Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 spalio 14d. 16:00

Verta išbandyti svarainių gerbėjams: trapus ir kvapnus pyragas

Pyragas su svarainių džemu Tik prenumeratoriams
123RF.com nuotr. / Pyragas su džemu
Lietuvoje derantys svarainiai paprastai būna geltoni, nedidukai ir labai kvapnūs. Tačiau parduotuvėse jų galite rasti kiek žalsvesnių ir žymiai didesnių. Iš tiesų visai nesvarbu, kuriuos jų naudosite, siūlome išsikepti nepaprastai kvapnų ir gardų pyragą, kurio pagrindiniu akcentu taps svarainių džemas.

Tai nėra tas pyragas, kurį iškepsite per pusvalandį – svarainius teks paruošti, o tada išvirti iš jų tirštą tyrę. Tad imkitės šio pyrago, kai niekur neskubate ir norite pasimėgauti lėtu laiku virtuvėje. Būsimam kepiniui reikės paruošti trapią tešlą, jau minėtąjį džemą, o jo viršui – birius trupinius.

Idealu, jei turite tartoms kepti skirtą formą – apvalią, neaukštais banguotais kraštais. Taip, šiek tiek darbelio bus, tačiau rezultatas tikrai maloniai nustebins!

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Tik prenumeratoriams

SEB verslo augimo programa

01:37:23

OfiSPA – vieta dirbti ir nepavargti

Video

18:38
01:51
01:10

15min metų knygų rinkimai

Esports namai

URBAN˙/

Grožio programa 360°

Sveikata

Naujas testas
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką