Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 gruodžio 5d. 10:00

Užkandis su sūdyta lašiša, paslėptas agurko riekelėse

Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis
Luko Balandžio / 15min nuotr. / Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis
Šis restorano šefo Deivydo Praspaliausko sukurtas užkandis Jus nustebins ne tik savo ingredientų deriniu, bet ir patiekimu. Tad jau galite nuteikti gomurį maloniam kulinariniam nuotykiui!

Patiekalui reikės:

Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

50 g sūdytos lašišos,

1/3 laimo sulčių,

puselės obuolio

1 svogūno

pusės avokado,

agurko,

žiupsnelio petražolių,

šlakelio alyvuogių aliejaus,

druskos ir pipirų,

„Piemenėlio Excellence“ grietinės.

Gaminimas:

Susmulkiname obuolį, svogūną, avokadą, lašišą ir petražoles ar kitas mėgstamas žoleles, beriame į dubenį ir gerai išmaišome. Gardiname šlakeliu alyvuogių aliejaus, druska bei pipirais, išspaudžiame trečdalio citrinos sultis, dedame šaukštą „Piemenėlio Excellence“ grietinės ir vėl gerai išmaišome.

Agurką nulupame ir drožiame plonytes riekeles, kurias vieną šalia kitos guldome į lėkštę. Ant jų dedame šaukštą paruošto užkandžio, „paslepiame“ jį, užlenkdami agurko riekeles, puošiame petražolėmis ir patiekiame.

Agurką, jei norite, galima supjaustyti kartu su kitais ingredientais, tačiau prarasime pusę patiekalo žavesio. O gal jūs atrasite savo originalų patiekimo būdą?

Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

Skanaus!

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

SEB verslo augimo programa

01:16:45
47:36

Video

20:36
01:37
00:25

Adventur 2022

Maistas

URBAN˙/

Tik prenumeratoriams
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką