Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Užkandėlės su sūriu. 15 gardžių idėjų

Sūris
Fotolia nuotr. / Sūris
Šaltinis: 15min
0
A A

Galbūt, artėjant savaitgaliui, laukiate svečių, o gal patys ketinate maloniai pavakaroti?..

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!
Sūris yra vienas tokių produktų, kurie suteikia mums endorfinų, arba, kitaip tariant, malonumo pojūtį. Taigi artėjančio savaitgalio proga siūlome išsirinkti ir pasiruošti ką nors skanaus.
Receptai
Receptas: Sūrio rutuliukai
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.1 / 27
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Sūris: 200.00 g (kieto brandinto sūrio, pvz., Grevé)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Aliejus: 500.00 ml
Kaip gaminti
  1. Smulkiai sutarkuokite sūrį.
  2. Iki standumo suplakite kiaušinių baltymus, atsargiai įmaišykite sūrį. Masė turi būti pakankamai kieta, kad būtų galima suformuoti rutuliukus.
  3. Gruzdintuvėje arba puode įkaitinkite aliejų iki 180 ºC temperatūros. Jei neturite kulinarinio termometro, įmeskite į puodą baltos duonos kubelį. Jei gabalėlis per minutę pagelto ir tapo traškus, temperatūra tinkama, jei suskrudo greičiau – aliejus per karštas.
  4. Patepkite delnus aliejumi, arbatiniu šaukšteliu pakabinkite sūrio masės ir suformuokite rutuliuką. Dėkite po kelis sūrio rutuliukus į įkaitintą aliejų ir gruzdinkite, kol gražiai pagels. Išgriebkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų. Sūrio rutuliukai skaniausi, kol karšti. Kad neatvėstų, sudėkite į skardą ir laikykite šiltoje orkaitėje.
  5. Gruzdintus sūrio rutuliukus tiekite kaip garnyrą arba kaip užkandį prie alaus.

 

Receptai
Receptas: Sūrio ir duonos iešmeliai
4 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.0 / 6
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Duona: 250.00 g (Ilgas (prancūziškas) batonas)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Petražolės: 20.00 g
Mairūnas: 5.00 g (pora šakelių)
Rozmarinai: 5.00 g (pora šakelių)
Sūris: 350.00 g (fermentinio)
Aitrioji paprika: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Salotos: 1.00 vnt. (gūžė. Patiekimui)
Kaip gaminti

1. Batoną ir sūrį supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Česnakus sugrūskite. Petražoles, rozmarinus ir mairūnus susmulkinkite.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apskrudinkite batono kubelius. Prieš nukeliant nuo ugnies sudėkite česnakus, suberkite žalumynus ir išmaišykite.

3. Batono ir sūrio gabalėlius pramaišiui suverkite ant iešmelių, apibarstykite aitriųjų paprikų milteliais. Ant nelabai karštų žarijų kepkite apie 5 min. Patiekite ant salotų lapų.

Receptai
Receptas: Užkandėlė su sūriu
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 4
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Ožkų pieno sūris: 2.00 riekės
Gražgarstės: 100.00 g (saujelė)
Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje 2.00 vnt.
Kuminai: 6.00 g (maltų sėklų)
Balzaminis actas: 1.00 arbat. š. (pusė šaukštelio)
Aliejus: 1.00 arbat. š. (pusė šaukštelio)
Medus: 6.00 g (skysto)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai maltų)
Kaip gaminti

1. Bemielės tešlos lakštus atšildykite ir norimo dydžio apvalia formele išspauskite apskritimus.

2. Tešlos gabalėlius išdėliokite karščiui atsparioje kepimo skardoje, ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytą ožkų pieno sūrį.

3. Ant sūrio griežinėlių berkite kumino sėklų ir saldžiosios paprikos miltelių mišinio. Užkandėlę 15 min. pašaukite į orkaitę.

4. Gražgarstes nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėse ir pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Tada apšlakstykite balzaminio acto ir aliejaus mišiniu, šalia berkite nuvarvintų saulėje džiovintų pomidorų.

5. Galiausiai dėkite po karštą ir medumi apšlakstytą užkandėlę su ožkų sūriu.

Receptai
Receptas: Datulės su sūriu
4 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
3.3 / 11
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Datulės: 8.00 vnt. (didelės ekologiškos)
Rikotos sūris: 2.00 valg. š.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (keli lapeliai šviežių)
Apelsinai: 1.00 vnt. (ir 1 valg. š. nutarkuotos žievelės)
Romas 50.00 ml
Kaip gaminti

1. Apelsiną labai gerai nuplaukite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada nutarkuokite žievelę, o iš vaisiaus išspauskite sultis.

2. Apelsinų sultis ir žievelę sumaišykite su romu.

3. Datules labai gerai nuplaukite po karštu vandeniu ir maždaug valandai pamerkite į apelsinų sulčių ir romo mišinį.

4. Rikotą sumaišykite su išspausta česnako skiltele.

5. Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

6. Mirkytas datules nusausinkite, įpjaukite ir praskleiskite. Į kiekvieną krėskite po šiek tiek rikotos, tada dėkite mėlynųjų pelėsių sūrio kubelių.

7. Datules gerai atšaldykite šaldytuve. Prieš tiekdama papuoškite čiobrelių lapeliais.

Paruošite per 10 min. (neskaičiuojant datulių mirkymo laiko).

Receptai
Receptas: Sūrio ir varškės užkandėlės
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.2 / 19
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Sūris: 100.00 g (tarkuoto brandinto)
Varškė: 350.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Sviestas: 50.00 g
Miltai: 200.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Kmynai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Petražolės: 10.00 g (lapelių)
Bazilikai: 10.00 g (lapelių)
Kaip gaminti

1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius ištrinkite su sviestu ir sumaišykite su tarkuotu „Džiugo“ sūriu (50 g).

2. Suberkite varškę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, smulkintus petražolių, bazilikų lapelius, kmynus, pasūdykite, pabarstykite pipirais, galiausiai sukrėskite išplaktus kiaušinių baltymus ir viską dar kartą išmaišykite.

3. Sudėkite į formeles (mums labai patinka silikoninės karvutės) ir kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje.

4. Prieš kepimo pabaigą kepinį ištraukite iš orkaitės, apibarstykite likusiu tarkuotu „Džiugo“ sūriu ir kelioms minutėms vėl pašaukite į orkaitę.

5. Užkepėles taip pat galima kepti ir parduotuvėje pirktuose krepšeliuose.

Labai skanu su pomidorais ar jų salotomis!

Skanaus!

Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė

Receptai
Receptas: Sūrio lazdelės
6 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.7 / 7
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Miltai: 115.00 g
Sviestas: 70.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Karis: 4.00 g (pusė arbat. š.)
Sūris: 50.00 g (parmezano)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Aguonos (papuošimui) 20.00 g
Kaip gaminti

1. Išsijokite miltus, druską ir karį. Dėkite kambario temperatūros sviestą ir sukapokite peiliu, kol nebeliks sviesto gabalėlių.

2. Suberkite sūrį ir išmaišykite. Galiausiai dėkite 3/4 kiaušinio (likusią dalį pasilikite užtepimui). Išmaišykite kiaušinį. Geriausia naudoti tą patį kapojimo būdą. Kai masė taps vientisa, padarykite rutuliuką ir dėkite maždaug pusvalandžiui į šaldytuvą.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

4. Tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų iškočiokite tešlą. Supjaustykite juostelėmis ir dėkite ant kepimo popieriumi dengtos skardos. Aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite aguonomis. Kepkite maždaug 15-20 minučių.

Vietoj aguonų galima naudoti ir kmynus, sezamo sėklas. Tiesa, bandžiau su juodosiomis sezamo sėklomis, bet gavosi kartoki, todėl kitą kartą dariau jau tik su aguonomis :)

Receptas iš tinklaraščio „Ievos receptai“

Receptai
Receptas: Keptas varškės sūris
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.9 / 11
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Rikotos sūris: 250.00 g (1 indelis)
Druska: 4.00 g (Himalajų druska)
Pipirai: 1.00 arbat. š.
Rozmarinai: 1.00 valg. š. (džiovinti)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š. (2-3)
Raudonasis aštrus pipiras (0,25 arbat. š.) 2.00 g
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių.

2. Indą ištepkite alyvuogių aliejumi. Įverskite rikotos sūrį ir apšlakstykite aliejumi, kad geriau priliptų prieskoniai.

3. Apibarstykite druska ir pipirais (aš naudoju mišinį: raudonų, žalių, baltų, juodų). Namuose pati džiovinau rozmariną ir aštriuosius pipirus, jei neturite, galima naudoti ir pirktinius. Tik žinoma, naminiai visada suteikia savą skonį. :)

Taigi, užtarkuokite džiovintą raudonąjį pipiriuką (tik jo kiekį jau tikrai reiktų reguliuoti patiems) ir sulaužykite rozmarino lapelius. Apskrudę man jie labai skanūs!

4. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 min. Palaukite, kol šiek tiek apskrus ir dar karštą dėkite ant stalo.

Skanaus! :)

Receptas iš tinklaraščio „Ievos receptai“

Receptai
Receptas: Blyneliai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.0 / 2
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Vanduo: 1.00 l
Cukrus: 4.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Miltai: 300.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Aliejus: 75.00 ml
Kriaušės: 2.00 vnt.
Graikiniai riešutai: 1.00 sauja
Kaip gaminti

1. Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi, berkite miltus, pilkite šiltą vandenį ir užmaišykite vienalytę skystą masę. Palikite valandai, kad išbrinktų miltai.

2. Pilkite aliejų, gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynelius.

3. Sūrį ir kriaušes supjaustykite riekelėmis, išdėliokite ant blynelių, užberkite riešutų ir sulankstykite.

4. Blynelius dėti į keptuvę ir lengvai apkepkite, kad sūris taptų skystas.

Skanaus!

Recepto autorius Martynas Kaštelianovas

Receptai
Receptas: Salotos su kepta mocarela
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.5 / 10
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Salotos: 1.00 vnt. (įvairios)
Pomidorai: 3.00 vnt.
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt.
Alyvuogės: 1.00 sauja
Mocarelos sūris: 4.00 sauja (3–4 ritinėliai)
Miltai: 1.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Džiūvėsiai: 3.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š. (ir 3 valg. š. padažui)
Medus: 1.00 valg. š. (padažui skystas)
Sojų padažas: 1.00 valg. š. (padažui)
Citrinos: 1.00 vnt. (padažui 1 šaukštas citrinų sulčių)
padažui saldžiarūgštis padažas 1.00 valg. š.
Kaip gaminti

1. Mocarelos ritinėlius supjaustykite griežinėliais ir apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite mocarelos griežinėlius, kol gražiai parus.

2. Padažui skirtus produktus sumaišykite.

3. Į lėkštes sudėkite nuplautas ir nusausintas salotas, pjaustytus pomidorus, žiedais raikytą svogūną, alyvuoges, keptą mocarelą ir užpilkite padažu.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Receptai
Receptas: Baklažanų ritinėliai su mocarela
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 14
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Baklažanai: 1.00 vnt. (ritinėliams didelis)
Cukinijos: 1.00 vnt. (ritinėliams didesnė)
Pomidorai: 4.00 vnt. (ritinėliams)
Mocarelos sūris: 4.00 vnt. (ritinėliams 3-4 mocarelos kamuoliukai)
Česnakai: 4.00 skiltelės (ritinėliams ir padažui 2 skiltelės)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (ritinėliams džiovinti arba švieži)
Druska: 1.00 žiupsnelis (ritinėliams)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (ritinėliams)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (ritinėliams apvolioti)
Miltai: 3.00 valg. š. (ritinėliams apvolioti)
Balzaminis actas: 5.00 valg. š. (padažui)
Alyvuogių aliejus: 7.00 valg. š. (padažui)
Citrinos: 1.00 vnt. (padažui 1 šaukštas šviežiai spaustų citrinos sulčių)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis (padažui arba medus)
Kaip gaminti

1. Baklažanus, cukinijas ir pomidorus supjaustykite centimetro storio griežinėliais, apibarstykite druska, pipirais, bazilikais ir grūstais česnakais. Palikite 10 minučių pastovėti.

2. Daržovių griežinėlius apvoliokite kiaušinio plakinyje ir miltuose, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite orkaitėje 8–10 minučių.

3. Daržoves susluoksniuokite su mocarela ir vėl šaukite į 170 laipsnių orkaitę 5–7 minutėms arba kol išsilydys sūris.

4. Kol kepa ritinėliai, sumaišykite visus padažui skirtus produktus. Jei padažas pasirodys saldokas, įpilkite dar šiek tiek citrinų sulčių (arba balzaminio acto) ir aliejaus.

5. Iškeptus ritinėlius sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Receptai
Receptas: Sūrio rutuliukai su staigmena viduje
3 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 39
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Alyvuogės: 100.00 g (be kauliukų, citrinomis įdarytos, tačiau jei tokių nemėgstate, galite rinktis be įdaro arba juodąsias)
Varškė: 100.00 g
Aguonos: 50.00 g
Saulėgrąžos: 50.00 g
Migdolai: 50.00 g (drožlės)
Sezamo sėklos: 50.00 g
Spanguolės: 50.00 g (džiovintos)
Kaip gaminti

1. Varškę ir pelėsinį sūrį sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.

2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus.

3. Rankas sudrėkinkite vandeniu, į saują su šaukšteliu dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių apspauskite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose prieduose. Valandą arba kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų.

Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.

Skanaus!

Plačiau skaitykite: „Džiazuojame“ virtuvėje: sūrio rutuliukai su staigmena viduje

Receptai
Receptas: Sūrio pyragėliai
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.9 / 8
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Mocarelos sūris: 100.00 g
Parmezano sūris: 100.00 g
Pomidorų padažas: 50.00 g
Bazilikai: 20.00 g
Kaip gaminti

1. Tešlą atitirpinkite, iškočiokite ir supjaustykie mažais stačiakampiais. 

2. Parmezano sūrį sutarkuokite, mocarelą supjaustykite kubeliais ir dėkite ant tešlos.

3. Viršų užbarstykite bazilikais, užpilkite pomidorų padažo ir pašaukite į orkaitę 20 min.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Receptai
Receptas: Pelėsinio sūrio sausainėliai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 7
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Miltai: 250.00 g
Lazdynų riešutai: 2.00 valg. š. (maltų)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Cukrus: 1.00 valg. š.
Grietinėlė: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 100.00 g
Maskarponės sūris: 50.00 g
Tepamas grietinėlės sūrelis: 2.00 valg. š.
Kriaušės: 6.00 vnt. (konservuotų riekelių)
Kaip gaminti

Pagaminsite per 1 val. (neskaičiuojant tešlos šaldymo laiko).

1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, cukrų ir druską. Sudėkite kambario temperatūros sviesto gabalėlius, pusę nurodyto kiekio susmulkinto sūrio.

2. Elektriniu plakikliu pulsuojančiu režimu sukite, kol liks tik trupiniai. Įpilkite grietinėlės, suminkykite tešlą, valandą laikykite šaldytuve. Atvėsintą tešlą padėkite tarp dviejų kepimo popieriaus atraižų ir kočiokite, kol gausite maždaug pusės centimetro storio lakštą.

3. Specialia formele išspauskite skritulėlius, išdėliokite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje. Kepkite 180 C karščio orkaitėje 15–25 minutes (kol gražiai apskrus). Likusį sūrį gerai išsukite su tepamuoju sūreliu. Po šaukštelį pikantiško kremo užkrėskite ant atvėsusių sausainėlių, ant viršaus uždėkite po kelis smulkintų konservuotų kriaušių gabalėlius. 

Receptai
Receptas: Avokadų ir rikotos užtepėlė
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.1 / 9
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Avokadai: 2.00 vnt.
Parmezano sūris: 3.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt.
Pistacijos: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Česnakai: 1.00 skiltelės
Pienas: 500.00 ml (naminei rikotai)
Grietinėlė: 50.00 ml (riebi - naminei rikotai)
Sultys: 2.00 valg. š. (citrinų - naminei rikotai)
Kaip gaminti
  1.  Į prikaistuvį supilkite pieną, grietinėlę, suberkite druską. Statykite ant vidutinio stiprumo ugnies ir maišydama kaitinkite, kol skysčio paviršiuje pamatysite smulkius burbuliukus (neužvirinkite!). Stipriai maišydama supilkite citrinų sultis ir kaitinkite apie porą minučių. Nukelkite nuo ugnies. Maždaug po penkių minučių sukrekėjusią masę sukrėskite į marle ištiestą kiaurasamtį.
  2. Avokadus nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite kaulus. Minkštimą supjaustykite gabalėliais, apšlakstykite citrinų sultimis, pamaišykite. Suplakite tyrę. Sudėkite smulkintus svogūnus, trintus česnakus, naminę rikotą ir dar sykį viską suplakite. Suberkite tarkuotą parmezaną, grūstus riešutus, išmaišykite. Pagardinkite maltais pipirais, pasūdykite.
Receptai
Receptas: Pyragėliai su ožkų pieno sūriu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 16
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Mielės: 10.00 g (sausų - tešlai)
Miltai: 2.00 st. (1,5 - tešlai)
Vanduo: 100.00 ml (šilto - tešlai)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (tešlai)
Druska: 1.00 žiupsnelis (tešlai ir įdarui - pagal skonį)
Ožkų pieno sūris: 200.00 g (įdarui)
Krapai: 1.00 sauja (šviežiai smulkintų - įdarui)
Kaip gaminti
  1. Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir suminkykite elastingą tešlą. Porą valandų palaikykite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
  2. Padalykite tešlą į dvi dalis, abi iškočiokite, kad gautumėte plonus (iki 5 mm storio) stačiakampius ar kvadratinius lakštus. Palikite 20 minučių kilti.  Vieną tešlos lakštą įtieskite į skardą ir šaukite į iki 250 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 5 minutes.
  3. Ištraukę dėkite ant medinės lentelės, užklokite drėgnu švariu rankšluostėliu ir palikite vėsti. Taip pat iškepkite ir atvėsinkite likusį tešlos lakštą.
  4. Ant vieno kepinio tolygiai paskirstykite su šviežiais žalumynais sumaišytą smulkintą ožkų pieno sūrį, ant viršaus uždėkite likusį kepinį, švelniai prispauskite.
  5. Supjaustykite kvadratėliais, juos paskrudinkite keptuvėje su keliais šlakeliais riebalų (kol išsilydys sūris).   
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką