Dabar populiaru
Publikuota: 2019 gruodžio 12d. 09:00

„Vegan Pipiro“ receptas: šokoladinės širdutės su anakardžių riešutų kremu

Tinklaraštininkai ir jų ruoštas skanėstas
Tinklaraščio nuotr. / Tinklaraštininkai ir jų ruoštas skanėstas

Prieš šventes ir per jas saldumynų nebus per daug! Galbūt net susidomėsite veganišku skanėstu, kurio receptą siūlo tinklaraštininkai „Vegan Pipiras“, kviečiame išbandyti!

Ingredientai (8 širdutėms):

  • 200 g juodojo šokolado (mes naudojome šviežiai gamintą naminį);
  • 8 šaukštai (su kaupu) anakardžių riešutų kremo;
  • apie 50 g krekerių.

Gaminimas:

1. Į keksiukų ar panašias nedideles formeles pilkite po 2 šaukštus skysto šokolado. Dėkite į šaldiklį kelioms minutėms, kad sustingtų.

2. Ištraukite iš šaldiklio, dėkite po šaukštą (su kaupu) anakardžių riešutų kremo. Ant viršaus pilkite po 2 šaukštus šokolado. Greitai dėkite krekerių, tam, kad jie priliptų.

3. Palikite šaldytuve valandai ar šaldiklyje apie 10 min.

Tinklaraščio nuotr./Šokoladinės širdutės su anakardžių riešutų kremu
Tinklaraščio nuotr./Šokoladinės širdutės su anakardžių riešutų kremu

„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.

Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Sergu atsakingai

Sergu atsakingai
Sergu atsakingai

Esports namai

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką