Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Česnakai“ 75 puslapis

Itališkas užkandis „Bruschetta“

Itališkas užkandis „Bruschetta“ 4 asm.

1. Supjaustykite duoną centimetro storio riekėmis, paskrudinkite jas iš abiejų pusių įkaitintame alyvuogių aliejuje. 2. Dar šiltas duonos riekes įtrinkite česnaku. 3. Į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir svogūnus, įpilkite šlakelį...
Kiniška vištiena

Kiniška vištiena 4 asm.

1. Viščiukų krūtinėles supjaustykite kubeliais. 2. Dubenyje suplakite kiaušinį, sudėkite vištieną, įmaišykite miltus, krakmolą ir sojų padažą, įpilkite šlakelį aliejaus. Gerai išmaišykite. Jei vištienos gabalėliai labai sulipę, įberkite šiek tiek...
Vištienos vėrinukai su kariu ir imbierais

Vištienos vėrinukai su kariu ir imbierais 3 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabalėliais ir sumeskite į dubenį. 2. Česnakus nulupkite, susmulkinkite. Imbierą nulupkite, sutarkuokite smulkia trintuve. 3. Jogurto indelį iškratykite į dubenėlį ir sumaišykite su smulkintais č...
„Canelloni“ su rikotos sūriu

„Canelloni“ su rikotos sūriu 2 asm.

1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, perliekite karštu vandeniu ir užpilkite šaukštą aliejaus, kad nesuliptų. 2. Į dubenį suverskite rikotos sūrį, suberkite parmezaną, juostelėmis pjaustytą kumpį, smulkintus bazilikus ir kapotą č...
Dzadzikis

Dzadzikis 2 asm.

Agurkus sutarkuokite stambia trintuve arba smulkiai supjaustykite (galite nuluti nuo jų žievelę, bet nebūtinai). Gerai nuspauskite sultis, įberkite druskos, sukrėskite į jogurtą, įberkite trintus česnakus, smulkintus krapus ir gerai sumaišykite....
Baklažanų sumuštiniai

Baklažanų sumuštiniai 4 asm.

1. Baklažaną nuplaukite, supjaustykite maždaug centimetro storio griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite bent 20 minučių pastovėti. 2. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite baklažanų griežinėlius ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintame...
Įdaryta tortilja

Įdaryta tortilja 6 asm.

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite 400 g mėsos faršo arba juostelėmis pjaustytos paukštienos kartu su smulkintu svogūnu, išspauskite porą skiltelių česnako. 2. Kai mėsa šiek tiek apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytą papriką. Baigdama...
Kukurūzų kepsneliai

Kukurūzų kepsneliai 4 asm.

1. Kukurūzus gerai nuvarvinkite, perplaukite atvėsintu virintu vandeniu. 2. Kiaušinius išplakite iki vientisos masės, sumaišykite su grietine, miltais. Sumeskite kukurūzus, plonyčiais griežinėliais pjaustytą porą, pagal skonį pasūdykite ir išmaiš...
Sočiosios salotos

Sočiosios salotos 4 asm.

1. Bulves, morkas ir saliero gumbą nulupkite, nuplaukite. 2. Bulves supjaustykite ketvirčiais, morkas specialiu peiliu – dekoratyviais griežinėliais, saliero gumbą – nedideliais kubeliais. 3. Visas daržoves sudėkite į karščiui atsparią kepimo...
Cukinijų ir porų salotos

Cukinijų ir porų salotos 4 asm.

1. Cukinijas labai plonai supjaustykite šiaudeliais. 2. Paruoškite marinatą: aitriąją papriką išvalykite, susmulkinkite. Česnakus nulupkite, sukapokite ir sumaišykite su citrinų sultimis, aliejumi ir išlydytu medumi. Marinatą pasūdykite,...
Keptos cukinijos

Keptos cukinijos 6 asm.

1. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio storumo griežinėliais ir išdėliokite giliame plokščiame inde. 2. Česnako skilteles sukapokite, sumaišykite su žolelėmis, pestu, džiovintais prieskoniais, aliejumi ir citrinos sultimis....
Lazanija su baklažanais ir pievagrybiais

Lazanija su baklažanais ir pievagrybiais 4 asm.

1. Į įkaitusią keptuvę su šlakeliu aliejaus suberkite susmulkintus pievagrybius ir baklažanus, kepkite, kol suminkštės. Tada suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus bei česnakus, dar pakepkite. Supilkite pomidorų tyrę, įkrėskite pesto padažo, pagal...
Sojų varškės sūrio užkandėlė

Sojų varškės sūrio užkandėlė 2 asm.

1. Sojų varškės sūrį supjaustykite stambesniais kubeliais. 2. Paruoškite marinatą: supilkite citrinų sultis, sojų padažą, smulkiai tarkuotą imbierą, rudąjį cukrų, druską. Gerai išmaišykite. Į sandariai uždaromą indą suberkite sojų kubelius, kruopšč...
Rytietiški ritinėliai su žalumynais

Rytietiški ritinėliai su žalumynais 4 asm.

1. Prieskonines žoleles, salierų stiebus ir špinatus gerai susmulkinkite, česnako skilteles sutrinkite, papriką susmulkinkite mažais gabalėliais. Brandintą sūrį sutarkuokite. Viską suberkite į indą ir gerai išmaišykite. 2. Lavašą per visą plotį...
Greipfrutų salotos

Greipfrutų salotos 2 asm.

1. Greipfrutą perpjaukite per pusę. Išskobkite minkštimą taip, kad žievė liktų nepažeista – į ją bus dedamos salotos. 2. Nuo greipfruto minkštimo nulupkite visas odeles, kad liktų tik minkštimas. Susmulkinkite gabalėliais. 3. Gerai prinokusius...
Bulvių apkepas su vištiena

Bulvių apkepas su vištiena 4 asm.

1. Vištienos filė išvirkite ir smulkiai suplėšykite šakute. Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, morkas supjaustykite kubeliais. 2. Vištieną su smulkintomis daržovėmis apkepkite aliejuje. Įberkite miltų, žiupsnelį druskos, pipirų, išmaišykite ir...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką