Dabar populiaru
Publikuota: 2018 vasario 7d. 09:00

Verdame guliašą – nuo greito su kalakutiena iki sodresnio su jautiena: 10 receptų

Vengriškas guliašas
Mariaus Žičiaus nuotr. / Vengriškas guliašas

Vieni verda guliašą, kuris labiau primena sriubą, kiti, vien išgirdę pavadinimą, tikisi tiršto, kreminio troškinio. Amžinai skubantieji nori pagaminti guliašą per pusvalandį, o sulėtinusieji tempą jį lėtai verda porą valandų... Kad ir kokios būtų jūsų simpatijos, tinkamą receptą tikrai išsirinksite!

Receptai
Receptas: Mėsiška sriuba-guliašas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.2 / 23
Kaip gaminti

1.Storadugniame puode įkaitinkite sviestą ir apkepkite nedideliais gabalėliais pjaustytą mėsą bei smulkintus svogūnus.

2.Pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais (norint, kad būtų aštriau, galima įberti aitriosios paprikos). Sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, juostelėmis – paprikas, grūstą česnaką ir čiobrelius.

3.Viską užpilkite nedideliu kiekiu vandens (arba sultinio), pasūdykite, uždenkite ir troškinkite, kol mėsa bus beveik minkšta. Supilkite likusį vandenį ir sudėkite kubeliais pjaustytas bulves.

4.Virkite, kol mėsa ir daržovės bus išvirusios. Sriubą tiekite pabarstytą maltais juodaisiais pipirais ir smulkintomis petražolėmis.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Kiauliena: 300.00 g (arba aviena, jautiena)
Sviestas: 40.00 g
Svogūnai: 2.00 vnt.
Pomidorai: 3.00 vnt.
Paprikos: 2.00 vnt. (žalios)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Čiobreliai: 1.00 arbat. š.
Sultinys: 1500.00 ml (arba vanduo)
Bulvės: 600.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Petražolės: 1.00 sauja
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jautienos guliašas
3 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.0 / 30
Kaip gaminti

1. Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite jautienos prieskoniais, pipirais, pagal skonį pasūdykite.

2. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose, tada sudėkite mėsą ir iš visų pusių gerai apkepkite.     

3. Kai mėsa pasidarys dailiai gelsva, į keptuvę sumeskite smulkintus porus, gabalėliais pjaustytą papriką, išvalytą ir smulkintą aitriąją papriką ir viską dar apie 4 min. patroškinkite. Tada pilkite pomidorus, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 20 minučių.

4. Tiekite su šviežiais raudonėliais.

5. Guliašą galite gardinti grietine.

Ingredientai
Jautiena: 300.00 g (minkštos)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Paprikos: 1.00 vnt. (raudona)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (pusė ankšties)
Pomidorai: 250.00 g (indelis konservuotų pomidorų be odelių)
Porai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį trijų pipirų mišinio)
Jautienos prieskoniai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Raudonėliai: 1.00 arbat. š. (šviežių; pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vengriškas guliašas
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 22
Kaip gaminti

1. Mėsą supjaustykite 2,5 cm dydžio kubeliais ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepkite maždaug 10 min. Sudėkite sukapotą svogūną ir kepkite dar 5 min.

2. Supilkiite pomidorų sultis, įberkite maltos saldžiosios paprikos, uždenkite ir troškinkite1 val.

3. Sudėkite nuskustas bulves, vėl uždenkite ir dar 30 min. palaikykite ant ugnies.

Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Jautiena: 450.00 g (liesos)
Bulvės: 8.00 vnt. (nedidelės)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Sultys: 240.00 ml (pomidorų)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kiaulienos guliašas su baravykais
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.4 / 17
Kaip gaminti

1.Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morkas, salierų lapkočius ir svogūnų laiškus nuvalykite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

2.Keptuvėje išlydykite riebalus, sudėkite gabaliukais pjaustytą mėsą ir gerai apkepinkite. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite morkas, salierus, svogūnų laiškus ir kepinkite 2 minutes. Įmaišykite pomidorų pastą, laurų lapelį, čiobrelius ir kadagių uogas.

3.Supilkite 400 ml vyno ir uždengę troškinkite apie 40 minučių. Jei reikia, dar įpilkite vyno. Grybus nuvalykite ir supjaustykite riekelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite grybus ir kepinkite 3–4 minutes.

4.Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite sviestą, petražoles ir kaitinkite, kol sviestas išsilydys. Į lėkštes dėkite guliašo, ant viršaus – keptų grybų. Tiekite su bulvių koše.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Kiauliena: 1.00 kg (kumpis)
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Prieskoniniai žalumynai: 100.00 g (morkų, salierų lapkočių ir svogūnų laiškų)
Sviestas: 2.00 valg. š. (ir 2 valg. š. tepusis riebalų mišinys)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Pomidorų padažas: 1.00 valg. š.
Laurų lapai: 1.00 vnt.
Čiobreliai: 2.00 vnt. (šakelės)
kadagių uogos 2.00 vnt.
Vynas: 500.00 ml (baltas)
Grybai: 300.00 g (jauni baravykai arba šilbaravykiai,)
Aliejus: 30.00 ml
Petražolės: 1.00 valg. š. (kapotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jautienos guliašas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 48
Kaip gaminti

1. Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir lengvai apkepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, kapotą česnaką, griežinėliais pjaustytą morką.

2. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, apvoliokite miltuose ir taip pat sumeskite į puodą. Kepinkite apie 5 min. ir užpilkite sultiniu, pasūdykite.

3. Į puodą įmeskite lauro lapelius, pipirų grūdelius, suberkite paprikų miltelius ir troškinkite maždaug valandą arba kol mėsa taps minkšta. Paprikas  ir bulves supjaustykite nemažais kubeliais, suberkite į guliašą ir patroškinkite dar apie dvidešimt minučių, įmaišykite pomidorų pastą, paskaninkite pipirais. Patiekiant papuoškite petražolėmis.

Ingredientai
Jautiena: 500.00 g (sprandinės)
Bulvės: 5.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Svogūnai: 2.00 vnt. (nedideli)
Morkos: 2.00 vnt.
Paprikos: 2.00 vnt. (raudona ir žalia saldžioji)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Rūkytų paprikų milteliai: 1.00 arbat. š.
Pomidorų pasta: 2.00 valg. š.
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Pipirai: 2.00 vnt. (kvapnieji grūdeliais)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Miltai: 1.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (šlakelis)
Petražolės: 1.00 valg. š.
Jautienos sultinys: 1.00 l
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Maltos mėsos guliašas
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.9 / 40
Kaip gaminti
  1. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite faršą ir kepkite 5 minutes, įberkite druskos ir pipirų. Susmulkinkite paprikas, svogūną ir česnaką.
  2. Iškepusią mėsą sudėkite į dubenėlį, o į keptuvę suberkite paprikas, svogūnus ir česnakus. Paeiliui smulkinkite ir į keptuvę berkite grybus ir cukiniją. Pagardinkite bazilikais, uždenkite ir troškinkite 2–3 minutes. Įberkite maltos paprikos, išmaišykite ir paragaukite: jei dar reikia, įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite pakepintą maltą mėsą ir trintus pomidorus. Gerai išmaišykite, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 15 minučių, dažnai maišydami, kad neprisviltų. Maltos mėsos guliašą tiekite su pita.
Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Mėsa: 500.00 g (mėgstamo faršo)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Paprikos: 2.00 vnt. (žalioji ir raudonoji)
Pievagrybiai: 250.00 g
Cukinijos: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Saldžiosios paprikos milteliai: 3.00 g (pagal skonį)
Bazilikai: 1.00 žiupsnelis
Pomidorai: 400.00 g (skardinė trintų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Vengriško stiliaus kalakutienos guliašas
3 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.2 / 17
Kaip gaminti

1. Kalakutieną supjaustykite kubeliais, sumaišykite su 2 šaukšteliais paprikos miltelių, pagardinkite druska ir pipirais.

2. Didesnėje keptuvėje ant gana stiprios ugnies ištirpinkite sviestą drauge su šaukštu aliejaus, kepkite su juo pusę kalakutienos kubelių, kol apskrus iš visų pusių, išimkite mėsos kubelius iš keptuvės ir taip pat apkepkite likusią kalakutieną.

3. Į keptuvę su likusiais riebalais suberkite kubeliais pjaustytą svogūną. Kaitrą sumažinkite iki vidutinio stiprumo ir kepkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Apiberkite juos likusiais dviem šaukšteliais paprikos miltelių, pakaitinkite dar minutę, sudėkite koncentruotą pomidorų pastą, raudonosios paprikos juosteles ir lauro lapą, pakaitinkite minutę ir apliekite vištienos sultiniu. Pagardinkite pipirais, trupučiu druskos, jei reikia, leiskite virti apie 2 minutes, o tada suberkite apkeptus kalakutienos gabaliukus ir leiskite pamažu virti dar apie 4–5 minutes.

4. Mėgaukitės su morkų koše, bulvių koše arba virtais makaronais.

Taip, garnyrui čia labai tiks ši morkų košė. Nors spalvinė šių dviejų patiekalų paletė lėkštėje kiek susilieja, skoniai visgi labai gerai dera. Trūksta tik raugintų agurkų, tad geriau jų atsineškite iš savo rūsio!

Ingredientai
Kalakutiena: 450.00 g (labiausiai tinka kulšies mėsa)
Saldžiosios paprikos milteliai: 4.00 arbat. š.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt. (pjaustytas kubeliais)
Pomidorų pasta: 1.00 valg. š.
Paprikos: 1.00 vnt. (raudonoji, supjaustyta plonomis juostelėmis)
Laurų lapai: 1.00 vnt.
Grietinė: 1.00 valg. š. (riebios)
Vištienos sultinys: 1.50 st.
Druska: 0.50 arbat. š. (arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 0.30 arbat. š. (arba pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vegetariškas vengriškas guliašas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 43
Kaip gaminti

Atkreipkite dėmesį:

  1. Daržoves galite pasirinkti kokias norite, tačiau žalios spalvos paprika šiam receptui yra būtina.
  2. Padažo tirštumą reguliuokite skysčio kiekiu - jei padažas pasirodytų per tirštas, įpilkite dar šiek tiek vandens.

Ruošimo eiga:

  1. Sojos kubelius užpilkite nurodytu kiekiu vandens, pasūdykite 0,5 šaukštelio druskos ir užkaiskite. Virkite 5-7 minutes, nukaiskite ir nukoškite. Kubelių nuoviro neišpilkite - jo prireiks padažui ruošti.
  2. Pomidorą panardinkite minutei-dviem į verdantį vandenį, perliekite šaltu vandeniu, nunerkite odelę ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
  3. Gilioje didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į įkaitusį aliejų suberkite kmynus arba kmyninį kuminą, aitriąją papriką ir skrudinkite keliolika sekundžių kol kmynai patamsės. Suberkite asafetidą ir saldžiosios paprikos miltelius.
  4. Dar po keliolikos sekundžių sudėkite morkas, paprikas, šparagines pupeles ir gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį, keptuvę uždenkite, troškinkite daržoves apie 7-10 minučių. Troškindami kartkartėmis pamaišykite. Suberkite sojų kubelius.Viską išmaišykite ir kepkite, kol lengvai apskrus. Suberkite miltus. Kepkite turinį nuolat maišydami, kol miltai tolygiai padengs daržoves ir miltai pradės tamsėti.
  5. Po kelių minučių sudėkite pomidorus. Kepkite maišydami, kol pomidorai išsileis. Supilkite sojos kubelių nuovirą, pasūdykite ir suberkite cukrų bei džiovintas petražoles. Padažas akimirksniu sutirštės.
  6. Keptuvę uždenkite ir troškinkite guliašą dar kelias minutes. Nukaiskite, kai daržovės visiškai suminkštės. Pabarstykite smulkiai sukapotais krapais. Patiekite dar karštą su virtomis bulvėmis arba kitokiu mėgstamu garnyru bei salotomis. Guliašą galite pagardinti šaukšteliu grietinės.

Receptas iš tinklaraščio JOGOS MITYBA

 

Ingredientai
Sojos: 80.00 g (mėsos kubelių pailgos formos)
Vanduo: 1.00 l (0,75)
Morkos: 1.00 vnt. (didelės supjaustytos griežinėliais)
Paprikos: 1.00 vnt. (žalios saldžios supjaustytos stambiais gabalėliais)
Šparaginės pupelės: 100.00 g (supjaustytų 3 cm ilgio gabalėliais)
Saldžiosios paprikos milteliai: 3.00 arbat. š. (su kaupu džiovintų)
Pomidorai: 1.00 vnt. (didelio)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (supjaustytos griežinėliais, be sėklyčių)
Kmynai: 1.00 arbat. š. (arba kmyninio kumino sėklų)
Asafetida: (0,5) 1.00 arbat. š.
Druska: 2.00 arbat. š. (1 - daržovėms troškinti ir 0,5 - sojos mėsai virti)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (1/4)
Miltai: 2.00 valg. š. (kupinų)
Cukrus: 1.00 arbat. š. (nebūtina)
Petražolės: 1.00 arbat. š. (džiovintų)
Saulėgrąžų aliejus: 5.00 valg. š.
Krapai: 1.00 sauja (šluotelės šviežių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kalakutienos guliašas su raugintais kopūstais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 36
Kaip gaminti
  1. Obuolį nulupkite, perpjaukite, išimkite sėklalizdį ir supjaustykite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Į storadugnį puodą įpilkite aliejaus ir kelias minutes pakepkite svogūnus bei mairūnus.
  2. Sudėkite kopūstus, obuolio gabaliukus, supilkite karštą sultinį ir užvirkite. Uždengę ant mažos ugnies virkite 20 minučių. Sudėkite tarkuotą bulvę, užvirkite. Įmaišykite grietinę, pagardinkite druska, pipirais.
  3. Kalakutienos filė supjaustykite 2 centimetrų kubeliais. Paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Kalakutienos kubelius ir paprikos šiaudelius 5–6 minutes kepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Pagardinkite druska, pipirais, malta paprika.
  4. Sudėkite į puodą su kopūstais ir visą mišinį troškinkite dar 5–6 minutes. Pabarstykite petražolėmis, galima pagardinti grietine.
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Obuoliai: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Mairūnas: 1.00 arbat. š. (džiovinti)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Kopūstai: 400.00 g (rauginti)
Sultinys: 600.00 ml
Bulvės: 1.00 vnt. (didelė)
Grietinė: 100.00 ml
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kalakutiena: 500.00 g (filė 500-600 g)
Paprikos: 2.00 vnt. (žalia ir raudona)
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š.
Petražolės: 1.00 valg. š. (smulkintos šviežios)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Guliašas su obuoliais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
2.6 / 7
Kaip gaminti

1. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir patroškinkite keptuvėje vis įpildami daržovių sultinio.

2. Apkepinkite mėsą, sudėkite pjaustytus obuolius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus ir dar viską patroškinkite.

3. Pabaigoje sudėkite grietinę ir miltus ir dar keletą minučių patroškinkite, kol padažas sutirštės.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Kiauliena: 500.00 g (nugarinė)
Obuoliai: 3.00 vnt.
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja
Krapai: 1.00 sauja
Grietinė: 2.00 valg. š.
Prieskoniai: (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Daržovių sultinys: 500.00 ml
Miltai: 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Vilniuje sulaikytas buvęs prosovietinės organizacijos „Jedinstvo“ lyderis V.Ivanovas

Interviu Tik 15min Kultūra

Legendinis britų komikas E.Izzardas: „Galime pakeisti pasaulį, ir šis amžius paskutinis, kai to galime imtis“

Verslas

Ekonomistas: Lenkijos mažomis kainomis neperspjausime

„Eurolygos diena“: ar reikia nerimauti dėl atšipusių „Žalgirio“ ginklų prieš mačą su Eurolygos autsaideriais? (1/3)

N-18 Aktualu

Anglijoje išprievartautos ir nužudytos lietuvės tėvai: „Ji galėjo padaryti bet ką“

Verslas

Architektas G.Natkevičius – apie pakitusį „Mokslo salos“ projektą: tiršta architektūrinių nuotykių

Gyvenimas

Karpos – nusilpusio imuniteto ženklas: jų atsikratysite keliais paprastais būdais

Verslas

Kalėdų magija Klaipėdoje: smulkieji verslininkai džiaugsmą kuria nebyliai

Namie skaniausia. Kalėdinis viščiukas tabaka

Vardai

TV žvaigždės vyras A.Čelkis nuteistas dėl pagrobto milijono: „Aukščiausiajame Teisme teisybė bus atkurta“

Gazas

Ekspertai: kaip akių kontaktas gali išspręsti spūsčių problemas?

Sportas

Sporto žurnalistai išrinko metų pašnekovą, geriausias straipsnis – 15min

Aktualu

„Mes ne prieš, bet...“: ką laimėjo mokytojai, kas didins mokesčius ir ką reklamuoja R.Karbauskis

Pasaulis kišenėje

5 žaviausi Europos miesteliai, kuriuose Kalėdos – tarsi iš pasakos

24sek

Apmaudu – „Neptūnas“ pralaimėjo paskutinių minučių trilerį „Bešiktaš“

Kultūra

O koks tu, kai nevaidini? Ridas Žirgulis

Vardai

Prieš metus prisipažinę, kad skiriasi, Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė kreipėsi į teismą

Sportas

Anglijos lygos taurė – „Manchester City“ išsigelbėjo tik po baudinių serijos

Verslas

Italija gelbėjasi nuo ES sankcijų optimistiniais taupymo planais

24sek

„Barcelona“ krizė Eurolygoje – „Olympiakos“ pergalę nukalė N.Milutinovas

Naujienos

Aktualu

Vilniuje sulaikytas buvęs prosovietinės organizacijos „Jedinstvo“ lyderis V.Ivanovas

Interviu Tik 15min Kultūra

Legendinis britų komikas E.Izzardas: „Galime pakeisti pasaulį, ir šis amžius paskutinis, kai to galime imtis“

24sek

Domantas Sabonis – rezultatyviausias, bet „Pacers“ apmaudžiai krito paskutinę sekundę

„Eurolygos diena“: ar reikia nerimauti dėl atšipusių „Žalgirio“ ginklų prieš mačą su Eurolygos autsaideriais? (1/3)

Verslas

Ekonomistas: Lenkijos mažomis kainomis neperspjausime

N-18 Aktualu

Anglijoje išprievartautos ir nužudytos lietuvės tėvai: „Ji galėjo padaryti bet ką“

Verslas

Architektas G.Natkevičius – apie pakitusį „Mokslo salos“ projektą: tiršta architektūrinių nuotykių

Gyvenimas

Karpos – nusilpusio imuniteto ženklas: jų atsikratysite keliais paprastais būdais

Namie skaniausia. Kalėdinis viščiukas tabaka

Verslas

Kalėdų magija Klaipėdoje: smulkieji verslininkai džiaugsmą kuria nebyliai

Vardai

TV žvaigždės vyras A.Čelkis nuteistas dėl pagrobto milijono: „Aukščiausiajame Teisme teisybė bus atkurta“

Gazas

Ekspertai: kaip akių kontaktas gali išspręsti spūsčių problemas?

Sportas

Sporto žurnalistai išrinko metų pašnekovą, geriausias straipsnis – 15min

Aktualu

„Mes ne prieš, bet...“: ką laimėjo mokytojai, kas didins mokesčius ir ką reklamuoja R.Karbauskis

Pasaulis kišenėje

5 žaviausi Europos miesteliai, kuriuose Kalėdos – tarsi iš pasakos

Kultūra

O koks tu, kai nevaidini? Ridas Žirgulis

Vardai

Prieš metus prisipažinę, kad skiriasi, Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė kreipėsi į teismą

Sportas

Anglijos lygos taurė – „Manchester City“ išsigelbėjo tik po baudinių serijos

Verslas

Italija gelbėjasi nuo ES sankcijų optimistiniais taupymo planais

24sek

„Barcelona“ krizė Eurolygoje – „Olympiakos“ pergalę nukalė N.Milutinovas

Vardai

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką