Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Česnakai“ 76 puslapis

Avokadų valtelės

Avokadų valtelės 4 asm.

1. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, išskobkite vidų, minkštimą supjaustykite kubeliais, apšlakstykite šviežiai spaustomis citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, ir sumeskite į dubenį. 2. Į avokadų masę įmaišykite smulkintus nuluptus...
Įdaryti pomidorai

Įdaryti pomidorai 2 asm.

1. Pomidorus nuplaukite, nupjaukite viršūnėles, vidų išskobkite. 2. Agurką padalykite į keturias dalis, žievelę dekoratyviai nupjaukite juostelėmis, vidų irgi išskobkite. 3. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite. 4. Ožkų pieno sūrį sutrinkite...
Suktinukai su šonine

Suktinukai su šonine 4 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite kvadratėliais ir sudėkite į gilesnį dubenį. 2. Česnakus sutraiškykite, sumaišykite su austrių, sojų padažais, citrinų sultimis ir garstyčiomis. 3. Žuvies gabalėlius aptepkite paruoštu padažu ir bent...
Sūrio ir riešutų maltinukai

Sūrio ir riešutų maltinukai 7 asm.

1. Sūrį padalykite į 7 lygias dalis, apie valandą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų, pabarstykite druska, pipirais, ant kiekvieno dėkite po nuluptą česnako skiltelę ir rankomis mėginkite suteikti sūrio gabalėliui kuo apvalesnę...
Maltinukai su daržovėmis ir varške

Maltinukai su daržovėmis ir varške 4 asm.

1. Cukiniją ir bulves nulupkite, sutarkuokite stambia trintuve, pasūdykite, palikite pusvalandžiui pastovėti. Tada nupilkite išsiskyrusias sultis, įmaišykite smulkintą porą. 2. Česnakus nulupkite, sukapokite, aitriąją papriką išvalykite, irgi...
Avižinių dribsnių ir salierų maltinukai

Avižinių dribsnių ir salierų maltinukai 5 asm.

1. Puodelyje su verdančiu vandeniu ištirpinkite sultinio kubelius, suberkite dribsnius ir uždengusios dangčiu apie 40 min. pabrinkinkite. 2. Citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žievelę ir išspauskite sultis. 3....
Grikių ir grybų maltinukai

Grikių ir grybų maltinukai 6 asm.

1. Grikius perrinkite, nuplaukite, kelis kartus nuplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite jo tiek, kad gerai apsemtų ir per naktį pamirkykite. 2. Nusunktus gerai išbrinkusius grikius ir smulkintas virtas bulves sukrėskite į gilų indą. 3....
Pikantiškas apkepas

Pikantiškas apkepas 4 asm.

1. Bulves nulupkite, supjaustykite plonyčiais griežinėliais. 2. Ožkų pieno sūrį susmulkinkite, elektriniu plakikliu iki vientisos masės išplakite su grietine ir smulkintu česnaku. 3. Kepimo skardą ištepkite riebalais, pabarstykite džiūvėsėliais....
Paprikų užkandėlė

Paprikų užkandėlė 3 asm.

1. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite ir iškepkite orkaitėje, iki odelė ims raukšlėtis, tada labai trumpai pamerkite jas į šaltą vandenį, nulupkite odelę ir dar kartą perpjaukite per pusę. 2. Paruoškite marinatą. Česnaką nulupkite,...
Balandėliai su varške ir alyvuogėmis

Balandėliai su varške ir alyvuogėmis 5 asm.

1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite svieste, iki dailiai apskrus, tada suberkite žiedeliais pjaustytus porus, labai gerai nuvarvintus, nusausintus ir susmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, dar 8 min. patroškinkite – porai turi...
Porų sriuba

Porų sriuba 3 asm.

1. Porą nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite. 2. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite. 3. Keptuvėje karštame svieste pakepinkite svogūnus ir česnakus. Kai šie suminkštės, suberkite...
Itališka užkandėlė su marinuotomis alyvuogėmis

Itališka užkandėlė su marinuotomis alyvuogėmis 2 asm.

1. Alyvuoges nuvarvinkite ir sumeskite į gilų, sandariai užsukamą indą. 2. Česnakus susmulkinkite, sumaišykite su aliejumi, medumi, citrinų sultimis ir žievelėmis, visais recepte nurodytais prieskoniais. 3. Gerai išmaišytu marinatu užpilkite...
Spagečiai su jautienos faršo padažu

Spagečiai su jautienos faršo padažu 4 asm.

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinkite ir padėkite šiltai. Atminkite, makaronai ir druska beriami tik į verdantį vandenį, o verdant makaronus patartina kartkartėmis pamaišyti, kad jie nesuliptų ir...
Vištienos salotos

Vištienos salotos 4 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonyčiais gabalėliais ir įtrinkite vištienos prieskoniais. 2. Svogūną ir česnaką nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. 3. Kai svogūnas dailiai pagels, sumeskite nuplautus ir...
Daugiaryžis su vištiena

Daugiaryžis su vištiena 4 asm.

1. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje specialioje keptuvėje storu, vienodai šilumą paskirstančiu dugnu su rankenomis šonuose. 2. Kai svogūnai taps permatomi, supilkite ryžius ir nuolat maišydama juos šiek tiek apkepinkite....
Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnys 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite marinatą: česnakus susmulkinkite ir sumaišykite su aliejumi, sojų padažu, klevų sirupu, ananasų sultimis ir nurodytais prieskoniais. 2. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, įtinkite druska ir pipirais, dėkite į sandarią rankovę,...
Bulvės su vištienos ir grybų įdaru

Bulvės su vištienos ir grybų įdaru 5 asm.

1. Bulves nuskuskite, išpjaukite vidurį, kad gautumėte valteles. 2. Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite vištienos prieskoniais ir trumpai palikite, kad prieskoniai įsigertų. 3. Grybus išvalykite, nuplaukite,...
Įdaryti makaronai

Įdaryti makaronai 3 asm.

1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, bet jokiu būdu nepervirkite, kad neprarastų formos. 2. Špinatus perrinkite, kotelius nupjaukite, lapus suplėšykite. 3. Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite svieste. Kai jie dailiai pagels,...
Įdarytos bulvės su gražgarstėmis ir sūriais

Įdarytos bulvės su gražgarstėmis ir sūriais 4 asm.

1. Gerai šepetėliu po tekančiu vandeniu nušveistas bulves išvirkite su lupenomis, tada per vidurį įpjaukite (bet neperpjaukite iki galo), praskleiskite ir išdėliokite karščiui atsparioje, riebalais išteptoje skardoje. 2. Kambario temperatūroje...
Vegetariškos bulvės

Vegetariškos bulvės 2 asm.

1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir pasūdytame vandenyje išvirkite su lupenomis. 2. Išgriebtas bulves atvėsinkite, perpjaukite išilgai ir atsargiai, kad nepažeistumėte žievės, šaukšteliu išskobkite šiek tiek viduriuko. 3. Iš...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką