Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Juodieji pipirai“ 80 puslapis

Rytietiškos salotos su jūrų gėrybėmis

Rytietiškos salotos su jūrų gėrybėmis 3 asm.

1. Ryžių makaronus paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, nuvarvinkite ir padėkite šiltai. 2. Jūrų gėrybes atšildykite, nuvarvinkite. 3. Salierą ir morką nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į indelį. 4. Aitriąją papriką ir č...
Arbūzo ir fetos salotos

Arbūzo ir fetos salotos 2 asm.

1. Arbūzą supjaustykite kubeliais ir išimkite visas sėklytes. Fetą smulkiai sutrupinkite šakute. 2. Arbūzo gabalėlius dėkite į lėkštę, ant viršaus berkite fetos, smulkintų mėtos lapelių. 3. Paruoškite užpilą: visus padažo komponentus sumaišykite...
Lašiša ir varškė lavaše

Lašiša ir varškė lavaše 4 asm.

1. Lašišų filė supjaustykite gabalėliais ir apšlakstykite citrinos ir apelsino sulčių mišiniu. 2. Varškės sūrį kelis kartus permalkite mėsmale, sumaišykite su gerai nuvarvinta grūdėta varške, pasūdykite, pagardinkite pipirais, džiovintais...
Mocarelos ir pomidorų užkandis

Mocarelos ir pomidorų užkandis 2 asm.

1. Pomidorus nuplaukite ir neišlupusios žiedynėlio (jis atlieka dekoratyvinę funkciją) supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. 2. Mocarelą gerai nuvarvinkite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite tokio paties storio griežinė...
Paukštienos kukuliai

Paukštienos kukuliai 3 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. 2. Aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnais, trintus česnakus ir svogūnų laiškus. Sumaišykite su malta mėsa. 3. Įmuškite kiaušinį, suberkite džiovintas žoleles, pagal skonį į...
Krevečių ir vaisių vėrinukai

Krevečių ir vaisių vėrinukai 4 asm.

1. Ananasus išgriebkite iš sirupo ir gerai nuvarvinkite. 2. Atšildytas, popieriniu rankšluosčiu nusausintas krevetes apibarstykite pankolių, kmynų, kalendrų ir maltų juodųjų pipirų mišiniu, apšlakstykite citrinų sultimis ir palikite 15 minučių...
„Tagliatelle“ makaronai su pomidorų padažu ir rūkytu upėtakiu

„Tagliatelle“ makaronai su pomidorų padažu ir rūkytu upėtakiu 4 asm.

1. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles, perpjaukite pusiau ir pašalinkite sėklytes. Tada sudėkite česnako skilteles, svogūnus, saulėje džiovintus pomidorus, dalį parmezano, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir paruoš...
Žymės: makaronai, , upėtakis
Pomidorų gaspačo

Pomidorų gaspačo 4 asm.

1. Visas daržoves (pomidorus, agurką, saldžiąją papriką, svogūną, česnaką, petražoles) ir prancūziškojo batono riekeles sudėkite į indą ir susmulkinkite trintuvu. Gautą masę pertrinkite per sietelį. 2. Sriubą pagal skonį pagardinkite druska,...
Vištienos fachitos

Vištienos fachitos 8 asm.

1. Tuščią storasienį troškintuvą su dangčiu įdėkite į orkaitę ir nustatykite aukščiausią temperatūrą. Pasirinkite gražų indą, nes paruoštas patiekalas ant stalo bus statomas su troškintuvu. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite žiedeliais...
Kepti baklažanai

Kepti baklažanai 4 asm.

1. Nuplautus baklažanus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį, apibarstykite druska ir palikite 20 minučių pastovėti. 2. Nupylusi išsiskyrusias sultis, daržoves nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Apibarstykite smulkintais česnakais,...
Trinta cukinijų ir morkų sriuba

Trinta cukinijų ir morkų sriuba 3 asm.

1. Morkas ir bulves nuskuskite, stambiai supjaustykite. Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūną nulupkite ir perpjaukite pusiau. 2. Sudėkite į puodą morkas bei bulves, užpilkite vandeniu (galite naudoti...
Vištiena su moliūgais

Vištiena su moliūgais 2 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, didesnes dalis susmulkinkite. Visus vištos gabalėlius pagal skonį pasūdykite, apibarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, čiobreliais ir gerai įtrinkite. 2. Moliūgą nuplaukite,...
Lietinių užkandis

Lietinių užkandis 6 asm.

1. Pirmiausia paruoškite tešlą: lietiniams skirtus produktus sudėkite į plakti skirtą indą, iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu ir bent 20 min. palikite pastovėti, kad tešla išbrinktų. 2. Kol tešla brinks, paruoškite špinatų įdarą. Š...
Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas 4 asm.

1. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite svieste, kol taps permatomi. 2. Suberkite į keptuvę smulkintus pievagrybius ir nuolat maišydama patroškinkite. 3. Intensyviai maišydama įberkite miltus, ir dar šiek tiek pakepinkite. 4. Supilkite grietinėlę...
Salierų piurė su kumpiu

Salierų piurė su kumpiu 3 asm.

1. Salierų gumbus nulupkite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir sumeskite į puodą su sultiniu. 2. Obuolį nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis ir sumeskite į tą patį puodą. Įberkite druskos, įmeskite kelis laurų...
Ispaniškas troškinys

Ispaniškas troškinys 4 asm.

1. Nulupkite svogūnus, smulkiai supjaustykite. Keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų, trumpai apkepkite svogūnus, išspauskite česnaką. Maišydama kepkite, kol svogūnų gabalėliai pagels ir taps perregimi, tik nesuskrudinkite. 2. Sudėkite griežinė...
Piemenėlių pyragas

Piemenėlių pyragas 6 asm.

1. Bulves nuskuskite, išvirkite pasūdytame vandenyje, sugruskite su karštu pienu ir sviestu. 2. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Nuskuskite morką, supjaustykite šiaudeliais. 3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai...
Makaronų salotos

Makaronų salotos 4 asm.

1. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus, gerai nuvarvinkite. 2. Nuplaukite ir nuvarvinkite špinatų lapelius, didesnius suplėšykite. 3. Papriką ir saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite plonais šiaudeliais. 4. Nedideliame dubenėlyje sumaiš...
Omletas su makaronais

Omletas su makaronais 2 asm.

1. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus, nusunkite ir šiek tiek atvėsinkite. Galite tą padaryti iš vakaro arba omletui sunaudoti po vakarykščių pietų likusius makaronus. 2. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, supjaustykite nedideliais...
Pikantiškos bulvytės

Pikantiškos bulvytės 4 asm.

1. Šiam patiekalui atrinkite vienodo dydžio nepažeistas bulves. Jas gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nušveiskite šepetėliu. 2. Sudėkite bulves į puodą, užpilkite vandeniu ir pavirkite apie 10 min. 3. Grūstuvėje sugrūskite kmynus, iš...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius