Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Aitrioji paprika“ 21 puslapis

Egzotiškos salotos

Egzotiškos salotos 3 asm.

1. Imbierą, aitriąją papriką ir česnakus smulkiai sukapokite ir pakepinkite karštuose riebaluose. 2. Saldžiąją papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės. 3. Tada supilkite sojų...
Užkandėlė su krevetėmis

Užkandėlė su krevetėmis 3 asm.

Šviežias arba atšildytas krevetes gerai nusausinkite. Salotas nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandariai uždaromą indą ir pusvalandžiui pastatykite į šaldytuvą – bus traškesnės. Česnakus susmulkinkite. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę,...
Jautienos maltinukai su karameliniais svogūnais

Jautienos maltinukai su karameliniais svogūnais 2 asm.

1. Svogūnus ir česnako skiltelę nulupkite. Vieną svogūną ir česnako skiltelę susmulkinkite ir pakepinkite šaukšte įkaitusio sviesto. Sudėkite smulkintą saldžiąją papriką ir kepinkite dar kelias minutes. 2. Mėsą sudėkite į dubenį, sukrėskite kiek...
Salotos su krevetėmis

Salotos su krevetėmis 2 asm.

1. Krevetes nuplaukite, nusausinkite. 2. Aitriąją papriką susmulkinkite. 3. Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite aliejuje kartu su aitriąja paprika, apelsininiais pipirais, tada sumeskite krevetes, kelias minutes pakaitinkite, išdėliokite...
Lašišų karpačas

Lašišų karpačas 2 asm.

Gūžinę salotą nuplaukite, nusausinkite, stambiai suplėšykite ir išdėliokite lėkštėse. Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite, labai plonai supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite giliame dubenyje. Aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite per pusę...
Rytietiškos daržovės su vištiena

Rytietiškos daržovės su vištiena 3 asm.

1. Ryžių makaronus paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. 2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir sumulkinkite.  3. Salierus ir papriką nuplaukite, susmulkinkite. 4. Aitriąją papriką ir česnakus nuplaukite,...
Įdarytos bulvės su jautiena

Įdarytos bulvės su jautiena 4 asm.

1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir pasūdytame vandenyje išvirkite su lupenomis. 2. Išgriebtas bulves atvėsinkite, perpjaukite išilgai ir atsargiai, kad nepažeistumėte žievės, šaukšteliu truputėlį išskobkite vidų. 3. Svogūną...
Didkepsnis su krevetėmis

Didkepsnis su krevetėmis 2 asm.

1. Jautienos nugarinę nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite per pusę, apvoliokite druskos, pipirų ir rozmarinų lapelių mišinyje, apšlakstykite aliejumi ir bent pusvalandį palikite pastovėti. 2. Tada iš abiejų pusių iškepkite ant kaitrios liepsnos (...
Trinta paprikų sriuba

Trinta paprikų sriuba 3 asm.

1. Paprikas ir aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite per pusę, išvalykite ir susmulkinkite (pusę aitriosios paprikos ankšties palikite papuošti). 2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir kartu su aitriąja paprika iki pagels...
Marinuoti baklažanai

Marinuoti baklažanai 3 asm.

1. Baklažaną nuplaukite, supjaustykite pailgomis juostelėmis ir sudėkite į karščiui atsparų kiaurasamtį. 2. Salierus nuplaukite, padalykite į kelias dalis, sudėkite į kiaurasamtį. 3. Kiaurasamtį su daržovėmis pakabinkite virš puodo su verdančiu...
Karališka jūrų gėrybių sriuba

Karališka jūrų gėrybių sriuba 3 asm.

1. Krevetes išlukštenkite. Midijas atšildykite ir nuvarvinkite. 2. Pomidorų galus įpjaukite, juos nuplikykite verdančiu vandeniu, tada nulupkite odelę ir susmulkinkite. 3. Svogūną ir česnakus nulupkite,  susmulkinkite. Aitriąją papriką išvalykite,...
Egzotiški suktinukai

Egzotiški suktinukai 4 asm.

1. Kopūstą nuplaukite, išskirstykite lapais ir, kol suminkštės, pakaitinkite virš garų. 2. Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite. Aitriąją papriką išvalykite, susmulkinkite. 3. Česnakus ir aitriąją papriką pakepinkite svieste, tada sudėkite...
Rytietiška vištiena

Rytietiška vištiena 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, sudėkite į indą, užberkite cukraus, užpilkite tamsiu sojų padažu ir apšlakstykite ryžių actu. Viską gerai išmaišykite ir pamarinuokite apie 15 min. 2. Paruoškite...
Jautienos guliašas

Jautienos guliašas 3 asm.

1. Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite jautienos prieskoniais, pipirais, pagal skonį pasūdykite. 2. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose, tada sudėkite mėsą...
Aštri žuvis

Aštri žuvis 3 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, padalykite į tris gabalėlius ir sudėkite į plokščią lėkštę. 2. Nedideliame indelyje sumaišykite kapotus žalumynus, česnakus, pipirus ir įtrinkite mišiniu žuvų gabalėlius. 3. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę,...
Jautiena su grybų padažu

Jautiena su grybų padažu 2 asm.

1. Jautieną nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite per pusę, įtrinkite druskos, pipirų, aitriosios paprikos ir smulkintų rozmarinų mišiniu, suformuokite dailius kepsnius ir 2 val. palikite pastovėti – kad įsigertų prieskoniai. Tada iškepkite juos...
Baravykų sriuba

Baravykų sriuba 4 asm.

1. Aitriosios paprikos ankštį perpjaukite per pusę, išvalykite sėklytes ir smulkiai sukapokite. 2. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite gilioje keptuvėje svieste, kol dailiai pagels. 3. Į keptuvę sumeskite smulkintus porus ir pakaitinkite, kad š...
Spagečiai su jautienos kukuliais

Spagečiai su jautienos kukuliais 4 asm.

1. Spagečius išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės ir padėkite šiltai. 2. Maltą mėsą sudėkite į dubenį. Suberkite pusę smulkintų svogūnų, česnakus, aitriąją papriką. Įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite...
Pikantiškos vištienos salotos

Pikantiškos vištienos salotos 6 asm.

1. Vištieną supjaustykite pailgais gabalėliais, pagal skonį berkite druskos, nedidelį žiupsnelį aitriosios paprikos miltelių, smulkiai sukapotų česnakų, gerai išmaišykite. Sukrėskite vištieną į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite, kol gražiai...
Vištiena su kariu

Vištiena su kariu 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, užpilkite aliejumi, sumaišytu su ciberžolėmis ir citrinų sultimis, ir pusvalandį marinuokite. 2. Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais, pakepinkite svieste iki...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius