-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vafliuose kepti zefyrai su riešutų sviestu ir miško uogomis

Traukiate į gamtą? Kai oras toks puikus, reikia suskubti ir gaudyti besibaigiančią vasarą už uodegos! Tik nelėkite tuščiomis, nes miške maršą grojantis pilvas nebus pats geriausias draugas. Smaguriams siūlome fantastišką desertą - vafliuose keptus zefyrus! Jį nusižiūrėjome iš Lauros ir Pauliaus, kurie šį skanėstą kepė iškyloje kartu su vaikais.
Zefyriukai su uogomis vafliuose
Zefyriukai su uogomis vafliuose / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 6 vaflių taurelių,
  • pakelio mažų zefyriukų kepimui,
  • indelio riešutų sviesto,
  • mažų šokoladinių sausainukų,
  • šviežių uogų.

Gaminimas:

Į vaflines taureles berkite po žiupsnelį zefyriukų, šokoladinių sausainukų, miško uogų ir dėkite po šaukštą riešutų sviesto.

Pripildytas taureles susukite į foliją, sandariai užvyniokite ir dėkite ant įkaitinto grilio.

Kepkite maždaug 5 minutes, kol viduje vaflių esantys zefyriukai ir riešutų sviestas ištirps.

Neskubėkite ragauti, nes nudegsite liežuvį! Palaukite, kol truputį pravės ir mėgaukitės tobulu desertu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius