Dabar populiaru
Publikuota: 2019 balandžio 15d. 10:59

Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiniais riešutais

Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais
„Bonduelle“ nuotr. / Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškais riešutais

Veganiškas pyragas su „Inspiration“ avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais nustebins svečius ir papuoš šventinį stalą.

Jums reikės:

  • 2 pakuočių „Inspiration“ avinžirnių,
  • 1/2 puodelio riešutų sviesto,
  • 1/4 avižinių dribsnių,
  • 1/2 puodelio klevų sirupo arba medaus,
  • 1.5 a.š. malto cinamono,
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto,
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių,
  • 1/4 a.š. sodos,
  • 1/4 a.š. druskos,
  • saujos graikinių riešutų,
  • cukraus ir cinamono mišinio (apibarstymui ant iškepto pyrago).


Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kepimo formą patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi.

Į maisto trintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus graikinius riešutus ir sutrinkite iki vientisos masės.

Paruoštą masę supilkite į kepimo formą.

Suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir lengvai išmaišykite.

Kepkite apie 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu (jei mėgstate) bei papuoškite riešutais. Skanaus!

Remiamas turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

Video

01:50
59:48
01:37

RESTA 2019

Naviguok į ateitį

Sveikata

Atrask Latviją

Jauskitės gražūs

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką