-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Miltai“ 75 puslapis

Apelsinų tortas

Apelsinų tortas 6 asm.

1. Miltus sumaišykite su kakava, cukrumi, paberkite ant didelės lentos, įmuškite kiaušinį, stambiai sutarkuokite atšaldytą sviestą ir kapokite, kol neliks sausų miltų. Tešlą suspauskite į vieną gabalą ir 20 min. palaikykite šaldytuve. Paskui iškoč...
Kakavinis varškės pyragas

Kakavinis varškės pyragas 6 asm.

1. Sviestą ištirpinkite ir jam atvėsus įmuškite kiaušinį, supilkite 2 šaukštus sutirštinto pieno ir plakite, kol cukrus ištirps. Suberkite miltus, kakavą, kepimo miltelius, viską gerai išminkykite iki vientisos lygios masės ir dėkite valandai į š...
Pieniška močiutės sriuba

Pieniška močiutės sriuba 2 asm.

1. Pieną su vandeniu, sviestu ir druska užvirinkite. 2. Miltus užliekite keliais šaukštais vandens ir pirštais pamaigykite, kad būtų daug atskirų gabalėlių ir sausų miltų. Maišant berkite juos į verdantį. 3. Virkite apie 5 min. Receptą atsiuntė...
Daržovių troškinys su mėsos kukuliais

Daržovių troškinys su mėsos kukuliais 6 asm.

1. Nuluptas bulves supjaustykite riekelėmis, apibarstykite smulkintomis petražolėmis su žiupsneliu druskos ir išdėliokite inde, kuriame viską kepsite. Susmulkinkite kopūstą, morką bei vieną svogūną, išmaišykite su majonezu ir gautą masę užklokite...
„Napoleonas“ su lašiša

„Napoleonas“ su lašiša 6 asm.

1. Kad iškeptumėte torto lakštus, į dubenį suberkite miltus, sutarkuokite sviestą ir maigykite tarp pirštų, kol susidarys trupiniukai. 2. Paskui sudėkite grietinę, įmuškite kiaušinį, sumaišykite ir išminkykite iki vientisos masės. Paruoštą tešlą...
Karamelinis ir šokoladinis „Napoleonas“

Karamelinis ir šokoladinis „Napoleonas“ 6 asm.

1. Torto lakštai: į dubenį suberkite miltus, sutarkuokite šaltą sviestą ir maigykite tarp pirštų, kol susidarys trupiniukai. Sudėkite grietinę, įmuškite kiaušinį ir minkykite iki vientisos masės. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir maž...
Tortas su morengais

Tortas su morengais 6 asm.

1. Aguoniniai biskvitai. Suplakite minkštą, kambario temperatūros sviestą su puse kiekio miltelinio cukraus. Įmaišykite citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Po vieną įmaišykite kiaušinių trynius. Miltus sumaišykite su aguonomis ir atsargiai įmaiš...
„Napoleonas“ su žuvimi

„Napoleonas“ su žuvimi 6 asm.

1. Kad iškeptumėte torto lakštus, į dubenį suberkite miltus, sutarkuokite šaltą sviestą ir maigykite tarp pirštų, kol susidarys trupiniukai. Sudėkite grietinę, įmuškite kiaušinį. Sumaišykite viską ir minkykite iki vientisos masės. Paruoštą tešlą...
Kalėdiniai keksiukai

Kalėdiniai keksiukai 6 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą ištrinkite mediniu šaukštu su cukrumi. 2. Įmuškite kiaušinius, įpilkite vanilės ekstraktą. 3. Kitame inde išmaišykite miltus su kepimo milteliais. Supilkite į bendrą masę ir palengva maišykite. Kai tešla taps...
Kalėdinis keksas

Kalėdinis keksas 6 asm.

1. Miltus, druską ir kepimo miltelius išsijokite ir sumaišykite su cukrumi. 2. Įmuškite kiaušinius, gerai išmaišykite, kad nebeliktų sausos masės. Supilkite pieną ir aliejų. Tešla neturi būti skysta, todėl jei reikia, galima pridėti dar šiek tiek...
Japoniški blynai

Japoniški blynai 4 asm.

1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymo. Ant trynių supilkite ryžių pieną ir pradėkite maišyti. 2. Įdėkite žiupsnelį cinamono ir, pamažu maišydami, berkite miltus, kol tešla sutirštės. 3. Supilkite plaktuvu išplaktus kiaušinių baltymus,...
Šokoladinės Kalėdos

Šokoladinės Kalėdos 6 asm.

1. Šokoladą ir sviestą ištirpinkite. 2. Kiaušinius išplakite su cukrumi. 3. Sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską. 4. Visas paruoštas tris mases supilkite į vieną indą ir gerai sumaišykite. 5. Į sviestu išteptą skardą supilkite...
Imbierais kvepianti „eglutė“

Imbierais kvepianti „eglutė“ 5 asm.

1. Ištirpdykite margariną, supilkite medų, cukrų ir maišykite, kol neliks cukraus kristaliukų. 2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, prieskonius ir viską gerai išminkykite.Tešlą iškočiokite, formuokite „žvaigždeles“ nuo didesnės iki...
Bulvių ir svogūnų pyragas

Bulvių ir svogūnų pyragas 6 asm.

1. Kiaušinius, pieną ir miltus su žiupsnelu druskos bei pipirų išplakite. 2. Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite bulves ir kepkite 10 min. 3. Svogūnus ir kumpį supjaustykite, sudėkite...
Žirnelių pyragas

Žirnelių pyragas 5 asm.

1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, acto, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Jos rutulį suvyniokite į foliją ir dėkite į šaldytuvą. Už 1 val. iškočiokite iš tešlos skritulį, aplipdykite kepimo indą,...
Kopūstų pyragas su spanguolėmis

Kopūstų pyragas su spanguolėmis 6 asm.

1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Jos rutulį suvyniokite į foliją ir dėkite į šaldytuvą. Už 1 val. iškočiokite iš tešlos skritulį, aplipdykite kepimo indą, subadykite...
Kalėdinis pyragas

Kalėdinis pyragas 10 asm.

1. Susmulkinkite džiovintus vaisius ir užpilkite brendžiu. Palikite kelioms valandoms. 2. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi. Plakdamos po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite išspaustas apelsino ir citrinos sultis, suberkite žieveles, cinamoną...
Pyragas su mėsos kukuliais

Pyragas su mėsos kukuliais 6 asm.

1. Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkykite tešlą, iš jos iškočiokite laštą, įklokite į kepimo indą ir subadykite. 2. Iš maltos mėsos padarykite kukulius, apvoliokite manų kruopose, apkepkite keptuvėje ir sudėkite ant tešlos. 3. Daržoves...
Traški vištiena su sezamais kiniškai

Traški vištiena su sezamais kiniškai 4 asm.

1. Vištieną supjaustykite gabaliukais ir kartu su miltais bei krakmolu sudėkite į polietileninį maišelį. Gerai papurtykite, kad mėsa apsivoliotų, ir  kepkite keptuvėje. 2. Iškeptus vištienos gabaliukus dėkite į lėkštę, išklotą popieriniu rankšluosč...
Šokoladinės „pupos“

Šokoladinės „pupos“ 6 asm.

„Rūgštūs serbentai yra geriausi sausainių draugai – puikiai tinka pertepti. Raudonųjų ar geltonųjų marmeladas gaiviai atmiešia šviesios trapios tešlos saldumą, o juodieji tinka tamsiai kakavinei – tokiai kaip ši.“ 1. Minkštą sviestą išsukite su...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius