1. Burokėlius nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, neluptus dėkite į karščiui atsparią formą ir kepkite apie 40 min. ant vidutinės ugnies. Tada nulupkite, supjaustykite ketvirčiais, užpilkite obuolių sultimis ir bent valandai palikite, kad...
1. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sumeskite į puodą su sultiniu.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, apkepinkite svieste ir suverskite į puodą su sultiniu.
3. Viską pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir virkite ant...
1. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite svieste, kol suminkštės ir gardžiai pakvips.
2. Imbiero šaknį sutarkuokite smulkia trintuve, sukrėskite į svogūnų troškinį, apie 5 min. pakaitinkite, tada suberkite nutarkuotas citrinos ž...
1. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite aliejumi ir iškepkite karštoje orkaitėje, tada perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite odeles.
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, suverskite į...
1. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, į vidų įdėkite po nedidelį gabalėlį sviesto, tada berkite šiek tiek pipirų ir apšlakstykite citrinų sultimis.
2. Kuskusą išvirkite su česnako skiltelėmis, kaip nurodyta ant pakuotės.
3. Puodelį...
1. Perlines kruopas užmerkite ir palaikykite per naktį. Tada, iki suminkštės, pavirkite daržovių sultinyje.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste.
3. Sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius ir...
1. Puodelyje su verdančiu vandeniu ištirpinkite sultinio kubelius, suberkite dribsnius ir uždengusios dangčiu apie 40 min. pabrinkinkite.
2. Citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žievelę ir išspauskite sultis.
3....
1. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje specialioje keptuvėje storu, vienodai šilumą paskirstančiu dugnu su rankenomis šonuose.
2. Kai svogūnai taps permatomi, supilkite ryžius ir nuolat maišydama juos šiek tiek apkepinkite....