Dabar populiaru
Publikuota: 2018 sausio 15d. 16:11

Varškės apkepas, kuriam nėra lygių

Varškės apkepas
123RF.com nuotr. / Varškės apkepas

Varškės apkepų receptų yra daug. Tačiau tokių, kurie visada pavyksta - mažai. Turime Jums vieną, kuris niekada nenuvils ir atstos patį gardžiausią desertą.

Reikės:

  • 1 kg „Piemenėlio“ varškės,
  • 1 st. cukraus,
  • 8 kiaušinių,
  • 1 pak. vanilinio pudingo,
  • ½ st. razinų,
  • 150 g juodojo šokolado,
  • ½ st. migdolų.

Gaminimas:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išsukite su cukrumi iki baltos purios masės ir sumaišykite su varške bei vanilinio pudingo milteliais.

Batymus išplakite iki standžių putų ir paeiliui su razinomis po šaukštą dėkite į varškės masę, atsargiai mašydami.

Visą masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite 180 C orkaitėje maždaug valandą.

Kai apkepas atvės, apliekite jį ištirpintu šokoladu ir apibarstykite migdolais.

Skanaus!

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Gera keliauti kartu

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką