Dabar populiaru
Publikuota: 2019 rugpjūčio 23d. 15:56

Vafliuose kepti zefyrai su riešutų sviestu ir miško uogomis

Zefyriukai su uogomis vafliuose
123RF.com nuotr. / Zefyriukai su uogomis vafliuose

Traukiate į gamtą? Kai oras toks puikus, reikia suskubti ir gaudyti besibaigiančią vasarą už uodegos! Tik nelėkite tuščiomis, nes miške maršą grojantis pilvas nebus pats geriausias draugas. Smaguriams siūlome fantastišką desertą - vafliuose keptus zefyrus! Jį nusižiūrėjome iš Lauros ir Pauliaus, kurie šį skanėstą kepė iškyloje kartu su vaikais.

Reikės:

  • 6 vaflių taurelių,
  • pakelio mažų zefyriukų kepimui,
  • indelio riešutų sviesto,
  • mažų šokoladinių sausainukų,
  • šviežių uogų.

Gaminimas:

Į vaflines taureles berkite po žiupsnelį zefyriukų, šokoladinių sausainukų, miško uogų ir dėkite po šaukštą riešutų sviesto.

Pripildytas taureles susukite į foliją, sandariai užvyniokite ir dėkite ant įkaitinto grilio.

Kepkite maždaug 5 minutes, kol viduje vaflių esantys zefyriukai ir riešutų sviestas ištirps.

Neskubėkite ragauti, nes nudegsite liežuvį! Palaukite, kol truputį pravės ir mėgaukitės tobulu desertu.

Skanaus!

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Video

00:57
01:04
01:19

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką