Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Cinamonų lazdelė“ 4 puslapis

Indiški ryžiai

Indiški ryžiai 3 asm.

1. Ryžius 5 kartus nuplaukite vis keisdama vandenį. Užpilkite šaltu vandeniu ir apie 20 min. pamirkykite. Gerai nuvarvinkite sietelyje. 2. Į karštą aliejų suberkite kmynus, garstyčių sėklas, išvalytą ir susmulkintą aitriąją papriką ir kiek...
Sriuba su vyšniomis

Sriuba su vyšniomis 4 asm.

1. Dvi juodos duonos riekeles sudėkite į puodą, supilkite vandenį ir kelias minutes pavirkite, kol duona suminkštės, tada ją išgriebkite, pertrinkite per sietelį ir sudėkite atgal į puodą su verdančiu vandeniu. 2. Suberkite nuplautus džiovintus...
Lęšių sriuba

Lęšių sriuba 4 asm.

1. Lęšius perliekite vandeniu. Nulupkite česnako skilteles, svogūną ir imbierų šaknį stambiai supjaustykite. Aitriąją papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir susmulkinkite. 2. Į sultinį sumeskite cinamonų lazdelę, gvazdikėlį, pipirą, kardamoną,...
Keptos morkos

Keptos morkos 5 asm.

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. 2. Morkas nuplaukite, nulupkite, supjaustykite gabalėliais. 3. Apelsiną nušveiskite šepetėliu, nuplaukite, nulupkite, iš minkštimo išspauskite sultis ir sumaišykite su aliejumi. 4. Nuplautą aitriąją...
Datulių pyragas

Datulių pyragas 8 asm.

1. Datules susmulkinkite, užpilkite apelsinų sultimis ir pakaitinkite su cinamonų lazdele, kad šiek tiek suminkštėtų. 2. Kambario temperatūros sviestą iki baltos purios masės išplakite su cukrumi, tada vis plakdama po vieną įmuškite kiaušinius ir...
Šokolado kremas

Šokolado kremas 4 asm.

1. Cinamonų lazdelę perlaužkite per pusę, įmeskite į puodą su puse stiklinės vandens. 2. Ten pat suberkite gvazdikėlius, cukrų, citrinos žieveles, supilkite likerį, viską gerai išmaišykite ir kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 10–12 min., kol...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką