Dabar populiaru
Publikuota: 2019 sausio 24d. 12:30

„Vegan Pipiro“ receptas: avižinių dribsnių apkepas su obuoliais ir bananais

Tinklaraštininkai ir jų ruoštas apkepas
„Vegan Pipiras“ nuotr. / Tinklaraštininkai ir jų ruoštas apkepas

Skanus ir maistingas veganiškas apkepas su obuoliais ir bananais puikiai tiks ir pusryčiams, ir lengvai vakarienei.

Ingredientai:

  • 2,5 puodelio pilno grūdo avižų dribsnių;
  • 1 sauja razinų;
  • 1 sauja goji uogų;
  • 2 puodeliai ekologiško ryžių pieno;
  • 1 puodelis vandens;
  • 3 bananai;
  • 5 valg. šaukšt. nerafinuoto cukranendrių cukraus;
  • 8 obuoliai;
  • 2 valg. šaukšt. Ceilono cinamono.
  • 1 sauja migdolų drožlių, papuošimui.
„Vegan Pipiras“ nuotr./Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais ir bananais
„Vegan Pipiras“ nuotr./Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais ir bananais

Gaminimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių temperatūros.

2. Į kepimo formą berkite avižinius dribsnius, razinas, goji uogas, 3 šaukštus cukraus ir išmaišykite.

3. Pilkite į sausuosius ingredientus kepimo formoje dalį pieno ir vandens. Išmaišykite.

4. Įpjaustykite bananus ir išmaišykite.

5. Ant gautos tešlos dėkite pjaustytus obuolius, berkite likusius 2 šaukštus cukraus ir cinamono.

6. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 35-40min.

7. Iškepusį atvėsinkite. Ant viršaus berkite migdolų drožlių.

„Vegan Pipiras“ nuotr./Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais ir bananais
„Vegan Pipiras“ nuotr./Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais ir bananais

„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.

Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Kviečiame anties

Video

01:02
01:16
16:44

Esports namai

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką