Dabar populiaru
Publikuota: 2019 rugpjūčio 17d. 14:00

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: užkandis iš Karibų

Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas užkandis
Autoriaus, Juliaus Kalinsko / 15min nuotr. / Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas užkandis

Anot antraščių, į Lietuvą plūstelės paskutinė šios vasaros karščio banga. Jei tai tiesa, tai kurį laiką gyvensime tarsi Karibuose. Daug karščio ir mažai noro ką nors daryti. Turbūt tokiomis aplinkybėmis Karibuose ir buvo sugalvotas šis užkandis.

Laiko jam pagaminti nereikia (jei visi produktai po ranka). Net žmogus, nemokantis nulupti virto kiaušinio, lengvai pagamins šį patiekalą.

O ir netikėtiems svečiams jis labai tinkamas. Geriausia vartoti atšaldytą, įsitaisius gulte ir su akiniais nuo saulės.

1 valgytojui reikės:

  • pusės greipfruto;
  • žiupsnio virtų nedidelių krevečių;
  • šaukšto grietinės;
  • šaukštelio majonezo.

Gaminimas:

Iš pusės greipfruto išskobkite minkštimą. Išrinkite sėklas, nuimkite žievelę (ji karti) ir susmulkinkite. Sudėkite likusius ingredientus, išmaišykite ir sudėkite atgal į greipfruto žievę.

Jei reikia – atšaldykite.

Autoriaus nuotr./Užkandis iš Karibų
Autoriaus nuotr./Užkandis iš Karibų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Gerumu dalintis gera
Skanumėlis

Video

01:50
00:43
01:56

Dabar tu gali

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką