebook“ patobulino „Messenger“: neabejotinai sukels naują pasipiktinimų bangą

Aktualu

Birželio 24-osios mitingas: partinius veikėjus išgąsdino minia ir tautinės vėliavos

Aktualu

Sporto klubą Naujojoje Akmenėje įkūrę Urbaičiai didžiuojasi išugdę čempionų

Sportas

Pakoregavo futbolo metraštį: pabirę anglų įvarčiai atnešė virtinę rekordų

Gyvenimas

Baisiausiu pasaulio šunimi tapo anglų buldogas Zsa Zsa

Vardai

Aktorės karjeros pabaiga su trenksmu: hercogienė Meghan gali laimėti „Emmy“

Vardai

Karolinai Meschino Joninių savaitgalį prireikė medikų pagalbos: lūžo ranka

Sportas

Prasti Panamos popieriai: anglai sutriuškino planetos pirmenybių debiutantus

Savaitės Lietuvos įvykiai – 15min fotografų kadruose (2018 m. birželio 18 – birželio 24 d.)

Tiesiogiai Gazas

Įpusėjus F-1 lenktynėms Prancūzijoje pirmauja Lewisas Hamiltonas

Verslas

Meksikietiška žaismė: Londone atidarytas „Serpentine“ vasaros paviljonas

Gyvenimas

10 sveikiausių produktų, kurių visuomet turėtų būti jūsų šaldytuve

Vardai

Beyonce ir Jay-Z dukra išvydusi erotišką tėvų klipą nežinojo kur dėtis: jos reakcija tapo interneto hitu

Sportas

Prie šlykščių įpročių grįžęs J.Lowas gyrė auklėtinius už išlaikytus šaltus nervus

Vardai

Po pusmečio draugystės Monika Marija kartu su mylimuoju išsitatuiravo dopaminą

Deuce

Nickui Kyrgiosui – stambi bauda už itin nepadorų gestą

Verslas

Klaipėda planuoja, prancūzai jau stato: Kalė kyla išorinis uostas už 863 mln. eurų

Gyvenimas

Vasaros garderobas: A.Gilytė – apie didžiausias moterų ir vyrų klaidas

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

Pinigai mano ateičiai

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Svajonių virtuvė

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką